İdrarini banyoma yapmak isteyen misafir

Alaturka olsa nye demesin bzm milletin valla algıda sıkıntsı var, banyoya yapmak nedr ya kalmasın o zmn misafr de olsa alınmasın dye buyursun mutfaga yapsın buna da yorum yaptrdnz ya
Teşekkürler konu sahibi değilsiniz ama verdiğiniz cevap rapora yollanmıştır onay sürecini bekleyiniz açık algınızla.

bu benim tuvaletten sonra el yıkamamak konumdan bile daha iğrenç. Birincisi nasıl idar yapıldığını bildiğiniz bir yerde duş alabiliyorsunuz midenin bulanmiyor mü ikincisi ayağına sıçrar duvara sicrar temüzik nasıl mümkün olur ki çamaşır suyunu boca etsem bile icim rahat etmez. Gelmesin evinize çok mu gerekliymis siz gidin çok lazımsa.

şöyle ki benim eşimin iş rkdaşının eşi bıe geliyolar benı des sevıyor sen cok ıyısın fılan dıyor arkadasım dıyemem ortak hıcbır noktamız yok ama kendınce ıyı bır ınsan fazlasıyla takıntılı ve baen bu benı cok yoruyor evıme gelen ınsana tepki veremıyorum veremem
Siz yapi olarak ses cikaramiyorsunuz sanirim.esinizin bu konudan haberi var mi?belki o arkadasiyla konusur bir sekilde halleder.fakat gercekten cok siradisi bir olay.yok artik diyecegim pek cok seyi yillardir bu sitede okuyorum ve sasirmiyorum.
Ancak cidden cozum bulmalisiniz karsinizdaki normal biri degil kesinlikle.

Yakında cami varsa tuvaletine gitsin ne demek banyoya yapmak asla izin vermezdim madem öyle bir sorunu var evinden çıkmasın annem olsa bile lizin vermem bu ne iğrenç bir teklif..

X