- 10 Ocak 2014
- 4.729
- 11.128
-
- Konu Sahibi Eeeeesmermelekkkkk
İnsan üzülüyor acikcasi aslinda misafirin bunu düşünmesi gerekir yani ben sana olmaz diyemem ki sen ayip olur demelisin
Banyonu kullanabilir miyim, senin tuvaletinde temizlenemiyorum, sanki cocuklarim da oraya girdiginde pis kaliyorlar
Tutar herhaldeAfedersiniz ama büyük tuvaleti gelse ne yapacakmış bu kişi??
Ne bileyimbyaDaha neler duyacagiz acaba? Niye izin verdiniz ki ilk teklif ettiğinde öyle şey mi olur deseydiniz keşke. Off iğrenç ya.
Evet cok dari çözüm ?Yahu klozette taharet musluğu yok mu? O musluğu oraya süs havuzu olsun diye koymamışlar. Neden temizlenmesin? Köyden gelmiş te, şimdi köylerde yaşlılar bile evlere klozet koyduruyor, onlar yapabiliyorsa o da yapar.
Şehire taşınmış, bu isteğine siz onay verdiniz, illaki başka arkadaşları, komşuları olacak, herkes evinde sizin izin verdiğiniz şeye izin vermez. Adap var usul var. Nerede görülmüş duşa hacet gidermek.
çocuklar icin degil onlar masum gunahsiz melem her cocuk bunu yapar fakat yetiskinler icin diye biliyorumÖyle bsey mı varoğlum çiş eğitiminde benden gizli banyo giderine işerdi. Çok şaşırdım
Masraba istiyorDus basligi su akitmiyor temizleyemezsin klozet yap de
Cocuklar icin degil onlar masum gunahsiz melek ben yetiskinler icin iyi degil diye biliuorumÖyle bsey mı varoğlum çiş eğitiminde benden gizli banyo giderine işerdi. Çok şaşırdım
SanmamTemizlenememekten kastı ne? Yani her tuvaletten sonra duş mu alıyor bu kadın da klozette temiz hissetmiyor?
Banyonuza yapınca ayaklarını yıkıyor mu yada duş mu alıyor napıyor bu kadın?
nasıl yanı klozete yanı tuvalete degıl banyo yaptıgınız yere mı cısını yapmak ıstıyorEve gelen bir misafirim var, klozet kullanamadigi icin saglik sorunu yok . Sadece kendi temizleyemedigini düşünüyor. idrarini ebeveyn banyoma yapmak istiyor. İki kere izin verdim. Hayir diyemiyorum. Ne yapabilirim?
klozet sandıgınızdan daha cok temız aslında hıjyen olarak alaturkadan daha saglıklı oldugu ıcın heryerde klozet cogaldı zaten,Sanmamben kendim baska evde alaturka tuvalete girince coraplarimi cikarip dizlerimden asagisini suyla yikiyorum
Tuvaleti kullanamıyorsa bahçeyi gösterseydin. Nasıl samimisiniz hiçbir şey diyemiyorsun... bu, arkadaşının anormalliğinden daha anormal bir durum.
[/QUOTE