İdrarini banyoma yapmak isteyen misafir

Banyonu kullanabilir miyim, senin tuvaletinde temizlenemiyorum, sanki cocuklarim da oraya girdiginde pis kaliyorlar

Temizlenememekten kastı ne? Yani her tuvaletten sonra duş mu alıyor bu kadın da klozette temiz hissetmiyor?

Banyonuza yapınca ayaklarını yıkıyor mu yada duş mu alıyor napıyor bu kadın?

Ben sizi gereksiz iyi niyetli buldum. Böyle bir durumda yüzüne direkt söyleyemesem de tavırlarımla belli eder evime gelmemesi için arama mesafe koyardım. Tahammül edilecek bir durum değil.

Sende butun onerileri yok söyle olur yok boyle olur diye geçiştiriyorsun. Yanlis anlama ama esim rahatsiz oluyor yikandigimiz yer sonucta dersin. Hastalik kapma olasiligida yuksek. Kuserse kussun. Nedemek banyona işeyebilirmiyim. Kakasini nereye yapiyor

Bazı insanlar klozeti kullanamıyor doğru, alışkanlık meselesi ama banyo yapılan yere de idrar yapılmaz .. Bunu bilmesi lazım..!!

Evet cok dari çözüm ?

Eve gelen bir misafirim var, klozet kullanamadigi icin saglik sorunu yok . Sadece kendi temizleyemedigini düşünüyor. idrarini ebeveyn banyoma yapmak istiyor. İki kere izin verdim. Hayir diyemiyorum. Ne yapabilirim?
nasıl yanı klozete yanı tuvalete degıl banyo yaptıgınız yere mı cısını yapmak ıstıyor
saka mı bu
kedim bıle tuvalete yapıyor hayvan ya hayvan bıle
banyo yapılan yere çiş mı yapılır

asla ızın vermem nasıl ızın verdınız ne munasebet ya evınde yapsın ıyy
ben onu evıme mısafır olarak bıle almam hasta sanırım psıkolojık olarak... normal degıl cunku yaptıgı

Sanmam ben kendim baska evde alaturka tuvalete girince coraplarimi cikarip dizlerimden asagisini suyla yikiyorum
klozet sandıgınızdan daha cok temız aslında hıjyen olarak alaturkadan daha saglıklı oldugu ıcın heryerde klozet cogaldı zaten,
rossmanda da var hıjyenık sprey hastanelerde kullanılan hıjyenlerden canta boyu 6 tl mı ne
sıkıyorsunuz bıraz bekleyıp sılıyorsunuz ben hep yanımda tasıyorum baska yerde tuvalete gırmem gerekırse dıye tamamen hıjyen saglıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…