- 30 Kasım 2019
- 67
- 21
-
- Konu Sahibi Eeeeesmermelekkkkk
Takıntı haline getirmiş demek ki temizlik durumunu, klozette de çok rahat temizleniyor halbuki. O zaman yapacağınız pek bir şey kalmıyor. Ama şahsen öyle bir takıntım olsa gidip de misafir olduğum evde banyoya yapayım demem, o da saçmalık yani.Ne diyebilirim hayir diyemiyorum misafir gelmis klozette temizlenemiyorum diyor gel sana camasir suyu dokeyim nasil oluyor gostereyim diyorum yok eliyle temizlenecek guzelcene onu istiyor illaki
Teşekkürler iyi bir fikirŞöyle bir alternatif sunsanız mesela, yine idrarı klozete yapsa ama temizlenmesi için banyoda belden aşağısını yıkasa. Bu daha makul ve hijyenik bir çözüm. Hem onun istediği olur hem de sizin içiniz daha rahat olur.
Ne diyebilirimAsla izin vermem.
Sizin icin uygun olmadigini soylemelisiniz. Aciklamak zorunda degilsiniz ki. Cok sacma bir istek.Ne diyebilirim
Ama misafir. Beni de samimi goruyor kendineSizin icin uygun olmadigini soylemelisiniz. Aciklamak zorunda degilsiniz ki. Cok sacma bir istek.
Alinir kirilir diye korkuyorumbir daha gelmek istemez diye ama cok sikintiliyim bu konuda daAma misafir. Beni de samimi goruyor kendine
Evde başka tuvalet yok mu alturka tuvalet. Sadece klozet mi kullanıyorsunuz? Onu anlamadım.Eve gelen bir misafirim var, klozet kullanamadigi icin saglik sorunu yok . Sadece kendi temizleyemedigini düşünüyor. idrarini ebeveyn banyoma yapmak istiyor. İki kere izin verdim. Hayir diyemiyorum. Ne yapabilirim?
Evde başka tuvalet yok mu alturka tuvalet. Sadece klozet mi kullanıyorsunuz? Onu anlamadım.
[/QU
Sadece klozet
Lazımlık paklar onu ay neler görecek duyacak okuyacak bu gözler ya canımeczaneden 5-10 tane karton lazımlık var onlardan al kullansın atsın
Bence sen bundan al kuzum