ideal eş dediğiniz bu mu??

Kalsın o zaman napalım...ben anlattığım zaman da böyle huzursuz oluyorum...
Pskiyatr buna şey demisti..."sen eşini seviyosun,düzelmesini çok istiyorsun,icinde birseyler. Bitmemiş,onunla ilgili kötü konuşmak,onun eksikliklerini anlatmak sizi üzüyor,esini kötülemek seni vicdanen rahatsiz ediyor" demişti...
Ama paylaşmayinca da insan patlıyor...
Keşke eşini ikna etsen de birlikte gitseniz psikiyatriye

Canım evlilik demek yüzde seksen cinsellik demektir dayak atmıyor küfür yok aldatma yok falan demissin zaten olmasi gereken bence esin asil problemi babasina cok duskun burdan bile anlayabilirdin öz güven eksikliği var birseyi tamir edemiyor usta çağırmıyor basında durmuyor tavsiyem ikinci çocuk isteme sakın kazara olurda sorumsuz bir baba çünkü evin reisi sen olmuşsun ne diyim Allah kolaylık versin

Yıkanmaması sex olmaması yeterli bitmesi için :KK66: yoksa burnunu karıştırmayan var mı :KK53: tabi gidip elinide yıkamıyordur bu :kusmuk:o ellerle bana yemek yapsa ne yapmasa ne 🤢

Ve bilemedim, bazen konun fake geliyor. O kadar sen sakrak, cool story bro seklinde konusuyorsun ki. Duygusuz gibi. Yani kimse bu adami çekmez. Kalmis ki bu adami ideal es gibi görmek
Yok canim vallahi billahi fake degilim...sen beni 2 sene önce görseydin o dönem.tam bezmistim...şimdi daha güçlüyüm son adımlarımdayım...evet neseli biriyim normalde,hep sen sakragım ama maskem o benim...nasıl anlatayım insanları sorunlarıyla boguyormuşum gibi hissediyorum hep gülüyorum ki insanlar benden kaçmasın sorunlu gözüyle bakip birde arkadaşsız kalmayayım diye...hastanede çok seviliyorum,hep diyorlar gözlerinde bir hüzün var ama sohbetine bayiliyoruz diyorlar...evde konusamiyorum,sohbet edemiyorum hep dışarıya böyle.gülüyorum...emojiler daha iyi ifade ediyor bide seviyorum emojileri,napayım canim hep aglarsam hasta olucam...
Sebebi kendinizi suçlu hissettiniz herkes eşinize soylendi iyy miyyy dedi. Ve zorunuza gitti ister istemez bu durum. Ama özellikle burun ve banyo olayı insanda öyle bir tepkiye neden oluyor ister istemez. De bunlar düzeltilebilir siz dediniz mi hiç burnunu karistirman çok kötü yapma vs ne dedi o zaman. Önceki sayfalarda yazDiysaniz kusura bakmayın okuyamadım hepsini
Niye böyle pislik yapiyorsun dedigimde haklısın,üseniyorum w.c. gitmeye,hem ben ellerimi yıkıyorum,sehpanın üzerinde ıslak mendil koysan ona silerim...tamam.bir daha yapmam diyorum sonra unutuyor...bende unutuyorum ıslak mendil koymadım...
Evet,kocam netice de kim ister kocasına laf söylensin,ama bunu ben fırsat veriyorum,sonra da üzülüyorum,ama anlatmazsam da catliycam...

Ay kusura bakmayın ama bu adamın neyini seviyorsunuz ya??
Hediye dahi alamıyor. Çocuğunuzun hakkını yediriyor ailesine. Yıkanmıyor kokuyor. Çocuk gini sümük atıyor sağa sola. Sizi ne duygusal ne cinsel anlamda tatmin ediyor. Hangi güzel yanına aşıksınız. Pis kokusuna mı, cimriliğine mi, umursamazlığına mı, enayiliğine mi???
Canım şahsına bir durum degil...kimse kimsenin yetişme,yaşama seklini bilmez...ben zorluklarla büyüdüm,babamdan sürekli "kocanla yaparsın,gidemezsin kocanla gidersin,alamazsın kocan alır" gibi evlilige ve kocaya progranmişim ben..
Evlenince vallahi altın bulmuş gibi atladım üstüne sana yemin ederim şu an ağliyorum bak ayaklarini gül suyu ile yıkardım...kovaya sıcak su yapardım gül suyu eklerdim ivine isten gelince ayaklarini yıkardım o kadar ozerine düştüm ki...o kadar ilgiliydim...aşkı demeyelim belki beklenti,aliskanlik,ümit...bilmiyorum ki adı nedir?
Bu gece nöbetteydim acilde,sabah uyumadim izinliyim simdi uyuyayim ivimde ki huzursuzlyk gitsin bari madem konuyu silemiyorum.az kafanı dinlendireyim.

Konu açınca rahatlayacağım sandın ama biz daha çok üstüne geldik haklısın. Yani kimsenin hayatı, eşi, evliliği mükemmel değil benim de. Benim eşimin de hataları var, sizin olumlu diye bahsettiğiniz şeyleri yapmaz mesela çocuğu ile ilgilenmesi dışında, yemek yapmaz, temizlik yapmaz, hazırladığı kahvaltıyı görsen iştahın kaçar o da mecburiyetten hazırlamıştır 1-2 kez.
Ailesine çok düşkün, onlara karşı sonsuz bir hoşgörü ve merhamet duyar. Ama herkesin sınırı farklıdır, bizim evliliğimizde zamanla düzelme oldu, ben de değiştim. Sen de düzelebileceğine inanıyorsan sabret, mücadele et. Bizim tek farkımız, biz öncesinde 5 yıldır birbirimizi tanıyorduk, aynı evde de kaldık, bizim ikimizin arasında hiçbir problem yoktu, evlendikten sonra aile problem oldu. Yani istememe gibi değil de kullanma, sömürme, kıskançlık vs.

esimle esiniz kardes olabilir mi?
tek fark esim gidanin ucuzuna pahalisina karismaz her isimiz birliktedir

Bide bacım başaklarda bu depresyon durumu hep var benimkinde okb raporu bile var düzenli dr a gidiyor oda evde yatsın hep bayılır ama seninki çok uç dediğim gibi işi drluk eşinin ya boşanıcaksın ya dr a gidecek ciddi ciddi

Huzursuz olmanızın sebebi büyük ihtimalle içinizde bastırdığınız, hatta küçük göstermeye çalıştığınız şeylerin aslında büyük sorun teşkil ettiğini birçok insan tarafından yüzünüze çarpılması olabilir.

Resmen rolleri değişmiş gibisiniz o kadın siz erkek gibi buşekilde hayat devam etmez sizinki ev arkadaşlığı belirttiğiniz gibi..

esimle esiniz kardes olabilir mi?
tek fark esim gidanin ucuzuna pahalisina karismaz her isimiz birliktedir
Olmasınlar lütfen...siz mutlu olun herkes mutlu olsun :KK52:
Uyuyamadim...

Huzursuz olmanızın sebebi büyük ihtimalle içinizde bastırdığınız, hatta küçük göstermeye çalıştığınız şeylerin aslında büyük sorun teşkil ettiğini birçok insan tarafından yüzünüze çarpılması olabilir.
Sanirim öyle bişey heralde...
Amaann ne bileyim ben az daha birikime devam...sonra cesareti toplayıp yolları ayırmak...İnşaAllah hayirlisi ne ise benim için o olsun lütden

Birde şu düşünceden bir kurtulun ya sexsiz duramayan erkek olmazmış var işte adamı illa eşcinsel yaptınız adam sex sevmiyor bu kadar basit muhtemelen de adam ciddi depresyonda ama o kadar alışmış ki normal hayatı olmuş bu durum

Birde şu düşünceden bir kurtulun ya sexsiz duramayan erkek olmazmış var işte adamı illa eşcinsel yaptınız adam sex sevmiyor bu kadar basit muhtemelen de adam ciddi depresyonda ama o kadar alışmış ki normal hayatı olmuş bu durum

Sexsiz duran erkekte, kadinda aseksüeldir. Yani seksi sevmiyor, çekici bulmuyor.
Bu ille depresyonda oldugunu göstermez. Sexten haz etmedigini gösterir sadece.

Ki normali biolojik olarak insanlar sexi sevmeyi programlanmis bir sekilde. Yanilmiyorsum bu farelerde bir deneydi. Iki buton var, biri yemek butonu, diger, beyinine cinsel hazi veren stimulans veriliyordu. Fareler neredeyse aç kaliyordu, o cinsel haz butonuna basarak.

Ha yinede aseksüel olmak tüh kaka degildir. Normin disindadir fakat o halde ya evlenmemeli, yada ayni sekilde aseksüel olan biri ile evlenmeli.

bakın şimdi daha ne istiyorsun Allahtan belanı mı istiyorsun diyeceksiniz :sinirli:
daha sonrasını okuyunca nasıl yani lan diyeceksiniz :KK57:
sonrasında da boşa sen bunu boşa diyeceksiniz :KK3:
ben olumlu ve olumsuz taraflarını yazayım...sonra kendi duygularımı yazayım sonra da kollarımı kavuşturup yorumları okuyayım :KK9:
OLUMLU
1.eşim güzel yemek yapar,işten yorgun geldiğimde nöbetten çıktığımda mutlaka önüme sofra kurar,çayımı.kahvaltımı yapar hazırlar.
2.eşim bulaşık yıkar,ütü yapar hiç şikayet etmeden ben istemeden yapar hemde.
3.eşim çocukla ilgilenir oyunlar oynatır vakit geçirir...
4.asla küfür etmez en sinirli anında bile ağzından tek bir olumsuz ,küfürlü,sinirli kelam çıkmaz o hep sakindir.
5.asla kadına kıza bakmaz,hiç kadın arkadaşı olmaz,seksi konuşmalar,videolar,filmler asla izlemez hatta ortak izlediğimiz bir dizide felan öpüşme sahnesi varsa kanalı değiştirir...
6. asla bana karışmaz ne istersem yapar istediğim yere giderim...(bknz.olumsuz 9)

OLUMSUZ
1. pasaklıdır haftada 1 banyo yapar.burnunu karıştırır parmağı ile yere atar
2. asla bir hobisi yoktur.(balıktutma,kitap okuma,arkadaşları ile gezme..v.s.) hiç bir şekilde uyumak dışında yapmaktan hoşalndığı bir şey yoktur.
3. arkadaşı yoktur...HİÇ
4. seks,cinsel istek,dokunma,duygusallık sıfır...yanlış duymadınız 0..hiç...ben unuttum sevişmeyi...11 yıllık eviliym 1 evladım var...benim zorumla meydana geldi.son 2 senedir cinsel hayat hiç yok.ev arkadaşıyız.(eşim 36 ben 33 yaşındayız)
5. beraber market bile yapmayız.ya o eve gelirken alır ya da ben.
6. evin faturaları,tamir edilecek mevzuları ile ilgilenmez hep ben dürterim,tamirlik durumları ben usta çağırır başında ben dururum
7. para harcamaktan ödü kopar,gıda olsun kıyafet olsun sosyal hayat kahve içmek v.s. olsun hiç bir yer bilmez para gitmesinden de korkar,beceremez de...ben zorla götürürüm.markete girdiğinde peynirin ucuzunu,zeytinin ucuzunu alır ,kendi gıdasında bile bir ağız tadı yoktur...
8. sanırım babası için canını verebilir...çocuğunu ve beni babası için çok kez arkasına atmışlığı vardır.
9.asla bana karışmaz istediğim yere giderim,istediğimle görüşürüm,hiç bir şekilde kıskanmaz...

beni sorarsanız...Artık yaşayan bir ölüyüm...işe gidip geliyorum...çocuğumla ilgileniyorum...evin işlerini yapmama gerek kalmıyor ki normalde yapıyorum ama o bu görevleri üstlenince onuda bıraktım...söndüm,bittim,yosun bağladım,nasırlaştım,robotlaştım...hayata küstüm..
çevrem karşımdaki insanlar harika bir kocan var aptalmısın,bir elin yağda bir elin balda,altında araba var sana karışmıyor....ama ayrıntıları bilmedikleri ya da düşünemedikleri için ya da burda yazılanlardan alışık olduğumuz gibi dayak yemediğim,alkol almadığı,karı kız ayağı olmadığı için onlara harika geliyor bu hayat...
ama ben açlıktan geberiyorum :KK61: iyice içime kapandım,kimse ile görüşmüyorum ailemlede görüşmüyorum...
daha çok ayrıntı var da ..okumazsınız diye üşendim..
eşimin hayatında benim hiç bir söz hakkım yok,dinlemez yani,hele babasına laf ettirmez..
işin maddi boyutlarını dinleseniz oha buna nasıl sessiz kalıyorsun dersiniz en basiti kendi evimizi kiraya verdi,kirasını babası alıyor...
bizde başka bir evde kirada oturuyoruz...
hadi burdak yakın sabahlar olmasın :ukala:
Iyyy burnunu karıştırması ve yere atması👎
Ve 11 senede cinselliğin olmaması 🤦‍♀️

Bence hal olacak birşey hemen ayrılık doğru değil gibi geliyor ama tercih

Merak ettim, hangi sekilde hal olacak? Ne hal olacak? Adamin banyo yapmamasi mi? 2 yildir sex yapmamasimi? Cimriligimi? Abisini ev alip, kendisi kirada kalmasi mi? Esi ile hiçbir sosyal aktivite yapmamasi mi?

Hangisi hal olur sence. Hepsi mi? Konu sahibi 11 yildir evli, simdiye kadar hal olmaz miydi sence?

Sexsiz duran erkekte, kadinda aseksüeldir. Yani seksi sevmiyor, çekici bulmuyor.
Bu ille depresyonda oldugunu göstermez. Sexten haz etmedigini gösterir sadece.

Ki normali biolojik olarak insanlar sexi sevmeyi programlanmis bir sekilde. Yanilmiyorsum bu farelerde bir deneydi. Iki buton var, biri yemek butonu, diger, beyinine cinsel hazi veren stimulans veriliyordu. Fareler neredeyse aç kaliyordu, o cinsel haz butonuna basarak.

Ha yinede aseksüel olmak tüh kaka degildir. Normin disindadir fakat o halde ya evlenmemeli, yada ayni sekilde aseksüel olan biri ile evlenmeli.
Bende zaten asexsüel olduğunu düsünüyorum ama illa duramaz gaydir şudur budurlar sıkıyor

Olmasınlar lütfen...siz mutlu olun herkes mutlu olsun :KK52:
Uyuyamadim...

Sanirim öyle bişey heralde...
Amaann ne bileyim ben az daha birikime devam...sonra cesareti toplayıp yolları ayırmak...İnşaAllah hayirlisi ne ise benim için o olsun lütden
Bu evliliği sıkıntıları ile yaşayan sizsiniz. Babanız daha çok elalem ne der kaygısıyla engel oldu herhalde, sizi gerçekten düşünse karşısına alır kızım sen nasıl mutlu isen öyle davran, benim her durumda yanında olduğumu bil demesi gerekirdi.
Hayat sizin ama anlattığınız şeylerin hiç hafife alınacak yanı yok, böyle bir evlilik insanı ruhen yıpratır, karar verme işini fazla da ertelemeyin derim.

çoook konuşarak anlattım,bağırarak anlattım,sitem ettim,örnek verdim...
huyt değişmiyor..benimle severek evlenmedin ,evlenmek için evlendin dediğimde bile ses etmedi...o hep sessizce dinler özür diler ama devam eder...senelerce böyle
Can çikar huy cikmaz demişler benimkide sacma oldu biraz konustunuz mu diye sormak
Allah yardimciniz olsun kolay degil
kimine gore problem bile olmayabilir ama bana gore cok cok onemli anliyorum sizi
artik esinizin iyi yonlerine bakmaya calisin ona odaklanin yoksa ömür gecmez

X