- 20 Ağustos 2021
- 1.109
- 1.214
Daha 2.5 yıllık böyle o yüzden dedimBiz ölmüsüz de haberim yokmus
Vallah bizde 4 yila yaklastîkDaha 2.5 yıllık böyle o yüzden dedim
İnşallah sizinde duzelir ozman ne diyeyim bilemedimVallah bizde 4 yila yaklastîkisten gucten haftada bir kez bu beni uzdu biraz
Amaan bosverİnşallah sizinde duzelir ozman ne diyeyim bilemedim
İkinizin birden içi geçtiyse yapacak bişey yok o zmanAmaan bosverbizim icimiz gecmis kari koca
Benim de geçse içim bu kadar üzülüp takmam en azındanAmaan bosverbizim icimiz gecmis kari koca
Bizimde öyle sayılır sanki kural varmış gibi 1 veya 2 gün araylaBizde tam tersi esim 1 gun dur bir gun ister ben dus almaya usendigim icin 3 4 gune bir olsun isterim
Simdide bekliyor
Dusa girip yanina gidicem sonra yine dus
SiZin adınıza üzüldüm .inşallah bir an önce düzelir . Aklıma saçma bir fikir geldi yemeğine ilaç atın kendi kendine kudursun ama bu kez de siz yanaşmayın anlasınHerkese iyi günler. Benim sorunum özel olduğu için anlatmakta bile güçlük çekiyorum. Ben 2 buçuk yıllık evliyim. 1 yaşında kızım var. Eşimle severek evlendik. 1 yıl nişanlı kaldık en az haftada bir kez buluştuk buluşmalarımızda aramızdaki çekim yakınlaşmalarımıza göre cinsel hayatımız mükemmele yakın olur diye düşündüm. İlk aylar haftada 2 kere oluyordu ama bana yeterli gelmiyordu biraz hissettirdiğimde normal olduğunu söyledi. Ben de üstünde durmadım. 4 ay sonra hamile olduğumu öğrendim. Hamileliğin son aylarında birliktelik yaşamadık ikimizin kararıydı. O sıralar öpüşmüyorduk bile ama ben bunu sorun yapmıyordum ilginç bir şekilde hormonlardan kaynaklı ben de bi dinginlik hiç birşeyi kafaya takmama hali vardı. Doğumdan sonra da 40 ı çıkana kadar öpüşmedik bile. Sonra bu beni üzmeye başladı. Konuştum biraz düzeldi ama ilişki sayısı azaldı. Ayda 3 e düştü bi de ben ne zaman yanaşsam istemedi. Yorgunum banyo yapmak istemiyorum bahaneleriydi. Ben de tavır yaptım 2 ayda bir sıkıntı çıkardım ağladım gururum incindi çünkü. Ama değişen birşey olmadı o da üzüldü seni mutlu edemiyorum diye ama barışınca aynı.
Son olaya geleyim. 15 gün önce tatilde birlikte olduk ertesi gün bi daha istedim o istemedi otel pis banyo yapmak istemiyorum dedi. Ben de hep böyle oluyor ben ne zaman istesem olmuyor dedim. Ben senin için dün birlikte oldum senle dedi bu beni çok kırdı demek öyle dedim konuyu kapattım. Tatilden dönüş kayınvalidemlere geldik. Kayınvalidem iki akrabası dönüşte bizim eve yatılı gezmeye geldiler. Piknik dönüşü herkes banyo yaptı sırayla. Ben de banyo sonrası yatak odasında giyiniyorum eşim de banyoya giricek geldi yanıma sürtünme yoluyla alalece birlikte olmak istedi ben de bekle yatsınlar ben de istiyorum dedim kızım da uyumamisti henüz banyoya sonra gir dedim sonra bi daha yaparız dedi banyodan sonra da uyudu ben onu bekledim birlikte oluruz belki diye. Bu beni çok üzdü hem tatilde hem de evde reddedildim Tatilde üzüldüğümü gördüğü halde bi de böyle yapması. Sonuç 15 gündür birlikte olmadık kendisi iki defa işini halletti ben bekliyorum öyle Musvedde beklesin kimin umrunda ki. İstiyorum ki hiç takmıyım hamileyken ki gibi umrumda olmasın ama aşırı takıyorum benim isteğim fazla iki güne bir olsa tam bana göre. Onunla önceden de konuştum en azından 4 güne bir olsun dedim bunu bildiği halde böyle yapmasina çok üzüldüm iki gündür uyayamıyorum misafirlere de eşime de yansitmiyorum. Çünkü önceden çok yansıttım değişmedi takmamak için ne yapmalıyım çünkü duzelmiyecek biliyorum.
En iyisi kendim ilaç alayım onunla eşitlenirim bu daha mantıklı gibiSiZin adınıza üzüldüm .inşallah bir an önce düzelir . Aklıma saçma bir fikir geldi yemeğine ilaç atın kendi kendine kudursun ama bu kez de siz yanaşmayın anlasın
Yok yok onun için alın bize dua edeceksinizEn iyisi kendim ilaç alayım onunla eşitlenirim bu daha mantıklı gibi
Önce doktora gidip tahlil yaptırsa ama kendini normal görüyor işte anormal benimYok yok onun için alın bize dua edeceksiniz
Vallahi bilmiyorum ki Allah yardımcınız olsunÖnce doktora gidip tahlil yaptırsa ama kendini normal görüyor işte anormal benim
Evliyken sürtünme yoluyla birlikte olma olayı bana çok tuhaf geldi. Neden böyle bir şey istedi ki? Çok özür diliyorum ama merak ettim.Herkese iyi günler. Benim sorunum özel olduğu için anlatmakta bile güçlük çekiyorum. Ben 2 buçuk yıllık evliyim. 1 yaşında kızım var. Eşimle severek evlendik. 1 yıl nişanlı kaldık en az haftada bir kez buluştuk buluşmalarımızda aramızdaki çekim yakınlaşmalarımıza göre cinsel hayatımız mükemmele yakın olur diye düşündüm. İlk aylar haftada 2 kere oluyordu ama bana yeterli gelmiyordu biraz hissettirdiğimde normal olduğunu söyledi. Ben de üstünde durmadım. 4 ay sonra hamile olduğumu öğrendim. Hamileliğin son aylarında birliktelik yaşamadık ikimizin kararıydı. O sıralar öpüşmüyorduk bile ama ben bunu sorun yapmıyordum ilginç bir şekilde hormonlardan kaynaklı ben de bi dinginlik hiç birşeyi kafaya takmama hali vardı. Doğumdan sonra da 40 ı çıkana kadar öpüşmedik bile. Sonra bu beni üzmeye başladı. Konuştum biraz düzeldi ama ilişki sayısı azaldı. Ayda 3 e düştü bi de ben ne zaman yanaşsam istemedi. Yorgunum banyo yapmak istemiyorum bahaneleriydi. Ben de tavır yaptım 2 ayda bir sıkıntı çıkardım ağladım gururum incindi çünkü. Ama değişen birşey olmadı o da üzüldü seni mutlu edemiyorum diye ama barışınca aynı.
Son olaya geleyim. 15 gün önce tatilde birlikte olduk ertesi gün bi daha istedim o istemedi otel pis banyo yapmak istemiyorum dedi. Ben de hep böyle oluyor ben ne zaman istesem olmuyor dedim. Ben senin için dün birlikte oldum senle dedi bu beni çok kırdı demek öyle dedim konuyu kapattım. Tatilden dönüş kayınvalidemlere geldik. Kayınvalidem iki akrabası dönüşte bizim eve yatılı gezmeye geldiler. Piknik dönüşü herkes banyo yaptı sırayla. Ben de banyo sonrası yatak odasında giyiniyorum eşim de banyoya giricek geldi yanıma sürtünme yoluyla alalece birlikte olmak istedi ben de bekle yatsınlar ben de istiyorum dedim kızım da uyumamisti henüz banyoya sonra gir dedim sonra bi daha yaparız dedi banyodan sonra da uyudu ben onu bekledim birlikte oluruz belki diye. Bu beni çok üzdü hem tatilde hem de evde reddedildim Tatilde üzüldüğümü gördüğü halde bi de böyle yapması. Sonuç 15 gündür birlikte olmadık kendisi iki defa işini halletti ben bekliyorum öyle Musvedde beklesin kimin umrunda ki. İstiyorum ki hiç takmıyım hamileyken ki gibi umrumda olmasın ama aşırı takıyorum benim isteğim fazla iki güne bir olsa tam bana göre. Onunla önceden de konuştum en azından 4 güne bir olsun dedim bunu bildiği halde böyle yapmasina çok üzüldüm iki gündür uyayamıyorum misafirlere de eşime de yansitmiyorum. Çünkü önceden çok yansıttım değişmedi takmamak için ne yapmalıyım çünkü duzelmiyecek biliyorum.
Piknikten geldik yatılı misafirler sırasıyla banyoya girdi ben de girdim çıktım yatak odasında giyiniyorum kızıma kayınvalidem bakıyordu oturma odasında eşimde giricek banyoya yatak odasına geldi beni görünce yanıma yaklaştı ben de ben de istiyorum gece yapalım dedim çünkü kızım herhan gelebilirdi o da üzeri giyinik hemen halledip gitti banyoya gece de yanıma yanaşmadı çok kırıldım diğeride kayınvalidemde buna benzer bi olaydıEvliyken sürtünme yoluyla birlikte olma olayı bana çok tuhaf geldi. Neden böyle bir şey istedi ki? Çok özür diliyorum ama merak ettim.
Neden sürtünme ile ilişki istedi onu anlamadım. Yani gerçek bir birliktelik yaşayıp siz de orgazm olabilirdiniz. Sürtünme ile birliktelikte karşılıklı orgazm daha uzun sürmüyor mu?Piknikten geldik yatılı misafirler sırasıyla banyoya girdi ben de girdim çıktım yatak odasında giyiniyorum kızıma kayınvalidem bakıyordu oturma odasında eşimde giricek banyoya yatak odasına geldi beni görünce yanıma yaklaştı ben de ben de istiyorum gece yapalım dedim çünkü kızım herhan gelebilirdi o da üzeri giyinik hemen halledip gitti banyoya gece de yanıma yanaşmadı çok kırıldım diğeride kayınvalidemde buna benzer bi olaydı
İşte o an en kısası oydu beni beklemek zorunda değil iki dakkada halloldu diğeri için geceyi beklemek zorundaydı akşam saatleri evde misafir var odada dakikalarca kalamazdık sonra sordum neden geceyi beklemedin diye o an canı çok istemiş boşalması lazımmışNeden sürtünme ile ilişki istedi onu anlamadım. Yani gerçek bir birliktelik yaşayıp siz de orgazm olabilirdiniz. Sürtünme ile birliktelikte karşılıklı orgazm daha uzun sürmüyor mu?