İçinde olmak istemediğim bir durum

SiZin adınıza üzüldüm .inşallah bir an önce düzelir . Aklıma saçma bir fikir geldi yemeğine ilaç atın kendi kendine kudursun ama bu kez de siz yanaşmayın anlasın

Cidden Allah yardımcın olsun inşallah düzelir ama sen isteksiz takıl bence o zaman düzelir gibime geldi hani umursama arama bakalım sexi bi süre

SiZin adınıza üzüldüm .inşallah bir an önce düzelir . Aklıma saçma bir fikir geldi yemeğine ilaç atın kendi kendine kudursun ama bu kez de siz yanaşmayın anlasın
En iyisi kendim ilaç alayım onunla eşitlenirim bu daha mantıklı gibi

Evliyken sürtünme yoluyla birlikte olma olayı bana çok tuhaf geldi. Neden böyle bir şey istedi ki? Çok özür diliyorum ama merak ettim.

Evliyken sürtünme yoluyla birlikte olma olayı bana çok tuhaf geldi. Neden böyle bir şey istedi ki? Çok özür diliyorum ama merak ettim.
Piknikten geldik yatılı misafirler sırasıyla banyoya girdi ben de girdim çıktım yatak odasında giyiniyorum kızıma kayınvalidem bakıyordu oturma odasında eşimde giricek banyoya yatak odasına geldi beni görünce yanıma yaklaştı ben de ben de istiyorum gece yapalım dedim çünkü kızım herhan gelebilirdi o da üzeri giyinik hemen halledip gitti banyoya gece de yanıma yanaşmadı çok kırıldım diğeride kayınvalidemde buna benzer bi olaydı

Neden sürtünme ile ilişki istedi onu anlamadım. Yani gerçek bir birliktelik yaşayıp siz de orgazm olabilirdiniz. Sürtünme ile birliktelikte karşılıklı orgazm daha uzun sürmüyor mu?

Neden sürtünme ile ilişki istedi onu anlamadım. Yani gerçek bir birliktelik yaşayıp siz de orgazm olabilirdiniz. Sürtünme ile birliktelikte karşılıklı orgazm daha uzun sürmüyor mu?
İşte o an en kısası oydu beni beklemek zorunda değil iki dakkada halloldu diğeri için geceyi beklemek zorundaydı akşam saatleri evde misafir var odada dakikalarca kalamazdık sonra sordum neden geceyi beklemedin diye o an canı çok istemiş boşalması lazımmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…