Herkesin yaşam tarzı farklı ve buna laf etmek haddime değil ama birisiyle sevişene kadar uyumunuzdan emin olamazsınız zaten. Terapi alabilirsiniz, ikinize de yardımı olur.1 yıl nişanlı kaldık en az haftada bir kez buluştuk buluşmalarımızda aramızdaki çekim yakınlaşmalarımıza göre cinsel hayatımız mükemmele yakın olur diye düşündüm.
GörünüyorBu arada yeni üyeyim e mail adresim görünmüyor değil mi ifşa olmak istemem
Hayır rahat olun görünmüyor.Bu arada yeni üyeyim e mail adresim görünmüyor değil mi ifşa olmak istemem
İlişki danışmanına gitseniz, takmamak gibi birsey uzun sürmez. Rol yapmaktan bikarsiniz. Ayrıca sizin istemeniz de normal. Sorun eşinizin istememesi. Baya da olmuş. Mutlaka bilene danışın.Herkese iyi günler. Benim sorunum özel olduğu için anlatmakta bile güçlük çekiyorum. Ben 2 buçuk yıllık evliyim. 1 yaşında kızım var. Eşimle severek evlendik. 1 yıl nişanlı kaldık en az haftada bir kez buluştuk buluşmalarımızda aramızdaki çekim yakınlaşmalarımıza göre cinsel hayatımız mükemmele yakın olur diye düşündüm. İlk aylar haftada 2 kere oluyordu ama bana yeterli gelmiyordu biraz hissettirdiğimde normal olduğunu söyledi. Ben de üstünde durmadım. 4 ay sonra hamile olduğumu öğrendim. Hamileliğin son aylarında birliktelik yaşamadık ikimizin kararıydı. O sıralar öpüşmüyorduk bile ama ben bunu sorun yapmıyordum ilginç bir şekilde hormonlardan kaynaklı ben de bi dinginlik hiç birşeyi kafaya takmama hali vardı. Doğumdan sonra da 40 ı çıkana kadar öpüşmedik bile. Sonra bu beni üzmeye başladı. Konuştum biraz düzeldi ama ilişki sayısı azaldı. Ayda 3 e düştü bi de ben ne zaman yanaşsam istemedi. Yorgunum banyo yapmak istemiyorum bahaneleriydi. Ben de tavır yaptım 2 ayda bir sıkıntı çıkardım ağladım gururum incindi çünkü. Ama değişen birşey olmadı o da üzüldü seni mutlu edemiyorum diye ama barışınca aynı.
Son olaya geleyim. 15 gün önce tatilde birlikte olduk ertesi gün bi daha istedim o istemedi otel pis banyo yapmak istemiyorum dedi. Ben de hep böyle oluyor ben ne zaman istesem olmuyor dedim. Ben senin için dün birlikte oldum senle dedi bu beni çok kırdı demek öyle dedim konuyu kapattım. Tatilden dönüş kayınvalidemlere geldik. Kayınvalidem iki akrabası dönüşte bizim eve yatılı gezmeye geldiler. Piknik dönüşü herkes banyo yaptı sırayla. Ben de banyo sonrası yatak odasında giyiniyorum eşim de banyoya giricek geldi yanıma sürtünme yoluyla alalece birlikte olmak istedi ben de bekle yatsınlar ben de istiyorum dedim kızım da uyumamisti henüz banyoya sonra gir dedim sonra bi daha yaparız dedi banyodan sonra da uyudu ben onu bekledim birlikte oluruz belki diye. Bu beni çok üzdü hem tatilde hem de evde reddedildim Tatilde üzüldüğümü gördüğü halde bi de böyle yapması. Sonuç 15 gündür birlikte olmadık kendisi iki defa işini halletti ben bekliyorum öyle Musvedde beklesin kimin umrunda ki. İstiyorum ki hiç takmıyım hamileyken ki gibi umrumda olmasın ama aşırı takıyorum benim isteğim fazla iki güne bir olsa tam bana göre. Onunla önceden de konuştum en azından 4 güne bir olsun dedim bunu bildiği halde böyle yapmasina çok üzüldüm iki gündür uyayamıyorum misafirlere de eşime de yansitmiyorum. Çünkü önceden çok yansıttım değişmedi takmamak için ne yapmalıyım çünkü duzelmiyecek biliyorum.
Arzuladığını söylüyor ama benim istediğim sıklıkta değil onu çok seviyorum kaybetmek istemiyorum onun dışında herşey çok güzel bi de degismicegini biliyorum neler yaptım inanın kaç gün küstüm ama aynıSeviValla naparsınız bilemem de bu hayat böyle geçmez. İnsanlar cinsel olarak arzulamadıkları biriyle üstelik bu kadar genç ve yeni evliyken niye evli kalıyo bilemiyorum. Açıkçası ben bu durumda olup da düzelen evlilik görmedim üzgünüm.
Uyumda sorun yok sorun birliktelik sıklığı ben mi fazla istiyorum acaba sorun bende mi diye kendimi suçluyorum. Size hak veriyorum uyum sorunu da olabilirdi ama yaşam tarzım dolayısıyla bunu daha önceden öğrenmem mümkün değildi maalesef çok büyük dezavantaj ben eşime nisanliyken daha istekliydin diyorum o zaman haftada bir bulusuyorduk hergun buluşsak anlardin dediHerkesin yaşam tarzı farklı ve buna laf etmek haddime değil ama birisiyle sevişene kadar uyumunuzdan emin olamazsınız zaten. Terapi alabilirsiniz, ikinize de yardımı olur.
Herkesin yaşam tarzı farklı ve buna laf etmek haddime değil ama birisiyle sevişene kadar uyumunuzdan emin olamazsınız zaten. Terapi alabilirsiniz, ikinize de yardımı olur.
Ödüm koptuGörünüyor
Duzelmicegini biliyorum çok konuştum çok küstüm duzelse şimdiye duzelirdi ben nasıl takmam bu duruma alışırım onu soruyorumAdamın libidosu düşük demek ki. Düzelmemesi ihtimalinde ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Ben de sorun yok yani değil mi kendimi suclamaktan bıktım ama bı yandan da onu da suçlama seninle zorla sevişmek zorunda değil diyorum çok yoruldum arada kalmaklaİlişki danışmanına gitseniz, takmamak gibi birsey uzun sürmez. Rol yapmaktan bikarsiniz. Ayrıca sizin istemeniz de normal. Sorun eşinizin istememesi. Baya da olmuş. Mutlaka bilene danışın.
Ha alışmayı istiyorsunuz yani. Cinsellik olmadan da evli kalanlar var tabi. Siz tamamsanız, neden olmasın.Duzelmicegini biliyorum çok konuştum çok küstüm duzelse şimdiye duzelirdi ben nasıl takmam bu duruma alışırım onu soruyorum
Ama işteo konudan sıkıntı çıkarmasam da başka şeylerden patliyorum ona. Geceleri uyuyamıyorum. Ona da söyleyemiyorum birşey yapmicak biliyorum boşuna onu da uzuyorum üzülüyor kendimi yetersiz hissediyorum diyor bu erkeğe de böyle hissettirmemek lazım diye düşünüyorum deliricem galiba böyle böyleHa alışmayı istiyorsunuz yani. Cinsellik olmadan da evli kalanlar var tabi. Siz tamamsanız, neden olmasın.
yaşlanırsınızDuzelmicegini biliyorum çok konuştum çok küstüm duzelse şimdiye duzelirdi ben nasıl takmam bu duruma alışırım onu soruyorum
İyi de eşiniz kaza geçirmiş değil, ya da hasta olduğu için sizinle birlikte olmuyor değil ki. Zorunluluk dışı bir şeyi neden kabullenmek zorunda hissediyorsunuz? Onu anlamadım ben. Valla öyle hissetmesinde de hiç sakınca yok çünkü durum gerçekten de öyle.Ama işteo konudan sıkıntı çıkarmasam da başka şeylerden patliyorum ona. Geceleri uyuyamıyorum. Ona da söyleyemiyorum birşey yapmicak biliyorum boşuna onu da uzuyorum üzülüyor kendimi yetersiz hissediyorum diyor bu erkeğe de böyle hissettirmemek lazım diye düşünüyorum deliricem galiba böyle böyle
Liseden beri istekliydim ama dediğim gibi kimseyle yakinlasmadim inancımdan dolayı. Tabiki benim isteklerim onemli ama karşılanmıyor işte. Onun istediği zaman ve sıklıkta sadece. Napayım ki anlamadım takmamaktan başkayaşlanırsınız
hormonal sıkıntı yaşarsınız
depresyona girersisiniz
tekrar bebek olur zaman kalmaz
vs
..
böyle böyle bir şekilde libidonuz düşerse siz de bu duruma alışırsınız
ama neden bu duruma alışmak isteyesiniz? sizin cinsel istekleriniz bu kadar önemsiz mi onu bilmiyorum.
bir de muhtemelen eşinizden gençsinizdir en kötü ihtimalle aynı yaştasınızdır
yani erkekler için 20 li yaşlarda libido tavan o zaman da evli olmuyorlar geliyor geçiyor
ama kadınların libidosu 30lu yaşlarda tavanda, zaten evlenmeden ilişki yaşamamışsınız daha yeni yeni istiyorum deme kendinizi bilme kıvamına gelmişsiniz, öyleyken senelerce tatmin olmadan mı yaşayacaksınız? (hiç cinsel hayatınız olmasaydı, bekar olsaydınız en fazla merak ederdiniz ama bu kadar takmazdınız)
Evet çok haklısınız bunu da düşündüm ne dusunduysem söylüyorsunuz bana kk kadınları olarak. Sanki kendimle konuşuyorum. Bı de diyorum ilerde hastalık can sıkıcı şeyler illaki olucak şimdi ayda 3 olan iyice biticek cok korkunç geliyor bu.İyi de eşiniz kaza geçirmiş değil, ya da hasta olduğu için sizinle birlikte olmuyor değil ki. Zorunluluk dışı bir şeyi neden kabullenmek zorunda hissediyorsunuz? Onu anlamadım ben. Valla öyle hissetmesinde de hiç sakınca yok çünkü durum gerçekten de öyle.
Ben bir kere bile karşılık bulamadım ilk zamanlar elbise giyerdim gece kendim çıkarırdım hep istisnasız onun istediği zamanlarda oldu. Sert bir dille ne dicem mesela ben hep üzgün ağlamaklı konuştum. Küsüp trip attım.Haftanın beş günü istiyorum nerdeyse reddetse bir kere bile sabaha kadar canım sıkılır. O da yorgun diye reddebilir. Ama genel bağlamda reddetmez hiç. Bu sorunun tek çözümü ya umursamamak yada sert bir dille konuşmak.