İçinde olmak istemediğim bir durum

Bu arada yeni üyeyim e mail adresim görünmüyor değil mi ifşa olmak istemem

1 yıl nişanlı kaldık en az haftada bir kez buluştuk buluşmalarımızda aramızdaki çekim yakınlaşmalarımıza göre cinsel hayatımız mükemmele yakın olur diye düşündüm.
Herkesin yaşam tarzı farklı ve buna laf etmek haddime değil ama birisiyle sevişene kadar uyumunuzdan emin olamazsınız zaten. Terapi alabilirsiniz, ikinize de yardımı olur.

İlişki danışmanına gitseniz, takmamak gibi birsey uzun sürmez. Rol yapmaktan bikarsiniz. Ayrıca sizin istemeniz de normal. Sorun eşinizin istememesi. Baya da olmuş. Mutlaka bilene danışın.

Arzuladığını söylüyor ama benim istediğim sıklıkta değil onu çok seviyorum kaybetmek istemiyorum onun dışında herşey çok güzel bi de degismicegini biliyorum neler yaptım inanın kaç gün küstüm ama aynı
Herkesin yaşam tarzı farklı ve buna laf etmek haddime değil ama birisiyle sevişene kadar uyumunuzdan emin olamazsınız zaten. Terapi alabilirsiniz, ikinize de yardımı olur.
Uyumda sorun yok sorun birliktelik sıklığı ben mi fazla istiyorum acaba sorun bende mi diye kendimi suçluyorum. Size hak veriyorum uyum sorunu da olabilirdi ama yaşam tarzım dolayısıyla bunu daha önceden öğrenmem mümkün değildi maalesef çok büyük dezavantaj ben eşime nisanliyken daha istekliydin diyorum o zaman haftada bir bulusuyorduk hergun buluşsak anlardin dedi

Ödüm koptu

Adamın libidosu düşük demek ki. Düzelmemesi ihtimalinde ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Duzelmicegini biliyorum çok konuştum çok küstüm duzelse şimdiye duzelirdi ben nasıl takmam bu duruma alışırım onu soruyorum

İlişki danışmanına gitseniz, takmamak gibi birsey uzun sürmez. Rol yapmaktan bikarsiniz. Ayrıca sizin istemeniz de normal. Sorun eşinizin istememesi. Baya da olmuş. Mutlaka bilene danışın.
Ben de sorun yok yani değil mi kendimi suclamaktan bıktım ama bı yandan da onu da suçlama seninle zorla sevişmek zorunda değil diyorum çok yoruldum arada kalmakla

Ha alışmayı istiyorsunuz yani. Cinsellik olmadan da evli kalanlar var tabi. Siz tamamsanız, neden olmasın.
Ama işteo konudan sıkıntı çıkarmasam da başka şeylerden patliyorum ona. Geceleri uyuyamıyorum. Ona da söyleyemiyorum birşey yapmicak biliyorum boşuna onu da uzuyorum üzülüyor kendimi yetersiz hissediyorum diyor bu erkeğe de böyle hissettirmemek lazım diye düşünüyorum deliricem galiba böyle böyle

Duzelmicegini biliyorum çok konuştum çok küstüm duzelse şimdiye duzelirdi ben nasıl takmam bu duruma alışırım onu soruyorum
yaşlanırsınız
hormonal sıkıntı yaşarsınız
depresyona girersisiniz
tekrar bebek olur zaman kalmaz
vs
..
böyle böyle bir şekilde libidonuz düşerse siz de bu duruma alışırsınız
ama neden bu duruma alışmak isteyesiniz? sizin cinsel istekleriniz bu kadar önemsiz mi onu bilmiyorum.

bir de muhtemelen eşinizden gençsinizdir en kötü ihtimalle aynı yaştasınızdır
yani erkekler için 20 li yaşlarda libido tavan o zaman da evli olmuyorlar geliyor geçiyor
ama kadınların libidosu 30lu yaşlarda tavanda, zaten evlenmeden ilişki yaşamamışsınız daha yeni yeni istiyorum deme kendinizi bilme kıvamına gelmişsiniz, öyleyken senelerce tatmin olmadan mı yaşayacaksınız? (hiç cinsel hayatınız olmasaydı, bekar olsaydınız en fazla merak ederdiniz ama bu kadar takmazdınız)

İyi de eşiniz kaza geçirmiş değil, ya da hasta olduğu için sizinle birlikte olmuyor değil ki. Zorunluluk dışı bir şeyi neden kabullenmek zorunda hissediyorsunuz? Onu anlamadım ben. Valla öyle hissetmesinde de hiç sakınca yok çünkü durum gerçekten de öyle.

Liseden beri istekliydim ama dediğim gibi kimseyle yakinlasmadim inancımdan dolayı. Tabiki benim isteklerim onemli ama karşılanmıyor işte. Onun istediği zaman ve sıklıkta sadece. Napayım ki anlamadım takmamaktan başka

Evet çok haklısınız bunu da düşündüm ne dusunduysem söylüyorsunuz bana kk kadınları olarak. Sanki kendimle konuşuyorum. Bı de diyorum ilerde hastalık can sıkıcı şeyler illaki olucak şimdi ayda 3 olan iyice biticek cok korkunç geliyor bu.

Haftanın beş günü istiyorum nerdeyse reddetse bir kere bile sabaha kadar canım sıkılır. O da yorgun diye reddebilir. Ama genel bağlamda reddetmez hiç. Bu sorunun tek çözümü ya umursamamak yada sert bir dille konuşmak.

Ben bir kere bile karşılık bulamadım ilk zamanlar elbise giyerdim gece kendim çıkarırdım hep istisnasız onun istediği zamanlarda oldu. Sert bir dille ne dicem mesela ben hep üzgün ağlamaklı konuştum. Küsüp trip attım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…