İçinde olmak istemediğim bir durum

O kiza sorsan o da kendini hiç beğenmiyor ki onun kocası da giyiniyorum süsleniyorum yemek hazırlıyorum ne bu şimdi giyinmişsin öyle diyormuş eskiden ama bu sefer hoşuna gitmiş çorap olayı falan. Bence dediğimi sorun muhtemelen annelik durumuyla alakalı öncesinde böyle bir şey yoksa tabi

Eşiniz çok garip..yeni evliyken bu kadar az birliktelik .İlk zamanlar hergun birlikte olunur bence hafta sabah akşam vs
Ben de böyle hayal etmiştim evlenmeden önce beklentim bu yöndeydi ama hayaller hayatlar oldu

Bi üroloğa gidin. Belki adamın fizyoljik bir sıkıntısı var. Bir randevu alıp muayene olmaya bakar. Varikosel gibi hastalıklar da isteksizlik yapıyor çünkü.
Kabul etmiyor kendini normal görüyor buraya yazılanları mı okutsam herkes böyle 20 yaşında değiliz diyor ben 30 o 31 yaşında

Kabul etmiyor kendini normal görüyor buraya yazılanları mı okutsam herkes böyle 20 yaşında değiliz diyor ben 30 o 31 yaşında
31 yaşında sağlıklı bir adamın uçanı kaçanı ıskalamayacak kadar istekli olması lazım. 31 yaş ne ki? Gömülmeyi unutmuş gibi davranmasın eşiniz.

31 yaşında sağlıklı bir adamın uçanı kaçanı ıskalamayacak kadar istekli olması lazım. 31 yaş ne ki? Gömülmeyi unutmuş gibi davranmasın eşiniz.
Beni bastırmak için öyle diyor o zaman bence de öyle olmalı ben dedim ona da tamam hergün olmasın ortada buluşalım 3-4 güne olsun dedim o da olmadı 15 günü buldu sonunda ben adetliyken de usulunce yapılmasından yanayım onu dedim yani ben çok açığım her şeyi konuşurum belki de yalnış olan bu mu beni çantada keklik sanıyor istediğimde hazır zaten diyor

Çok komik....30 yaş nedir..evlendigimizde eşim 32 yaşındaydı ve hamilelik döneminde kadar hergun veya gün aşırı beraber olduk..eşiniz de bir problem var

Ben iki hafta onu reddetsem ne hisseder yani değil mi bi kere denedim yorgunum diye reddettim ertesi gün tavır yaptı
Reddetmenizi geçtim isteksiz olsanız eşinizi tatmin etmeseniz Maraşlı gibi görünür ayiplanirsiniz ama erkekte böyle sorunlar onmsenmiyor.Kadinlarin ihtiyaçları yok mu siz bu tatminsizlikle dışarı yonelseniz kiyamet

Buraya yazılanları okutun ama kendi konunuz üzerinden degil. Cinsellik bölümünde böyle çok var konu bu ara açılan. Ama o zaman da herkes böyleymiş bak bir ben değilim diyebilir ya da daha beterleri, hiç yapmayanlar varmış diyebilir

Aslinda 1 ay boyunca 2 gune 1 yapsanız bikarsiniz emin olun. Sonra hersey normale döner

Aslinda bence haftada 2 ideal şahsen insanda viraz şevk ve ozlem olmali en azindan. 2 gune 1 veya hergun yapinca bir heyecani kalmiyo. 6 senelik evliyim . Bundan 4 5 ay once Bebek calismalarinda 1 ay her gun yaptığımız olurdu bazende 2 gune 1 acikcasi bikmistim ve özlemek istiyordum eşimi. Ki oda ayni şekildeydi . Ve erkekler bizim gibi degil bedenleri bizim gibi calismiyor. Yinede esinizle acik ve net karsiniza alin konuşun bir sure sizin istediginiz gibi olsun hersey .aglama ve sızlama ile olmaz ağlamadan net olarak iletişim kurun

Yani eşim benle yürüyüş yapmasa ya kendim ya da arkadaşımla yürürüm ama bu öyle bir şey değil işte illa onunla olması gereken bi şey yoksa mağduriyet yaratıyor bi taraf için

Eşiniz sizi, sizin kadar arzulamiyor. Arzulayan insan, asla ama asla sizin yalvarmanizi beklemezdi. Sizin de üstüne düşüp, her an hazır asker modunda olmanız, eşinizi iyice itiyor gibi geldi. Ben arzulanmadigim bir adamı bu kadar arzulamazdim açıkçası Bunu bu kadar belli etmeyin. Ha, bu böyle gider hatta daha da seyreklesir. Bosanmayacaksaniz bu duruma da alışın.

2 bence de ideal ama ilk aylarda hergün olması lazım ki bıkalım ilk etapta

Aslında haftada 2.3 olması lazım ama sizin baya uzamış inşallah duzelir

Bence sizi çok istekli görünce ya da siz çok tepkilendikçe o da bi şekilde üstüne gelişmesinden tepkilermiş olabilir. Erkekler de üste gitme durumu geri tepiyor genelde. Biz çocuk isterken ovulasyon testine göre hadi birlikte olalım diyordum normalde eşim çok istekli bir insan olduğu halde ereksiyon olmuyordu istemiyordu. Zora gelemiyorlar bence bi süre rahat bırakın kendinizi kontrol edin eminim her şey düzelecektir. Bi de eleştirmeyin.

Zaten eskisi gibi arzulamıyorum sevişirken bile beynimin bir yanında benim onu arzuladığım gibi onun beni arzulamadığı yatıyor. Bu da bendeki isteği azaltıyor. Ama ben ona da dedim nasıl yorgunum diye yemek yemekten vazgeçmiyorsak bu da öyle benim için diye hatta stresli olduğum zaman daha da istekli olurum stres atma yöntemi de benim için bu sebeble boşanmam ama zamanla bunlar başka sorunlara sebeb olursa bilemiyorum o zaman ne olur

Eleştirmiyorum zaten sadece ona çok üzüldüğümü söylüyorum kendi duygularımı anlatıyorum aylardan beri hiç bi şekilde yanaşmıyorum o başlattı o birlikte oldu son 15 günde olanlar canımı iyice sıktı patladım kendimi tutamıyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…