Tahammül sürem üç gün ,daha fazlasında hircinlasiyorum artık evimde rahat etmek istiyorum ,herşey herkes batıyor gözüme
,ilk evlendigim yıllar nasilda gönülleri olsun diye dönerdim etraflarinda ,sonra sonra pasif agresif hareketler sergiledikce ,eşimle onların yanında tartistikca gelmez oldular pek,kayınvalidem bir hafta kalıp gidiyor ,hiç biraz daha kal demiyorum..
Bütün yük kadının omuzlarında.. herkesi, kocanı dahil çekip çevir ,küçük kusurlarinda tirip ye,gereksiz mevzular dinleyip dur ,saygınlık hak getire derken derken insan kendini taniyamiyor içinde ki gerilimden...
İki haftada uzun süre,herşeye müdahil olan ,haddini sürekli aşan ,ama bahsi gectiginde abartan ve hassas olan sen olurken duygularinda o kadar haklısın ki... Ama aile hakkında eleştiriler ağır geliyor kocalara,bunu yaparken daha politik bir yerden mi yapmak gerekiyor acaba,öyle dediğinde şöyle hissettim ,canım sıkılınca şöyle reaksiyon verdim gibi ...
,bilemiyorum yaa,sürekli dikkatli yaşamak ,dikkatli tavır sergilemek,dikkatli konuşmak zorunda olan biz kadınlarız,oğulları hodukluk yapıp dururken kimse alınmıyor ,azıcık suratimiz asilaa kötü gelin ilan ediliyoruz...
Bende ne dolmusum..