İçinde olmak istemediğim bir durum

Seninki gene iyimiş bizimki ayda bir ayıp olmasın diye yapıyo başta çok ağladım zırladım ama doğum sonrası bendede isteksizlik başladı.ayda bir idare ediyoz bazen cinnet geçiriyorum ayda iki oluyo

Aynı çeyi düşünüyorum adam fantazi peşinde ..misafir varken ,k.v. evinde ..ama anlamadığım neden sürtünme?

Valla düzelir diye beklerseniz daha cok beklersiniz. Problem yaşıyorum dur terapiste gideyim diye erkek sayısı yüzde bir. Kocaniza ilişki istiyorum diye yalvarmayin

yazdın sende hemen senaryoyu :)

Valla düzelir diye beklerseniz daha cok beklersiniz. Problem yaşıyorum dur terapiste gideyim diye erkek sayısı yüzde bir. Kocaniza ilişki istiyorum diye yalvarmayin
Kendisinin istemesi lazım problemi düzeltmesi için dediğiniz çok doğru. Ben söylenip kızınca kısa süreli düzelmeler oluyor sonra yine aynı

Kendisinin istemesi lazım problemi düzeltmesi için dediğiniz çok doğru. Ben söylenip kızınca kısa süreli düzelmeler oluyor sonra yine aynı
Valla böyle durumlarda ya deveyi gudeceksin ya bu diyardan gideceksin politikası esas alınıyor,ben kendimden biliyorum. Eğer sık blog yapan biri değilseniz böyle evliligi devam ettiremeyeceginizi söyleyin. Çünkü bir sure sonra ya adapte oluyorsunuz yada gitmek istiyorsunuz,bu konu siktikca sıkıyor icinizi

Onun çocuğu değil kendi çocukları, onun ev işleri değil birlikte hayat kurdukları evin işleri, adamın ütüsü bunları sadece erkeğin üstüne yıkmanız çok garip doğrusu..
Birlikte kurulan bir hayat sonuçta neden kadın erkeğin hizmetçisi moduna girdiniz.
Çocukta sadece erkek genleri değil kadının da genleri var ayrıca kadın taşıyor karnında bebeklerini sadece erkeğin çocuğu değil o.
Benim eşimin hiçbir cinsel sorunu yok ama nazik ve yardımcı bana çocuğumuz yok ilerleyen dönemlerde düşünüyoruz evet ama destekcim hep çünkü bu bizim hayatımız.

Anlatmak istediğim , bir süre sonra beraber hayat kurma dediniz ya , işte o birlikte hayat aslında kurulmadı , aslında varolmayan bir evlilik , erkeğin kadına herhangi bir cinsel çekim duymadığı bir evlilik sizce mümkün mü.? Hizmetçi modu dediğiniz aslında , buna benzer bir boşanma dosyamda müvekkil kadının kullandığı bir ifade, kendisi bana benimle sevişmek ve aynı yatakta yatmak istemeyen adamın çamasirlarini niye yıkıyım , neden yemek hazırlayayım ki demişti . yani inanın kocanız sizinle yatmak istemese , bir süre sonra herşey batmaya başlıyor . Benim dosyamda yıllarca kendisi ile cinsel ilişkiye girmeyen kocası , hadi bana çay koy deyince iç diyen kadın vardı. Şimdi nolmus çay koysa kocası, aile birliği , birlikte hayat kuruldu falan filan diceksiniz ama öyle olmuyor işte işler.

Haklısın. Evliliğin temeli cinselliktir. Kötü cinselllikle, iyi evlilik olmaz. Bir kadın için arzulanmamak çok onur kırıcı, öz güveni kaybettiren bir şey. Eşinin kendisini tatmin edip, seni umursamaması çok bencilce.
Aile terapistine gitmeyi teklif et. Bu tavrına devam ederse, boşanmak istediğini söyle.

Tabi ki bu hormonlarla ilgili ve az yada çok derecelendirmek yanlış ama Ayda 3-4 defa orta vadede bir evlilik ve en azından taraflardan birinin çalışıyor olması durumunda bana çok normal geliyor. Çünkü gerçekten eşinizin mesleği ne bilmiyorum ama iş hayatı çok stresli ve yorucu günümüzde, bu yüzden de insan akşam eve geldiğinde bu çok fazla etkiliyor. Sevmediğinden çekici bulmadığından değil zihnen ve bedenen yorgunluğunuz bu sıklığı azaltıyor.. bu demek değil ki ozmn hiç ilişki olmasın, cinsellik de evliliğin yapı taşlarının en önemlilerinden biri. Ama zaten adam anladığım kadarıyla haftada 1 kendisi de istiyor, 2 günde bir istek siz kendiniz de diyorsunuz zaten ben fazla istiyorum diye, bu kötü birşey değil, ama her zaman karşılanması zor birşey sadece.. bence evliliğinizde başka sorunlar yoksa kendinizi yıpratmayın Ben de çalışan bir bayan olarak inanın eşimi çok defa malesef iş yorgunluğundan dolayı reddedebiliyorum… ve o duyguyu biliyorum, istemediğimden arzulamadığımdan değil, gerçekten halim olmadığından… ayda bir defa deseniz bu kdar da olmaz diyeceğim ama ilişki sıklığı bana çok normal geldi

Bu cok dogru.. cinsellik istemeyen bi partnerin donunu yikayip bulasigini yikiyorsan hizmetci gibi hissedersin…tuhaf olsada cinselligin iyi ise bir cok sey yolunda gidebiliyor ya da birbirini sirf bu yuzden tolere edebiliyorsun

Bence dildo ve vibratör edinin. İşinizi tek başınıza görün. Asla onun size sürtünmesine falan izin vermeyin.

Bu tarz bir şeye asla izin vermeyin. Resmen sizi nesne yerine koymuş. Küçük düşürücü bir şey bu. Saygısız herif.

Kocanız için mükemmel diyenleri ciddiye almayın, değil. Türk kadınının iyi koca anlayışı beni kanser edecek ya. Hizmetçi seven adam iyi koca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…