İçinde olmak istemediğim bir durum

Kendini yetersiz hissetmesi normal, yetersiz zaten. Ayda üç olan verimli mi peki, eğer verimliyse afrodizyak etkili bir şeyler vererek isteğini arttırmayı deneseniz mi.

İsteğiniz fazlaysa bunu durdurmak size zarar olarak döner bütün bünyenizi etkiler. Çözülmeyecekse yollarınızı ayırmanız ruh ve beden sağlığınız için en iyi yol. Bunun için boşanılır mı diye düşünmeyin gayet boşanılır. Boşanmam diyorsanız bir dildo ya da vibratör eşliğinde evliliğinize devam edeceksiniz

Verimli oluyor bekler beni onda sıkıntım yok zaten o da sıkıntılı olsa düşünemiyorum ne yapardım isteğim fazla olup giderilmeyince stres yapıyor bende çünkü alışkınım rahatlamaya bekarken kendim yapardım belki öyle bi alışkanlığım olmasa istemem bu kadar bunu eşim de biliyor sen birliktelikten sonra iki üç gün mutlu geziyorsun diyor farkında herşeyin ama çözmek istemiyor normal ona göre sıklığı

Eşim sabah ben işteyken bu mesajları attı arka arkaya.

Ben her ne kadar senin tüm isteklerini yerine getiremesemde seni çok seviyorum
Araştırıcam bakıcam daha fazla birlikte olmak için ne yapıyorsa insanlar yspıcsm bende
Seni çok üzdüm
Bu konuda özür dilerim gerçekten
Başka bir konu var mı bilemiyorum seni üzdüğüm ama diğerleri geldi geçti sanırım
Ama bunu da halletmeniz lazım senin sevgini kaybetmek istemiyorum
Senin sıcaklığını hep duymak istiyorum
Hep yanımda olduğunu bilmek beni en çok mutlu eden şey
Seni böyle görünce çok zoruma gidiyor ama
Dediğim gibi hayatım bakıp araştırıp halledicem bu konuyu da
Lütfen beni affet!
Bu konu senin en hassas olduğun konu
Belki ben bu zamana kadar bunu anlayamadım ama bu sefer üstüne gideceğim
Tekrar söylüyorum lütfen affet seni bu konuda bu zamana kadar anlayamadığım ve bunun üzerine çok düşmediğim için

Bende ben artık suçlu hissetmicem anormal olan ben değilim senin bunu çoktan halletmen gerekirdi yüz göz olduk iyice işin büyüsü kaçtı dedim. O da böyle cevap verdi "Aşkım ben nasıl affettireceğimi bilemiyorum kendimi ama lütfen bana bırak sen ben toparlayacağım ilişkimizi" diye cevap verdi. Ben de "bunu bi görev gibi yapıp bi süre sonra bıkıcaksın ağır gelicek" yazıcaktım son anda vazgeçtim. Tamam ben de seni çok seviyorum yazdım. Sonucu ne olur merakla bekliyorum.

Konu sahibi
Cancaazim bu kocan duzelmez sana garanti veriyorum.. nedir bu kadinlarin cektigi bilmemki…sen sadece vakit kaybedersin gibi geldi bana
Ben de öyle düşünüyorum neden mi şimdi mesaj atmış bana halledicem düzelticem ama bu sefer de görev gibi görücek bi süre sonra yine aynı olucak değil mi böyle olucak

Şöyle yorumları okudum herkes ne kadar meraklı birilerinin boşanmasına. Hemen boşan yok her gece segs istemeler hadi oradan sizi. Bu konuyu açan arkadaşım eşinin her istediğini yapabiliyor musun? Yoksa her şekilde kendini haklı görüp onu mu hırpalıyorsun. Eşin bak seni her konuda mutlu etmeye çalışıyor bu konu gündeme geldiğinde de eksik olduğunu biliyor. Senin daha fazla birlikte olmak istemen çok normal ama iyi günde köyü günde diye yola çıkmıyor muyuz? Bazı konularda hepimizde eksiklikler var. Bu her gece segs yapanlara git bak bakalım neler yaşıyorlar! Bunun olayın bütününe yayılmış olmaması mükemmel bişey. Bunun için evlilik falan yıkılmaz. Eşin muhtemelen senden başkasına bakmıyor seni önemsiyor. Her gece segs yapanların( öyle bişey yok bu arada hele 30 lu yaşlarda) kocaları akşama kadar karıya kıza uçana kaçana bakıp libidosunu yükselten tipler. Bence bazı şeyler karşılıklı. Sende kendine dön bir bak kocanın isteklerine ne kadar cevap verebiliyorsun. Adam önceleri gayet iyi gidiyormuş sonradan demek sen de üstüne düşenleri yapmadın adamda demek ki herkes her üzerine düşeni yapmaya biliyormuş diye algılamış olabilir. Bence adam senin isteklerine %90 cevap veriyorken senin %50 sine yetişemediğini düşünüyorum.

Ben de öyle düşünüyorum neden mi şimdi mesaj atmış bana halledicem düzelticem ama bu sefer de görev gibi görücek bi süre sonra yine aynı olucak değil mi böyle olucak
Bu çok güzel bir adım. Burada bir arkadaş eşine incir çekirdeği yağı içirmişti. Normalde kadınlarda çok etkili ama erkeklerdeki etkisini tam bilmiyorduk. O çok başarılı olduğunu söyledi. Libidoya çok etkisi olmuş. Bir deneyin isterseniz. Sabahları aç karınla bir çay kaşığı, düzenli kullanmak önemli. Hiçbir yan etkisi yok, doğal, üstelik başka pek çok faydası var. Kuvvet macunlarından daha pratik ve kilo aldırma ihtimali olmayan bir yol. Eşiniz bu kadar adım attıysa destekleyin. Ama mucize beklemeyin bir hafta 10 gün sabırlı olun bu yağı denerseniz.

İnşallah gönlünüze göre olur. Enerjisi olur ve keyif alırsa görev gibi görmez, olumsuz bakmayın.

Çok ağır olmamış mı bu yazı.

Segs değil seks öncelikle

Her gece yapan var 30lu ve 40lı yaşlarında şehir efsanesi değil bu ama herkeste olmak zorunda kural bu diye bir şey yok. Cinsel ilişki sıklığı çiftlerin uyumuna bağlıdır, eşlerden biri daha fazlasını istiyorsa diğeri buna uymak için çaba harcamalı, çabalamasına rağmen olmuyorsa diğer eş elbette kaderine razı olabilir ama burada mesele çabalamaya yanaşmayan eşler.

Ayrıca şu her akşam birlikte olanların bütün gün başkalarını süzerek istek arttırdığını söylemeniz de ayrı bir ayıp. Bu yargıya nereden vardınız onu da bilemedim. Her gün birlikte olma isteği olan kadınlar da var ve şu an sizim yazdığınızı okuyanların içinde de var, bu nasıl bir yargılama ya

Boşan et diyenlere ağır yazı yazmışın dediniz mi göremedim. Ben evliliğin geneline yayılan bir problem olmadıktan sonra kurtarılmasından yanayım. Başlığı açan kişi ne yapmalıyım diye sormuş ona kendimce tespit ve öneri sunmaya çalıştım. Benim asıl kızdığım pire için yorgan yaktıracaklara idi. Yoksa başlığı açan kişi bu durumu nasıl düzeltebilirim idi. Sokak çarşıda pazarda rahat yürüyemiyoruz erkeklerin yercesine bakışlarından çok rahatsız olmuyor muyuz? Seksin nasıl yapılacağını elbette biliyorum. Yorumları okurken arkadaşın biri segs diye yazmış hoşuma gitti bu yüzden kullandım.

Eşim yemeğe düşkündür ama ben tek çeşit yaparım bi şey demez kötü olsa seslenmez ev işlerine yetişemem yardım etmez ama yardımcı geliyor parasını o verir sarılır gelip geçerken sıkıştırır öper koklar sohbet eder beni beğendiğini sevdiğini söyler kavga etsek ne annemlere ne de kendi annesigile yansıtmaz benim açıklarımı vermez kimseye aldığıma harcadığıma karışmaz içkisi kumarı oyun bağımlılığı yok arkadaşlarıyla çıkması yok sadece o sinirliyken susmamı ister zaten ben de yapı olarak sinirli gerginken susarım siniri geçince gönlümü alır. Eşim kendisine hizmet edilince anlar sevildiğini çocuk olunca ben pek yapamadım mesela ben çay doldurup götüreyim çok mutlu olur ama demledim çayını alabilirsin dersem hoşuna gitmez yani ben de onu isteklerini tam karşılamıyorum

Her gece yapan illaki var bence de. Ben de çok istekliyim ama başka erkeklerle alakası yok içten gelen bir şey. Erkekler de bakan vardır başka kadınlara ama bunun bununla alakası olamaz.

Mutlaka deneyeceğim teşekkürler

Bacim
Senin herif melek gibi bence… sikayet etmeye hakkin yok

şöyle koca varsa bana gönder kız bırak adamı numaramı yazıyım sana özelden bırak az yapsın bişeyleri diğerleri yerli yerinde adama melek desek az kalır. Muhtemelen yakışıklıdır da. Geç evlendiyse çok kız götürmüştür bu zamanında hevesini almıştır seksten. şimdi rutine bağlamıştır. İçindeki azgın adamı çıkarmakta sana kalmış artık

Herkes elinde olmayani ister bence.. yani cinsellik tutku yoksa onu istersin, anlayisli koca yoksa onu istersin.. evlilik bir sandalye gibidir 4 tane S ayagi vardir… sevgi, saygi, sadakat, sex

Bekarken çok sevgilisi olmuş ama birlikte oldu mu bilmiyorum olmadım diyor

Herkes elinde olmayani ister bence.. yani cinsellik tutku yoksa onu istersin, anlayisli koca yoksa onu istersin.. evlilik bir sandalye gibidir 4 tane S ayagi vardir… sevgi, saygi, sadakat, sex
Anlaşılan sandalyenin 4 bacağıda tam zaten ama sex ayağı biraz oynuyor sadece. Sex tamamen yok demiyor ki sadece istenilen sıklıkta eğilmiş. Altına biraz destek koydun mu o da tamam olur gider.

Anlaşılan sandalyenin 4 bacağıda tam zaten ama sex ayağı biraz oynuyor sadece. Sex tamamen yok demiyor ki sadece istenilen sıklıkta eğilmiş. Altına biraz destek koydun mu o da tamam olur gider.
Ya biz disardan insanlariz.. bi kadin yolunda gitmedigini hissediyorsa birseyleri en iyisi kendisi bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…