İçinde olmak istemediğim bir durum

Ben de sorun yok yani değil mi kendimi suclamaktan bıktım ama bı yandan da onu da suçlama seninle zorla sevişmek zorunda değil diyorum çok yoruldum arada kalmakla
Stresli olur, sorunları olur uzaklaşır o ayrı. Belli süre sonra normale dönerdi. Eşinizin sorunları yoksa bu normal değil. Bir değil iki değil . Olmaz böyle. Oturun konuşun, doktor ilaç tedavi neyse sorun artık çözmek gerekir. Bir insan olarak ilişki istemeniz çok normal. Ayıp falan da değil, nikahlı kocanız sonuçta.

Eşiniz sirf yapmak için yapıyor bu çok kötü görev gibi olmamalı o zaman hiçbir şeyin anlamı olmaz insan kendini kötü hisseder ne zamana kadar böyle giderki üstelik yeni evlisiniz

İki defa işini halletti ne demek? Sürtünme ile istemesi nasıl oluyor? Yani kendisi size sürtünüp boşalıyor. Siz öyle duruyorsunuz galiba böyle bir şey aklıma geldi.

Çok haklısınız eşiniz çok bencil. Kolaylıklar diliyorum

İstediğim ve ona tavır yaptığım için ezik hissediyorum kendimi. Sonra da bu zamana kadar bekledin namusunla ayıp bir şey istemiyorsun diyorum ama onun normali böyle yani bence kendinde sorun görmüyor ki belki de görüyor çaktırmak istemiyor

Duzelmicegini biliyorum çok konuştum çok küstüm duzelse şimdiye duzelirdi ben nasıl takmam bu duruma alışırım onu soruyorum
Cinsel terapi almayı kabul etmiyorsa akışına bırakın. Oralı olmayın. Belki baskı hissediyordur. Erkeklere kovalamak daha cazip gelebiliyor. Süslenin püslenin ama cinsel yaklaşımda bulunmayın ondan adım da bekliyor gibi görünmeyin. Belki ters psikoloji yaratabilirsiniz böylece. Çözüm olur mu bilmem ama denemekte yarar vardır

Eşiniz sirf yapmak için yapıyor bu çok kötü görev gibi olmamalı o zaman hiçbir şeyin anlamı olmaz insan kendini kötü hisseder ne zamana kadar böyle giderki üstelik yeni evlisiniz
O benim tavırlarımdsn bıkıp beni terkedene kadar sanırım ne yapsam düzelmicek gibi sonra ben yetinmeyi bilmeyen olucam böyle hissediyorum

Ben de sorun yok yani değil mi kendimi suclamaktan bıktım ama bı yandan da onu da suçlama seninle zorla sevişmek zorunda değil diyorum çok yoruldum arada kalmakla
Bir de erken boşalmanın en büyük sebebi seyrek ilişkidir. İlişkileriniz böyle seyrek olunca erken boşalmıyor mu? Yani durum öyleyse pek istenecek bir adam da değil ama kendini pek kıymetli sanıyor galiba

bakire olarak evlemişsin ve daha cinselliğini yeni buluyorsun. hemen bebek girmiş araya çünkü.
bunları evlenmeden önce bilemezdin ki hatta o zaman iştahlıymış adam, iyi olur sanmışsın. naif ama mantıksız da değil yani.

takmamak ancak cinselliği arka plana atmayı kabullenerek olur.

bunu kabullenmek zorunda değilsin, ne münasebet. ha olsun ben böyle de mutluyum diyebilir bazı kadınlar kendileri bilir, ama sen belli ki cinselliğini yaşamak istiyorsun bu da çok normal.

ben sevgilim dönse yatsa vallahi arıza çıkarırım. gece 2-3 kere birliktelik yaşıyoruz sabah erken kalkıyorum ben, ona bile trip atıyorum çünkü 3-4 saat bekliyorum ki o uyansın birlikte olalım diye. 10 gün beklesem o yatağı yakarım ben. adam bazen beni giydiriyor 1 dakika sonra tekrar soyuyor kendi elimle soyacam diye, neden ben de öyle seviyorum çünkü. ve bunları hep konuşuyoruz biz. senin soyman hoşuma gidiyor diyorum mesela. bunu dediğimden beri özellikle dikkat ediyor.

bunların hepsini konuşabilmeniz lazım. nasıl seviyorsun ne istiyorsun, ben senin karınım seninle birlikte olmak istiyorum, bundan daha normal ne olabilir ki türünde konuşmayı dene. ama ağlama. ağlayacak bir şey yok ki.
neden evlendin ki o zaman? dimi? elbette sen istediğinde de, çok büyük bir engel yoksa ortada, birlikte olacaksınız. ya ne olacaktı? neden karısı oldun o zaman?

ilişki olduğunda sertleşme sorunu erken boşalma vs. var mı?

bir de öpüşmemek neden? öpüşünce da banyo yapmak gerekmiyo ki? yeni evli sayılırsınız siz yahu.
dahası yaz günü banyonun ne zorluğu var? erkek için hele? günde 8 kere duşa giriyor çıkıyor insan yeri gelince. havalardan.

Adam kadına sürtüp boşalıp gidiyormuş

Bi kere nişanlıyken daha istekliydin dedim yasak olduğu için dedi bu beni çok üzdü yasak olamam ki onun için. Dediğinizi de denedim tatilde patlayana kadar ayda 3 oluyordu tatilde şaşırdı hatta ben o meseleyi hallettik sanıyordum dedi.

Normal doğum mu yaptınız? Sorma sebebim daha vajinanın toparlanamamasından kaynaklı olabilip söylemiyor mu diye

Sertleşme erken boşalma sorunu yok beni mutlu ediyor birlikte olduğumuz zaman. sorun sıklığında ayda 3 bana anormal geliyor yani ona normal geliyor. İşi de ayın 2 haftası yoğun 2 haftası seyrek öğlen gidiyor seyrek olduğu zaman.sadece yogun hafta beni ihmal etse yine hak vericem bi de ben konuşuyorum hoşlandığım seyleri söylüyorum yönlendiriyorum ilk defa onunla yasadım diye utangac değilim filmde bir sey göruyorum ne guzel biz de yapsak diyorum biz niye duş almıyoruz birlikte diyorum

Adam bütün tezleri çürütüyor resmen. Genişlemeden ötürü boşa gidip geliyor diye cinsellikten uzaklaşan erkekler de var bu yüzden sordum. Atom balı falan yedirin bence çünkü adamda istek yok. Aklıma başka sebep gelmiyor artık

Kayınvalidemde mesela gündüz dinlenmek için odaya çekiliyoruz kızım da heran gelebilir babaannesinin yanında kıyafetler çıkmadan sürtünme yoluyla geceyi beklese ben başka evde olmayı sorun yapmam bizim evde de içerde misafirler varken anı kurtarmalık dediğim gibi oldu libidosu var demek oluyor bu 15 gunde kendi hallediyor bi şekilde ben önceden o kadar arıza çıkarmama ragmen umursamıyor

İstek olmasa 15 gün içinde kendi işini halletmezdi ama neden ya neden diye bağırasım geliyor

nişanlıyken istekliydin deyince yasaktı o zaman demiş
başkasının evindeyken, misafir varken vb. kıyafetle filan daha gaza geliyormuş

benim anladığım adam yasak-kaçak-köçek durumları seviyor. asansörde filan yapsanız?

Mesela biz bunu bi kaç kere ben adetliyken yaptık ben de orgazm oldum o şekilde bak böyle de yapabiliriz bundan sonra ben hastayken dedim ama bu 15 gün içinde onu da galeye almadı beni beklemedi yani hiç mi aklına gelmez ya bu kadın her türlü tatmin oluyor mutlu edeyim diye

Yasaklar tatlı gelince de aldatmaya kalkarsa ben hep kaçak göçek yer nasıl bulayım

İstek olmasa 15 gün içinde kendi işini halletmezdi ama neden ya neden diye bağırasım geliyor

Arkadaşın dediği de mantıklı bir de olağan dışı yer bulup test edin yine aynı tepkiyi verecek mi?

Ama evde olmasın bu kez ne bilim orman, araba, misafirliğe gidin vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…