İçinde olmak istemediğim bir durum

ben sizin yerinizde olsam telefonumda özel sekmede almak üzere vibratör ve dildo araştırıp, sekmeleri açık bırarım ve geniş bir zamanda ona gösterip “ben bunlardan almak istiyorum, sana göstermeden almak istemedim” derim.

Çok afedersiniz ama ben olsam madem sadece kendini düşünüyorsun, o zaman eline kuvvet derdim.

Sinirlendim valla. Kusura bakmayın. Öyle şey mi olur? Madem sizin isteklerinizi önemsemiyor o zaman siz de karşılık vermeyin. Kendi kendini tatmin edip dursun. Normalde cinsellikle ceza verilmesi taraftarı değilim ama bence eşiniz haketmiş.

Başta anlamadım ki olay birden gelişti ben cilveleşir gece için mesaj verir sandım

Çok değişik fikirler geliyor biraz önce konuştuk yaklaştı bana ben de iki haftadır nasıl yaptıysan öyle yap banyo yapamam dedim konu açıldı yine normal görüyor hala sorun görmezse çözmeye çalışmaz işte bana da bu fikirler gelir

Instagramda psikolog esra ezmeci var bi sayfasina bakmanizi isterim cok guzel bilimsel yöntemleri var. bence her bayanin kitaplarini okumasi lazim cok kisi memnun

Belki eşiniz sizden gizli mastürbasyon yapıyordur. Bazı erkekler mastürbasyona alıştığı için eşiyle birlikte olmak istemiyorlarmış.

Fazla üstüne gitmeyin bence ısrarcı olmayın adet değilseniz sürtünerek ilişki yaşamayın o zaman boşalınca isteği gitmiştir bir de evde birilerinin olmasından çekiniyor olabilir devamlı bir isteksizlik varsa bir uzmana gidin belki bir ilaç verir testesteron hormonu düşüktür cinsel istek artırıcı macun var öyle bir şey alıp iki çay kaşığı yedirin belki işe yarar

Çok değişik fikirler geliyor biraz önce konuştuk yaklaştı bana ben de iki haftadır nasıl yaptıysan öyle yap banyo yapamam dedim konu açıldı yine normal görüyor hala sorun görmezse çözmeye çalışmaz işte bana da bu fikirler gelir
Instagramda psikolog esra ezmeci var bi sayfasina bakmanizi isterim cok guzel bilimsel yöntemleri var. bence her bayanin kitaplarini okumasi lazim cok kisi memnun
Mutlaka izliyeceğim teşekkürler

Dün birlikte olmak istedi ben de 15 gün nasıl olduysan öyle yap ben uyuyacağım dedim duş alamam dedim farkında değilim 15 gün olduğunun dedi ben de sinirlendim ben o kadar kafaya takıyorum biliyosun böyle yapıyorsun dedim sen abartıyorsun normal dedi ben de kabul etmedim ayda 3 normal değil diye senin birşeyler yapman lazımdı bu zamana kadar doktora gidebilirdin ama umrunda değil dedim neymiş hareketsizlikten oluyormuş yüzmeye gitmek istiyormuş bunun için önceden de yorgunluktan diyordu bahaneler artıyor. Israr etti birliktelik için çok kırgınım sen istediğin için olmucak artık ne sanıyorsun beni her zaman cepteyim diye yapıyorsun dedim uyuduk sabah da konuşmadım hiç

Dediklerinizde haklısınız ama fazla trip atmayın bence daha da uzayabilir konu ilişki sırasında sizi düşünüyor mu mutlu etmeye çalışıyor mu

Benim de geçse içim bu kadar üzülüp takmam en azından
Vallah erkeklere bir sor iki sor kendilerini geri cekiyorlar sanirim ben cocuk icin cok gidiyordum yanina o yuzden sorma taraftari degilim normalde benim esim durgundu ben reddetmeye baslayinca o cok sorar oldu suan gene o cok soruyor ama islerimiz cok yogun firsat kalmiyor seni anliyorum kocan okuz

Siz de kendi kendinizi tatmin edin. Bunu da eşinizin gözüne gözüne sokun. Sen yapmıyorsan ben kendim yaparım yapın :)

Bu tarz bi konu açmak için foruma girmek ve konuyu okumak..
Ben buraya yeni üye oldum önceden hep okuyup geçiyordum bu tarz konular denk gelince çok üzülürdüm başıma gelmesin isterdim başıma geldi şimdi de aldatılma konularına çok üzülüyorum başıma gelmez İnşaallah

Siz de kendi kendinizi tatmin edin. Bunu da eşinizin gözüne gözüne sokun. Sen yapmıyorsan ben kendim yaparım yapın :)
Dün de dedim artık başımın çaresine bakıcam diye bir iki ay da öyle deniyeceğim bakalım

Bende çok üzülür hiç yaşamak istemezdim. Baş kahraman olarak yaşamak çok üzücü..

Başka bir problemi yok demekki bu tarz konu açmak için önce başka konular mı açması lazı
Başka problemlerim illaki oluyor ama bir iki gün içinde çözülüyor bu problem evlendiğimizden beri var baktım çözüm bulamıyorum konu açtım hiç aklıma gelmezdi bu konuda konu açacağım
Dediklerinizde haklısınız ama fazla trip atmayın bence daha da uzayabilir konu ilişki sırasında sizi düşünüyor mu mutlu etmeye çalışıyor
Mutlu etmeye çalışır genelde memnun kalırım

Bende çok üzülür hiç yaşamak istemezdim. Baş kahraman olarak yaşamak çok üzücü..
Benim bi akrabam var birlikte olmuyorlardı evlilerdi bekarken bile demiştim ben olsam boşanırım katlanamam diye büyük mü konuştum acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…