İçinde olmak istemediğim bir durum

Yasaklar tatlı gelince de aldatmaya kalkarsa ben hep kaçak göçek yer nasıl bulayım
Adam heyecan seviyor demekki. Sizin hep istekli görünmeniz de işin büyüsünü bozuyor olabilir. Şansınızı kaçak dövüşmekten yana kullanmanız gerekecek.

Arkadaşın dediği de mantıklı bir de olağan dışı yer bulup test edin yine aynı tepkiyi verecek mi?

Ama evde olmasın bu kez ne bilim orman, araba, misafirliğe gidin vs.
Artık ayda 3 olan yılda 1 e iner çocukla bunları yapmam mümkün değil

Adam heyecan seviyor demekki. Sizin hep istekli görünmeniz de işin büyüsünü bozuyor olabilir. Şansınızı kaçak dövüşmekten yana kullanmanız gerekecek.
Nişanlıyken çok istememe rağmen hep kendimi çektim o üzerime düştü ileriye gitmeye kalkınca engel oldum dedim evlenince her istediğimi yapıcam sabrın sonu selamet dedim gördüm selameti bunu da deniyeceğim

Yasaklar tatlı gelince de aldatmaya kalkarsa ben hep kaçak göçek yer nasıl bulayım
ahaha ya o biraz espriydi. tabi ki olağandışı yer seviyor bile olsa (olabilir) sizinle evde de sevişmesi lazım. evli çocuklu kadın bağ bayır gezecek haliniz yok ya. (benim de açık hava fantezim var mesela ama hiç güvenip yapamadım şimdiye dek, böyle fantezi olsa bile, insanın partneriyle normal bir ilişki düzeni de olmalı bence. karşındaki mutlu değilse bunu dikkate almalı)

anlamaya çalıtığım şey
libidosu genel olarak mı düşük, yoksa böyle olağandışı bir yer olsa ne yapacak ?

bir de siz zaten isteklerimi belirtiyorum yönlendiriyorum filan demişsiniz. çok güzel. ama pek kaale almıyor gibi.
normalde nasıldır cinsellik dışında yani ince düşünür mü, sizi dinler mi, dikkate alır mı? atıyorum pide yaptıracaksınız siz yumurta yemiyorsunuz diye yumurta kırmayın diye özellikle der mi? (tamamen cinsellik dışı konu olsun diye böyle örnek veriyorum)

siz genel olarak ağırbaşlı yumuşak mısınız? sanki biraz elde etmiş, çocuk da olmuş, fazla uğraşmıyor sizi de nasıl diyeyim uysal görüyor/sanıyor gibi...siz fazla çantada kekliksiniz adam anca böyle yasak-kaçak-köçek heyecan olacağını düşündüğü şeylerde gaza geliyor sanki.

işte çözüm bulmazsanız tam olarak böyle yaşayacaksınız ömrünüzce

Ben de sorun yok yani değil mi kendimi suclamaktan bıktım ama bı yandan da onu da suçlama seninle zorla sevişmek zorunda değil diyorum çok yoruldum arada kalmakla
Sizde ne sorun olsun sağlıklı yeni evli çiftler sevişir yani. Çocuktan sonra böyle olmuş burada en sık okuduğumuz şeylerden biri. İnsan çocuk yapmaya korkacak yarabbim. Çocuktan sonra erkeklere bir haller oluyor. Muhtemelen sizi artık anne figürü olarak görmeye başladığından olabilir. Ona bunu sorun. "aşkım erkekler doğumdan sonra eşlerini bir süre anne gibi örmeye başladıkları için birlikte olmak istemezmis sende öyle bir şey oldu mu hiç?") deyin dökülür belki

Mesela şimdi yatılı misafirim var çok yoruluyorum diye dışarda yemeğe götürdü bi gün. sabah kahvaltı yapmadan işe gittim yoruldum diye ofisi ters mesafede olmasına ragmen simit aldı getirdi bana. Dün geç geldik bi yere uğrucaktı ters yön olmasına ragmen eve bırakayım seni ben öyle gideyim iyice yoruldun dedi. Misafirlerime iyi baktın yorgun olduğun halde teşekkür ederim seni çok seviyorum dedi.

Hiç aklıma gelmedi bu seçenek olabilir tabi. Ama böyleyse de nasıl aşıcak ben hep anneyim yani bunu değiştiremem bi de doğum kilolarımı verdim evde hep elbise ile gezerim makyaj yaparım saçımı yaparım

Geçen gün burada çocuk olduktan sonra bir daha eşiyle birlikte olmayan üyenin konusunu okumuştum. Çocuk 9 yaşındaymış iyi düşünün
Ne yapmış peki hayatı eşine zindan mı etmiş yoksa kabullenmiş mi ben sürekli bu konunun gündemde olmasından bıktım kapansın istiyorum
Bir de erken boşalmanın en büyük sebebi seyrek ilişkidir. İlişkileriniz böyle seyrek olunca erken boşalmıyor mu? Yani durum öyleyse pek istenecek bir adam da değil ama kendini pek kıymetli sanıyor galiba
Erken boşalmıyor zaten bir üyeye de yazdım 15 günde 2 defa kendisi halletti uygun olmayan zamanlarda sürtünme yoluyla geceyi beklemedi ben de isterim belki diye

Geçici bir süreçtir muhtemelen. Hala emziriyor musunuz?

Benim üst kattaki komşumun eşi çocuk 3 yaşına gelene kadar hiç yanaşmamıs bu tribe girdiği için ama arkadaşımda da suç var. Evine ne zaman gitsem bir tane beyaz askılı bodysi vardı üzerinde, altında da siyah çamaşır suyu damlayan eşofman başına da alelade bir örtü baglardi. Nasıl da güzel bir kız ama zerre farkında değil. Saçları beline kadar sapsarı o kaşı gözü burnu estetik gibi. Birkaç kilo fazlası vardı sadece o da çok normal. Bir gram makyaj yapmaz cildi nasıl düzgün, epilasyon bile yapmıyordu tüyleri çıkmıyormus kız elindeki bunca nimete rağmen kötü görünmeyi başaran ender insanlardan biri resmen bir de cirkin bir gözlük takıyor tam çirkin Betty.

Ara ara girdim bunun aklına. Bir gün evlenme yildonumleri yaklaşıyordu çiçekli böcekli şiirli bir hediye hazırlıyor. Eşini de tanıyorum böyle şeylere sinir olan biri. Kızım dedim bırak çiçeği böceği kendine bi jartiyer takımı al. Ayy olur mu ki falan. Kız dedim neden olmasın al sen. Birlikte beğendik güzel bir takım. Yıl dönümü günü eşi gelmeden makyaj çantamı kapıp gittim bunun evine bir tane de mini elbise ve topuklu ayakkabı ayarladım. Saçlarını saldık, gözlüğü çıkardık, hafif güzel bir makyaj. Dizde bir elbise altına siyah jartiyer çorabı ve dantelli bodysuit. Taş oldu kız. Dedim seninki şok geçirecek hadi size good night

eve geldim. 15 dk sonra kapı çaldı, bir açtım bu! Kafada o dandik örtü, üstüne eşofman ve saçma bir gömlek geçirmiş. Lan dedim bu ne hal şaka mısın sen? Ya dedi pasta dağıtıyorum hahshs yildonumu pastası dağıtıyor elbisenin üstüne giymiş eşofmanı altında jartiyer var insanın içinde olacak işte. Neyse fazla uzattım. Eşi gelmiş gece mükemmel geçmiş sabah bana nasıl teşekkür ediyor ilk defa orgazm bile olmuş o kadar detaya gerek yoktu gerçi ama velhasıl o gün bugündür çatır çatır diyeceğim o ki bu adam düzeldiyse herkes düzelir :)

Eşinin yorgunluktan dolayı libidosu düşük bence. Çünkü normalde höt zöt kaba bir adam değil anladığım kadarıyla.
Eşine bol bol fındık kuru üzüm, mesir macunu, bal, ceviz karışımları, fındık kreması, yer fıstığı ezmesi yedir. Sabah akşam kaşıkla ağzına ver o unutursa sen hatırlat. Kaçacak yer ararsın benden söylemesi.

Emzirmiyorum o kız kadar güzel değilim Ama dediğim gibi giyimime dikkat ederim ilk evlendiğimizde iki gün sevişmezsek üçüncü gün mesela kadife dar elbise giyerdim topuklu ayakkabı makjaj ama kendim çıkarırdım yine öyle bakardı güzel olmuş derdi sarılıp yatardı

Bi ara hergün karışım yaptı içti kilo almak için hani yulaf süt muz fındık bal blenderdan çekiyorlar ya o zaman da aynıydı bilmiyorum ya bulamıcaz sanırım sorunu. düşünceli biri gece uyuyamadım farketti çok üsteledi ben bişey yaptım kesin söyle diye ben söylemiyince uykusu kaçtı uyuyamadı var bi şey söylemiyorsun diye dönüp yatabilirdi mesela

O benim tavırlarımdsn bıkıp beni terkedene kadar sanırım ne yapsam düzelmicek gibi sonra ben yetinmeyi bilmeyen olucam böyle hissediyorum
Buna izin vermeyin

Eşiniz çok garip..yeni evliyken bu kadar az birliktelik .İlk zamanlar hergun birlikte olunur bence hafta sabah akşam vs

Bi üroloğa gidin. Belki adamın fizyoljik bir sıkıntısı var. Bir randevu alıp muayene olmaya bakar. Varikosel gibi hastalıklar da isteksizlik yapıyor çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…