Merhabalar. Çok doldum ve içimi size dökmek istedim. 3 yıldır evliyim. Kayınvalidemle bu zamana kadar doğrudan bir anlaşmazlık yaşamadık ama çok baskın ve müdahaleci olduğu için ve ben tahakküme gelemediğim için en başından saygı çerçevesinde sınır çizdim. Eşim de sadece ailesine karşı değil herkese yumuşak huylu yaklaştığı için zaman zaman sınırlarım delindi :)) Bir şekilde idare ettik..
Taa ki bayramdan bir hafta önce kayınvalidemin ve kayınpederimin 2 haftalığına emrivaki ziyaretine kadar..:) bayram tatili de birleşti, devamlı "Anne! Anneee!!" diye gezen 1.5 yaşında çocuğum tam bir koalaya evrildi ve ben kaçacak yer bulamadım.
Bu iki hafta boyunca eşim sağolsun sızlanmalarımın hepsine hak verdi, gıybet terapisiyle rahatlattı beni ve kazasız belasız kavgasız uğurladık kendilerini :) Vee...kriz ortamı son bulur bulmaz eşim bir anda beni haksız çıkarıp, demagoji yapıp gerginlik çıkardı. Sabahtan beri 2 hafta boyunca gösterdiğim özveriye yapılan nankörlüğe o kadar içerledim ki, istemsiz ağlayıp duruyorum.
Eşimin, ailesi ve benim aramda kalıp üzülmesini istemiyorum. Ama devamlı kendimi istemediğim durumların içinde bulmak da istemiyorum. Yalnızlaşan Bihter Ziyagil triplerine gireyim diyorum minik koala ona da izin vermiyor. Sadece yazıp paylaşmak istedim.