Eşime kırıldım (iç dökme)

Msjlarını şuan kayınpederle karşılıklı çay içerek okuyorum🤣. Bizimkilerde bayramda 2 haftalıgına geldi. İnsanlar uzakta oturuyorsa 2 hafta normal yani. Sıkılabilirsiniz anlarım size zararları yoksa. Idare edilmeyecek bir durum yok. Bizlerde kayınvalide olacagız. Evlatlarımızın evlerine gitmeyecekmiyiz. Ben hep böyle düşünmek istiyorum. Bu hayatta ne ekersek onu biçeriz. Iyi insanlarsa çocuklar içinde çok güzel oluyor dede,babaanne ile vakit geçirmek.

Merhabalar. Çok doldum ve içimi size dökmek istedim. 3 yıldır evliyim. Kayınvalidemle bu zamana kadar doğrudan bir anlaşmazlık yaşamadık ama çok baskın ve müdahaleci olduğu için ve ben tahakküme gelemediğim için en başından saygı çerçevesinde sınır çizdim. Eşim de sadece ailesine karşı değil herkese yumuşak huylu yaklaştığı için zaman zaman sınırlarım delindi :)) Bir şekilde idare ettik..
Taa ki bayramdan bir hafta önce kayınvalidemin ve kayınpederimin 2 haftalığına emrivaki ziyaretine kadar..:) bayram tatili de birleşti, devamlı "Anne! Anneee!!" diye gezen 1.5 yaşında çocuğum tam bir koalaya evrildi ve ben kaçacak yer bulamadım.
Bu iki hafta boyunca eşim sağolsun sızlanmalarımın hepsine hak verdi, gıybet terapisiyle rahatlattı beni ve kazasız belasız kavgasız uğurladık kendilerini :) Vee...kriz ortamı son bulur bulmaz eşim bir anda beni haksız çıkarıp, demagoji yapıp gerginlik çıkardı. Sabahtan beri 2 hafta boyunca gösterdiğim özveriye yapılan nankörlüğe o kadar içerledim ki, istemsiz ağlayıp duruyorum.
Eşimin, ailesi ve benim aramda kalıp üzülmesini istemiyorum. Ama devamlı kendimi istemediğim durumların içinde bulmak da istemiyorum. Yalnızlaşan Bihter Ziyagil triplerine gireyim diyorum minik koala ona da izin vermiyor. Sadece yazıp paylaşmak istedim.
Eşine üzüleceğine kendine üzül bence , kocan ailesi varken sorun çıkmasın diye seni alttan almış ailesi gidince de gerçek duygularını gün yüzüne çıkarmış, böyle koca olmaz olsun , ailesine ve eşinize ciddi şekilde sınır çizmeniz gerekiyor...

Eşine üzüleceğine kendine üzül bence , kocan ailesi varken sorun çıkmasın diye seni alttan almış ailesi gidince de gerçek duygularını gün yüzüne çıkarmış, böyle koca olmaz olsun , ailesine ve eşinize ciddi şekilde sınır çizmeniz gerekiyor...
Bir kez daha emri vaki yapmaya kalkarlarsa tepki göstereceğim mutlaka, sınır konusunda size katılıyorum, teşekkür ederim desteğiniz için

Bir kez daha emri vaki yapmaya kalkarlarsa tepki göstereceğim mutlaka, sınır konusunda size katılıyorum, teşekkür ederim desteğiniz için

Böyle adamlar ikiyüzlü ve içten pazarlıklıdır, ben olsam ağzına ...........
Var benim de stratejik hain planlarım :)) kendimi bir daha aynı durumda bulmak istemem

2 hafta kp kv ağırlamak mı... Zorunlu bir durum da değil üstelik emrivaki... Ben ölürdüm sinirimden. Çok iyi bile dayanmışsınız. Kendi ailemin evine gidince bir hafta anne babamı sıktıgımı düşünüyorum, insanlar ne rahat ya başkalarının evinde.
Vallahi öyle..Ben de hayret ettim ama kendi kendime durumumu gözlemledim uzaktan gözle de bir daha düşmem bu duruma. Teşekkür ederim, destek için

Msjlarını şuan kayınpederle karşılıklı çay içerek okuyorum🤣. Bizimkilerde bayramda 2 haftalıgına geldi. İnsanlar uzakta oturuyorsa 2 hafta normal yani. Sıkılabilirsiniz anlarım size zararları yoksa. Idare edilmeyecek bir durum yok. Bizlerde kayınvalide olacagız. Evlatlarımızın evlerine gitmeyecekmiyiz. Ben hep böyle düşünmek istiyorum. Bu hayatta ne ekersek onu biçeriz. Iyi insanlarsa çocuklar içinde çok güzel oluyor dede,babaanne ile vakit geçirmek.
Afiyet olsun :)) çok çok haklısınız bu noktada ben kendi kendime diyorum ki umarım ben evladımı bu kadar boğmam :) yoksa çok isterim oğlum aile büyükleriyle vakit geçirsin. Bu arada kayınpederimi de çok severim, kayınvalidem çok dominant olmasa onu da çok seveceğim

Back
X