İçinde olmak istemediğim bir durum

Bak diger arkadasa gore herseyini mukemmel.. oyle degil
Mi? Anlatisin o sekilde cunku..
Her evlilikteki gibi ufak tefek şeyler oluyor ama genel anlamda bi sorunumuz yok dediğim gibi ama cinsellik evliliğin genelini etkileyen bir şeymiş gerçekten

Her evlilikteki gibi ufak tefek şeyler oluyor ama genel anlamda bi sorunumuz yok dediğim gibi ama cinsellik evliliğin genelini etkileyen bir şeymiş gerçekten
Tabii etkiler ama senin anlatisinda oyle sikayet edilecek birsey varmis gibi gozukmuyor son yazdiklarindan sonra..

Tabii etkiler ama senin anlatisinda oyle sikayet edilecek birsey varmis gibi gozukmuyor son yazdiklarindan sonra..
İkizler burcuyum mutlu olunca çok mutlu olurum üzgünsem de çok takarım ama işte boşanılcak kadar değil can sıkıcı bir durum sadece

Normal doğum mu yaptınız? Sorma sebebim daha vajinanın toparlanamamasından kaynaklı olabilip söylemiyor mu diye
Vajina kendini 2 ayda toparlıyor. Hatta daha sonra cinsel ilişkiye girerken sanki daralmış gibi geliyor. O dediğiniz anca sık ve defalarca doğum yapmış kadınların bazılarında olur.

Bunları zaten yapması gerekiyor, siz onun çocuğunu doğurdunuz, siz onun ev işlerini, yemeğini, ütüsünü yapıyorsunuz. Zaten başka konularda okursanız , cinsel sorunlar yaşayan erkekler hep çok nazik , hep çok iyi eş. İyi de sizi yemeğe götürmektense sizinle cinsel ilişkiye girse daha mutlu olursunuz. Bu dedikleriniz zaten yapması lazım, peki ya yapmadıkları? Kardeş kardeş yaşamayi kabul ediyorsanız tamam. Ama inanın bir süre sonra, ben benimle yatmayan adamın misafirlerini ağırlamak zorunda mıyım , ben beni cinsel olarak çekici bulmayan adamın çamaşırlarını yıkamak zorunda mıyım diye düşünüp kendi kendinizi tuketeceksiniz. O götürdüğü yemeği kafasından aşağı dökmek , o getirdiğip gevreği kafasına fırlatmak isteyeceksiniz. O yüzden karar sizin, ben eşinizin tercikleri konusunda şüpheye düştüm.

Bu konu zaten evliliğinizin ortasında bir saatli bomba , siz düşünmeyi birakmayacaksiniz , çünkü her sağlıklı kadın gibi cinsel istekleriniz var. Eşinize sövseniz , kızsaniz ne yazar. Bu sefer sen çok ısrarcısin , kızgınsın der, gene size atar suçu . Hiç kendiniz ay kiloluyum ay doğum yaptım o yüzden demeyin. Gerçekten cinsel istek duyan erkek , kadının saçında bebeğin kusmuğu varken bile sevisiyor merak etmeyin. Sizin kocanız sizinle cinsel ilişkiye girmek istemiyor.

31 yaşında sağlıklı bir adamın uçanı kaçanı ıskalamayacak kadar istekli olması lazım. 31 yaş ne ki? Gömülmeyi unutmuş gibi davranmasın eşiniz.
Aynen katılıyorum , karısı yorgun olsa bile ikna etmeye beraber olmaya çalışması lazım bu yaşlarda .

Bunları zaten bir üye sordu diye söyledim yoksa bahsetmezdim çünkü bu durumun cinsellikle alakası yok ikisi bambaşka şeyler hiç yatmasa dediğiniz doğru onun için kılımı kıpırdatmam ama eşim ne olduruyor ne öldürüyor. Tercih kısmına katılmıyorum öyle olsa bilirdim hissederdim

Vajina kendini 2 ayda toparlıyor. Hatta daha sonra cinsel ilişkiye girerken sanki daralmış gibi geliyor. O dediğiniz anca sık ve defalarca doğum yapmış kadınların bazılarında olur.
İlk doğumunda olup Yaklaşık 2 sene sonra daraltma işlemi yaptıran oldu çevremde. İstisnalar olabiliyor demek ki

Hanımlar,.açık konuşayım. Hiç haftada iki üç hesabı yapmadım ben başından beri. Kendiliğinden gelişir bizde. Gün ya da sayı hesabı bana uymuyor. İki kişi de arzuluyorsa ne ala, biri arzularken diğeri istemiyorsa, konusunu bile acmayiz. Zaten hayat şartları insanı öyle bir noktaya getirir ki, çocuklar, ev, iş insanı öyle mesgul ediyor ki, cinsellik.icin üzülmek, sizlanmak bir yana, olmasa daha iyi bile diyor insan. Ben diyorum açık açık.

İlk doğumunda olup Yaklaşık 2 sene sonra daraltma işlemi yaptıran oldu çevremde. İstisnalar olabiliyor demek ki
Bazen genislemenin dogumla bile
Ilgisi olmuyor bazen.. yapisi oyle
Oluyomus ya da cinsellik yasamaktan olusabiliyormus

Bazen genislemenin dogumla bile
Ilgisi olmuyor bazen.. yapisi oyle
Oluyomus ya da cinsellik yasamaktan olusabiliyormus
Bilmiyorum ki ben sezeryan oldum. Bi problem olmadı. Ama YouTube de doktorlar sezeryan dahi olsa bebeğin yaptığı baskıdan genişleme olabileceğini daraltma gerekebileceğini de söylüyor.

Bilmiyorum ki ben sezeryan oldum. Bi problem olmadı. Ama YouTube de doktorlar sezeryan dahi olsa bebeğin yaptığı baskıdan genişleme olabileceğini daraltma gerekebileceğini de söylüyor.
Evet aynen oyle canim, yani bebek tasimasan bile bu tarz problemler olabiliyor -ki gebelik yasarsan bebek baski yapiyor.. ve vajinal dogumdada gebisleme riski daha fazla

Bu cinsel olarak yetersiz adamların ortak bir özelliği var bence. Ne biliyor musunuz? Diğer her konuda çok harika olmaları! Böyle kapatıyorlar heralde bu eksikliklerini. Başka türlü çekilecek çile değiller çünkü.

Bu konuda rahatsız olduğumu söyleyince sana karşı çok iyiyim bu konu yüzünden beni niye eziyorsun diyor bu şekilede sizin söylediğiniz gibi oluyor ama eşim ailesine de çok iyi annesini el üstünde tutar kardeşlerine benim aileme karşı da öyle sevdiklerine değer verir böyle olunca da teziniz çürümüş oluyor. Benim de kafam karıştı.

Kişilik olarak naif tipler genelde libidosuz oluyor valla. Ben buna kanaat getirdim

Kişilik olarak naif tipler genelde libidosuz oluyor valla. Ben buna kanaat getirdim
Bu konuda haklısınız. Bu sebebten de boşanmak istemiyorum. Benim gibi olup bu durumu kabullenebilen var mı diye merak ettim. Eşim düzelticem dedi ama biliyorum yapamayacağını. Düzelse şimdiye hallederdi kendisinin istemesi lazım. O yüzden bu konuyu benim kendi içimde halletmem gerek.

Cinsel yönden isteksizlik zamanla düzelecek bir şey değil bence. Fıtrat bu. Eşinize baskı yapmanız ile bir süre düzelmiş gibi olacaktır, sonra yine fıtratına gerisin geri dönecektir.

Bence siz durumu kabullenin. Libidonuzun yüksekliğinden kaynaklı enerjinizi sizi mutlu edecek başka bir şeye yönlendirin.

Ben de zamanla bu kanıya vardım. Bütün seçenekleri eledim. Beni arzulamamak değil tercih farklılığı değil ya da kendine güvenememek değil sadece libido düşüklüğü var onu da kendi istemediği sürece benim zorlamamla olacak bir şey değil. Zamanla benim bunu kabullenmem lazım nasıl yaparım diye konu açtım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…