- 14 Haziran 2016
- 1.207
- 520
- 23
Becerikli annenin iş bilmeyen kızları olurmuş, iş bilmeyen anneninde becerikli kızları olurmuşYaşım geçkin, yani küçük degilim. 8 yıllık evliyim. Yaptığım yemeği güzel yaparım ama çeşit az. Temizlikten pek anlamam ve daha kötüsü nefret ederim. Sadece bebek ütüsü yapmayı severdim ama artık büyüdüler. Misafir geleceği zaman elim ayağıma dolaşıyor, bu yüzden pek o işlere de girmem. Benim ilk sorunum sevmemek, ikincisi yapamamak. Tembel biri değilim. Birazcik daha iyi olabilmeyi çok isterdim, çünkü super olamayacağım kesin.
Temizliğe 15 günde bir abla geliyor, 2. Hafta ben elbette bir şeyler yapıyorum ama çoook isteksizce. Abla gelene kadar biri gelecek olsa kafayı yiyorum.
Bazı kadınlar zevkle yapiyor, imreniyorum. Çocuklarım ilerde benden öğrenecek bu işleri. İkisi de kız. Ne yapacağım ben?
Yaşım geçkin, yani küçük degilim. 8 yıllık evliyim. Yaptığım yemeği güzel yaparım ama çeşit az. Temizlikten pek anlamam ve daha kötüsü nefret ederim. Sadece bebek ütüsü yapmayı severdim ama artık büyüdüler. Misafir geleceği zaman elim ayağıma dolaşıyor, bu yüzden pek o işlere de girmem. Benim ilk sorunum sevmemek, ikincisi yapamamak. Tembel biri değilim. Birazcik daha iyi olabilmeyi çok isterdim, çünkü super olamayacağım kesin.
Temizliğe 15 günde bir abla geliyor, 2. Hafta ben elbette bir şeyler yapıyorum ama çoook isteksizce. Abla gelene kadar biri gelecek olsa kafayı yiyorum.
Bazı kadınlar zevkle yapiyor, imreniyorum. Çocuklarım ilerde benden öğrenecek bu işleri. İkisi de kız. Ne yapacağım ben?
ben çalıştığım halde evimi hep temiz tutarım tezgahta bir bardak bile bulmaz bu da bende takıntı her şey yerinde olacakYaşım geçkin, yani küçük degilim. 8 yıllık evliyim. Yaptığım yemeği güzel yaparım ama çeşit az. Temizlikten pek anlamam ve daha kötüsü nefret ederim. Sadece bebek ütüsü yapmayı severdim ama artık büyüdüler. Misafir geleceği zaman elim ayağıma dolaşıyor, bu yüzden pek o işlere de girmem. Benim ilk sorunum sevmemek, ikincisi yapamamak. Tembel biri değilim. Birazcik daha iyi olabilmeyi çok isterdim, çünkü super olamayacağım kesin.
Ayy vallahi düşünemiyorum kendimi süpürgesiz bi hayatın içinde sürekli temizlik yapmak istiyorum ilk önce yemeğimi yaparım her zaman en az 3 çeşit sonra temizliğe başlarım hafta da iki gün kendim yaparım 15 günde bir kadın gelir yine de yapmak isterim seviyorum temizliği düzenlikolik olmayı
:)Ayrıca 3 günlük dünya için ev işinde kendimizi yormamalıyız hayat felsefesi candır!
Şu an mümkün değil o, belki daha sonraValla ben de hic sevmem ev islerini.
Becermesine beceririrm elim de cabuktur ama nefret ediyorum içimden gelmez hiç.
Eger bütçeniz varsa o gelen ablayı haftada bir alin belki o şekilde indirim de yapar.
Ya da 2 haftada bir tam gün grlecegine haftada bir yarım gün de gelebilir o da mantıkli aynı paraya geliyor.
Kaç saat duruyor ?100 lira.
Arada bizim eve de ugrasanaAyy vallahi düşünemiyorum kendimi süpürgesiz bi hayatın içinde sürekli temizlik yapmak istiyorum ilk önce yemeğimi yaparım her zaman en az 3 çeşit sonra temizliğe başlarım hafta da iki gün kendim yaparım 15 günde bir kadın gelir yine de yapmak isterim seviyorum temizliği düzenlikolik olmayı
Canim cok saol zahmet etmis yazmissin evet sabote attikvalla benim ki tembel işi güveç. kasaptan bel alıyorum. 2 parmak eninde kestiriyorum onu. zaten 2 kişi olduğumuzdan 8 dilim alıyorum iki pişirimlik oluyor. güvecin içinde o 4 dilimin iki yanınıda 1 er dk kızgın yağda mühürlüyorum. yani toplamda 2 dk sürüyor mühürlemem. sonra yeşil biber kırmızı biber soğan sarımsak böl böl at üstüne sırayla. üstüne patlıcanı böl at. en üstünede domates doğra at. 1 çay bardağı sıcak suya 1 tatlı kaşığı salça. tuz karabiber koy. karıştır dök güvece. kapat kapağını kıs altını 2,5 3 saat pişsin. oh mis..
tek bir püf noktası var patlıcanlar 15 20 dk tuzlu suda bekleyecek soyup dooğradıktan sonra.
konuyuda sabote ettik ama kusura bakmayın. dedim ya benimki tembel işi. 15 dklık bir uğraş gerektiriyor 2 günlük yemek çıkıyor. :)
46 yasindayim bende hic sevmiyorum ama afedersiniz ess.. gibi yapiyorum. Cunku titizim tez canliyim. Yapamadigimda da huzursuz oluyorum.Yaşım geçkin, yani küçük degilim. 8 yıllık evliyim. Yaptığım yemeği güzel yaparım ama çeşit az. Temizlikten pek anlamam ve daha kötüsü nefret ederim. Sadece bebek ütüsü yapmayı severdim ama artık büyüdüler. Misafir geleceği zaman elim ayağıma dolaşıyor, bu yüzden pek o işlere de girmem. Benim ilk sorunum sevmemek, ikincisi yapamamak. Tembel biri değilim. Birazcik daha iyi olabilmeyi çok isterdim, çünkü super olamayacağım kesin.
Aynen bende sizin gibiyim.esimle kus olayim falan demoralize oluyorum.ipin ucu kacinca ev kirli hicis yapasim gelmiyorBenim gibiler varmış demek :) sölemeye utanıyordum ben ama sevindim görünce. Kesinlikle pis evde duramam, her gün temizler, her gün yemek pişiririm. Evim hep derli toplu, yemeğim var ama hiç sevmiyorum yine de ev işi yapmayı. İşkence gibi yapıyorum. Çalışırken çok keyifle yapardım, evde kalınca oldu böyle.
2 gün önce eşimle kavga ettik, moral olarak yerlerdeyim. Parmağımı oynatamadım, anca evi topladım ama 2 gümdür çamaşır filan duruyor. Depresyonda olunca iş yapamıyorum, Yapılmayan işleri gördükçe daha çok depresyona giriyorumşimdi iki gün yatmanın ceremesini ödeyeceğim çalışırken bu kadar yorulmuyordum ben. Ya da işte kafamı dağıtıp geliyordum galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?