Durumum sizin kadar vahim değil ama bende kasını yorum bu yüzden sirke ve karbonat veya arap sabuny kullanmaya özen gösteriyorum.Konu dışı olacak biraz ama domestos, cif gibi ürünlere alerjisi olan yok mu hiç aranızda? Varsa hangi ürünleri kullanıyorsunuz yerine? Benim astımımı ya da migrenimi çok kötü tetikliyor bu tip kokulu ürünler. Markette bile o reyona giremiyorum. Ben temizlik yaparken evde post apokaliptik bir hava oluşuyor
Aaa bak dün eşim ve oğlum gezmeye gitti
O arada sarma sardım hamur mayalayıp ekmek yaptım patates salatası vs yaptım üstüne de oturup kahve içtim
Tüm bunlar bir saat sürmedi mesela
İşin sırrı az miktarda yapmak bizim evde yemek tek öğünlük pişer az ve öz
Sonra onlar gelirken ızgaralık birşeyler almış onları da eşim yaptı bu nedenle ben börek yapacaktım diğerlerinin yanına o iptal oldu
Şimdi de sarma var biraz yanına çorba yapacağım kıymalı tarhana bir de tek yufka ve tek patatesim var onlarla da börek oldu sana akşam yemeği
Vuhuuu!! Vallahi helal olsun! Umarım bir gün ben de böyle olurum
Ama işte öyle tencereler dolusu değil ki bir öğünlük üşenmesem sayardım 50-60 tane
ben de bekarım ve temizlik ütüden nefret ediyorum :)Yaşım geçkin, yani küçük degilim. 8 yıllık evliyim. Yaptığım yemeği güzel yaparım ama çeşit az. Temizlikten pek anlamam ve daha kötüsü nefret ederim. Sadece bebek ütüsü yapmayı severdim ama artık büyüdüler. Misafir geleceği zaman elim ayağıma dolaşıyor, bu yüzden pek o işlere de girmem. Benim ilk sorunum sevmemek, ikincisi yapamamak. Tembel biri değilim. Birazcik daha iyi olabilmeyi çok isterdim, çünkü super olamayacağım kesin.
Temizliğe 15 günde bir abla geliyor, 2. Hafta ben elbette bir şeyler yapıyorum ama çoook isteksizce. Abla gelene kadar biri gelecek olsa kafayı yiyorum.
Bazı kadınlar zevkle yapiyor, imreniyorum. Çocuklarım ilerde benden öğrenecek bu işleri. İkisi de kız. Ne yapacağım ben?
Ben de öyleyim. Hatta o kadının gelmediği ikinci hafta da pek bir şey yapmıyorum. (çocuk yok çok da pislenmiyor, banyoya marc banyonun fısfısını sıkıp bir iki dakika sonra su tutuyorum anca arada birYaşım geçkin, yani küçük degilim. 8 yıllık evliyim. Yaptığım yemeği güzel yaparım ama çeşit az. Temizlikten pek anlamam ve daha kötüsü nefret ederim. Sadece bebek ütüsü yapmayı severdim ama artık büyüdüler. Misafir geleceği zaman elim ayağıma dolaşıyor, bu yüzden pek o işlere de girmem. Benim ilk sorunum sevmemek, ikincisi yapamamak. Tembel biri değilim. Birazcik daha iyi olabilmeyi çok isterdim, çünkü super olamayacağım kesin.
Temizliğe 15 günde bir abla geliyor, 2. Hafta ben elbette bir şeyler yapıyorum ama çoook isteksizce. Abla gelene kadar biri gelecek olsa kafayı yiyorum.
Bazı kadınlar zevkle yapiyor, imreniyorum. Çocuklarım ilerde benden öğrenecek bu işleri. İkisi de kız. Ne yapacağım ben?
Hee bir de uzun tüylü kedi var, hiç sormaBana temizlikçi de kar etmez, 8 kuş 1 köpek, ertesi güne tekrar kıl-tüy
Yok zevkle yapmıyorum ama kaliteli marka almamıştım olmuyordu şimdi cling band çift domestos a paraya kıyıp aldım kolay çıkıyor lekelerYaşım geçkin, yani küçük degilim. 8 yıllık evliyim. Yaptığım yemeği güzel yaparım ama çeşit az. Temizlikten pek anlamam ve daha kötüsü nefret ederim. Sadece bebek ütüsü yapmayı severdim ama artık büyüdüler. Misafir geleceği zaman elim ayağıma dolaşıyor, bu yüzden pek o işlere de girmem. Benim ilk sorunum sevmemek, ikincisi yapamamak. Tembel biri değilim. Birazcik daha iyi olabilmeyi çok isterdim, çünkü super olamayacağım kesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?