Ben kendime yemek yapmayı seven bir koca bulacağım
O yemek yapsın ben temizlik
Herkes mutlu olsun
Hala ezberden yapamam ben yemek, ille tarifine bakmam lazım, hep de unutuyorum
İçimizde yok demek ki
Yüzen sarma yapabiliyorum ama
Bir de şu Amerikan stil kurabiyelere özendim, fırından bütün halde plaka çıktı
Neyse susuyorum
yemeyi sevdiğiniz şeyleri yapmayı deneyin. ben mesela düdüklüden çok tırsıyorum. o yüzden hayatta kuru fasulye nohut pişiremiyorum. ama çiğ köfte çok severim. oturur 2 saat uğraşır yoğurur yapar yerim :)
damak tadı meselesi. hiç ömrümde fırın kullanmışlığım yoktu. ama baktım canım kek istiyor ee yapacak adam yok 1 2 sefer hazır aldım ama aldığımı beğenmedim mecbur öğrendim yapmayı. şimdi annem günü olunca bana sipariş veriyor keki :)
Yaşım geçkin, yani küçük degilim. 8 yıllık evliyim. Yaptığım yemeği güzel yaparım ama çeşit az. Temizlikten pek anlamam ve daha kötüsü nefret ederim. Sadece bebek ütüsü yapmayı severdim ama artık büyüdüler. Misafir geleceği zaman elim ayağıma dolaşıyor, bu yüzden pek o işlere de girmem. Benim ilk sorunum sevmemek, ikincisi yapamamak. Tembel biri değilim. Birazcik daha iyi olabilmeyi çok isterdim, çünkü super olamayacağım kesin.
Temizliğe 15 günde bir abla geliyor, 2. Hafta ben elbette bir şeyler yapıyorum ama çoook isteksizce. Abla gelene kadar biri gelecek olsa kafayı yiyorum.
Bazı kadınlar zevkle yapiyor, imreniyorum. Çocuklarım ilerde benden öğrenecek bu işleri. İkisi de kız. Ne yapacağım ben?
Benzer durumdayız.
O yüzden bize bazen haftada bir bazen de haftada iki yardımcı geliyor.
Banyoları domestos ve ciflemekten başka hiç bir iş yapmıyorum ben.
Yapamıyorum da gücüm kalmıyor zaten.
Ayrıca 3 günlük dünya için ev işinde kendimizi yormamalıyız hayat felsefesi candır!
Bacım yeni anne olmuş biri olarak sana bir şey sormak istiyorum: o üşengeçlikle iki çocuğu nasıl büyüttün? Ben de onda zorlanıyorum da:) evde darallar geldi.Yaşım geçkin, yani küçük degilim. 8 yıllık evliyim. Yaptığım yemeği güzel yaparım ama çeşit az. Temizlikten pek anlamam ve daha kötüsü nefret ederim. Sadece bebek ütüsü yapmayı severdim ama artık büyüdüler. Misafir geleceği zaman elim ayağıma dolaşıyor, bu yüzden pek o işlere de girmem. Benim ilk sorunum sevmemek, ikincisi yapamamak. Tembel biri değilim. Birazcik daha iyi olabilmeyi çok isterdim, çünkü super olamayacağım kesin.
Temizliğe 15 günde bir abla geliyor, 2. Hafta ben elbette bir şeyler yapıyorum ama çoook isteksizce. Abla gelene kadar biri gelecek olsa kafayı yiyorum.
Bazı kadınlar zevkle yapiyor, imreniyorum. Çocuklarım ilerde benden öğrenecek bu işleri. İkisi de kız. Ne yapacağım ben?
banada annem haşlayıp veriyor. 1 kilo haşlayıp bölüyor poşetlere donduruyor. yapacağım zaman eritip pişiriyorum. off nolacak bu halimiz :E ıspanakta aynı şekilde donuk alıyorum. yıkamayı beceremediğimden :EBizim evde de annem korktuğu için yoktu düdüklü, evlenince almadım ben de korktum :) Ama nohutu normal tencerede pişiriyorum ben. Islatmaya üşenirsem de alıyorum marketten haşlanmış konserve. 2 dakikada eti at ya da kıymayı oh bitti.
Parkelerden gelen portakal çiçeği kokusu
Kalkıp iki vileda atacağım şimdi gaza getirme beni
Ben kendime yemek yapmayı seven bir koca bulacağım
O yemek yapsın ben temizlik
Herkes mutlu olsun
Hala ezberden yapamam ben yemek, ille tarifine bakmam lazım, hep de unutuyorum
İçimizde yok demek ki
Yüzen sarma yapabiliyorum ama
Bir de şu Amerikan stil kurabiyelere özendim, fırından bütün halde plaka çıktı
Neyse susuyorum
Ben calisan bayanim,sadece haftasonlarim.var oyuzden temizligi mutlaka aksatmamam gerekiodu.Yaşım geçkin, yani küçük degilim. 8 yıllık evliyim. Yaptığım yemeği güzel yaparım ama çeşit az. Temizlikten pek anlamam ve daha kötüsü nefret ederim. Sadece bebek ütüsü yapmayı severdim ama artık büyüdüler. Misafir geleceği zaman elim ayağıma dolaşıyor, bu yüzden pek o işlere de girmem. Benim ilk sorunum sevmemek, ikincisi yapamamak. Tembel biri değilim. Birazcik daha iyi olabilmeyi çok isterdim, çünkü super olamayacağım kesin.
Hiç temizlik kokusu seven yapan biri yok mu diye hasretle yorumları okurken aynı kafadan birisinin çıkması güzelevet temizlik kokusu gibisi yok çok yorucu ama sonucu güzel
bende bugün temizledim valla mis gibi kokuyor her yer
banada annem haşlayıp veriyor. 1 kilo haşlayıp bölüyor poşetlere donduruyor. yapacağım zaman eritip pişiriyorum. off nolacak bu halimiz :E ıspanakta aynı şekilde donuk alıyorum. yıkamayı beceremediğimden :E
konu sahibi rahatlamıştır heralde. :E bizim halimizi görünce
Aslında hiç tembel değilim, ev işini sevmiyorum iste. bebek oyalamak bana da pek kolay gelmiyor. Eğitim cağında ilgilenmek çok hoşuma gidiyor.Bacım yeni anne olmuş biri olarak sana bir şey sormak istiyorum: o üşengeçlikle iki çocuğu nasıl büyüttün? Ben de onda zorlanıyorum da:) evde darallar geldi.
bende böyleyim aynen.tarif olmadan olmuyor. özellikle göz kararı tarif verenlerden nefret ediyorum
kek ve kurabiye için takip ettiğim bir kız var. blogu var. efsane güzel şeyler yapıyor. portakallı blunt keki muhteşem ötesi. adını versem reklam olur mu ki. neticede birinin blogu
bende bugün temizledim valla mis gibi kokuyor her yer
kızlar benim evede uğrarmısınız :) kek yaparım börek yaparım. üşenmem çiköfte filan bile yaparım. hatta çok güzel mocca yaparım. ne dersiniz
Kurabiye ve kekim güzel oluyor Allah'tan:)
Çiğ köfteye hayır dememkızlar benim evede uğrarmısınız :) kek yaparım börek yaparım. üşenmem çiköfte filan bile yaparım. hatta çok güzel mocca yaparım. ne dersiniz
Canım 5 ve 2.5 yaşlarındalar.Temizliği azalt kızlar ile gir mutfağa hatta birisi sosu yapsın sen yufkayı kes diğeri sarsın vs vs
Oğlumun öğretmeni kızlar yemeğe meraklı yemek tarifleri okutun okumaları gelişir demişti müthiş bir aile etkinliği olur
Biz oğlumla kek vs yapıyoruz mesela ben tezgahı toplarken o malzemeleri çıkarıp fırını açıyor vs vs sonra karıştırıyor yapıyoruz pişirip afiyetle yiyoruz kendisi 6 yaşında
sanki ben :)Yaşım geçkin, yani küçük degilim. 8 yıllık evliyim. Yaptığım yemeği güzel yaparım ama çeşit az. Temizlikten pek anlamam ve daha kötüsü nefret ederim. Sadece bebek ütüsü yapmayı severdim ama artık büyüdüler. Misafir geleceği zaman elim ayağıma dolaşıyor, bu yüzden pek o işlere de girmem. Benim ilk sorunum sevmemek, ikincisi yapamamak. Tembel biri değilim. Birazcik daha iyi olabilmeyi çok isterdim, çünkü super olamayacağım kesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?