- 3 Eylül 2015
- 3.279
- 6.302
- 78
Sal gitsinYaşım geçkin, yani küçük degilim. 8 yıllık evliyim. Yaptığım yemeği güzel yaparım ama çeşit az. Temizlikten pek anlamam ve daha kötüsü nefret ederim. Sadece bebek ütüsü yapmayı severdim ama artık büyüdüler. Misafir geleceği zaman elim ayağıma dolaşıyor, bu yüzden pek o işlere de girmem. Benim ilk sorunum sevmemek, ikincisi yapamamak. Tembel biri değilim. Birazcik daha iyi olabilmeyi çok isterdim, çünkü super olamayacağım kesin.
Temizliğe 15 günde bir abla geliyor, 2. Hafta ben elbette bir şeyler yapıyorum ama çoook isteksizce. Abla gelene kadar biri gelecek olsa kafayı yiyorum.
Bazı kadınlar zevkle yapiyor, imreniyorum. Çocuklarım ilerde benden öğrenecek bu işleri. İkisi de kız. Ne yapacağım ben?
tamamdır yemekler benden temizlik sizden. ama gelince sen ne pasaklı kadınmışsın demek yok
Ne kadar ödeme yapıyorsunuz bi gelişi için ?Benzer durumdayız.
O yüzden bize bazen haftada bir bazen de haftada iki yardımcı geliyor.
Banyoları domestos ve ciflemekten başka hiç bir iş yapmıyorum ben.
Yapamıyorum da gücüm kalmıyor zaten.
Ayrıca 3 günlük dünya için ev işinde kendimizi yormamalıyız hayat felsefesi candır!
100 lira.Ne kadar ödeme yapıyorsunuz bi gelişi için ?
Canım 5 ve 2.5 yaşlarındalar.
Kedidir umarimTuvaletin disina micmayi basaran insanlarla bi arada yasadiktan sonra hic bisey dokunmaz bana
Oyyyy 7,8 çeşit çok değil mi?Aynı beni anlatmışsınız. Nefret ederim temizlik yapmaktan, yaptığım da pek birşeye benzemez. Misafir geleceği zaman benim de elim ayağıma dolanır, çok paniklerim. Bir hafta önceden yemek düşünmeye başlarım. Yemekli misafir hadi neyse, çay misafiri en büyük fobim. Çünkü 7-8 çeşit yapmak gerekiyor. Elim de ağırdır. Offffffff
Yaşım geçkin, yani küçük degilim. 8 yıllık evliyim. Yaptığım yemeği güzel yaparım ama çeşit az. Temizlikten pek anlamam ve daha kötüsü nefret ederim. Sadece bebek ütüsü yapmayı severdim ama artık büyüdüler. Misafir geleceği zaman elim ayağıma dolaşıyor, bu yüzden pek o işlere de girmem. Benim ilk sorunum sevmemek, ikincisi yapamamak. Tembel biri değilim. Birazcik daha iyi olabilmeyi çok isterdim, çünkü super olamayacağım kesin.
Temizliğe 15 günde bir abla geliyor, 2. Hafta ben elbette bir şeyler yapıyorum ama çoook isteksizce. Abla gelene kadar biri gelecek olsa kafayı yiyorum.
Bazı kadınlar zevkle yapiyor, imreniyorum. Çocuklarım ilerde benden öğrenecek bu işleri. İkisi de kız. Ne yapacağım ben?
Misafir geleceği zaman deli gibi dolanırım bir iş çıkaramam ortaya panik olurum.her zaman yaptığım güzel olmaz .Yemeğe ne olur misafir gelmesin diye dua ederim ama misafiri de severim ,kimse gelmeyince mutsuz olurum.Çeşit çeşit yemek bilmem ama kötü de yapmam .ASLA pratik değilimdir. Yapcaklarımın planını yaparım hep bir gün önceden.Yaşım geçkin, yani küçük degilim. 8 yıllık evliyim. Yaptığım yemeği güzel yaparım ama çeşit az. Temizlikten pek anlamam ve daha kötüsü nefret ederim. Sadece bebek ütüsü yapmayı severdim ama artık büyüdüler. Misafir geleceği zaman elim ayağıma dolaşıyor, bu yüzden pek o işlere de girmem. Benim ilk sorunum sevmemek, ikincisi yapamamak. Tembel biri değilim. Birazcik daha iyi olabilmeyi çok isterdim, çünkü super olamayacağım kesin.
Arap sabunu.Konu dışı olacak biraz ama domestos, cif gibi ürünlere alerjisi olan yok mu hiç aranızda? Varsa hangi ürünleri kullanıyorsunuz yerine? Benim astımımı ya da migrenimi çok kötü tetikliyor bu tip kokulu ürünler. Markette bile o reyona giremiyorum. Ben temizlik yaparken evde post apokaliptik bir hava oluşuyor
Oyyyy 7,8 çeşit çok değil mi?
1 tatlı,1 tuzlu,1 salatamsı kime ne yetmiyor?
Misafirler de eli boş gelmezler zaten.
Nereden baksan 5 çeşit oluyor bizde o zaman.
Bir arada hareket edemiyorlar henüz, kavgalar cikiyir baslarinda olsam bile. Çok hayal ettiğim bir şey ama daha zamanı var bizim evde :)Tamam işte 5 yaşındaki sarar diğeri de karıştırır çoğunu sen yapsan da onlar Mutlu olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?