- 3 Eylül 2015
- 3.279
- 6.301
Temizlik yapmayı pek severim
Çoluk çocuk olduktan sonra enerjim çok düştü, biraz sıkılarak yapıyorum ama yine de yaptıktan sonraki o haz herşeye değiyor.
Keşke ev işleri bu kadar nankör olmasa, 2. Gün ev yine toz duman, işte o kötü
Bekarken hiç mutfağa girmezdim, bana yemek demeyin, ben temizlik yapayım derdim.
Şimdi yemeği de seviyorum, pasta börek zevkle yapıyorum.
Benden hiç beklenmeyen şeylerdir, umduğumdan öte bir kadın oldum
(yazar burada kendini övüyor)
Kızlarınızla mutfağa girmek, onlara temizlik püf noktalarını öğretmek zevkli olabilir mesela, burdan yürüyün
Yaşlarını bilmiyorum ama öğretmek, birlikte yapmak keyifli olur.
Benim kızlarım 3 yaşında,kek yapıyor, vileda yapıyor, bulaşık mak. boşaltıyoruz, çamaşır asıyoruz, ben üşensem de onlarla yapınca bir heves geliyor bana.
Pratik tarifler uygulayın, vakit almayan ama çok lezzetli olan yemekler var.
Temizliğe de yardımcı geliyormuş, siz de fazla dağılmayı engelleyin, bir şekilde olur gider
Çoluk çocuk olduktan sonra enerjim çok düştü, biraz sıkılarak yapıyorum ama yine de yaptıktan sonraki o haz herşeye değiyor.
Keşke ev işleri bu kadar nankör olmasa, 2. Gün ev yine toz duman, işte o kötü
Bekarken hiç mutfağa girmezdim, bana yemek demeyin, ben temizlik yapayım derdim.
Şimdi yemeği de seviyorum, pasta börek zevkle yapıyorum.
Benden hiç beklenmeyen şeylerdir, umduğumdan öte bir kadın oldum
(yazar burada kendini övüyor)
Kızlarınızla mutfağa girmek, onlara temizlik püf noktalarını öğretmek zevkli olabilir mesela, burdan yürüyün
Yaşlarını bilmiyorum ama öğretmek, birlikte yapmak keyifli olur.
Benim kızlarım 3 yaşında,kek yapıyor, vileda yapıyor, bulaşık mak. boşaltıyoruz, çamaşır asıyoruz, ben üşensem de onlarla yapınca bir heves geliyor bana.
Pratik tarifler uygulayın, vakit almayan ama çok lezzetli olan yemekler var.
Temizliğe de yardımcı geliyormuş, siz de fazla dağılmayı engelleyin, bir şekilde olur gider