Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaşım geçkin, yani küçük degilim. 8 yıllık evliyim. Yaptığım yemeği güzel yaparım ama çeşit az. Temizlikten pek anlamam ve daha kötüsü nefret ederim. Sadece bebek ütüsü yapmayı severdim ama artık büyüdüler. Misafir geleceği zaman elim ayağıma dolaşıyor, bu yüzden pek o işlere de girmem. Benim ilk sorunum sevmemek, ikincisi yapamamak. Tembel biri değilim. Birazcik daha iyi olabilmeyi çok isterdim, çünkü super olamayacağım kesin.
Temizliğe 15 günde bir abla geliyor, 2. Hafta ben elbette bir şeyler yapıyorum ama çoook isteksizce. Abla gelene kadar biri gelecek olsa kafayı yiyorum.
Bazı kadınlar zevkle yapiyor, imreniyorum. Çocuklarım ilerde benden öğrenecek bu işleri. İkisi de kız. Ne yapacağım ben?
aynen benimde halamin patlamisti icinde tavuk vardi patlayinca tavuk tavana yapistiBir kere patlamışti bizde duduklu. Kucuktum daha annemin yuzune patliyordu. Aspiratoru filan kirmisti. O gun bugundur korkarim. Benden uzak olsun :))
ahahBizde de yesil mercimek vardi. Dudugu tikamis. Komple tavan yesil yesil mercimek olmustu. :)
Yaşım geçkin, yani küçük degilim. 8 yıllık evliyim. Yaptığım yemeği güzel yaparım ama çeşit az. Temizlikten pek anlamam ve daha kötüsü nefret ederim. Sadece bebek ütüsü yapmayı severdim ama artık büyüdüler. Misafir geleceği zaman elim ayağıma dolaşıyor, bu yüzden pek o işlere de girmem. Benim ilk sorunum sevmemek, ikincisi yapamamak. Tembel biri değilim. Birazcik daha iyi olabilmeyi çok isterdim, çünkü super olamayacağım kesin.
Temizliğe 15 günde bir abla geliyor, 2. Hafta ben elbette bir şeyler yapıyorum ama çoook isteksizce. Abla gelene kadar biri gelecek olsa kafayı yiyorum.
Bazı kadınlar zevkle yapiyor, imreniyorum. Çocuklarım ilerde benden öğrenecek bu işleri. İkisi de kız. Ne yapacağım ben?
Bende ayni durumdan muzdaribim 11 senelik evliyim iki kizim var,ev isindende yemek yapmaktanda nefret ediyorum.esim her aksam ac geliyo eve mecbur yemek yapmak zorundayim genelde bazen tek bazen iki cesit yapabiliyorum.cocuklar ve esim olmasa hic yapmicamYaşım geçkin, yani küçük degilim. 8 yıllık evliyim. Yaptığım yemeği güzel yaparım ama çeşit az. Temizlikten pek anlamam ve daha kötüsü nefret ederim. Sadece bebek ütüsü yapmayı severdim ama artık büyüdüler. Misafir geleceği zaman elim ayağıma dolaşıyor, bu yüzden pek o işlere de girmem. Benim ilk sorunum sevmemek, ikincisi yapamamak. Tembel biri değilim. Birazcik daha iyi olabilmeyi çok isterdim, çünkü super olamayacağım kesin.
Yok,bir kaç günde birmiş, kontesimizin pratikliğine bayıldım.Kont yaşadı...
Camları 15 günde bir siliyorum ama yerler hergün süpürülür 4 günde bir silinir çarşaflar değişir asla ütü birikmez askıdan aldığım gibi ütümü yaparımAma cam diyor, birkaç günde bir
Yok ben pasakliyim kesin
Ev islerinden nefret ediyorum kisir donguYaşım geçkin, yani küçük degilim. 8 yıllık evliyim. Yaptığım yemeği güzel yaparım ama çeşit az. Temizlikten pek anlamam ve daha kötüsü nefret ederim. Sadece bebek ütüsü yapmayı severdim ama artık büyüdüler. Misafir geleceği zaman elim ayağıma dolaşıyor, bu yüzden pek o işlere de girmem. Benim ilk sorunum sevmemek, ikincisi yapamamak. Tembel biri değilim. Birazcik daha iyi olabilmeyi çok isterdim, çünkü super olamayacağım kesin.