Ben bir defa etli kurufasülye yapayım dedim, hiç normal Türk yemeği yapmıyorum diye bütün günümü aldıOlsun gene de uğraştırıcı şeyler. Ben bi kaç defa karnıyarık yapayım dedim minimum 1.5 saatimi aldı
Belki de artık el alışkanlığı yaa.. Çoluk çocuğa karışınca ben de öyle olurum umarım :)
Ben evliyim,yarışmaya evimden katılıyorum,ütü yapmaktan nefret ediyorumben de bekarım ve temizlik ütüden nefret ediyorum :)
Çok merak ettim bana yazabilir misiniz?bende böyleyim aynen.tarif olmadan olmuyor. özellikle göz kararı tarif verenlerden nefret ediyorum
kek ve kurabiye için takip ettiğim bir kız var. blogu var. efsane güzel şeyler yapıyor. portakallı blunt keki muhteşem ötesi. adını versem reklam olur mu ki. neticede birinin blogu
Canım saat 7:30 kalkıyorum,kızımı okula bırakıp geliyorum hemen çarşaflarımı değiştiriyorum makinada çamaşır yıkanırken yemeğe geçiyorum ki yemek kokusu ben evi temizleyene kadar gitsin. camlara girişiyorum büyük odamdan başlıyorum her camını sildiğim odanın yerlerini siliyorum silme süpürme bitince yıkanan kuruyan çamaşırları alıp ütüye geçiyorum.hatta bugün ben yaptım her ne kadar dizlerimden altını hissetmesemde yarın keyifle gezebilirimVay be
Ben temizlik yapmışsam o gün, akşama yemek olmuyor. Yemek yapıyorsam temizlik iptal. İkisi birarada olmuyor yani
Nasıl yapıyorsunuz mesela, sabah kaçta kalkıyorsunuz? Kaça kadar akşamın yemeğini pişirip kaçta temizliğe başlıyorsunuz? Nasıl temizlik yapıyorsunuz, pratik formülleriniz var mı? Röportaj gibi oldu ama çok imrendim size şimdi
Hahaha İnan bayılıyorum temizliğe özellikte ütü yapmaya bayılıyorum iç çamaşırlarına bile ütü yaparımArada bizim eve de ugrasana
Hahaha İnan bayılıyorum temizliğe özellikte ütü yapmaya bayılıyorum iç çamaşırlarına bile ütü yaparım
Tam da aradığım hayırlı arkadaş modeliHahaha İnan bayılıyorum temizliğe özellikte ütü yapmaya bayılıyorum iç çamaşırlarına bile ütü yaparım
Benim temizliğe Bayılan bir eltim var, üst katıMDA oturur kendisi. Evde her gün bayram temizliğiBen de temizlik yapmaktan nefret ederim. Seve seve yapanlar nasıl seviyor neyini seviyor anlayamıyorum. Neyi sevilir ki bununben tamamen mecburiyetten hevessiz ve zoraki yapıyorum, yapıyorumda denemez eşimle yapıyoruz.
Ama yemek deyince akan sular durulur, asla üşenmem, pasta börek kek misafir olsun olmasın arada yaparım. Mantıda acarım minik oklavamla, eriştede keserim, sarma sararım, turşumu reçelimi kışlığımı, yoğurdumu kendim yaparım.
Temizlik için kendimi fazla helak edemem napıyım, olduğu kadar. Fazla abartınca eşimde kızıyor. daha önemli şeyler var hayatta. Yemek, sofra ve ağız tadı daha mutluluk veren şeyler. Ha tabi evlerde pis olmasın ama temizlik manyağı olmayıda doğru bulmuyorum.
Bunu hergün mu yapıyorsunCanım saat 7:30 kalkıyorum,kızımı okula bırakıp geliyorum hemen çarşaflarımı değiştiriyorum makinada çamaşır yıkanırken yemeğe geçiyorum ki yemek kokusu ben evi temizleyene kadar gitsin. camlara girişiyorum büyük odamdan başlıyorum her camını sildiğim odanın yerlerini siliyorum silme süpürme bitince yıkanan kuruyan çamaşırları alıp ütüye geçiyorum.hatta bugün ben yaptım her ne kadar dizlerimden altını hissetmesemde yarın keyifle gezebilirim
Off of aynı benYaşım geçkin, yani küçük degilim. 8 yıllık evliyim. Yaptığım yemeği güzel yaparım ama çeşit az. Temizlikten pek anlamam ve daha kötüsü nefret ederim. Sadece bebek ütüsü yapmayı severdim ama artık büyüdüler. Misafir geleceği zaman elim ayağıma dolaşıyor, bu yüzden pek o işlere de girmem. Benim ilk sorunum sevmemek, ikincisi yapamamak. Tembel biri değilim. Birazcik daha iyi olabilmeyi çok isterdim, çünkü super olamayacağım kesin.
Temizliğe 15 günde bir abla geliyor, 2. Hafta ben elbette bir şeyler yapıyorum ama çoook isteksizce. Abla gelene kadar biri gelecek olsa kafayı yiyorum.
Bazı kadınlar zevkle yapiyor, imreniyorum. Çocuklarım ilerde benden öğrenecek bu işleri. İkisi de kız. Ne yapacağım ben?
Kontes kardeş, ütü konusunda bana da bir el at Allah rızası için...Ütü yapıyorum evet,ama severek mi,hayır,mantık ütüsüHahaha İnan bayılıyorum temizliğe özellikte ütü yapmaya bayılıyorum iç çamaşırlarına bile ütü yaparım
Ben de istiyorumTam da aradığım hayırlı arkadaş modeli
Yok canım o kadar da değil 3,4 günde 1 yaparım ama kesin yaparımBunu hergün mu yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?