Yemeğim kötü değil ama daha dolma oyup, sarma sarmisligim yok. Annem yapar biz isteyince.Temizliği her hafta ayarla arada iş yapma o sürede kızlar ile mutfağa gir yemeği ilerlet
Temizlik sevmem 25 yaşıma kadar hiç yemek de yapmadım şimdi başa gelince yapılır modunda yaptığım beğenilir ve pratik yaparım
Güveç yapıyorum canim Allah'a şükür:)mesajda kendimi gördüm. bana da 2 haftada bir gelen abla var. arada pazar günleri eşim süpürür ben siler toz alırım tamamdır. yemeklerde hep pratik. tavuk sote var akaşama mesela yanına da cacık. bazende köfte patates. bazen güveç. hep pratik şeyler yani. sende dene. mesela güveç çok pratik bence. her şeyi kaba koy. altını kıs pişsin 3 saat. sen otur film seyret :)
Zaten o yapıyor, beni boşayacak az kaldı.Cinsiyetçi yaklaşmayın temizliğin erkeği kızı olmaz eşinizle iş paylaşımı yapın sonuçta yapılması lazım o evde yaşanıyor kendinizi şartlandırın
Güveç yapıyorum canim Allah'a şükür:)
O nedenle yapmıyorsunuz ozaman nasıl pislikten rahatsız olmuyorsunuz çocuklarınız varmış birde ben yemek yapabilirim ama hiç sevmem sandviç tost meyve hayatımız kızımda bunlara düşkün oldu bittiZaten o yapıyor, beni boşayacak az kaldı.
Bise sunamayacağım için çağırmaya da korkuyorum, gitmeye de...kim sever ki ayol hele de çalışınca hepten zor
temizliği falan severek yapmam zaten çok vakitte bulamıyorum
ama yemek yapmayı misafir ağırlamayı severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?