Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklısınız ama ben insanları kırmakta çok zorlanıyorum inşallah artık hayır deriöEsiniz sizin ailenize ogulları gibi görünmek için neler yapıyor acaba?
Ben bu sessizliği anlamıyorum.ne olacak yani en fazla boşar gitmiyosunuz diye.
O bile daha hayırlıdır hergün istemediginiz bir şeyi yapmaktan.
Ben size söyliyim böyle giderse siz hasta olursunuz.
Ben de vakti zamanında istemediğim durumlara maruz kaldım sesimide cıkaramadım.bir cok hastalık basladı doktora gittiğimde 24 yaşımdaydım.ve doktor bir sürü tahlil yaptı hepsı de temizdi.bana baktı ve hayatında istemediğin ne varsa onlardan uzaklaş.seni strese sokan hiçbir şeyi yapma dedi.
Ben o doktora hiçbirsey soylemediğim halde kendi anlamıştı.
o günden beri ben kendimi korumayı ogrendim.
Kimsenin kölesi hizmetçisi değiliz.Allah bize de bu canı emanet verdi
Evet ama onlar bunu anlamıyor kafaları eskiden kalmış
Sonra sana bişey demedilermi ısrar etmedilermi eşin ne yaptı anlayışlı oldumuKızlar bir yıl oldu evleneli ilk zamanlar bu gelme gitme karismalar hüküm surmeler çok fazlaydı iyi yanlarına çok Allah razı olsun kaynaklardan derim hep ama sonuçta oğulları için yapıyorlar çünkü en ufak biseyde el kızı tabi derler sonra istediklerini yapmayınca karın uzaklastiriyor moduna giriyorlar. Tavrını koyacaksın kırmiyim ayıp yok üzülmesin diyip diye kendin kırılıp üzülüp yuvanda huzursuz olacağına senden çok beklentiye girmelerini engelliceksin ilk zamanlar eşim işe giderdi kayananm sabah köründe gelir gece giderdi yada sabah bize bırak derdi eşime ne sorardı istiyormusun diye nede umursardi fikrimi kafasına göre konu komşuyu davet ederdi evime evine misafir gelirdi beni cagirrirdi illa takilcakmisim mecburmusum gittiği her yere bende gitmem gerekirmiş evime ne bulursa alırdı sormadan lazim mi begenirmiyim umrunda değildi soğuttu ya kendin den şimdi gitmiyorum pek aramıyorum da sürekli şikayet eder soyoenir üzülüyorum aslinda ama torpulenmesi ve benim fikirlerinin önemli olduğunu herseyime karışmaması gerektiğini ogrenmeli bence kendimizi düşünmemiz gerek torpulendikten sonra yine gelmeye gitmyee başlarım kiyamiyorim diyoruz kendimiz kiriliyoruz ben o durumda çok kaldım anneme bile okadar bana istemediğim şeyi yaptirmasina izin vermezken daha dün hayatıma girene izin veremem açıkçası saygısızlik ve eşinizle aranizin bosulmasina sebep olmadan biran önce kendi hayatımiza değer vermeliyiz
Sana nasıl değer veriyorlar kıymet bilmiyorsun herhalde diyorAnlamak istemiyorlarsa istemesinler. Biz kimsenin kafa yapısını değiştiremeyiz. Ama kendimiz ne yapacagimizi karar verebiliriz. Esiniz tüm bu olaylar içinde nerde?
Bunlara göre evlilik büyük aile herkes olacak yani kalabalıklar.Çözüm eşinizde.
Her gün ailesini görmek isteyen insan evlenmez, evlenmek ayrı bir aile kurmak değil mi, bilinçsizce evlenmiş.
Sana nasıl değer veriyorlar kıymet bilmiyorsun herhalde diyor
Benim aile başka şehirde eşim pek aramaz ben açık açık ben seni ailemle konuşmak gorusmak zorunda bırakmıyorum sende beni bırakma annen biz tek kaldığında konuşma üslubu beni geriyor herşeyi istiyor hep beklenti içinde ben bunları kaldırmam dedim saygısızlık yapmadığım sürece benden beklenti içinde olunmasin dedim Allah'tan eşim anlayışlı zorlamıyor biseye o tek gidiyor artık hamileyim onu çok bahane ediyorum gerçi zaten rahat edemiyorum da sıkılıyorum çok kalınca oda bişey demiyor ve bu arada o sert mizaçlı kadın ağlayıp biseyler yaptırmaya çalışıyor bende sana yaptırsın bana bulaşmasın kimse diyorumSonra sana bişey demedilermi ısrar etmedilermi eşin ne yaptı anlayışlı oldumu
Eşimi seviyorum boşanmak o kadar kolay değil kine yapacağımı bilmiyorum. Burd çoğu gelin kaynanasına yakın altlı üstlü alışmışlarmı bilmiyorum. Zaten yaşlandıkalrında zaten aynı evin içine giricez bideKıymet verilen insana "Tarlada yardım etmeyeceksen Annen seni neden vermiş" denilmez. Affedersiniz öküz musunuz ki biri sizi alıp veri tarlada kullanmak icin. Bir insan ne zaman kıymet gördüğünü bilir? Hayatına ve kararlarına saygı gösterilirse. Aksi takdirde yalandan "kıymet vermek" olur. Gercekten kıymet verdiğiniz insanın size yeri geldiğinde hayır demesini de kaldirabiliyorsunuz çünkü.
Ne güzel eşiniz anlayışlıymuş herkes böyle olmuyorBenim aile başka şehirde eşim pek aramaz ben açık açık ben seni ailemle konuşmak gorusmak zorunda bırakmıyorum sende beni bırakma annen biz tek kaldığında konuşma üslubu beni geriyor herşeyi istiyor hep beklenti içinde ben bunları kaldırmam dedim saygısızlık yapmadığım sürece benden beklenti içinde olunmasin dedim Allah'tan eşim anlayışlı zorlamıyor biseye o tek gidiyor artık hamileyim onu çok bahane ediyorum gerçi zaten rahat edemiyorum da sıkılıyorum çok kalınca oda bişey demiyor ve bu arada o sert mizaçlı kadın ağlayıp biseyler yaptırmaya çalışıyor bende sana yaptırsın bana bulaşmasın kimse diyorum
Bunu kırmak olarak düşünmeyin.kırılmasınlar madem.Haklısınız ama ben insanları kırmakta çok zorlanıyorum inşallah artık hayır deriö
Bişey demedilermi eşin falan5 dakka mesafe var ama haftada 1 2 anca başlarda çok kavga çıkardı hergun geleceksin diye ama gitmedim
Merhaba arkadaşlar kaynanasıyla anlaşanlar evi yakın olup her gün gidip bu durumdan şikayet etmeyen var mı ?
İnşallah ya şimdi bidr yemek yapmayo falan öğreteyim iyice erken gel diyor herşey bil içinde kalsın diyorBunu kırmak olarak düşünmeyin.kırılmasınlar madem.
Onlar sizin bunalacagınızı düşünmüyor mu.
Her normal insan evlenip esiyle cocguyla yasar.arada eş aileleri ziyaret edilir normali budur.
Stv dizileri içimize yerleştirmiş herkese herseye koşmayı yapmazsak kötüyüz sanıyoruz
Siz kendinizi ezdirirseniz herkes ezer.ve sonunda degerinizde kalmaz.
İlk zamanlar hayır demek zor gelir ama alışırsınız
Nasıl
Anlaşılan yeni evlisin canım ama böyle alıştırma herkesin bi düzeni var evimde durmak istiyorum de.Bişey demedilermi eşin falan
Bişey demiyorlarmı bizi görmeseler dayanamazlar hergün hergün bıktım akşam yemeğinde herkes sofrada olacak
Ben eşimle konuşsam kavga oluyor ki ne var gitsek üç saat falan beraber yemek yiyoruz diyor bunda ne var diyor annesinede dedim akşam yemekte beraber olmak istiyoruz diyor