Herkesn şartlarına göre bu durumlar. Zaman ilerliyor enflasyon aynı kalmıyor hadi dize 100 gr bilezik takıldı diyelim ona da takılsın ama zaten geri kalan masraflar için ona daha çok harcanır çünkü örneğin siz evlendiğiniz zaman yemek verseler misafire atıyorum 20 bin tutar o evlenirken verilse 50 bin tutar sayıları attım.Hanımlar yakın zamanda eltim olacak. Bana takılan takılar ona da aynı oranda olmalı dimi? Yada mobilya vs? Ben biraz alttan şakayla karısık kv deme aynı oranda olmazsa kırılırım bana ayıp olur vs dedim sizce doğru mu?
Kaynımın durumu aksine iyi değil. Yani gene kv kp yapacak dügünüKaynın maddi durumu nasıl belki o alacaktır
Anladım…Kaynımın durumu aksine iyi değil. Yani gene kv kp yapacak dügünü
Küçük geline az bile bence.Hasetliklr alakası yok bana 4 tane 15 gr taktılar bide takı seti ama yeni geline 6 tane takacaklar şimdi bu reva mı? Koltuk elbette aynı olamaz hemen abartmayın sizde sadece bilezik konusunda dedim.
Haklısınız bilmiyorum sadece kuzenlerimden biliyorum ikizler 1 sene arayla evlendiler. Gelinlere eşit takılmadı şimdi aralarında sıkıntı var.Anladım…
Ama bilmiyorum Nurten ya böyle bir durum yaşasaydım yine benim zoruma gitmezdi
Sende sıkıntı çıkaracaksın gibi duruyor zaten, yapma kızım değmez boşuna huzursuzluk çıkaran gelin olacaksın..Haklısınız bilmiyorum sadece kuzenlerimden biliyorum ikizler 1 sene arayla evlendiler. Gelinlere eşit takılmadı şimdi aralarında sıkıntı var.
Bence doğru sizin 10 sene önce aldığınız yatak odasının aynısı bulup alınmıyorsa çıngar çıkarınHanımlar yakın zamanda eltim olacak. Bana takılan takılar ona da aynı oranda olmalı dimi? Yada mobilya vs? Ben biraz alttan şakayla karısık kv deme aynı oranda olmazsa kırılırım bana ayıp olur vs dedim sizce doğru mu?
Bizde de aynı muhabbet oldu. Bende dedim ki bana ne takılıp ne yapıldıysa o. Biz düğün yapmadık eğer onlara düğün yaparsanız bize de düğün parası verirsiniz dedim.Hanımlar yakın zamanda eltim olacak. Bana takılan takılar ona da aynı oranda olmalı dimi? Yada mobilya vs? Ben biraz alttan şakayla karısık kv deme aynı oranda olmazsa kırılırım bana ayıp olur vs dedim sizce doğru mu?
Bana da eltimden 4 tane fazla bilezik taktılar. Bir de ondan farklı olarak beşi bir yerde taktılar. Yüz görümlüğünü saymıyorum. Küçük gelinim ben de, hakkımdır. Eltimden 10 yıldır çatır çutur sesler geliyor.Haklısınız bilmiyorum sadece kuzenlerimden biliyorum ikizler 1 sene arayla evlendiler. Gelinlere eşit takılmadı şimdi aralarında sıkıntı var.
Bizde de aynı muhabbet oldu. Bende dedim ki bana ne takılıp ne yapıldıysa o. Biz düğün yapmadık eğer onlara düğün yaparsanız bize de düğün parası verirsiniz dedim.
Keşke bana denk gelse sizin gibisi. Milletin parasıyla ne yapacağına karışmak sizin haddinize değil. Bu laftan sonra inadına düğün yapar bi de karşına geçip göbek atardım.Bizde de aynı muhabbet oldu. Bende dedim ki bana ne takılıp ne yapıldıysa o. Biz düğün yapmadık eğer onlara düğün yaparsanız bize de düğün parası verirsiniz dedim.
Hiiiiiçççç te aynı olmuyor.Hanımlar yakın zamanda eltim olacak. Bana takılan takılar ona da aynı oranda olmalı dimi? Yada mobilya vs? Ben biraz alttan şakayla karısık kv deme aynı oranda olmazsa kırılırım bana ayıp olur vs dedim sizce doğru mu?
İşte istemeyen Zorluk çıkarmayan kıymetsiz oluyor ama olsun ben hep iyi olan gözü tok olan olmaktan yanayımMaşallah ama haklısın yaaaa şimdi değerin daha çok biliniyordur kuzu
Vermezlerse nasıl alacaksınız peki?Bizde de aynı muhabbet oldu. Bende dedim ki bana ne takılıp ne yapıldıysa o. Biz düğün yapmadık eğer onlara düğün yaparsanız bize de düğün parası verirsiniz dedim.
Aynen öyle, benden sonra bir gelin var isterse dünyaları taksınlar benim keyfim huzurum yerinde daha ne olsunİşte istemeyen Zorluk çıkarmayan kıymetsiz oluyor ama olsun ben hep iyi olan gözü tok olan olmaktan yanayım
Kul bilmezse Halık bilir meselesi
Önemli olan huzur ya ben eşyanın da altininda huzur getirmedigine defalarca şahit oldumAnladım…
Ama bilmiyorum Nurten ya böyle bir durum yaşasaydım yine benim zoruma gitmezdi
Önemli olan huzur ya ben eşyanın da altininda huzur getirmedigine defalarca şahit oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?