Ay ne gerek var ya hiç öenmli değil varsın on aher şeyin fazlasını yapsınlar hiç umrumda olmaz böyle kıyaslara yarışlara girmeyin saçma ev huzurunuz iyi olsundaHanımlar yakın zamanda eltim olacak. Bana takılan takılar ona da aynı oranda olmalı dimi? Yada mobilya vs? Ben biraz alttan şakayla karısık kv deme aynı oranda olmazsa kırılırım bana ayıp olur vs dedim sizce doğru mu?
Hanımlar yakın zamanda eltim olacak. Bana takılan takılar ona da aynı oranda olmalı dimi? Yada mobilya vs? Ben biraz alttan şakayla karısık kv deme aynı oranda olmazsa kırılırım bana ayıp olur vs dedim sizce doğru mu?
Hayır aynı olmak zorunda değil. Diyelim ki sizin kayın aile aynı taktı o taraf da fazla takarsa sizden fazla olmuş olur. Ortadan yarılırsınız mazallah.Hanımlar yakın zamanda eltim olacak. Bana takılan takılar ona da aynı oranda olmalı dimi? Yada mobilya vs? Ben biraz alttan şakayla karısık kv deme aynı oranda olmazsa kırılırım bana ayıp olur vs dedim sizce doğru mu?
Değişir. Zaten şuan altın takabilen mı kaldı ?Hanımlar yakın zamanda eltim olacak. Bana takılan takılar ona da aynı oranda olmalı dimi? Yada mobilya vs? Ben biraz alttan şakayla karısık kv deme aynı oranda olmazsa kırılırım bana ayıp olur vs dedim sizce doğru mu?
Fazla takarlar diye dertleniyor niye az taktılar diye dertlensinSiz ne zaman evlendiniz? Siz evlenirken altın 300 tldir 50 Gr takmışlardır şimdi daha pahalı daha az takacaklardır mesela hoşunuza gider mi bu yoksa sadece fazla takarlarsa mı dertleneksiniz
Aynı oran ya söylediğine göre derdi, azsa da dertlensin üstünü tamamlasın benceFazla takarlar diye dertleniyor niye az taktılar diye dertlensin
Geçen yıl evlendimSiz ne zaman evlendiniz? Siz evlenirken altın 300 tldir 50 Gr takmışlardır şimdi daha pahalı daha az takacaklardır mesela hoşunuza gider mi bu yoksa sadece fazla takarlarsa mı dertleneceksiniz
Belki çok iyi bir insandırFazla takarlar diye dertleniyor niye az taktılar diye dertlensin
Şimdiden başlamışsınız yarışmaya. Başka uğraşınız yok mu?Hanımlar yakın zamanda eltim olacak. Bana takılan takılar ona da aynı oranda olmalı dimi? Yada mobilya vs? Ben biraz alttan şakayla karısık kv deme aynı oranda olmazsa kırılırım bana ayıp olur vs dedim sizce doğru mu?
Ben böyle şeylere takılmam bana bu yapıldı ona şu yapılsın felan onada güzel şeyler olsun sonuçta genç kız fakat ben sadece şeye çok bozulmuştum bizim düğün zamanı hiçbir şey yapmadılar ne ev eşyası alındı ne bana takı takıldı ne düğüne destek olundu her şeyi eşim ve benim ailem yaptı şimdi eltim olacak kayınvalidem ve kayınpeder çalışıyor düğün yapmak için para biriktiriyor eşimde söylemişler destek olun ben şimdi hamileyim ne bileyim bize hiçbir şey yapılmadı şimdi bizden tekrar destek bekleniyor bu duruma bozulmuştum. Onun harici tabi ki gelinleri yapsınlar ne yapmak isterlerse oda genç kız eksik kalmasın ben çok şükür her şeyi gönlümce yapmıştım onların desteği olmadan da.Hanımlar yakın zamanda eltim olacak. Bana takılan takılar ona da aynı oranda olmalı dimi? Yada mobilya vs? Ben biraz alttan şakayla karısık kv deme aynı oranda olmazsa kırılırım bana ayıp olur vs dedim sizce doğru mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?