- 29 Mayıs 2024
- 2.145
- 5.231
- 73
Aynen kapını kapattın mi herkes dışarıda kaliyorAynen öyle, benden sonra bir gelin var isterse dünyaları taksınlar benim keyfim huzurum yerinde daha ne olsun
Ne yapabilir en fazla tavır tripVermezlerse nasıl alacaksınız peki?
KesinlikleOna sizden fazla fazla yapacaklar. Küçük gelin sonuçta. Her şeyin en iyisini alacaklar, bir dediği iki edilmeyecek. Prensesler gibi olacak.
Belki kocayı iade edecektir. Dur hele.Ne yapabilir en fazla tavır trip
Merak ettiğim için soracağım, sana noluyo deseler ne diyecektinizBizde de aynı muhabbet oldu. Bende dedim ki bana ne takılıp ne yapıldıysa o. Biz düğün yapmadık eğer onlara düğün yaparsanız bize de düğün parası verirsiniz dedim.
Hasetliklr alakası yok bana 4 tane 15 gr taktılar bide takı seti ama yeni geline 6 tane takacaklar şimdi bu reva mı? Koltuk elbette aynı olamaz hemen abartmayın sizde sadece bilezik konusunda dedim.
Ayyyy öyle demee beybii inan kayınvalidemin abisinin gelini var kız aileyi 2328 parçaya bölmüş hasetliğinden…Ne yapabilir en fazla tavır trip
Size değil eşinize yapılmamış; evlat ayırmışlar. Bu hareketleriyle çocuklarının arasına da soğukluk sokmayı başarmış olsalar gerek. Eşinizin gözünde de şu an ne konumdadırlar Allah bilir.Hiiiiiçççç te aynı olmuyor.
Bir sene önce eltim oldu. Bize hiç bişey yapılmadı onlara ev araba verildi. Altınları takıldı, havuz başında yemekli düğünleri oldu, borçsuz evlendirildi, evlenmeden işten çıktı mis gibi oturuyor evinde.
O zaman adet gelenek görenek bilmiyorlardı öyle demişlerdi geçen sene öğretti eltim onlarda yaptı.
Eşim kuruşlarına tenezzül eden biri olmadı hiç bir zaman. Benim annem babam bilmiyor yapacak bişey yok dedi hep toz kondurmadı.Size değil eşinize yapılmamış; evlat ayırmışlar. Bu hareketleriyle çocuklarının arasına da soğukluk sokmayı başarmış olsalar gerek. Eşinizin gözünde de şu an ne konumdadırlar Allah bilir.
Sevilmeyen gelin değil sevilmeyen evlat vardır derler gerçekten öyle gelin ile ilgili olsa diğerine yapılmaz değil mi ? Ne kadar fena olursa olsunEşim kuruşlarına tenezzül eden biri olmadı hiç bir zaman. Benim annem babam bilmiyor yapacak bişey yok dedi hep toz kondurmadı.
Ama kardeşine yapılanları görünce çoook kırıldı.
Herkesten uzaklaştı.
ne demek ne oluyor derim. benim kütüğüm artık eşimin ailesine dahil oldu 5. Sırada yer alıyorum. Aile üyesi isem bana her şey olur. Eşim 2 kardeş her şey yarı yarıya. Yok öyle sana 5 bilezik ona 10 bilezik. Adalet mülkün temelidir. Adil bir anne baba ise bu adaleti sağlamak zorundalar. Bu konu benim öz ailem içinde geçerli. Kaynım eşi olacak kişiye ekstradan dünyaları da alabilir ki buna çok sevinirim. Ancak çocuklar arasındaki haksız paylaşıma tahammülüm yoktur.Merak ettiğim için soracağım, sana noluyo deseler ne diyecektiniz
Aynı yorumu eşimde yaptı.Sevilmeyen gelin değil sevilmeyen evlat vardır derler gerçekten öyle gelin ile ilgili olsa diğerine yapılmaz değil mi ? Ne kadar fena olursa olsun
Eltiniz kayinvalideniz ile oturursa sizde odanın birine yerleşim derlerse gidecek misiniz eşitlik olacak ya ondan soruyorumne demek ne oluyor derim. benim kütüğüm artık eşimin ailesine dahil oldu 5. Sırada yer alıyorum. Aile üyesi isem bana her şey olur. Eşim 2 kardeş her şey yarı yarıya. Yok öyle sana 5 bilezik ona 10 bilezik. Adalet mülkün temelidir. Adil bir anne baba ise bu adaleti sağlamak zorundalar. Bu konu benim öz ailem içinde geçerli. Kaynım eşi olacak kişiye ekstradan dünyaları da alabilir ki buna çok sevinirim. Ancak çocuklar arasındaki haksız paylaşıma tahammülüm yoktur.
2 bileziğim derdine düşüyorsanız vay halinize ya valla yazık böyle şeyleri dert ede ede ömür bitmez. Şimdi diyelim ki kız mobilyada senin aldığın kadar almadı istemedi. Senden aynı mobilya parasını geri mi alacaklar haksızlık olmasın diye? Yani çok çok abartılı bir fark olmadığı sürece 3 ün 5 in hesabını yapmayın insanların iyi günlerini burnundan getirmeyinHasetliklr alakası yok bana 4 tane 15 gr taktılar bide takı seti ama yeni geline 6 tane takacaklar şimdi bu reva mı? Koltuk elbette aynı olamaz hemen abartmayın sizde sadece bilezik konusunda dedim.
İşte bu işlerin sonu hep böyle oluyor.Eşim kuruşlarına tenezzül eden biri olmadı hiç bir zaman. Benim annem babam bilmiyor yapacak bişey yok dedi hep toz kondurmadı.
Ama kardeşine yapılanları görünce çoook kırıldı.
Herkesten uzaklaştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?