- 26 Ağustos 2010
- 1.923
- 981
- 373
- 34
Çok Şükür Eltim yok. Yani düğünler dernekler zamana göre şartlara göre değişir. Mesela eltin har hafta temizliğe gitse kayınvalidene sen de gidecek misin ?Hanımlar yakın zamanda eltim olacak. Bana takılan takılar ona da aynı oranda olmalı dimi? Yada mobilya vs? Ben biraz alttan şakayla karısık kv deme aynı oranda olmazsa kırılırım bana ayıp olur vs dedim sizce doğru mu?
Ya bir de şöyle bir şey var yüzük bilezik kıza seçtiriliyor. Bu gidip teneke değeri düşen bir şey aldıysa kız da açık gözlü ise iyi bir şey seçmişse sorun kimde şimdi?Sana elti gelecek kıza şimdiden üzüldüm keşke tanıdık olsa da uyarsak…
Bence tam tersi olur o dönemin fiyatıyla bu dönemin fiyatı aynı değil daha az alırlarsa hoşuna mı gidecek bayan elticiğin…Ya bir de şöyle bir şey var yüzük bilezik kıza seçtiriliyor. Bu gidip teneke değeri düşen bir şey aldıysa kız da açık gözlü ise iyi bir şey seçmişse sorun kimde şimdi?
Ona sizden fazla fazla yapacaklar. Küçük gelin sonuçta. Her şeyin en iyisini alacaklar, bir dediği iki edilmeyecek. Prensesler gibi olacak.Hanımlar yakın zamanda eltim olacak. Bana takılan takılar ona da aynı oranda olmalı dimi? Yada mobilya vs? Ben biraz alttan şakayla karısık kv deme aynı oranda olmazsa kırılırım bana ayıp olur vs dedim sizce doğru mu?
Allah kimseyi böyle küçük hesapçı etmesin ayyy evlerden ırak. Evinizde mutlu mutlu yaşayın Allah onları da mutlu etsin diyin geçin milletin alışverişinden size ne? İşsizlik seviyeniz cidden inanılmazHanımlar yakın zamanda eltim olacak. Bana takılan takılar ona da aynı oranda olmalı dimi? Yada mobilya vs? Ben biraz alttan şakayla karısık kv deme aynı oranda olmazsa kırılırım bana ayıp olur vs dedim sizce doğru mu?
Hasetliklr alakası yok bana 4 tane 15 gr taktılar bide takı seti ama yeni geline 6 tane takacaklar şimdi bu reva mı? Koltuk elbette aynı olamaz hemen abartmayın sizde sadece bilezik konusunda dedim.Bence tam tersi olur o dönemin fiyatıyla bu dönemin fiyatı aynı değil daha az alırlarsa hoşuna mı gidecek bayan elticiğin…
Baştan hasetli bu kız çok tehlikeli…
Altta açıklama yaptım.Allah kimseyi böyle küçük hesapçı etmesin ayyy evlerden ırak. Evinizde mutlu mutlu yaşayın Allah onları da mutlu etsin diyin geçin milletin alışverişinden size ne? İşsizlik seviyeniz cidden inanılmaz
Hasetliklr alakası yok bana 4 tane 15 gr taktılar bide takı seti ama yeni geline 6 tane takacaklar şimdi bu reva mı? Koltuk elbette aynı olamaz hemen abartmayın sizde sadece bilezik konusunda dedim.
Ha bak ona sözüm yok ama kv takacak kendisi dedi ondan diyorumAile mi takıyor? Belki oğlan alıyordur?
Şimdi mesela benim kaynana 10 yıllık gelinine de aynı şeyi takmış ortanca gelinine de banada aynı şeyleri taktı…
Ama eşimin ekstra kendi aldığı takıları da oldu.
Muhtemelen size baska bir şey daha almışlardır o kıza altın olarak takıyorlardır.Hasetliklr alakası yok bana 4 tane 15 gr taktılar bide takı seti ama yeni geline 6 tane takacaklar şimdi bu reva mı? Koltuk elbette aynı olamaz hemen abartmayın sizde sadece bilezik konusunda dedim.
Ne biliyorsun benim kuzenim evlendi. Kendi aldı annesi taktı. Ondan sana ne kiHa bak
Ha bak ona sözüm yok ama kv takacak kendisi dedi ondan diyorum
Ha bak
Ha bak ona sözüm yok ama kv takacak kendisi dedi ondan diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?