• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her şey eltimle aynı olmalı mı?

Bizde de aynı muhabbet oldu. Bende dedim ki bana ne takılıp ne yapıldıysa o. Biz düğün yapmadık eğer onlara düğün yaparsanız bize de düğün parası verirsiniz dedim.
Merak ettiğim için soracağım, sana noluyo deseler ne diyecektiniz

Hasetliklr alakası yok bana 4 tane 15 gr taktılar bide takı seti ama yeni geline 6 tane takacaklar şimdi bu reva mı? Koltuk elbette aynı olamaz hemen abartmayın sizde sadece bilezik konusunda dedim.

Sizin eviniz barkınız ayrı ve sizden para isteyen yoksa takılmayın. Belki ona koltuk eşya az alacaklardır o şekilde denge kurulmuştur.

Benim iki tane altın var altınlar hepimize aynı oranda oldu ama mobilyada adaletsizlik yaşandı en çok bana ayıp oldu diyeyim ama evinde huzurlu mutluysan gerisi boş..

Benim düğünümde hiç kimse birşey yapmadı 5 tl bile para harcamadılar üstüne üstlük düğün istemiyorz dememize rağmen ısrarla yemekli düğün yaptırdılar eşimle ben ödedik düğünden gelen altınları bile vermediler üstelik benim kendi memleketimde yaptığım düğünde kaynanam eşimin aldığı altınların bir kısmını taktırmadı salak karı kendi kendine altalca fikirler sunmuş fesat paçoz daha sonra benden önce evlenen eltime yapmışlar bişeyler cünkü o benim gibi saf değildi gözü açıktı şuan da eşimle çok mutluyum borcum yok herşeyi kendi başımıza aldık hiçbirisine minnetim yok canım isterse telefonunu bile açmam araypta sormam

Hiiiiiçççç te aynı olmuyor.
Bir sene önce eltim oldu. Bize hiç bişey yapılmadı onlara ev araba verildi. Altınları takıldı, havuz başında yemekli düğünleri oldu, borçsuz evlendirildi, evlenmeden işten çıktı mis gibi oturuyor evinde.
O zaman adet gelenek görenek bilmiyorlardı öyle demişlerdi geçen sene öğretti eltim onlarda yaptı.
Size değil eşinize yapılmamış; evlat ayırmışlar. Bu hareketleriyle çocuklarının arasına da soğukluk sokmayı başarmış olsalar gerek. Eşinizin gözünde de şu an ne konumdadırlar Allah bilir.

Ben küçük gelinm, evlenirken 5 bilezik set, saat vs aldı kp, eltime kaç bilezik aldı bilmiyorum ama o çok eşya almış, benim ilk evim küçüktü sadece 2 kanepe aldım hiç sorun etmedim ama eltim sana bileziği fazla yaptılar falan dedi umursamadım, yıllar sonra daha büyük evime geçtim oturma grubu alacağım zaman kp sana evlenirken diğerlerinden çok az eşya aldım, şimdi oturma grubunun yarı parasını ben vereceğim ama kimseye söylemeyin dedi, gerek yok o zaman ben öyle istedim sizinle alakalı değil gönlümde bir kırgınlık yok dedim ama dinlemedi ödedi yarısını ama eltimlere çoğu konuda çok yardım ettiler ama o hep kıskançlık yaptı ne olursa olsun,kendine yapılanı değil hep bize olanı gördü

Size değil eşinize yapılmamış; evlat ayırmışlar. Bu hareketleriyle çocuklarının arasına da soğukluk sokmayı başarmış olsalar gerek. Eşinizin gözünde de şu an ne konumdadırlar Allah bilir.
Eşim kuruşlarına tenezzül eden biri olmadı hiç bir zaman. Benim annem babam bilmiyor yapacak bişey yok dedi hep toz kondurmadı.
Ama kardeşine yapılanları görünce çoook kırıldı.
Herkesten uzaklaştı.

Eşim kuruşlarına tenezzül eden biri olmadı hiç bir zaman. Benim annem babam bilmiyor yapacak bişey yok dedi hep toz kondurmadı.
Ama kardeşine yapılanları görünce çoook kırıldı.
Herkesten uzaklaştı.
Sevilmeyen gelin değil sevilmeyen evlat vardır derler gerçekten öyle gelin ile ilgili olsa diğerine yapılmaz değil mi ? Ne kadar fena olursa olsun

Merak ettiğim için soracağım, sana noluyo deseler ne diyecektiniz
ne demek ne oluyor derim. benim kütüğüm artık eşimin ailesine dahil oldu 5. Sırada yer alıyorum. Aile üyesi isem bana her şey olur. Eşim 2 kardeş her şey yarı yarıya. Yok öyle sana 5 bilezik ona 10 bilezik. Adalet mülkün temelidir. Adil bir anne baba ise bu adaleti sağlamak zorundalar. Bu konu benim öz ailem içinde geçerli. Kaynım eşi olacak kişiye ekstradan dünyaları da alabilir ki buna çok sevinirim. Ancak çocuklar arasındaki haksız paylaşıma tahammülüm yoktur.

Sevilmeyen gelin değil sevilmeyen evlat vardır derler gerçekten öyle gelin ile ilgili olsa diğerine yapılmaz değil mi ? Ne kadar fena olursa olsun
Aynı yorumu eşimde yaptı.
Seninle alakası yok onlar bana değer vermemiş dedi. Yoksa dediğiniz gibi ikimizde el kızıyız.

ne demek ne oluyor derim. benim kütüğüm artık eşimin ailesine dahil oldu 5. Sırada yer alıyorum. Aile üyesi isem bana her şey olur. Eşim 2 kardeş her şey yarı yarıya. Yok öyle sana 5 bilezik ona 10 bilezik. Adalet mülkün temelidir. Adil bir anne baba ise bu adaleti sağlamak zorundalar. Bu konu benim öz ailem içinde geçerli. Kaynım eşi olacak kişiye ekstradan dünyaları da alabilir ki buna çok sevinirim. Ancak çocuklar arasındaki haksız paylaşıma tahammülüm yoktur.
Eltiniz kayinvalideniz ile oturursa sizde odanın birine yerleşim derlerse gidecek misiniz eşitlik olacak ya ondan soruyorum

Adaletli olunması en iyisi tabi . Ama imkan el vermeyebilir . Altın fiyatı değişti . Kişilerin zaman içinde imkanları da değişir . Şu anda ciddi pahalılık var . Eltinizin zamanı farklıydı .

Hasetliklr alakası yok bana 4 tane 15 gr taktılar bide takı seti ama yeni geline 6 tane takacaklar şimdi bu reva mı? Koltuk elbette aynı olamaz hemen abartmayın sizde sadece bilezik konusunda dedim.
2 bileziğim derdine düşüyorsanız vay halinize ya valla yazık böyle şeyleri dert ede ede ömür bitmez. Şimdi diyelim ki kız mobilyada senin aldığın kadar almadı istemedi. Senden aynı mobilya parasını geri mi alacaklar haksızlık olmasın diye? Yani çok çok abartılı bir fark olmadığı sürece 3 ün 5 in hesabını yapmayın insanların iyi günlerini burnundan getirmeyin

Back