Yuh! Öyle alenen söylenir mi çekirge? Operasyonun kod adı vardı heralde... Sersum, neydi kız kod adımız? Unuttum.
Geceler , katran karası gecelerburda mıı..kim demişş..gecelere akıcazz...
burası keser mi bizi..
yapalım yapalımm..
sen kaşındın.. çok övdün kendini..
Ben de unuttum İğneoyam..Çok uzun bişeydi sankiYuh! Öyle alenen söylenir mi çekirge? Operasyonun kod adı vardı heralde... Sersum, neydi kız kod adımız? Unuttum.
Ne güzel olmuş canikom ama Allahtan düğün esnasında olmamış , o hiç çekilmezdi...Valla düğünde içki içmedim yani ayıktım bu hafta sonuna saklıyom hakkımı
Ben karataya 2012 mart ortasında başladım 3.5 ay disiplinli kaçamaksız yaptım o zanki hedefime gelince temmuzdan itibaren kaçamaklarım artıp kilo aldıkca tekrar sıkı karataya devam şeklinde bugüne geldim ama menopozum 4 yıl önce düzensizlikle başlayıp en son geçen temmuzda normale yakın regl oldum ondan sonra bir kez daha tuhaf bi regl oldum (kısa koyu kahve başlayıp koyu kahve biten garip bişeydi) ondan sonrada ilk kez şimdi oldukca normal regl oldum yani anlayamadım sizce karatay mı etkiledi ?
Temmuzdan sonraki tuhaf regli saymazsak 9-10 olmuş demekki ,valla çok rahatladım şişliğimide anlamadım (uzun zamandır şiştim demek) sanırım bitince daha iyi anlıycam.
Valla ev yapımı yoğurt market yoğurtlarından daha az şişiriyor beni baharatlıda olsa
Son zamanlarda omegayı hep unutuyordum aslında o yüzden bence değil, ondan olsaydı karataya başladıktan 2-3 hafta sonra omegaya başlamıştım ama o zaman regl olmamıştım :44:
Bu muydu kısss operasyonun adı ? Bana hiç tanıdık gelmediçok gizli stop buluşma yeri havaalanı stop
Geceler , katran karası geceler
Bu muydu kısss operasyonun adı ? Bana hiç tanıdık gelmedi
parola yukarda çekirge..
olabilir canım bak link veriim orda yazıyo..
Zerdeçalın Yanetkileri
Sağol muhtarım linke baktım ne ilginç; millet taze bitkinin turşusunu yiyip çayını içiyomuş, biz korkudan 1 silme çay kaşığı kullandık :44:
valla sonuçta görücez..iyi olan kazansın diyorum. .bak melexin de geliyo..o da verecek 4 oldu ergenyuslar..ona göre..
burda mıı..kim demişş..gecelere akıcazz...
burası keser mi bizi..
Vaay geceleremi akceksinizbende gelcem bendeeeee
yapalım yapalımm..
sen kaşındın.. çok övdün kendini..
Hafıza süper
Karatayın sayesinde canım
Bence senden
Karatayın sayesinde canım
sanırım o operasyonlar yüzünde kk da en komiklere aday oldum du..ne çektim beee
sanırım o operasyonlar yüzünde kk da en komiklere aday oldum du..ne çektim beee
Bence nasıl olsa hiçbirimiz hatırlamıyoruz diye sallıyor
Kızlar benim gözler pörtledi gene.Öpüyorum cümleten
bak bulur çıkarırım utanırsın..bende o göz var mı sence :111::111:
Geceler , katran karası geceler
Ne güzel olmuş canikom ama Allahtan düğün esnasında olmamış , o hiç çekilmezdi...
Yoğurda devam edicen mi , edersen bakalım gelecek ay ne olacak ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?