• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Eveeeettt ben geldim :3: Uzunca bir süredir gelemedüğüm için moralim gergin :37:
Şayet burdan uzak kaldığım her saniye bişeyler yedim :53::53:
Yani buraya yazsam topicten kovarsınız :92:
Arkadaşım vardı e haliyle sohbet muhabbet derken yedimm yedim....

Ama bugun kendime geldim. Hemmen menümü yazıyorum.
İlaç 08:30

1/2 çay bardağı ceviz+ çiğ badem karışık

Kahvaltı 11.30

3 domates
1 haşlanmış yumurta
2 fincan yeşil çay
6 siyah zeytin
2 kk örgü peynir

İlaç 16:00

1 kase tarçınlı yoğurt

Akşam 18:00

1 kase domates çorbası
1 Tabak kuru patlıcan yemeği

İlaç 00:00

1 kase tarçınlı yoğurt

Geçmişi okudum şimdi de onları cevaplayacağım :51:
hoşgeldin canım zararın neresinden dönersen kardır bu seferlik çanta yok bir daha olmazsa

yine saçlarımız dökülüyor adam hemen moral bozuyor alışamadı daha offf ya:5::5::5::5::5:

evet canım çiğdem onu tarçın için söylemişti:34::34:

Evettt tarçını dikkatli kullanın yazıyordu :27:

Canikom sanıyorum ki sütü kabartıp suyunu uçurmayı kolaylaştırıyo...Kremayı ayrıca 1 bardak sütle karıştırıyosun.

Evet canım kabarıp köpürüp uçuşması için sütle şeker kaynadıktan sonra koyuluyor. Yalnız miktarına dikkat edilmesi gerekiyor çok koyarsan şekli kara gibi oluyormuş heralde.

kızlar günaydın bu aralar hem çok yoğunum hem de motivasyonum çok düşük bi türlü kendimi toparlayamıyorum buraya da yüzüm olmuyor gelmeye ne yazık ki karataya uygun bir menüm bile yok bir haftadır :18::18::18::18: kilo alıp duruyorum verdiğimi de geri alcım böyle :43::43::43:

Seninle aynı durumdaydım canım ama artık kaçamak da yapsak hızlıca toparlnıp dönüş yapmamız lazım. Haydi sende silkelen :4:

ya kizlar ben bugün öyle cok bisey de yemedim, ama davul gibi siskinim yaaa :50::50::50:

bu hafta kilo veremeidm ama insallah almam yani.. yeme düzenim bozuldu yaa :50:

sizler nasilsiniz??

Benimde aynı oldu geçen hafta onun üzüntüsü ve motivasyon bozukluğuyla 3 gün cozuttum. Ama kendime zarar. Hemen döndüm karatayıma :16::16: Sakın sen kaçamak yapma olur mu :29:

Canlarım selam ,

Şööle bi geçmişe baktım ve özet yapıyorum :

Bugün yine diyet yapmaya çalıştım.Buna göre şunları yedim :
Sabah
1 haşlanmış yumurta (yumurta büyük diye kocam 1 tane haşlamış , az geldi tabe :37::37::37:)
Biçok zeytin
Biçok peynir

Öğle
1 büyük biber + 1 büyük kabak dolma (etli) + kalan içten yuvarladığım mandalina büyüklüğündeki dolma köftesi
Yarım kaşık z.yağlı taze fasulye
Sınırsız kuru cacık (tarifi geliştirdim.Salatalık ve biber doğradım , kuru nane ilave ettim , çok memnun kaldım)

Ara
Kuru cacık

Akşam :
1 büyük biber + 1 büyük kabak dolma (etli) + kalan içten yuvarladığım mandalina büyüklüğündeki dolma köftesi
İncecik bi dilim mücver (Global mücver adını verdiğim minimum yağla , bütün olarak tavada pişirdiğim bol yeşillikli zorunlu mücver...Kabak dolmasının doğal sonucu ...)
Yoğurt
1 çorba kaşığı kadar kendi imalatım olan kakaolu dondurma
3 tane fındık

4-5 gün sonra regl olucam.Şiştim de şiştim , yarım dünya oldum , patlıcam.Kırk yılın başı tatile gidicez ya , mutlaka denk gelmedi lazımdı ve denk gelecek.Teşekkürler yumurtalıklarım :ssz::ssz::ssz:

Bu arada diyete başlamışsın sonunda :46::46:

Ah bırdy ah sende bendensin. Benimde bilumum tatil sınav düğün ne varsa bulur o regl beni. Bu pazar Ales var yine adet olucam o güne :37: Makus talihim :37:

selam canım ıyıyım sen nasılsın?yatılı olarak boş fekat kahvaltı ve kahveye oluyo bırseyler akmasada damlıyo buna da sukur:1:
bırdıyım mısır ekmegının uzerı catlarkı zaten,no problem yanii:34:

:52::52: Eneee ben o muhabbeti şaka şuka sanıyordum kıs :9::9::9::9: Gerçekten de varmış otelin hotelin motelin :52: Allah müşterilerini eksik etmesin artısın eksilmesin taşsın dökülmesin :9::9: Sofra için söylerler ama malum ekmek parası aynı hesaba gelir dedim :1::1::1:

...
Çiğdemim kaçamak diyosan bana bak kendine şükretttttt...

2 kiloya yakın alınca insan şükredemiyor bırdy midem bulana kadar yedim :1::1::1: Senden aşağı kalır yanım yok yani :23::23::23:

çiğdem sen de mi hamilelik için zayıflamak istiyorsun :)) ben de su anda doktora yapıyorum bu haziran da ya da eylülde yeterlilik var yeterlilik bitince hamile kalmayı düşünüyorum yarın folik aside de başlıyorum ama 70 le hamile kalmak var 60 la baya farklı umarım haziran sonunda istediğim kiloya gelirimde hamilelik dert olmazz:))

Canım hem hamilelik, Hem fit görünme derdim, hem sağlıklı olma derdim, Hem bir dirhem etten nefret eden halim hepsi içi içe büyük ve sıkıcı ve gerici ve yorucu ve...bir yumak diyebilirim. Aynı dertten müzdaribim çünkü ben de sınava hazırlanıyorum yds falan fistan bari dedim o işler olana kadar da zayıflayım da yapacaklarımdan birini tamamlamış olayım. :1: Çok kilo alarak veya hamilelikten sonra çok kilolu olmak kalmak hiç istemiyorum :37:

Umarım sende istediğin kiloya ulaşırsın. Aynı süre hedefimiz kıs :1::1::1:

günaydın
hemen kahvaltımı paylaşayım :)

:56::56::56::56:

2 yumurta
1 peynir
12 zeytin
4 cherry domates
2 kucuk salatalık
12 badem

:56::56::56::56:

onca kaçamagın ustune bugun oglen yogurt ayran ikilisi ile hafif bir seylar alıp geçiştirmek istiyorum.
Çiğdem senin yaptıgın ayran detoksu gibi. Umarım işe yarar
:36::36::36::36:
akşama da ve yatmadan once de 5 mil leslie yapacagım artık..

Aman bende ayran mayran kar etmez oldu bana neler oluyor bilmiyorum valla. Yaptım kaçamakları vucut ne bulsa tutuyır :27::27:
İnşallah sende işe yarar :16:

Çiğdemciğim bence yaptıkların yapacaklarının garantisidir. İyi tarafından dusun iki ayda 7 kilo hiç te fena değil tabi ki artık belki bir ara vucut kendini biraz toparlayacaktır. Ama ben ce daha da gidecektir hiç üzülme olur mu?

Valla üzüldüm üzüldüm baktım olacağı yok ddm arkadaşı da bahane edip yedim yedim yedim.Neyse ki aranıza döndüm hemencik :kkk:

İnşallah veririz ya.

gidecek yılmak yokk:kkk::kkk::kkk:ama kendini 1ay diye şartlandırma ki vücut strese girmesin:34::34:

Evet sersumum hazirann sonuna erteledim o tamamlanma zamanını ki vucut rahat rahat çalışsın :1::1::1::1: Leptinler septinler faal olsun istedim sınırlama etmeyeceğüm :1: En azından bi süre :27::27:

.

Hee kıs mapusa bilem düştük:60::60:
:60::60::60: dışarda delidalgalarrr gelip duvarları yalar..seni bu sesler oyalar ..:24::24::27::27:
Evet yaf, bide pc de yavaş çalışıyo sinir oldum hele benim ergenyus obez olma yolunda olduğundan Birdy de maşallah bi seferde 50 çeşit yapıp yiyip yedirdiğinden tam benlik :111: zuper ki ne züpeeer olurdu valla :111:

Kesin bulursun sen o gös yoktuuur sende mıhtarım :34:

Evet ya benim de kulübe kayıt olup topiğe girmeme vesile olmuştu aceleden rumuzumu bile çok düşünmeden yazdım bitişikliğide ayıramadım sonra millet gıcık tabi :51:

Sende uyu o zaman canım yarın akşam görüşürüz :16:
:52::52::52::32::32::32:

gözüme bakk:53::53:

negünler di be.:ssz::ssz:.hiç değilse iyi bişey olarak senin aramıza gelmene vesile olmuştu canım..:52::52:

:38::29::16::16:

Canlarım herkese günaydınlar , güzel günler...
Temizlik yapmak gerekiyor , bu da beni geriyor.....:37::37::37:
:37::37::37::37::41::41::41::41:
o ızgarada olmuyo canım yaa,benim yazdığım modelde şişlere diziyosun kebapları fırında kolayca pişiyo oohh miss kimin:27::27:benim ergenyus da ne zaman yanyana gelsek zorla klip,funny moments adı verilen geyik görüntüleri izletmek istiyo:35:benim ilgi alanıma hitap etmiyo ki anlatamıyorum:33:kızım 1.72 filan oldu sıpa habire uzuyo,dövmeye kalksam hamleyi zıplayarak yapmam lazım yakında:24:valla birdy halleder onları gözüm arkada kalmaz yanee:27:ben de yemekleri sıraya koydum bakalım:56:

güle güle kullan canım,ben de arada içiyorum neskafe ama çok nadir,günde 3 fincan türk gaavesi yetiyo:7:

biz sana güveniriz cicim:16:diyetin çok çeşitli ve gayet tatmin edici afiyet olsun:34:ayrıca üşenmeden betimlemen de iyi olmuş,gözümüzde daha iyi canlandırırız:52:reglin tatile denk gelmesi korkunç gerçekten ama onu ayarlayabilmek de çok zor,napalım kısmet:26:
valla benimki de öyle maşallahları var..1.75 i de geçmesinler ama yawww..çok uzun da güsel olmuyo..:37::37:

sağol canım:16:..ben uzun süredir hayallerini kuruyordum ama hepsi kapsülle çalışıyordu..bu direk gold kahveyle çalışıyor..iyi olcek gibi gelinde görcez..:52::52:

gece bu konuda yazılanların hepsini okumadın galiba sanursamm:ssz::ssz:

hoşgeldin canım zararın neresinden dönersen kardır bu seferlik çanta yok bir daha olmazsa

yine saçlarımız dökülüyor adam hemen moral bozuyor alışamadı daha offf ya:5::5::5::5::5:

zor ama canım yaa.:26:.üzülme sen atlatıcak inşallah..tabii sinirleri yıpranıyordur adamın.:26:.Allah yardımcınız olsun..:5::5:

:36::36::36: tatlı krizlerindeyim yinee..:35::35:gelse de bitse...:51::51:

sabah
:56::56:
2 günkurusu
ceviz
2 dilim peynir

az önce
4-5 mercimek köftesi(bu da bitti çok şükür)
3 köfte
yoğurt
çayyy

:60::60::60: dışarda delidalgalarrr gelip duvarları yalar..seni bu sesler oyalar ..:24::24::27::27:

:52::52::52::32::32::32:

gözüme bakk:53::53:

negünler di be.:ssz::ssz:.hiç değilse iyi bişey olarak senin aramıza gelmene vesile olmuştu canım..:52::52:

:38::29::16::16:

:37::37::37::37::41::41::41::41:

valla benimki de öyle maşallahları var..1.75 i de geçmesinler ama yawww..çok uzun da güsel olmuyo..:37::37:

sağol canım:16:..ben uzun süredir hayallerini kuruyordum ama hepsi kapsülle çalışıyordu..bu direk gold kahveyle çalışıyor..iyi olcek gibi gelinde görcez..:52::52:

gece bu konuda yazılanların hepsini okumadın galiba sanursamm:ssz::ssz:

zor ama canım yaa.:26:.üzülme sen atlatıcak inşallah..tabii sinirleri yıpranıyordur adamın.:26:.Allah yardımcınız olsun..:5::5:

teşekkürler canım yarın hastane günümüz anca akşama gelirim

merhaba kızlar eğer ilgilenirseniz bir şeyler danışmak istiyorum sizlere

ben kısa bir süre karatay yaptım bir hafta gibi. şöyle söyleyeyim ki ekmeği terk edemiyorum. yani kaçamakların üstesinden gelebilirim pilav gibi, nişastalı ürünler gibi ama ekmeğin üstesinden gelemiyorum. ekmeği de tam buğday tüketiyorum ki gayet faydalı bir gıda neden tümden yasaklıyor anlayabilmiş değilim. bunun yanında tatlandırıcı kullanıyorum splenda olarak. ki zamanında diyetisyenim biz bunları hamilelere bile öneriyoruz yüzde 90'ını zaten vücut atıyor kalanının da bir zararı yok dedi. bende internetten karıştırdım biraz zararlı olmadığını dile getiriyorlar her yerde. yani bir o tatlandırıcı olayım bir de ekmek. evet benim esas problemim bu ikisi. sizce karatay diyetini az miktarda tam buğday ekmeği ve tatlandırıcı ile yapsam kilo verebilir miyim?

ha bir de benim bu diyeti bırakmama en büyük neden dinlediğim hikayeler oldu. epey uzun süre bu diyeti yapıp kilolar veren hatta üzerine deli gibi kas yapan tipler bir pasta bir şeker içeren bir un içeren besin tükettikleri zaman fazla fazla almaya başlamışlar kiloları geriye. bende metabolizmamızı bu kaçamaklara tamamen kapatıyoruz ama bir süre sonra bir kaçamak yaptığımızda böyle şoka uğramasın bedenimiz fazla fazla kiloları geriye almak her diyetin kaderi diyebileceğimiz bir olay biliyorsunuz bu durumda karatay'ın ne farkı kalıyor diye bir boşluğa da düşmedim değil.

evet arkadaşlar siz burada hergün yoğun bir fikir alışverişi içerisindesiniz benim bu merakımı bildiğiniz kadarıyla giderebileceğinizi umud ediyorum veya bu diyete nasıl alıştığınızı nasıl bu ürünleri terk ettiğinizi de yazabilirsiniz. heycanla yorumlarınızı bekliyorum..

Son düzenleme:
merhaba kızlar eğer ilgilenirseniz bir şeyler danışmak istiyorum sizlere

ben kısa bir süre karatay yaptım bir hafta gibi. şöyle söyleyeyim ki ekmeği terk edemiyorum. yani kaçamakların üstesinden gelebilirim pilav gibi, nişastalı ürünler gibi ama ekmeğin üstesinden gelemiyorum. ekmeği de tam buğday tüketiyorum ki gayet faydalı bir gıda neden tümden yasaklıyor anlayabilmiş değilim. bunun yanında tatlandırıcı kullanıyorum splenda olarak. ki zamanında diyetisyenim biz bunları hamilelere bile öneriyoruz yüzde 90'ını zaten vücut atıyor kalanının da bir zararı yok dedi. bende internetten karıştırdım biraz zararlı olmadığını dile getiriyorlar her yerde. yani bir o tatlandırıcı olayım bir de ekmek. evet benim esas problemim bu ikisi. sizce karatay diyetini az miktarda tam buğday ekmeği ve tatlandırıcı ile yapsam kilo verebilir miyim?

ha bir de benim bu diyeti bırakmama en büyük neden dinlediğim hikayeler oldu. epey uzun süre bu diyeti yapıp kilolar veren hatta üzerine deli gibi kas yapan tipler bir pasta bir şeker içeren bir un içeren besin tükettikleri zaman fazla fazla almaya başlamışlar kiloları geriye. bende metabolizmamızı bu kaçamaklara tamamen kapatıyoruz ama bir süre sonra bir kaçamak yaptığımızda böyle şoka uğramasın bedenimiz fazla fazla kiloları geriye almak her diyetin kaderi diyebileceğimiz bir olay biliyorsunuz bu durumda karatay'ın ne farkı kalıyor diye bir boşluğa da düşmedim değil.

evet arkadaşlar siz burada hergün yoğun bir fikir alışverişi içerisindesiniz benim bu merakımı bildiğiniz kadarıyla giderebileceğinizi umud ediyorum veya bu diyete nasıl alıştığınızı nasıl bu ürünleri terk ettiğinizi de yazabilirsiniz. heycanla yorumlarınızı bekliyorum..

canım öncelikle hoşgeldin..:16::16:

ekmekle başlayayım..kendi adıma ekmeği hayatımdan tamamen çıkarabileceğime ben de inanmıyorum..ama kilo verme sürecinde minimum kaçamaklarla nefsimi köreltiyorum..hafta sonları 1-2 lokma ya da 1 -2 avuç içi tandır ekmeği gibi..ama bu sıralar onu da kıstım çünki kilo verişim zaten çok yavaş iyice yavaşlıyor..ekmeğin hertürlüsü vücutta şekere dönüşüyor canım..hocamız ondan hayatınızdan çıkarın diyor..ama yediğinizde de yürüyerek yakmamızı öneriyor..burada 40 kilo veren arkadaşlarımız var ama hiç giden bütün kiloları geri dönen yok..ama tabii hamurişi ve tatlı olayına sınırsız girersek bütün kilolar geri gelir hangi diyet olursa olsun....canan karatay onun için bune diyet değil sağlıklı beslenme şekli diyor ki ömür boyu sürdürmemiz lazım..açıkça ben böyle aç kalmadan ömür boyu beslenmeye razıyım..kaçamaklardan sonra frene basıp karatay kurallarına dönmek yeterli..yeter ki ideal kilomuza bir düşelim..

tatlandırıcılara gelince ben de çok uzun süre kullandım..kalorisi olmasa da işlenmiş ürün ve zararları da kesin ispatlanmış değil..ama
ben şekeri sadece tatlı kaçamaklarımda normal şeker olarak yapmayı daha uygun buluyorum..işlenmiş olan tüm gıdalar yasak sonuçta..
hepsine uyabiliyor muyuz..maalesef:50:..elimizden geldiğince yapıyoruz ve bizler çok memnunuz:52::52:..umarım sende dilediğin kiloya ulaşırsın..:34::34::16:

Son düzenleme:
canım öncelikle hoşgeldin..:16::16:

ekmekle başlayayım..kendi adıma ekmeği hayatımdan tamamen çıkarabileceğime ben de inanmıyorum..ama kilo verme sürecinde minimum kaçamaklarla nefsimi köreltiyorum..hafta sonları 1-2 lokma ya da 1 -2 avuç içi tandır ekmeği gibi..ama bu sıralar onu da kıstım çünki kilo verişim zaten çok yavaş iyice yavaşlıyor..ekmeğin hertürlüsü vücutta şekere dönüşüyor canım..hocamız ondan hayatınızdan çıkarın diyor..ama yediğinizde de yürüyerek yakmamızı öneriyor..burada 40 kilo veren arkadaşlarımız var ama hiç giden bütün kiloları geri dönen yok..ama tabii hamurişi ve tatlı olayına sınırsız girersek bütün kilolar geri gelir hangi diyet olursa olsun....canan karatay onun için bune diyet değil sağlıklı beslenme şekli diyor ki ömür boyu sürdürmemiz lazım..açıkça ben böyle aç kalmadan ömür boyu beslenmeye razıyım..kaçamaklardan sonra frene basıp karatay kurallarına dönmek yeterli..yeter ki ideal kilomuza bir düşelim..

tatlandırıcılara gelince ben de çok uzun süre kullandım..kalorisi olmasa da işlenmiş ürün ve zararları da kesin ispatlanmış değil..ama
ben şekeri sadece tatlı kaçamaklarımda normal şeker olarak yapmayı daha uygun buluyorum..işlenmiş olan tüm gıdalar yasak sonuçta..
hepsine uyabiliyor muyuz..maalesef:50:..elimizden geldiğince yapıyoruz ve bizler çok memnunuz:52::52:..umarım sende dilediğin kiloya ulaşırsın..:34::34::16:

öncelikle çok teşekkürler siz mesajı yazadururken ben de bir şeyler bakınıverdim interentte ve an itibarıyla karar verdim karatay'dayım ama organik tam buğday ekmeği tüketeceğim, splendayı da az, belki de bırakma koşuluyla.
hadi bakalım!

Menülerimi yazıp kaçmam lazım, akşam ayrıntılı konuşuruz.

Bugün kendimle gurur duyuyorum. Arkadaşlarla kahvaltıya gittik Jaddeye (birdy kulakların çınlasın). Ben kahvaltımı yapıp gittim. Orda sadece çay içtim. Börek, çörek, çeşit çeşit tatlı-kek, meyve arasından, aslanlar gibi çıktım. Kendimi seviyorum müsaadenizle:)

Sabah 8:00 bolpeynir ve 2 yumurtalı omlet, 1 avuç ceviz, maydonoz, roka.

Öğlen 14:00 3 tane tavuk baget, 1 dolu avuç ceviz.

4km/45 dak yürüyüş.

Sersum seni gördüm ama acvelem var canım. İyisindir inşallah.

Tatlı krizlerine yenik düşmediğin için seninle gurur duyuyorum arkadaşım. Tebrikler:46::46:

Bende regl olucam akşam tatlı krızıne bir gırdım. evde ne kadar cıkolata gofret dondurma varsa yedım. tamamen kontrolden cıktım. Butun gece mıdem bulandı.:22::22::22::22:
kendıme çok kızdım sonra ama ne yapayaım oldu bır kere.
offff bır regl olsamda gecse bu krızler. Bir haftadır kac oldu bu kacamaklaar.:20::20::20:
Bugun ısteyım

sabah
2 muz
1 avuç ceviz yedim.
şimdi çıkmam lazım hepınızı optum...

Menülerimi yazıp kaçmam lazım, akşam ayrıntılı konuşuruz.

Bugün kendimle gurur duyuyorum. Arkadaşlarla kahvaltıya gittik Jaddeye (birdy kulakların çınlasın). Ben kahvaltımı yapıp gittim. Orda sadece çay içtim. Börek, çörek, çeşit çeşit tatlı-kek, meyve arasından, aslanlar gibi çıktım. Kendimi seviyorum müsaadenizle:)

Sabah 8:00 bolpeynir ve 2 yumurtalı omlet, 1 avuç ceviz, maydonoz, roka.

Öğlen 14:00 3 tane tavuk baget, 1 dolu avuç ceviz.

4km/45 dak yürüyüş.
ben de seni kutluyorum canım:38:..harikasın valla..:46::46::nazar:
Sersum seni gördüm ama acvelem var canım. İyisindir inşallah.

Tatlı krizlerine yenik düşmediğin için seninle gurur duyuyorum arkadaşım. Tebrikler:46::46:
:38::38::29::29::16:
Düştüm mapus damlarına
Öğüt veren çok olur
Toplasan o öğütleri
Burdan köye yol olur

:60::60::60::60:

:60::60::60::60:

hoşgeldin bebişimm..:48::48:

Selam kızlar öğleden sonra komşum çaya çagırdı pastalar börekler kekler neler neler yapmış ama sadece çay içtim ısrar etti ama yemiyorum kusura bakma dedim belli yemediğin gitmiş kilolar dedi kızımın yaşındada ufak bir komşum hiçde vermemişsin dedi ben biliyorum ya dedim kendisi oldukca dombili benden daha beter:9::9::9::9::9::9::9:

akşam

köfte salata yogurt birazdan yürüyüşe giderim sonrasındada çay faslı başlar

:46::46::46::nazar::nazar:
negüzel veriyorsun canım..:52::52:işlenmiş gıda yasak ama ben çok sevdiğim için içiyorum canım..ve evet bağırsaklara çok iyi geliyor..GI si çok düşük:34::34::54::54:

yok beyaa boğazım acıdığndan beri yürüyüş tırt:37:..e hadi gel bakemm:52::52::52:

:16::16::29::29::38:güzel de yaparım beyaa:27::27::27::23::23:

durgunluk olur yılmak yok:kkk::kkk:

yavlum..:29::29:sen nasıl iyi hissedersen o zaman gel başla sıkma kendini..:16::16:düğün yaklaşıyor stres var tabii:18:..üzülme..hayırlısı olsun canım..:38::38::38:

canim zaten ben gecen hafta kilo verdimya, ondan önceki hafta da vermemistim :9::9::9: galiba bi hafta kilo gidiyor bir hafta duruyor :9::9::9:

ama varya bugünkü yediklerimi ne sen soooorrr ne de ben söyliiiimmm :17::17::17::18::18::18::18:

Selam kızlar öğleden sonra komşum çaya çagırdı pastalar börekler kekler neler neler yapmış ama sadece çay içtim ısrar etti ama yemiyorum kusura bakma dedim belli yemediğin gitmiş kilolar dedi kızımın yaşındada ufak bir komşum hiçde vermemişsin dedi ben biliyorum ya dedim kendisi oldukca dombili benden daha beter:9::9::9::9::9::9::9:

akşam

köfte salata yogurt birazdan yürüyüşe giderim sonrasındada çay faslı başlar
vay kısskannççç..:47::47: çatlamıştır o..

tebrikler yemediklerin için..:46::46:

canim zaten ben gecen hafta kilo verdimya, ondan önceki hafta da vermemistim :9::9::9: galiba bi hafta kilo gidiyor bir hafta duruyor :9::9::9:

ama varya bugünkü yediklerimi ne sen soooorrr ne de ben söyliiiimmm :17::17::17::18::18::18::18:

e daha ne cicim sen biliyosun niye o zaman gitmedi diye stres yapıyosun:1::1::1:

selam kızlaaaaaaaaar.menümü yazayım.sabah zaten yazmıştım,sporumuda yapmıştım.
öğle:2 tabak taze fasülye (bir daha ısınmazdı yazıııııık dökmiyim dedim:)) gaz bombası:52:yoğurt,1 avuç çiğ fındık
akşam:sucuklu yumurta yaptı kociş,yumurtasından yedim.peynir,zeytin,domates,salatalık ve kabuklu fıstık ydim:56:şimcik çayımı içiyorum:ssz:

Back