• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Hani düğünümüz vardı ya ben düğünden sonra buraya '' uzun zamandır topuklu ayakkabı giymediğim için olsa gerek belimin ağrısından uyuyamadım'' diye yazmıştım ya pazar akşam regl oldum pazartesi işyerinde bayağı şiddetlendi biliyosunuz uzun süredir menopozdum çok şaşırdım ve sevindim tabii düğünde geç saatte yediğim pastalar ve daha önceki elmelı kurabiye vs demek krizlerin sebebi buymuş oh rahatladım valla.

Size sormak istediğim bişey var geçen 2 hafta da aralıklı olarak zerdeçal zencefil ve tarçınlı yoğurdu bende tükettim acaba ondan mı regl oldum diye kafama takıldı siz ne dersiniz ?

Omega 3 den olabilir mi acaba, kanı sulandırıyor ya:44:

Birdy süt reçelini bende ilk kez duyuyorum acaba karbonatı niye koyuyorlar bide kremayı bununlamı yoksa başka sütlemi karıştırcez ?:44:

Sersum ben daha önce keten tohumunu düzenli kullanırken de regl oldum ama bu kadar şiddetli değildi ve keten thmn fazlasının zararlı olduğunu okumuştum biyerlerde ama yoğurtlu kür için burada yanlış hatırlamıyorsam çiğdem di galiba hamilelik düşünenler kdikkatli kullansın falan demişti o yüzden sordum :34:

Ben beğendim teklifi... Hatta konser alanına ben Firuzeyle bırakırım hepisini... Sonra da arkama bakmadan kaçarım:))))

Ooooohhh biz de kızlarla sabaha kadar vur patlasın -çal oynasın , konuşan yok , karışan yok ...Ohhhh çok fantastik valla...Canıma comcom :27::27::27:

Birdy süt reçelini bende ilk kez duyuyorum acaba karbonatı niye koyuyorlar bide kremayı bununlamı yoksa başka sütlemi karıştırcez ?:44:

Sersum ben daha önce keten tohumunu düzenli kullanırken de regl oldum ama bu kadar şiddetli değildi ve keten thmn fazlasının zararlı olduğunu okumuştum biyerlerde ama yoğurtlu kür için burada yanlış hatırlamıyorsam çiğdem di galiba hamilelik düşünenler kdikkatli kullansın falan demişti o yüzden sordum :34:

evet canım çiğdem onu tarçın için söylemişti:34::34:

Canikom sanıyorum ki sütü kabartıp suyunu uçurmayı kolaylaştırıyo...Kremayı ayrıca 1 bardak sütle karıştırıyosun.

valla maşallahın var oyamm:nazar::nazar::46::46::29:

Bu hafta en az yarım kilo veresim var ki haftaya 79 görebileyim... Motivasyonum tam! Para Kayserilinin en iyi motivasyonudur. Bak daha parayı vermedim ama pilatese vs gidicem diye şimdiden kendime çeki düzen verdim. Körolmayasıca cimriliğim:))))

Tam da motivasyonu yakalamışken Mayısa geldik. Mayıs demek, anneler günü-eşimin dgünü-evlilik yıldönümü üçlemesi demek... Tehlikeli trio... Bermuda şeytan üçgeni... Bakalım napçez.

olabilir canım bak link veriim orda yazıyo..
Zerdeçalın Yanetkileri
Ooooohhh biz de kızlarla sabaha kadar vur patlasın -çal oynasın , konuşan yok , karışan yok ...Ohhhh çok fantastik valla...Canıma comcom :27::27::27:

valla sonuçta görücez :35::35:..iyi olan kazansın diyorum.:ssz::ssz:.bak melexin de geliyo..o da verecek 4 oldu ergenyuslar..ona göre..:27::27::27:

Bacilar allah muhabbetinizi arttirsin.ben hala evimi temizlemekle mesgulum..sersumum dukan
Atak yapilabilir met.hizlandirmak adina demistin.neler yapilir anlatsana kuzum

olabilir canım bak link veriim orda yazıyo..
Zerdeçalın Yanetkileri

valla sonuçta görücez :35::35:..iyi olan kazansın diyorum.:ssz::ssz:.bak melexin de geliyo..o da verecek 4 oldu ergenyuslar..ona göre..:27::27::27:

Timurlenk'le Hoca Nasreddin'e döndü bizim iş.Verin kız verin , ne kadar ergenyus bacım varsa hepsini verin , benim yeğeni de aliim o da 14-15 yaşında (tam bilemedim :) , ohhh missss....

Bu hafta en az yarım kilo veresim var ki haftaya 79 görebileyim... Motivasyonum tam! Para Kayserilinin en iyi motivasyonudur. Bak daha parayı vermedim ama pilatese vs gidicem diye şimdiden kendime çeki düzen verdim. Körolmayasıca cimriliğim:))))

Tam da motivasyonu yakalamışken Mayısa geldik. Mayıs demek, anneler günü-eşimin dgünü-evlilik yıldönümü üçlemesi demek... Tehlikeli trio... Bermuda şeytan üçgeni... Bakalım napçez.
:46::46::46:
tut kendini oyam..tehlikeli bir viraja girdin..litfen ama litfen tut..:18::18:
enem iyi ki kayserilisin o zaman hakkını vericen işte..:60::60:

Bacilar allah muhabbetinizi arttirsin.ben hala evimi temizlemekle mesgulum..sersumum dukan
Atak yapilabilir met.hizlandirmak adina demistin.neler yapilir anlatsana kuzum
canım bol bol süt ve türevleri,tavık,yımırta et ,balık dışında hiçbişey yemiyosun..sadece abartmadan maydanoz roka ve soğan olabilir..3-4 gün ya da gün aşırı etkili oluyor..:34::34:
Geçen yılki operasyon planlarından beri, senin bu tip fikirlerine çok ehemmiyet veriyorum:51::51:

olaylarr olaylarr..:27::27::27:

Siz de işte rahat rahat burda muhabbet edersiniz :27::27::27:
burda mıı..kim demişş..gecelere akıcazz...:23::23::52::52:
burası keser mi bizi..:27::27:

E, bari biz de bir program yapalım, anneler olarak... Boş geçirmeyelim geceyi.
:52::52::52::27::27:yapalım yapalımm..:52::52:
Timurlenk'le Hoca Nasreddin'e döndü bizim iş.Verin kız verin , ne kadar ergenyus bacım varsa hepsini verin , benim yeğeni de aliim o da 14-15 yaşında (tam bilemedim :) , ohhh missss....

:35::35::36::36::33::33:sen kaşındın..:60::60: çok övdün kendini..:27::27:

Son düzenleme:
Oh oh maşallah... Ayyaşım, sarhoşum... Bende de Karatayın şöyle bir etkisi oldu. Gençkızlığımdan beri polikistik overim olduğu için 1 kez bile düzenli regl olmamıştım. Karataya başladığımdan beri hiç şaşmıyor ayın 24-26sı arası regl oluyorum. Benim için mucize... Yoğurt değil de Karatayın etkisi mi acaba?

Valla düğünde içki içmedim yani ayıktım bu hafta sonuna saklıyom hakkımı :31:

Ben karataya 2012 mart ortasında başladım 3.5 ay disiplinli kaçamaksız yaptım o zanki hedefime gelince temmuzdan itibaren kaçamaklarım artıp kilo aldıkca tekrar sıkı karataya devam şeklinde bugüne geldim ama menopozum 4 yıl önce düzensizlikle başlayıp en son geçen temmuzda normale yakın regl oldum ondan sonra bir kez daha tuhaf bi regl oldum (kısa koyu kahve başlayıp koyu kahve biten garip bişeydi) ondan sonrada ilk kez şimdi oldukca normal regl oldum yani anlayamadım sizce karatay mı etkiledi ?

Aaaaa hadi gözün aydın , ohhh rahatlamışsındır , hem de şişkinliklerin de inmiştir ohhhhh ben rahatladım valla ...Ne kadar zamandır olmamıştı ?
Bilmiyorum ki yawww , o terkip hepimizde farklı şekilde çalıştı ama genel olarak hepimizi balon gibi şişirdi , her yerimizi gazla doldurdu.Sende de böyle bir etki yapmış olabilir , ya da tesadüftür belki de...

Temmuzdan sonraki tuhaf regli saymazsak 9-10 olmuş demekki ,valla çok rahatladım şişliğimide anlamadım (uzun zamandır şiştim demek) sanırım bitince daha iyi anlıycam.

Valla ev yapımı yoğurt market yoğurtlarından daha az şişiriyor beni baharatlıda olsa :34:

Omega 3 den olabilir mi acaba, kanı sulandırıyor ya:44:

Son zamanlarda omegayı hep unutuyordum aslında o yüzden bence değil, ondan olsaydı karataya başladıktan 2-3 hafta sonra omegaya başlamıştım ama o zaman regl olmamıştım :44:

Back