• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

burda mıı..kim demişş..gecelere akıcazz...:23::23::52::52:
burası keser mi bizi..:27::27:

:52::52::52::27::27:yapalım yapalımm..:52::52:

:35::35::36::36::33::33:sen kaşındın..:60::60: çok övdün kendini..:27::27:
Geceler , katran karası geceler :ssz::ssz::ssz::ssz:
Yuh! Öyle alenen söylenir mi çekirge? Operasyonun kod adı vardı heralde... Sersum, neydi kız kod adımız? Unuttum.
Ben de unuttum İğneoyam..Çok uzun bişeydi sanki :37::37::37:
Valla düğünde içki içmedim yani ayıktım bu hafta sonuna saklıyom hakkımı :31:

Ben karataya 2012 mart ortasında başladım 3.5 ay disiplinli kaçamaksız yaptım o zanki hedefime gelince temmuzdan itibaren kaçamaklarım artıp kilo aldıkca tekrar sıkı karataya devam şeklinde bugüne geldim ama menopozum 4 yıl önce düzensizlikle başlayıp en son geçen temmuzda normale yakın regl oldum ondan sonra bir kez daha tuhaf bi regl oldum (kısa koyu kahve başlayıp koyu kahve biten garip bişeydi) ondan sonrada ilk kez şimdi oldukca normal regl oldum yani anlayamadım sizce karatay mı etkiledi ?

Temmuzdan sonraki tuhaf regli saymazsak 9-10 olmuş demekki ,valla çok rahatladım şişliğimide anlamadım (uzun zamandır şiştim demek) sanırım bitince daha iyi anlıycam.

Valla ev yapımı yoğurt market yoğurtlarından daha az şişiriyor beni baharatlıda olsa :34:

Son zamanlarda omegayı hep unutuyordum aslında o yüzden bence değil, ondan olsaydı karataya başladıktan 2-3 hafta sonra omegaya başlamıştım ama o zaman regl olmamıştım :44:
Ne güzel olmuş canikom ama Allahtan düğün esnasında olmamış , o hiç çekilmezdi...
Yoğurda devam edicen mi , edersen bakalım gelecek ay ne olacak ?
çok gizli stop buluşma yeri havaalanı stop:ssz::ssz::60:
Bu muydu kısss operasyonun adı ? Bana hiç tanıdık gelmedi :53::53::53:

sanırım o operasyonlar yüzünde kk da en komiklere aday oldum du:60::60:..ne çektim beee:ssz::ssz:

olabilir canım bak link veriim orda yazıyo..
Zerdeçalın Yanetkileri

Sağol muhtarım linke baktım ne ilginç; millet taze bitkinin turşusunu yiyip çayını içiyomuş, biz korkudan 1 silme çay kaşığı kullandık :44:

valla sonuçta görücez :35::35:..iyi olan kazansın diyorum.:ssz::ssz:.bak melexin de geliyo..o da verecek 4 oldu ergenyuslar..ona göre..:27::27::27:

burda mıı..kim demişş..gecelere akıcazz...:23::23::52::52:
burası keser mi bizi..:27::27:

Vaay geceleremi akceksiniz :23: bende gelcem bendeeeee :52:

:52::52::52::27::27:yapalım yapalımm..:52::52:

:35::35::36::36::33::33:sen kaşındın..:60::60: çok övdün kendini..:27::27:

Karatayın sayesinde canım :34:

Karatayın sayesinde canım :34:

formatı kaçırmışın arada kalmışş..:1::1:
gel gülüm el bizim ergenyusları (seninkini de ekle:27::27:) birdy teyzelerine kakalayıp ayy pardon emanet edip gecelere akıciizz..
biz kafaları da çekeriz senle nasılsa oyam firuzeyle götürecek o ayık..ohh zuper olacak..:60::27::52::52:

Geceler , katran karası geceler :ssz::ssz::ssz::ssz:

Ne güzel olmuş canikom ama Allahtan düğün esnasında olmamış , o hiç çekilmezdi...
Yoğurda devam edicen mi , edersen bakalım gelecek ay ne olacak ?

Evet yaa Allahtan, bide kiloluyken hep siyah giyerdim bu sefer gül kırmızısı giymiştim üstelik :23:

Yoğurda şöyle devam etcem yaklaşık 2-3 hafta sonra (yani tahmini yumurtlama döneminden sonra tahmini reglden 1 hafta önce kullanmayı düşünüyorum ,tabiki sade yoğurdu hemen hemen her öğlen yada akşam yiyorum zaten :34:

Keten tohumunada başlıycam tekrar :34:

Back