Bence nasıl olsa hiçbirimiz hatırlamıyoruz diye sallıyor
Yazınca hatırladık amma hepimis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence nasıl olsa hiçbirimiz hatırlamıyoruz diye sallıyor
Önce aday sonrada birinci oldun
Ne çektik bee
bazıları güvenmiyor bana..Bence senden
Kızlar benim gözler pörtledi gene.Öpüyorum cümleten
Belgelei yüzüme çarpılmadan, efendi gibi gidip yatayım ben de... Hepinize iyi geceler.
kader mahkumları
sersum,leylak,melexin,ramaska..ne çektik bee
Karatayın sayesinde canım
İyi geceler canım.
Belgelei yüzüme çarpılmadan, efendi gibi gidip yatayım ben de... Hepinize iyi geceler.
bazıları güvenmiyor bana..
enemm ben de yarın sabahçıyım..
iyi geceler tatlım..rüyanda bizim ergenyusları gör inşallah
formatı kaçırmışın arada kalmışş..
gel gülüm el bizim ergenyusları (seninkini de ekle) birdy teyzelerine kakalayıp ayy pardon emanet edip gecelere akıciizz..
biz kafaları da çekeriz senle nasılsa oyam firuzeyle götürecek o ayık..ohh zuper olacak..
bak bulur çıkarırım utanırsın..bende o göz var mı sence:111::111:
kader mahkumları
sersum,leylak,melexin,ramaska..ne çektik bee
İyi geceler canım.
bazıları güvenmiyor bana..
enemm ben de yarın sabahçıyım..
iyi geceler tatlım..rüyanda bizim ergenyusları gör inşallah
Canlarım herkese günaydınlar , güzel günler...
Temizlik yapmak gerekiyor , bu da beni geriyor.....
bravo canım,ne mutlu oluyor insan değil mi spor yapıp diyetini bozmayıncagünaydın kızlar.dün akşam öğünümü süt ve fındık ile geçiştirdim.peşindende 35 dakika evde tempolu yürüdüm.
sabah:3 kayısı ve 1 avuç fındık yiyip saat 6 da yürüyüşe çıktım arkadaşla tam 1 saat tempolu yürüdük:)gelince de peynir,zeytin,domates,salatalık,ve çilek yedim çay içtim.çook huzurluyum çünkü sporumu yaptımmmmmmmmmm.herkese hayırlı günler dilyorum
makbuş hemen bi U dönüşü yapıyosun çantaları yicen yoksakaçamak tamamen yasaklılarla yapıldıysa toparlayamıyo insan ve bi ileri iki geri şeklinde tiksinç bir durum oluşuyoyine de kaldığımız yerden devam etmeliyiz biliyorsunkızlar günaydın bu aralar hem çok yoğunum hem de motivasyonum çok düşük bi türlü kendimi toparlayamıyorum buraya da yüzüm olmuyor gelmeye ne yazık ki karataya uygun bir menüm bile yok bir haftadır :18::18::18::18: kilo alıp duruyorum verdiğimi de geri alcım böyle
kolay gelsin hamaratım,bitirdin mi gerginlik unsurunu bakiimmCanlarım herkese günaydınlar , güzel günler...
Temizlik yapmak gerekiyor , bu da beni geriyor.....
o ızgarada olmuyo canım yaa,benim yazdığım modelde şişlere diziyosun kebapları fırında kolayca pişiyo oohh miss kiminbenim ergenyus da ne zaman yanyana gelsek zorla klip,funny moments adı verilen geyik görüntüleri izletmek istiyobenim ilgi alanıma hitap etmiyo ki anlatamıyorumkızım 1.72 filan oldu sıpa habire uzuyo,dövmeye kalksam hamleyi zıplayarak yapmam lazım yakındavalla birdy halleder onları gözüm arkada kalmaz yaneeben de yemekleri sıraya koydum bakalımben de evlendiğimden beri piliç çevirme yapan bi fırının hayalini kurarım ama şimdiye kadar nasip olmadı..gerçi benimki de iyi ızgarası var arçelik ama gözüm hala onlarda..
benimkide daha çok yabancı dinler..bi de zorla beğendiklerini bana ve babasına dinletir..ayy yaşlanmışız valla kafam almıyo..ne çektik be...
nası ama güzel fikir de miii..valla benim kıs benim boyumu geçti eğer sizinkiler de boyluysa birdyy yandı valla onlarmı bördyi sürükler birdy mi onları bilmem..gerçi iyi geyik yaparlar eminim..
oh ellerine sağlık.ben de dün kuruyu biraz fazla yapmışım bugün menü değişti..ama yarın yine kuru yiyecek bizimkiler..
yan çiziyo kızz hainaldır bebişim aldır
güle güle kullan canım,ben de arada içiyorum neskafe ama çok nadir,günde 3 fincan türk gaavesi yetiyokocişim bana dün bahsettiğim nescafe mycafeyi aldı anneler günü hediyesiiiii........
ama 13 mayısta stoğa girecekmiş..gelmesi 10 günü bulur..ayy çok merak ediyorum...
45 tl bonusu varmış o da indirim oldu..
karatay hocam kusura bakma napiim latteyi çok seviyom yawww
Canlarım selam ,
Şööle bi geçmişe baktım ve özet yapıyorum :
Leylakım annecin güle güle kullansın hediyesini.Benimki bikaç yıldır yemin verdiriyo bişey almıcaz diye , o yüzden ben de bıraktım almıyorum.Benim de işime geliyo valla ...
Sersumum latteler senden artık , afiyetle iç , bizim için de iç.Karatay Teyze kusura bakmaz , üzülme sen
Filiztoprak , kaçmaz benden canım , çok hafiye gördüm kendimi
İğneoyam-Özlemim Kartalım-Sersumum ve evinde 13-14 yaşlarında ergenyus besleyen bilimum arkadaşlar , kızlarınızın içine yaşıtları gibi sızıp onları manüple ederek kötülüklerden korucam.Benim taktiğim bu.Yoksa bu tiple otorite-motorite hak getire..Şuursuzum kendim zaten
Ficansım , Eti Karam Gurme mmmmmmmmmmmmmmmmmmm , bayılıyorummmmmmmmmmmm....Afiyet olsun canım
Kızlar bu kadar hatırlayabildim.
Bugün yine diyet yapmaya çalıştım.Buna göre şunları yedim :
Sabah
1 haşlanmış yumurta (yumurta büyük diye kocam 1 tane haşlamış , az geldi tabe )
Biçok zeytin
Biçok peynir
Öğle
1 büyük biber + 1 büyük kabak dolma (etli) + kalan içten yuvarladığım mandalina büyüklüğündeki dolma köftesi
Yarım kaşık z.yağlı taze fasulye
Sınırsız kuru cacık (tarifi geliştirdim.Salatalık ve biber doğradım , kuru nane ilave ettim , çok memnun kaldım)
Ara
Kuru cacık
Akşam :
1 büyük biber + 1 büyük kabak dolma (etli) + kalan içten yuvarladığım mandalina büyüklüğündeki dolma köftesi
İncecik bi dilim mücver (Global mücver adını verdiğim minimum yağla , bütün olarak tavada pişirdiğim bol yeşillikli zorunlu mücver...Kabak dolmasının doğal sonucu ...)
Yoğurt
1 çorba kaşığı kadar kendi imalatım olan kakaolu dondurma
3 tane fındık
4-5 gün sonra regl olucam.Şiştim de şiştim , yarım dünya oldum , patlıcam.Kırk yılın başı tatile gidicez ya , mutlaka denk gelmedi lazımdı ve denk gelecek.Teşekkürler yumurtalıklarım