• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

hepiniz öpüldünüzz:54::54:.ben de kaçtım.:10::10:.yarın öğlen burdayım..:23::23:

Karatayın sayesinde canım :34:

Benim hafızamı pek etkilemiyor sanırsam:9:

İyi geceler canım.

Belgelei yüzüme çarpılmadan, efendi gibi gidip yatayım ben de... Hepinize iyi geceler.

İyi geceler canım:16:

Kızlar benim gözler pörtledi gene.Öpüyorum cümleten :54::54::54::54:

İyi geceler birdym:16:

:9::9::9::9:

:38::38:bazıları güvenmiyor bana..:51::51:

enemm ben de yarın sabahçıyım..:53::53:
iyi geceler tatlım..rüyanda bizim ergenyusları gör inşallah:60::27::27:

:38::38::16::16::16:

formatı kaçırmışın arada kalmışş..:1::1:
gel gülüm el bizim ergenyusları (seninkini de ekle:27::27:) birdy teyzelerine kakalayıp ayy pardon emanet edip gecelere akıciizz..
biz kafaları da çekeriz senle nasılsa oyam firuzeyle götürecek o ayık..ohh zuper olacak..:60::27::52::52:

Evet yaf, bide pc de yavaş çalışıyo sinir oldum hele benim ergenyus obez olma yolunda olduğundan Birdy de maşallah bi seferde 50 çeşit yapıp yiyip yedirdiğinden tam benlik :111: zuper ki ne züpeeer olurdu valla :111:

Kızlar benim gözler pörtledi gene.Öpüyorum cümleten :54::54::54::54:

Sende öpüldün tatlım :54:

bak bulur çıkarırım utanırsın:27::27::27:..bende o göz var mı sence:53::53::53::111::111:

Kesin bulursun sen o gös yoktuuur sende mıhtarım :34:

kader mahkumları
sersum,leylak,melexin,ramaska..ne çektik bee:60::60:

Evet ya benim de kulübe kayıt olup topiğe girmeme vesile olmuştu aceleden rumuzumu bile çok düşünmeden yazdım bitişikliğide ayıramadım sonra millet gıcık tabi :51:

İyi geceler canım.

Belgelei yüzüme çarpılmadan, efendi gibi gidip yatayım ben de... Hepinize iyi geceler.

Ha şöyle diyeydin... sanada iyi geceler efendi :16:

Yazınca hatırladık amma hepimis:60::60:

Evet bende yazınca hatırladım :60:

:9::9::9::9:

:38::38:bazıları güvenmiyor bana..:51::51:

enemm ben de yarın sabahçıyım..:53::53:
iyi geceler tatlım..rüyanda bizim ergenyusları gör inşallah:60::27::27:

Sende uyu o zaman canım yarın akşam görüşürüz :16:

günaydın kızlar.dün akşam öğünümü süt ve fındık ile geçiştirdim.peşindende 35 dakika evde tempolu yürüdüm.

sabah:3 kayısı ve 1 avuç fındık yiyip saat 6 da yürüyüşe çıktım arkadaşla tam 1 saat tempolu yürüdük:)gelince de peynir,zeytin,domates,salatalık,ve çilek yedim çay içtim.:16::16::16::16:çook huzurluyum çünkü sporumu yaptımmmmmmmmmm.herkese hayırlı günler dilyorum :42:

kızlar günaydın bu aralar hem çok yoğunum hem de motivasyonum çok düşük bi türlü kendimi toparlayamıyorum buraya da yüzüm olmuyor gelmeye ne yazık ki karataya uygun bir menüm bile yok bir haftadır :18::18::18::18: kilo alıp duruyorum verdiğimi de geri alcım böyle :43::43::43:

Herkes nasıl bugün..Ben fenayım hala alışamadım..sabah öğlen iyide akşamları ekmek yemeden duramıyorum..Dün akşam yine ucundan azıcık yedim..

Dün menülerim özetle:
sabah 1 yumurta
beyaz peynir
zeytin
salatalık
süt
ceviz

Öğlen:
Rosto köfte
salata
yoğurt

Arada çok az cevizli sucuk kaçamağım oldu..

Akşam:
Karnıyarık (ben patlıcanları kızartmadan pişiriyorum)
2 kaşık taze fasulye
yoğurt
yarım dilim ekmek

Sonra dağıttım işte..haftasonu pazardan aldığım çilek ve karadutlar ziyan olucak die oturdum onları yedim..

Eşim de gelirken dondurma getirmiş sağolsun..bir de onu yedim..

Çok fena patak hakettim kızlar..azıcık sabırlı olmam lazım..yapamıyorum..

spor desen o da yok..dün akşam oturdum 2 saat ütü yaptım..

günaydin kizlar

kusura bakmayin cok yogun oludugm icin gelipsohbetlere katilamiyorum,günde 1 kere ugrayabiliyorum ancak onuda menü bildirim kaciyorum ki suan yine gitmem gerek :1::1:

dünkü menüm

sabah

b fit :))

birin ögün

bir kücük muz
peyaz ve kasar peynir
zeytin
ceviz
domates

2.ögün

3 tavuk kanat
süzme yogurttan ( ev yapimi) cacik ( meze gibi bisey)

Canlarım herkese günaydınlar , güzel günler...
Temizlik yapmak gerekiyor , bu da beni geriyor.....:37::37::37:

selam kızlar germesin canım rahat ol herşey olacağına varır

dün akşam 1.5 km yürüdüm parkda komşunun dünürü ve gelini gördü nasıl zayıflamışsın dediler çok moral oldu bana aynı hızla devam bakalım

tereyagda peynirli omlet ceviz pastırma zeytin salatalık baharatlı yogurt omega 3 günkurusu kalmamış çıkıp alayım bugün

günaydın kızlar.dün akşam öğünümü süt ve fındık ile geçiştirdim.peşindende 35 dakika evde tempolu yürüdüm.

sabah:3 kayısı ve 1 avuç fındık yiyip saat 6 da yürüyüşe çıktım arkadaşla tam 1 saat tempolu yürüdük:)gelince de peynir,zeytin,domates,salatalık,ve çilek yedim çay içtim.:16::16::16::16:çook huzurluyum çünkü sporumu yaptımmmmmmmmmm.herkese hayırlı günler dilyorum :42:
bravo canım,ne mutlu oluyor insan değil mi spor yapıp diyetini bozmayınca:34::34:
kızlar günaydın bu aralar hem çok yoğunum hem de motivasyonum çok düşük bi türlü kendimi toparlayamıyorum buraya da yüzüm olmuyor gelmeye ne yazık ki karataya uygun bir menüm bile yok bir haftadır :18::18::18::18: kilo alıp duruyorum verdiğimi de geri alcım böyle :43::43::43:
makbuş hemen bi U dönüşü yapıyosun çantaları yicen yoksa:20:kaçamak tamamen yasaklılarla yapıldıysa toparlayamıyo insan ve bi ileri iki geri şeklinde tiksinç bir durum oluşuyo:19:yine de kaldığımız yerden devam etmeliyiz biliyorsun:32::32:
kolay gelsin hamaratım,bitirdin mi gerginlik unsurunu bakiimm:51::51:
ben de evlendiğimden beri piliç çevirme yapan bi fırının hayalini kurarım ama şimdiye kadar nasip olmadı..gerçi benimki de iyi ızgarası var arçelik ama gözüm hala onlarda..:31::31:

benimkide daha çok yabancı dinler..bi de zorla beğendiklerini bana ve babasına dinletir..ayy yaşlanmışız valla kafam almıyo..ne çektik be...:ssz::ssz:

nası ama güzel fikir de miii..valla benim kıs benim boyumu geçti eğer sizinkiler de boyluysa birdyy yandı valla :27::27:onlarmı bördyi sürükler birdy mi onları bilmem..:60::60::60:gerçi iyi geyik yaparlar eminim..:27::27:

oh ellerine sağlık.:16::16:ben de dün kuruyu biraz fazla yapmışım bugün menü değişti..ama yarın yine kuru yiyecek bizimkiler..:1::1::1:
o ızgarada olmuyo canım yaa,benim yazdığım modelde şişlere diziyosun kebapları fırında kolayca pişiyo oohh miss kimin:27::27:benim ergenyus da ne zaman yanyana gelsek zorla klip,funny moments adı verilen geyik görüntüleri izletmek istiyo:35:benim ilgi alanıma hitap etmiyo ki anlatamıyorum:33:kızım 1.72 filan oldu sıpa habire uzuyo,dövmeye kalksam hamleyi zıplayarak yapmam lazım yakında:24:valla birdy halleder onları gözüm arkada kalmaz yanee:27:ben de yemekleri sıraya koydum bakalım:56:

aldır bebişim aldır:27::27:
yan çiziyo kızz hain :47:
kocişim bana dün bahsettiğim nescafe mycafeyi aldı anneler günü hediyesiiiii........:52::52::52::52::52:

ama 13 mayısta stoğa girecekmiş..gelmesi 10 günü bulur..ayy çok merak ediyorum...:52::52::52:

45 tl bonusu varmış o da indirim oldu..:32::32::32:

karatay hocam kusura bakma napiim latteyi çok seviyom yawww:27::27::27:
güle güle kullan canım,ben de arada içiyorum neskafe ama çok nadir,günde 3 fincan türk gaavesi yetiyo:7:
Canlarım selam ,

Şööle bi geçmişe baktım ve özet yapıyorum :

Leylakım annecin güle güle kullansın hediyesini.Benimki bikaç yıldır yemin verdiriyo bişey almıcaz diye , o yüzden ben de bıraktım almıyorum.Benim de işime geliyo valla ...:37::37::37:
Sersumum latteler senden artık , afiyetle iç , bizim için de iç.Karatay Teyze kusura bakmaz , üzülme sen :27::27::27:
Filiztoprak , kaçmaz benden canım , çok hafiye gördüm kendimi :51::51::51:
İğneoyam-Özlemim Kartalım-Sersumum ve evinde 13-14 yaşlarında ergenyus besleyen bilimum arkadaşlar , kızlarınızın içine yaşıtları gibi sızıp onları manüple ederek kötülüklerden korucam.Benim taktiğim bu.Yoksa bu tiple otorite-motorite hak getire..Şuursuzum kendim zaten :1::1::1:
Ficansım , Eti Karam Gurme mmmmmmmmmmmmmmmmmmm , bayılıyorummmmmmmmmmmm....Afiyet olsun canım :34::34::34:
Kızlar bu kadar hatırlayabildim.
Bugün yine diyet yapmaya çalıştım.Buna göre şunları yedim :
Sabah
1 haşlanmış yumurta (yumurta büyük diye kocam 1 tane haşlamış , az geldi tabe :37::37::37:)
Biçok zeytin
Biçok peynir

Öğle
1 büyük biber + 1 büyük kabak dolma (etli) + kalan içten yuvarladığım mandalina büyüklüğündeki dolma köftesi
Yarım kaşık z.yağlı taze fasulye
Sınırsız kuru cacık (tarifi geliştirdim.Salatalık ve biber doğradım , kuru nane ilave ettim , çok memnun kaldım)

Ara
Kuru cacık

Akşam :
1 büyük biber + 1 büyük kabak dolma (etli) + kalan içten yuvarladığım mandalina büyüklüğündeki dolma köftesi
İncecik bi dilim mücver (Global mücver adını verdiğim minimum yağla , bütün olarak tavada pişirdiğim bol yeşillikli zorunlu mücver...Kabak dolmasının doğal sonucu ...)
Yoğurt
1 çorba kaşığı kadar kendi imalatım olan kakaolu dondurma
3 tane fındık

4-5 gün sonra regl olucam.Şiştim de şiştim , yarım dünya oldum , patlıcam.Kırk yılın başı tatile gidicez ya , mutlaka denk gelmedi lazımdı ve denk gelecek.Teşekkürler yumurtalıklarım :ssz::ssz::ssz:

biz sana güveniriz cicim:16:diyetin çok çeşitli ve gayet tatmin edici afiyet olsun:34:ayrıca üşenmeden betimlemen de iyi olmuş,gözümüzde daha iyi canlandırırız:52:reglin tatile denk gelmesi korkunç gerçekten ama onu ayarlayabilmek de çok zor,napalım kısmet:26:

kızlar merhaba. akşamki menüm;
çorba
sucuklu yumurta
bulgur pilavı ( 3 kaşık)

sabahta klasik karatay kahvaltımı yapmış bulunmaktaym :34:

Eveeeettt ben geldim :3: Uzunca bir süredir gelemedüğüm için moralim gergin :37:
Şayet burdan uzak kaldığım her saniye bişeyler yedim :53::53:
Yani buraya yazsam topicten kovarsınız :92:
Arkadaşım vardı e haliyle sohbet muhabbet derken yedimm yedim....

Ama bugun kendime geldim. Hemmen menümü yazıyorum.
İlaç 08:30

1/2 çay bardağı ceviz+ çiğ badem karışık

Kahvaltı 11.30

3 domates
1 haşlanmış yumurta
2 fincan yeşil çay
6 siyah zeytin
2 kk örgü peynir

İlaç 16:00

1 kase tarçınlı yoğurt

Akşam 18:00

1 kase domates çorbası