• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

e kısım versene tarifini.:27:.bi de güzel oldu diyosun..merak ettim derken onu şeeytim..:51::51::1:

:60::60: en az 2 si diyosun :18::18:..hangimizinki acep:18::18::60::60::60:

Artık o gün hangisinin şansı yaver giderse....Hepsini geri getiricem diye söz veremem yane , ben de insanım , bi yere kadar yane :37::37::37:

Ficansım önce süt reçeli yaptım (süt+şeker+karbonatı kaynata kaynata sütün suyunu uçuruyosun , muhallebi gibi kalıyo)
Sonra 1 paket kremayı çırpıyosun , içine 1 bardak süt , 1 kaşık kakao , biraz da çikolata rendesi....Hepsini karıştırıp kapaklı kapla dondurucuya...Çok kolay , ilk kez yaptım ben de...Yalnız süt reçelini daha önce yapmıştım , kahvaltıda yemesi de şahane oluyo...

Aa ilk defa duydum süt reçelini, çok ilginç,Sağol canım , afiyet olsun:16:

rica ederim canım.:38::16:..yoo pilavlık bulgurla yapıyorum..pirinç gibi iri oluyor..diğeri hamurlaştırır..:31:

sen sorunca pilavlık diye ekledim tarife canım..:34::34:

Tamam sersumum:16:, ben de pirinçle yaptım daha önce ama bunu kesin deniycem

Bir de menü bildirimi yapayım:

Sabahı yazmıştım.
Öğlen 14:00 1 tabak ıspanak, dolu olmayan 1 tabak bulgur pilavı, 1 kase yoğurt
Akşam 19:00 3 tavuk baget(fırında) ve şehriyeli (X) tavuk çorbası, 1 kase yoğurt. Böylece bu haftaki ilk (inşallah son) kaçamağımı yaptım:(

Selam baen geldim :3: kaçmayın hee havadislerim var :64: :31:

acaba nedir nedir:52::52::52:

yap tatlım çok güzel oluyor:56::56:..eğer bulguru yanlışlıkla fazla kaçarsa karışıma un ekleyerek kıvam verebilirsiniz..:34::34:

tamam canım:34::34:

Veya hangimizin şansı yaver giderse, o kafa dinleyecek bikaç gün:9::9::9:

Konuya da ortasından dalarım:)

:9::9::9::9:

İğneoyamın bu özelliğine bayılıyorum.Devamlı bardağın dolu tarafını görüyo :52::52::52:
:60::60::60::60::60:

Ficansım önce süt reçeli yaptım (süt+şeker+karbonatı kaynata kaynata sütün suyunu uçuruyosun , muhallebi gibi kalıyo)
Sonra 1 paket kremayı çırpıyosun , içine 1 bardak süt , 1 kaşık kakao , biraz da çikolata rendesi....Hepsini karıştırıp kapaklı kapla dondurucuya...Çok kolay , ilk kez yaptım ben de...Yalnız süt reçelini daha önce yapmıştım , kahvaltıda yemesi de şahane oluyo...
vayyy harika ..ben süt reçelini ilk duyuyum..sağol cicimm..:29::29::16:
Selam baen geldim :3: kaçmayın hee havadislerim var :64: :31:
burdayız canım...:16::16::52::52:
Artık o gün hangisinin şansı yaver giderse....Hepsini geri getiricem diye söz veremem yane , ben de insanım , bi yere kadar yane :37::37::37:
:60::60: :60::60: Artık takdiri ilahii:ssz::ssz::60::60:
Veya hangimizin şansı yaver giderse, o kafa dinleyecek bikaç gün:9::9::9:

Konuya da ortasından dalarım:)

tabee iki ihtimalli düşünmek lazım..:27::27::60::60:

biz burda pazarlık yapıyoz yetiştin neyseki..teklif iyi dimi kankito..değerlendirmeliyiz bence:23::23::23:

Ficansım çok leziz bişeymiş , ben hep duyardım da yapmasını çok meşakkatli zannederdim , diilmiş halbuki...Bir ara benim gibi sıkıntıdan falan bayarsan denersin...

Hani düğünümüz vardı ya ben düğünden sonra buraya '' uzun zamandır topuklu ayakkabı giymediğim için olsa gerek belimin ağrısından uyuyamadım'' diye yazmıştım ya pazar akşam regl oldum pazartesi işyerinde bayağı şiddetlendi biliyosunuz uzun süredir menopozdum çok şaşırdım ve sevindim tabii düğünde geç saatte yediğim pastalar ve daha önceki elmelı kurabiye vs demek krizlerin sebebi buymuş oh rahatladım valla.

Size sormak istediğim bişey var geçen 2 hafta da aralıklı olarak zerdeçal zencefil ve tarçınlı yoğurdu bende tükettim acaba ondan mı regl oldum diye kafama takıldı siz ne dersiniz ?

Kızlar kaçmayın sakın , bütün ihtiyar heyeti burda ....
:52::52::52::32::32::32::32:

:29::29::16::16::16:
Bir de menü bildirimi yapayım:

Sabahı yazmıştım.
Öğlen 14:00 1 tabak ıspanak, dolu olmayan 1 tabak bulgur pilavı, 1 kase yoğurt
Akşam 19:00 3 tavuk baget(fırında) ve şehriyeli (X) tavuk çorbası, 1 kase yoğurt. Böylece bu haftaki ilk (inşallah son) kaçamağımı yaptım:(
valla maşallahın var oyamm:nazar::nazar::46::46::29:
Hepimizin aklından geçip de, anneliğe .ok sürdüremediğimizden yazmadığımız şeyi, yazıverdim işte:)))))))))

:27::27::27::60::60::60: budurrr:kkk:

Hani düğünümüz vardı ya ben düğünden sonra buraya '' uzun zamandır topuklu ayakkabı giymediğim için olsa gerek belimin ağrısından uyuyamadım'' diye yazmıştım ya pazar akşam regl oldum pazartesi işyerinde bayağı şiddetlendi biliyosunuz uzun süredir menopozdum çok şaşırdım ve sevindim tabii düğünde geç saatte yediğim pastalar ve daha önceki elmelı kurabiye vs demek krizlerin sebebi buymuş oh rahatladım valla.

Size sormak istediğim bişey var geçen 2 hafta da aralıklı olarak zerdeçal zencefil ve tarçınlı yoğurdu bende tükettim acaba ondan mı regl oldum diye kafama takıldı siz ne dersiniz ?

hadi hatun gözünaydınn:34::16::16:

ilginç aslında söktürücü etkisi var mı acaba..araştırmak lazım:44::44::44:

Ficansım çok leziz bişeymiş , ben hep duyardım da yapmasını çok meşakkatli zannederdim , diilmiş halbuki...Bir ara benim gibi sıkıntıdan falan bayarsan denersin...

Çok merak ettim ben de , denemek lazım, rahat bi zamanda yaparım artık...

Oh oh maşallah... Ayyaşım, sarhoşum... Bende de Karatayın şöyle bir etkisi oldu. Gençkızlığımdan beri polikistik overim olduğu için 1 kez bile düzenli regl olmamıştım. Karataya başladığımdan beri hiç şaşmıyor ayın 24-26sı arası regl oluyorum. Benim için mucize... Yoğurt değil de Karatayın etkisi mi acaba?

canım bir sitede buldum zerdeçalın rahim uyarıcı etkisi varmışş.olabilir yanii.:34:.hamileler doktora danışsın diyor..

vayyy harika ..ben süt reçelini ilk duyuyum..sağol cicimm..:29::29::16:

burdayız canım...:16::16::52::52:

:60::60: :60::60: Artık takdiri ilahii:ssz::ssz::60::60:

tabee iki ihtimalli düşünmek lazım..:27::27::60::60:

biz burda pazarlık yapıyoz yetiştin neyseki..teklif iyi dimi kankito..değerlendirmeliyiz bence:23::23::23:
Muhtarım yapacak olursan ilgili linki çok gizli şeyimizden yollarım ben sana :51::51::51::51:
Takdir-i ilahi ..Puhahahaha...
Hepimizin aklından geçip de, anneliğe .ok sürdüremediğimizden yazmadığımız şeyi, yazıverdim işte:)))))))))
Hah , ağzın bal yesin :52::52::52:

Aaaaa hadi gözün aydın , ohhh rahatlamışsındır , hem de şişkinliklerin de inmiştir ohhhhh ben rahatladım valla ...Ne kadar zamandır olmamıştı ?
Bilmiyorum ki yawww , o terkip hepimizde farklı şekilde çalıştı ama genel olarak hepimizi balon gibi şişirdi , her yerimizi gazla doldurdu.Sende de böyle bir etki yapmış olabilir , ya da tesadüftür belki de...

Back