fırının müsait o zaman şiş ızgaraya....ben büyük fırında yapmıyorum şiş,tavuk çevirme falan...vardır belki bu özellikleri hiç bakmadım bile.....bu ara luxell in 3590 modeli hoşuma gidiyo..kebap ve tavuk çevirme de yapıyomuş.anneler gününe özel baya indirim olmuş..kocişe aldıriciiim sanursamhem kışın balkonda balık da yaparım ev kokmaz
ficansım valla zopayı haketmişin.. neyse o eti karam gurmeyi 1 ısırıkla bırakabilmişin..insanın yedikçe yiyesi geliyo..nasıl bitat oo
veriyosun tatlım başladı işte
yumurta iyidir kurtarıcıdır didemim..iyi yapmışın bee
ne güzel işte hem doyuyor hem kilo veriyoruz daha ne ister insan
Allah bereket versin mi desem..
canım araları 4 saati geçtikten sonra kahvaltıyı kaçta yaptığının bir önemi yok ne zaman istersen ye
negüzel canım annekız günü yapmışsınız.herkese selamlar kısslarbugün annemle çarşıya çıktık,şimdiden hediyesini aldım sonra da yemek yedik beraber...
2. öğünüm cısslıydı ama saat 2 de yedim,artık bişey yemem.zaten yürüyerek de gittik.hatta canım isterse akşam da yürürüm belki
ne güzel canım..motivasyon tam..harika gidiyorsun..
guzellik uykusuna yattım cocuklarla,bırde kızımın asısı vardı ona giittik geldik sabah hemsire zayıflamıssın dedi cok motıve oldumspor yapalım bıraz daha sıkılastım kızlarrrrr kociste dügüne yetısecekte diyorr
aksam yemegim(19:00 biter)
etli türlü yemegi
bol sALATA YAPCAM kızlarrrr
Hakettim valla canım,eti karamıda ilk senden duymuştum,dün akşam yiyecektim nerdeyse ,dur dedim akşam akşam yeme,sabah ye ,sabah o kadarla kaldım ama canım şimdi acayip karbonhidrat istiyo,hep kaçamak yüzünden,o kadarla kalmıyomuş:18:
negüzel canım annekız günü yapmışsınız..afiyet olsun
akşam öğünüm
6 tane kadınbudu köfte bulgurlu ve actifrayda
mercimek çorba (bitti..)
bol roka ve maydanoz..
yoğurt
eşimin en sevdiği yemektir kadınbudu köfte ona sürpriz yapiim dedim..aldığım rokalar da tazecik eve gidip şööle ayıklayayım bol bol yeriz dedim eve bi geldim sular kesik
neyse ki 2.5 lt lik şişeye su doldurmuştum.ama rokaları ve maydanozları yıkamak mümkün değil tabee..
o suyun yardımıyla köfteleri yapabildim..meğer bizim kuyu arıza yapmış eşim geldim onunla uğraşıyoruz dedi tam yemek pişti sular geldi..
çok şükür rokaları ve maydanozu bol suda yıkayabildim..Allah kimseyi susuz bırakmasın valla çok zor..
şimdi de çay kahve faslı...
Kızlar bir kaç gündür sınav stresi vardı yazamadim ama bütün yazdiklarinizi okudum herzaman ki gibi. Neseniz enerjiniz hiç bitmesin. Ben karataya devam ediyorum yoğurt kuru, spor, omega vbitki çayı takviyelerinede devam ediyorum. Pantolonlarim geniş gelmeye başladı şükür bu gün itibariyle tartida da 77 bucugu gördüm. Eczanedeki tartidada yarın tartilicam bakalım o ne diycek en son 75 demisti... Bu arada bagirsaklarimi duzenleyemedim bir türlü şalgam suyuonerdiler diyetimize uygunmu acaba? Hepinizi seviyorum... :)
yok beyaa boğazım acıdığndan beri yürüyüş tırtSersummuhtarım yürüyüştemisin ?
Ben biraz geçmişe bakiim geliim
evet canım güzel bi gün geçirdiksağol canım
sana da afiyet olsun bebişim,bende severim kadınbudu köfteyi
durgunluk olur yılmak yokinsallah canim yaa bu sabah tartildim valla gram oynama yok :18::18::18::18:
yavlum..annemmm annemmmm gene ben.. sen beni listeye ekleme en iyisi ben bildirim falan yapamıyorum anam. durdugum yerde durmuyorum hemde sağlık mağlık ruh muh kalmadı dolanıyorum mal gibin...
Sizler iyisiniz inşallah.. Ne çektik beeee
menumü bildireyim :))
8.00
klasik karatay kahvaltısı
2 hurma
ceviz
1 haşlanmıs yumurta
4 dilim sucuk
12.00
4 köfte
yarım kase cacık
18.30
yarım kase yoğurt çorbası
1 tabak yumurtalı yeşil fasülye kavurması sarımsaklı yoğurtlu
ceviz
2 hurma
güzel de yaparım beyaa
[/SIZE][/COLOR]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?