• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

fırının müsait o zaman şiş ızgaraya....ben büyük fırında yapmıyorum şiş,tavuk çevirme falan...vardır belki bu özellikleri hiç bakmadım bile.....bu ara luxell in 3590 modeli hoşuma gidiyo..kebap ve tavuk çevirme de yapıyomuş.anneler gününe özel baya indirim olmuş..kocişe aldıriciiim sanursam:27::27:hem kışın balkonda balık da yaparım ev kokmaz:32:

aldır bebişim aldır:27::27:

Selam kızlar
2 parça biftek salata yogurt kocişede kısır kıymalı börek yaptım 1 kaşık kısırdan aldım :52::52:

herkese selamlar kısslar:3::3:bugün annemle çarşıya çıktık,şimdiden hediyesini aldım sonra da yemek yedik beraber...
2. öğünüm cısslıydı ama saat 2 de yedim,artık bişey yemem.zaten yürüyerek de gittik.hatta canım isterse akşam da yürürüm belki:34::34:

:56:sabah kahvaltım(09:00bitti)
domates,peynir,zeytin,salatalık,omlet
4 adet betivör biskivü
2 ser tane erik,cagla,cilek,yeni dünya,kayısı

:56:ögle yemegim(13:00bitti)
yogurtlu kabak haslama
etli turlu yemegi
yarım kek:20::43:
bi kac tane bonibom:20::43:

spor:8::8:(14:00-15:00)
5.25 m
280 kalori
5.5 hız
60 dk

guzellik uykusuna yattım cocuklarla,bırde kızımın asısı vardı ona giittik geldik sabah hemsire zayıflamıssın dedi cok motıve oldum:nazar::nazar::kkk::kkk: spor yapalım bıraz daha sıkılastım kızlarrrrr kociste dügüne yetısecekte diyorr:52::52::52::52:

:56: aksam yemegim(19:00 biter)

etli türlü yemegi
bol sALATA YAPCAM kızlarrrr

:22::22::22:ficansım valla zopayı haketmişin..:27::27:neyse o eti karam gurmeyi 1 ısırıkla bırakabilmişin..insanın yedikçe yiyesi geliyo..nasıl bitat oo:53::53::53:

:46::46::46::46::46:

veriyosun tatlım başladı işte:52::52::52:

yumurta iyidir kurtarıcıdır didemim..iyi yapmışın bee:34::52::52:

ne güzel işte hem doyuyor hem kilo veriyoruz daha ne ister insan:52::52:

:60::60::60:Allah bereket versin mi desem..:27::27:

canım araları 4 saati geçtikten sonra kahvaltıyı kaçta yaptığının bir önemi yok ne zaman istersen ye:34::34:

Hakettim valla canım,eti karamıda ilk senden duymuştum,dün akşam yiyecektim nerdeyse ,dur dedim akşam akşam yeme,sabah ye ,sabah o kadarla kaldım ama canım şimdi acayip karbonhidrat istiyo,hep kaçamak yüzünden,o kadarla kalmıyomuş:18:

herkese selamlar kısslar:3::3:bugün annemle çarşıya çıktık,şimdiden hediyesini aldım sonra da yemek yedik beraber...
2. öğünüm cısslıydı ama saat 2 de yedim,artık bişey yemem.zaten yürüyerek de gittik.hatta canım isterse akşam da yürürüm belki:34::34:
negüzel canım annekız günü yapmışsınız.:52::52:.afiyet olsun:16::16:

guzellik uykusuna yattım cocuklarla,bırde kızımın asısı vardı ona giittik geldik sabah hemsire zayıflamıssın dedi cok motıve oldum:nazar::nazar::kkk::kkk: spor yapalım bıraz daha sıkılastım kızlarrrrr kociste dügüne yetısecekte diyorr:52::52::52::52:

:56: aksam yemegim(19:00 biter)

etli türlü yemegi
bol sALATA YAPCAM kızlarrrr
ne güzel canım..motivasyon tam..harika gidiyorsun..:52::52::kkk::kkk:
Hakettim valla canım,eti karamıda ilk senden duymuştum,dün akşam yiyecektim nerdeyse ,dur dedim akşam akşam yeme,sabah ye ,sabah o kadarla kaldım ama canım şimdi acayip karbonhidrat istiyo,hep kaçamak yüzünden,o kadarla kalmıyomuş:18:

:78::78::78:tüüüü benden ötürü mü yaniii..kendimi de döviim o zaman:57::57::57:
bol su iç canım..miden dolsun :1::1::1::1:

akşam öğünüm
:56::56::56:
6 tane kadınbudu köfte bulgurlu ve actifrayda
mercimek çorba (bitti..:1::1:)
bol roka ve maydanoz..
yoğurt
:56::56:

eşimin en sevdiği yemektir kadınbudu köfte ona sürpriz yapiim dedim..aldığım rokalar da tazecik eve gidip şööle ayıklayayım bol bol yeriz dedim eve bi geldim sular kesik:37::37::37:

neyse ki 2.5 lt lik şişeye su doldurmuştum.ama rokaları ve maydanozları yıkamak mümkün değil tabee..:ssz::ssz:
o suyun yardımıyla köfteleri yapabildim..meğer bizim kuyu arıza yapmış eşim geldim onunla uğraşıyoruz dedi tam yemek pişti sular geldi..:52::52::52:
çok şükür rokaları ve maydanozu bol suda yıkayabildim..Allah kimseyi susuz bırakmasın valla çok zor..:50::50::50:

şimdi de çay kahve faslı...:7::7::7:

annemmm annemmmm gene ben.. sen beni listeye ekleme en iyisi ben bildirim falan yapamıyorum anam. durdugum yerde durmuyorum hemde sağlık mağlık ruh muh kalmadı dolanıyorum mal gibin...

Sizler iyisiniz inşallah.. Ne çektik beeee :34::34:

negüzel canım annekız günü yapmışsınız.:52::52:.afiyet olsun:16::16:

evet canım güzel bi gün geçirdik:21::21:sağol canım:16::16:

akşam öğünüm
:56::56::56:
6 tane kadınbudu köfte bulgurlu ve actifrayda
mercimek çorba (bitti..:1::1:)
bol roka ve maydanoz..
yoğurt
:56::56:

eşimin en sevdiği yemektir kadınbudu köfte ona sürpriz yapiim dedim..aldığım rokalar da tazecik eve gidip şööle ayıklayayım bol bol yeriz dedim eve bi geldim sular kesik:37::37::37:

neyse ki 2.5 lt lik şişeye su doldurmuştum.ama rokaları ve maydanozları yıkamak mümkün değil tabee..:ssz::ssz:
o suyun yardımıyla köfteleri yapabildim..meğer bizim kuyu arıza yapmış eşim geldim onunla uğraşıyoruz dedi tam yemek pişti sular geldi..:52::52::52:
çok şükür rokaları ve maydanozu bol suda yıkayabildim..Allah kimseyi susuz bırakmasın valla çok zor..:50::50::50:

şimdi de çay kahve faslı...:7::7::7:

sana da afiyet olsun bebişim,bende severim kadınbudu köfteyi:34::34:

ya kizlar ben bugün öyle cok bisey de yemedim, ama davul gibi siskinim yaaa :50::50::50:

bu hafta kilo veremeidm ama insallah almam yani.. yeme düzenim bozuldu yaa :50:

sizler nasilsiniz??

Kızlar bir kaç gündür sınav stresi vardı yazamadim ama bütün yazdiklarinizi okudum herzaman ki gibi. Neseniz enerjiniz hiç bitmesin. Ben karataya devam ediyorum yoğurt kuru, spor, omega vbitki çayı takviyelerinede devam ediyorum. Pantolonlarim geniş gelmeye başladı şükür bu gün itibariyle tartida da 77 bucugu gördüm. Eczanedeki tartidada yarın tartilicam bakalım o ne diycek en son 75 demisti... Bu arada bagirsaklarimi duzenleyemedim bir türlü şalgam suyuonerdiler diyetimize uygunmu acaba? Hepinizi seviyorum... :)

menumü bildireyim :))

8.00
klasik karatay kahvaltısı
2 hurma
ceviz
1 haşlanmıs yumurta
4 dilim sucuk

12.00
4 köfte
yarım kase cacık

18.30
yarım kase yoğurt çorbası
1 tabak yumurtalı yeşil fasülye kavurması sarımsaklı yoğurtlu
ceviz
2 hurma

ama su anda cok açım:)))
uyku vaktimde geliyo cayla fln bastırayım bari:))) iyi geceler hepinize:)

Kızlar bir kaç gündür sınav stresi vardı yazamadim ama bütün yazdiklarinizi okudum herzaman ki gibi. Neseniz enerjiniz hiç bitmesin. Ben karataya devam ediyorum yoğurt kuru, spor, omega vbitki çayı takviyelerinede devam ediyorum. Pantolonlarim geniş gelmeye başladı şükür bu gün itibariyle tartida da 77 bucugu gördüm. Eczanedeki tartidada yarın tartilicam bakalım o ne diycek en son 75 demisti... Bu arada bagirsaklarimi duzenleyemedim bir türlü şalgam suyuonerdiler diyetimize uygunmu acaba? Hepinizi seviyorum... :)
:46::46::46::nazar::nazar:
negüzel veriyorsun canım..:52::52:işlenmiş gıda yasak ama ben çok sevdiğim için içiyorum canım..ve evet bağırsaklara çok iyi geliyor..GI si çok düşük:34::34::54::54:

Sersum :3: muhtarım yürüyüştemisin ?

Ben biraz geçmişe bakiim geliim :10:
yok beyaa boğazım acıdığndan beri yürüyüş tırt:37:..e hadi gel bakemm:52::52::52:
evet canım güzel bi gün geçirdik:21::21:sağol canım:16::16:

sana da afiyet olsun bebişim,bende severim kadınbudu köfteyi:34::34:
:16::16::29::29::38:güzel de yaparım beyaa:27::27::27::23::23:
insallah canim yaa bu sabah tartildim valla gram oynama yok :18::18::18::18:
durgunluk olur yılmak yok:kkk::kkk:
annemmm annemmmm gene ben.. sen beni listeye ekleme en iyisi ben bildirim falan yapamıyorum anam. durdugum yerde durmuyorum hemde sağlık mağlık ruh muh kalmadı dolanıyorum mal gibin...

Sizler iyisiniz inşallah.. Ne çektik beeee :34::34:
yavlum..:29::29:sen nasıl iyi hissedersen o zaman gel başla sıkma kendini..:16::16:düğün yaklaşıyor stres var tabii:18:..üzülme..hayırlısı olsun canım..:38::38::38:

menumü bildireyim :))

8.00
klasik karatay kahvaltısı
2 hurma
ceviz
1 haşlanmıs yumurta
4 dilim sucuk

12.00
4 köfte
yarım kase cacık

18.30
yarım kase yoğurt çorbası
1 tabak yumurtalı yeşil fasülye kavurması sarımsaklı yoğurtlu
ceviz
2 hurma

hurma çok tatlı canım akşam yersen senin çabuk acıkmanı sağlar ki olmuş zaten.:26:.sabahları yemelisin:34::34:

kocişim bana dün bahsettiğim nescafe mycafeyi aldı anneler günü hediyesiiiii........:52::52::52::52::52:

ama 13 mayısta stoğa girecekmiş..gelmesi 10 günü bulur..ayy çok merak ediyorum...:52::52::52:

45 tl bonusu varmış o da indirim oldu..:32::32::32:

karatay hocam kusura bakma napiim latteyi çok seviyom yawww:27::27::27:

sabah kahvaltı:56:
1 muz+peynir+zeytin+
öğlen:56:
tavuk kanat 5 tane+1kase yoğurt+roka maydonoz+fındık +çay
akşam:56:
kocişe kıza tost bende karatay kahvaltı yaptım baya hafif oldu
şu anda çay akşam 7 gibi 6 tane muşmula
leslie yapıcaktım biraz başım ağrıyordu yapamadım:16:

Back