• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

8.30 da çıkacam evden bu arada kahvaltımı yapıp topiğe bi göz atiim dedim..:23::23:

sabah
:56::56:
pastırmalı yumurta
peynir zeytin
çeri domates
omega 3
ceviz kuru üzüm
çay çayy

Selam kıslar,

bugunku sabah menusu

:56::56::56:
domates,
biber
maydanoz
2 yumurta
örgü peyniri
8 badem
5 tam ceviz
acık limonlu cay

he bir de dün arkadaş bana da tadelle bitter gofret almış ama yemedim.. :19::19::20::20:
kilo verene kadar artık bu tip kaçamaklar yok :))
:21::21::21::21:

Son düzenleme:
Günaydın kızlar, nasılsınız

Kahvaltı öncesi yoğurt kürü

Sabah kahvaltım 3 yumurtalı omletin yarısı, peynir, zeytin, domates, salatalık,kuru üzüm, badem, bunlara ilaveten Cısslar var hepsini akşam yiyecektim ama şimdi tadımlık yedim diyelim, 4 çay kaşığı kaymak, 1 i ballı ve 1 lokma ekmekli, eti karam gurmeden 1 ısırık, 1 çay kaşığı da fındık ezmesi

Sabah 8:00 2 yumurta ve bol peynirli omlet, maydonoz, roka, fesleğen.

Bu hafta hiç kuruyemiş yemedim. Hata ettim. Acil gidip kuruyemiş almalıyım.

Bu arada, tartıda kilo versem de vermesem de, göbeğim çekilmeye başladı. Hissediyorum. Yavaş yavaş veriyorum, mutluyum.

Son düzenleme:
Günaydın kızçeler..

Bu sıra yumurtaya iyi dadandım..dün akşam eşim geç geldi eve..benim de yemeğim yoktu..kavrulmuş kıymam vardı..içine 2 tane yumurta kırdım..peynir zeytin domates ceviz yedim..Azıcık ta eşimin babanesi bazlama gibi bişi yapmış..onun ucundan koparttım..

Bu sabah:
1 haşlanmış yumurta
beyaz peynir
zeytin
1 salatalık
ceviz 1 bardak süt.

şimdi de şekersiz kahvemi içiyorum..kızlar ben spor yapamıyorum..aslında imkanım da var vaktim de oluyor akşamları..ama tembelliktenn...

ne çektim ben beee...:43::43::43:

Selam kızlar

bol yeşillikli yumurta salatası tulum peyniri zeytin pastırma ceviz 2 çeri 3 gün kurusu omega 3 çay çay ve halende çay

buharlı temizlemeyi sormuşsunuz ben çok memnunum ben bu markayı kullanıyorum her yeri tertemiz yapıyor ilaç kullanmadan

ALF S Team MULTI - YouTube

8.30 da çıkacam evden bu arada kahvaltımı yapıp topiğe bi göz atiim dedim..:23::23:

sabah
pastırmalı yumurta
peynir zeytin
çeri domates
omega 3
ceviz kuru üzüm
çay çayy

ben anlamadım ya...herkes paso yiyiyo...yenilenleri okuyana dek yoruluyorum valla...bende bi ben çok yiyiyom sanırdım:)morallerim tavan yaptı:))iyide nasıl zayıflicaz böyle...ben başliim mi bugün yoksa cuma yı mı bekliim bilemedim ki.)

bu sabah kahvaltimi 11de yaptim.
1 yumurta
1kk peynir
10 zeytin
bir avuc badem fistik

birazdan sekersiz turk kahvemi icicem. dun kacamak yaptim tatli ve dondurma yedim ona ragmen kilo vermisim bu sabah cok mutlu oldum.:32::32::32:
butun gece basim agridi acaba tatli yuzundenmi. gecen gunde saat 15.00 gibi tatli yemistim butun gun midem bulandi baska birsey yiyemedim.

:ssz::ssz::ssz::ssz:

sağol canım..:16::16:

:17::17::17: biliyorum cıss ama çok seviyom arada içiyomm:78::78:

canım ideal kilona gelene kadar vücut vermeye devam ediyor sonra duruyor muşş.:52::52:.hocamız öyle diyor..:34::34:

zaten genelde ideal kilosuna yaklaşanlar çok zor veriyor..:34::34:

ben de mi ideal kilomdayım acep:53::53::60::60::60:boşuna mı zorluyorum kendimi beyaaa:27::27:

iyi satajlar canım..kolay gelsin..:16:saat kurallarına uyarsan ve çok cıss yemezsen sorun olmaz canım..:34::34:

tamam canım deneyecem..zaten kekiği çok severim..:52::52:
spora:46::46:

aman dikkat geceleri daha soğuk oluyor yaaw..:36::36:
afiyet olsun canım.:16::16:

dedigim gibi iki ögün arasina en az 6 saat koyarim da hergün ayni saatte kahvalti yapamam mesela.. neyse bu hafta da böyle olsun bakalim :31::31::31::31:

kızıçelerim merhaba.

dün akşamki menm;
çorba
salata
yoğurt
bulgur pilavı

sabah menüm;
salatalık
domaes
1 dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
şekersz çay

Günaydın kızlar, nasılsınız

Kahvaltı öncesi yoğurt kürü

Sabah kahvaltım 3 yumurtalı omletin yarısı, peynir, zeytin, domates, salatalık,kuru üzüm, badem, bunlara ilaveten Cısslar var hepsini akşam yiyecektim ama şimdi tadımlık yedim diyelim, 4 çay kaşığı kaymak, 1 i ballı ve 1 lokma ekmekli, eti karam gurmeden 1 ısırık, 1 çay kaşığı da fındık ezmesi
:22::22::22:ficansım valla zopayı haketmişin..:27::27:neyse o eti karam gurmeyi 1 ısırıkla bırakabilmişin..insanın yedikçe yiyesi geliyo..nasıl bitat oo:53::53::53:
Selam kıslar,

bugunku sabah menusu

domates,
biber
maydanoz
2 yumurta
örgü peyniri
8 badem
5 tam ceviz
acık limonlu cay

he bir de dün arkadaş bana da tadelle bitter gofret almış ama yemedim.. :19::19::20::20:
kilo verene kadar artık bu tip kaçamaklar yok :))
:21::21::21::21:
:46::46::46::46::46:
Sabah 8:00 2 yumurta ve bol peynirli omlet, maydonoz, roka, fesleğen.

Bu hafta hiç kuruyemiş yemedim. Hata ettim. Acil gidip kuruyemiş almalıyım.

Bu arada, tartıda kilo versem de vermesem de, göbeğim çekilmeye başladı. Hissediyorum. Yavaş yavaş veriyorum, mutluyum.
veriyosun tatlım başladı işte:52::52::52:
Günaydın kızçeler..

Bu sıra yumurtaya iyi dadandım..dün akşam eşim geç geldi eve..benim de yemeğim yoktu..kavrulmuş kıymam vardı..içine 2 tane yumurta kırdım..peynir zeytin domates ceviz yedim..Azıcık ta eşimin babanesi bazlama gibi bişi yapmış..onun ucundan koparttım..

Bu sabah:
1 haşlanmış yumurta
beyaz peynir
zeytin
1 salatalık
ceviz 1 bardak süt.

şimdi de şekersiz kahvemi içiyorum..kızlar ben spor yapamıyorum..aslında imkanım da var vaktim de oluyor akşamları..ama tembelliktenn...

ne çektim ben beee...:43::43::43:
yumurta iyidir kurtarıcıdır didemim..iyi yapmışın bee:34::52::52:
ben anlamadım ya...herkes paso yiyiyo...yenilenleri okuyana dek yoruluyorum valla...bende bi ben çok yiyiyom sanırdım:)morallerim tavan yaptı:))iyide nasıl zayıflicaz böyle...ben başliim mi bugün yoksa cuma yı mı bekliim bilemedim ki.)
ne güzel işte hem doyuyor hem kilo veriyoruz daha ne ister insan:52::52:
selam canım ıyıyım sen nasılsın?yatılı olarak boş fekat kahvaltı ve kahveye oluyo bırseyler akmasada damlıyo buna da sukur:1:
bırdıyım mısır ekmegının uzerı catlarkı zaten,no problem yanii:34:
:60::60::60:Allah bereket versin mi desem..:27::27:
dedigim gibi iki ögün arasina en az 6 saat koyarim da hergün ayni saatte kahvalti yapamam mesela.. neyse bu hafta da böyle olsun bakalim :31::31::31::31:

canım araları 4 saati geçtikten sonra kahvaltıyı kaçta yaptığının bir önemi yok ne zaman istersen ye:34::34:

merhaba bayenler :)
öğlen 5 tane köfte yoğurt yedim.2 tane de ceviz attım ağzıma.maalesef hazır köfte yedim.garip ama burda güvenilir kıyma bulmak zor:53:ilk defa aldım.eşim köfte canım istedi diyince napacan artık:)ama ev köftesi gibi var mı be :19:

yemek olayına girmeden öğleni yazıp kaçıcam..

öğle
haşlama et ve bol suyu
mercümek çorbası(evde de var..:1::1:)
5-6 erik

sağol canııım:16::16:evet canım ızgara yaptım:34::34:
fırının müsait o zaman şiş ızgaraya....ben büyük fırında yapmıyorum şiş,tavuk çevirme falan...vardır belki bu özellikleri hiç bakmadım bile.....bu ara luxell in 3590 modeli hoşuma gidiyo..kebap ve tavuk çevirme de yapıyomuş.anneler gününe özel baya indirim olmuş..kocişe aldıriciiim sanursam:27::27:hem kışın balkonda balık da yaparım ev kokmaz:32:
Bu hafta vermeye başlarsın canım sıkma canını:16:
inşallah canım:16::16:
kızlar gelip gidince ev yıkılıyo resmen her pazartesi dip bucak yapıyorum cumaya kadar eşimle mis gibi otururuz cuma kızlar gelir pazara kadar abowwwwww:52::52::52::52::52::52::33::33::33::33:
oh ne güzel hayatım..cıvıl cıvıl kızlar neşe saçıyodur eve:21::21:
Biraz önce Duman konseri için bilet aldım. Kızım çok seviyor, gitmeyi de çok istiyordu. Arkadaşlarınla gönderemem. Baban ve kardeşinle gidersen olur dedim. O da tamam dedi. Ne kadar çok istiyor gitmeyi, anlayın yani:))) Neyse ki Justin Bieber falan sevmiyor. Ona güç yetmezdi:))
benimki justin bieber konserine gitmeyi başardı:24::24:babasıyla gittiği için baya bi söylendi keşke abim ablam filan olsaydı,şimdi babamın yanında rahat (kuduramam :52:)diye ama başka seçeneği yoktu:37:benimki maalesef hep yabancı şarkı dinliyo..yerlilerden ise genellikle şebnem ferah ve (sinir oluyorum)hayko cepkin dinliyo yaa..aslında tipine kılığına baksan hiç tahmin edemezsin müzik zevkini,kime çektiyse :52::52:
ben batıya dönünce bizim ergenyusları sana verip konser konser dolaşmanızı sağlıycaz.:27::27:.doya doya gidin teyzesii...:52::52::52:

Oooohhhh seve seve valla...Hatta Melexin'in kızını da aliiim , ööle cümbür-cemaaat gideriz ...Var mı başka kızını yanıma katacak olan Karataycılar ....Tikkat tikkat !!!! Kızlarınız özenle konsere götürülüp-getirilir :52::52::52:

bu fikri tuttum kankalarım...birdy al canım al benimkini de götür,baya sevaba girersin:52::52:ay yine gözümde canlandırdım birdy ve yanında 13 yaşlarında 3 kız..bunları zaptetmeye çalışıyomuş..halini bi düşünsenize:52:

menüm

kahvaltı 08.00;1 bardak süt,2 kk kadar peynir,2 kuru kayısı,1 yumurta,2 ceviz
öğle 12.30;2 tane kaşarlı köfte,1 tabak salata
akşam 18.00;1 tabak ıspanak,1 kase yoğurt

dün akşam bir sürü yemek yapıp dolaba attım,hafta sonuna kadar rahatım gari:9::9:

fırının müsait o zaman şiş ızgaraya....ben büyük fırında yapmıyorum şiş,tavuk çevirme falan...vardır belki bu özellikleri hiç bakmadım bile.....bu ara luxell in 3590 modeli hoşuma gidiyo..kebap ve tavuk çevirme de yapıyomuş.anneler gününe özel baya indirim olmuş..kocişe aldıriciiim sanursam:27::27:hem kışın balkonda balık da yaparım ev kokmaz:32:

benimki justin bieber konserine gitmeyi başardı:24::24:babasıyla gittiği için baya bi söylendi keşke abim ablam filan olsaydı,şimdi babamın yanında rahat (kuduramam :52:)diye ama başka seçeneği yoktu:37:benimki maalesef hep yabancı şarkı dinliyo..yerlilerden ise genellikle şebnem ferah ve (sinir oluyorum)hayko cepkin dinliyo yaa..aslında tipine kılığına baksan hiç tahmin edemezsin müzik zevkini,kime çektiyse :52::52:

bu fikri tuttum kankalarım...birdy al canım al benimkini de götür,baya sevaba girersin:52::52:ay yine gözümde canlandırdım birdy ve yanında 13 yaşlarında 3 kız..bunları zaptetmeye çalışıyomuş..halini bi düşünsenize:52:
ben de evlendiğimden beri piliç çevirme yapan bi fırının hayalini kurarım ama şimdiye kadar nasip olmadı..gerçi benimki de iyi ızgarası var arçelik ama gözüm hala onlarda..:31::31:

benimkide daha çok yabancı dinler..bi de zorla beğendiklerini bana ve babasına dinletir..ayy yaşlanmışız valla kafam almıyo..ne çektik be...:ssz::ssz:

nası ama güzel fikir de miii..valla benim kıs benim boyumu geçti eğer sizinkiler de boyluysa birdyy yandı valla :27::27:onlarmı bördyi sürükler birdy mi onları bilmem..:60::60::60:gerçi iyi geyik yaparlar eminim..:27::27:

menüm

kahvaltı 08.00;1 bardak süt,2 kk kadar peynir,2 kuru kayısı,1 yumurta,2 ceviz
öğle 12.30;2 tane kaşarlı köfte,1 tabak salata
akşam 18.00;1 tabak ıspanak,1 kase yoğurt

dün akşam bir sürü yemek yapıp dolaba attım,hafta sonuna kadar rahatım gari:9::9:

oh ellerine sağlık.:16::16:ben de dün kuruyu biraz fazla yapmışım bugün menü değişti..ama yarın yine kuru yiyecek bizimkiler..:1::1::1:

:22::22::22:ficansım valla zopayı haketmişin..:27::27:neyse o eti karam gurmeyi 1 ısırıkla bırakabilmişin..insanın yedikçe yiyesi geliyo..nasıl bitat oo:53::53::53:

:46::46::46::46::46:

veriyosun tatlım başladı işte:52::52::52:

yumurta iyidir kurtarıcıdır didemim..iyi yapmışın bee:34::52::52:

ne güzel işte hem doyuyor hem kilo veriyoruz daha ne ister insan:52::52:

:60::60::60:Allah bereket versin mi desem..:27::27:

canım araları 4 saati geçtikten sonra kahvaltıyı kaçta yaptığının bir önemi yok ne zaman istersen ye:34::34:

insallah canim yaa bu sabah tartildim valla gram oynama yok :18::18::18::18:

Back