Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
8.30 da çıkacam evden bu arada kahvaltımı yapıp topiğe bi göz atiim dedim..
sabah
pastırmalı yumurta
peynir zeytin
çeri domates
omega 3
ceviz kuru üzüm
çay çayy
Papadiyam, günaydın. Nasılsın?
Senin Residence boş mu bu ara?
sağol canım..
biliyorum cıss ama çok seviyom arada içiyomm:78::78:
canım ideal kilona gelene kadar vücut vermeye devam ediyor sonra duruyor muşş..hocamız öyle diyor..
zaten genelde ideal kilosuna yaklaşanlar çok zor veriyor..
ben de mi ideal kilomdayım acepboşuna mı zorluyorum kendimi beyaaa
iyi satajlar canım..kolay gelsin..saat kurallarına uyarsan ve çok cıss yemezsen sorun olmaz canım..
tamam canım deneyecem..zaten kekiği çok severim..
spora
aman dikkat geceleri daha soğuk oluyor yaaw..
afiyet olsun canım.
ficansım valla zopayı haketmişin..neyse o eti karam gurmeyi 1 ısırıkla bırakabilmişin..insanın yedikçe yiyesi geliyo..nasıl bitat ooGünaydın kızlar, nasılsınız
Kahvaltı öncesi yoğurt kürü
Sabah kahvaltım 3 yumurtalı omletin yarısı, peynir, zeytin, domates, salatalık,kuru üzüm, badem, bunlara ilaveten Cısslar var hepsini akşam yiyecektim ama şimdi tadımlık yedim diyelim, 4 çay kaşığı kaymak, 1 i ballı ve 1 lokma ekmekli, eti karam gurmeden 1 ısırık, 1 çay kaşığı da fındık ezmesi
Selam kıslar,
bugunku sabah menusu
domates,
biber
maydanoz
2 yumurta
örgü peyniri
8 badem
5 tam ceviz
acık limonlu cay
he bir de dün arkadaş bana da tadelle bitter gofret almış ama yemedim..
kilo verene kadar artık bu tip kaçamaklar yok :))
veriyosun tatlım başladı işteSabah 8:00 2 yumurta ve bol peynirli omlet, maydonoz, roka, fesleğen.
Bu hafta hiç kuruyemiş yemedim. Hata ettim. Acil gidip kuruyemiş almalıyım.
Bu arada, tartıda kilo versem de vermesem de, göbeğim çekilmeye başladı. Hissediyorum. Yavaş yavaş veriyorum, mutluyum.
yumurta iyidir kurtarıcıdır didemim..iyi yapmışın beeGünaydın kızçeler..
Bu sıra yumurtaya iyi dadandım..dün akşam eşim geç geldi eve..benim de yemeğim yoktu..kavrulmuş kıymam vardı..içine 2 tane yumurta kırdım..peynir zeytin domates ceviz yedim..Azıcık ta eşimin babanesi bazlama gibi bişi yapmış..onun ucundan koparttım..
Bu sabah:
1 haşlanmış yumurta
beyaz peynir
zeytin
1 salatalık
ceviz 1 bardak süt.
şimdi de şekersiz kahvemi içiyorum..kızlar ben spor yapamıyorum..aslında imkanım da var vaktim de oluyor akşamları..ama tembelliktenn...
ne çektim ben beee...
ne güzel işte hem doyuyor hem kilo veriyoruz daha ne ister insanben anlamadım ya...herkes paso yiyiyo...yenilenleri okuyana dek yoruluyorum valla...bende bi ben çok yiyiyom sanırdım:)morallerim tavan yaptı:))iyide nasıl zayıflicaz böyle...ben başliim mi bugün yoksa cuma yı mı bekliim bilemedim ki.)
Allah bereket versin mi desem..selam canım ıyıyım sen nasılsın?yatılı olarak boş fekat kahvaltı ve kahveye oluyo bırseyler akmasada damlıyo buna da sukur
bırdıyım mısır ekmegının uzerı catlarkı zaten,no problem yanii
dedigim gibi iki ögün arasina en az 6 saat koyarim da hergün ayni saatte kahvalti yapamam mesela.. neyse bu hafta da böyle olsun bakalim
fırının müsait o zaman şiş ızgaraya....ben büyük fırında yapmıyorum şiş,tavuk çevirme falan...vardır belki bu özellikleri hiç bakmadım bile.....bu ara luxell in 3590 modeli hoşuma gidiyo..kebap ve tavuk çevirme de yapıyomuş.anneler gününe özel baya indirim olmuş..kocişe aldıriciiim sanursamhem kışın balkonda balık da yaparım ev kokmazsağol canııımevet canım ızgara yaptım
inşallah canımBu hafta vermeye başlarsın canım sıkma canını
oh ne güzel hayatım..cıvıl cıvıl kızlar neşe saçıyodur evekızlar gelip gidince ev yıkılıyo resmen her pazartesi dip bucak yapıyorum cumaya kadar eşimle mis gibi otururuz cuma kızlar gelir pazara kadar abowwwwww
benimki justin bieber konserine gitmeyi başardıbabasıyla gittiği için baya bi söylendi keşke abim ablam filan olsaydı,şimdi babamın yanında rahat (kuduramam )diye ama başka seçeneği yoktubenimki maalesef hep yabancı şarkı dinliyo..yerlilerden ise genellikle şebnem ferah ve (sinir oluyorum)hayko cepkin dinliyo yaa..aslında tipine kılığına baksan hiç tahmin edemezsin müzik zevkini,kime çektiyseBiraz önce Duman konseri için bilet aldım. Kızım çok seviyor, gitmeyi de çok istiyordu. Arkadaşlarınla gönderemem. Baban ve kardeşinle gidersen olur dedim. O da tamam dedi. Ne kadar çok istiyor gitmeyi, anlayın yani:))) Neyse ki Justin Bieber falan sevmiyor. Ona güç yetmezdi:))
ben batıya dönünce bizim ergenyusları sana verip konser konser dolaşmanızı sağlıycaz..doya doya gidin teyzesii...
Oooohhhh seve seve valla...Hatta Melexin'in kızını da aliiim , ööle cümbür-cemaaat gideriz ...Var mı başka kızını yanıma katacak olan Karataycılar ....Tikkat tikkat !!!! Kızlarınız özenle konsere götürülüp-getirilir
ben de evlendiğimden beri piliç çevirme yapan bi fırının hayalini kurarım ama şimdiye kadar nasip olmadı..gerçi benimki de iyi ızgarası var arçelik ama gözüm hala onlarda..fırının müsait o zaman şiş ızgaraya....ben büyük fırında yapmıyorum şiş,tavuk çevirme falan...vardır belki bu özellikleri hiç bakmadım bile.....bu ara luxell in 3590 modeli hoşuma gidiyo..kebap ve tavuk çevirme de yapıyomuş.anneler gününe özel baya indirim olmuş..kocişe aldıriciiim sanursamhem kışın balkonda balık da yaparım ev kokmaz
benimki justin bieber konserine gitmeyi başardıbabasıyla gittiği için baya bi söylendi keşke abim ablam filan olsaydı,şimdi babamın yanında rahat (kuduramam )diye ama başka seçeneği yoktubenimki maalesef hep yabancı şarkı dinliyo..yerlilerden ise genellikle şebnem ferah ve (sinir oluyorum)hayko cepkin dinliyo yaa..aslında tipine kılığına baksan hiç tahmin edemezsin müzik zevkini,kime çektiyse
bu fikri tuttum kankalarım...birdy al canım al benimkini de götür,baya sevaba girersinay yine gözümde canlandırdım birdy ve yanında 13 yaşlarında 3 kız..bunları zaptetmeye çalışıyomuş..halini bi düşünsenize
menüm
kahvaltı 08.00;1 bardak süt,2 kk kadar peynir,2 kuru kayısı,1 yumurta,2 ceviz
öğle 12.30;2 tane kaşarlı köfte,1 tabak salata
akşam 18.00;1 tabak ıspanak,1 kase yoğurt
dün akşam bir sürü yemek yapıp dolaba attım,hafta sonuna kadar rahatım gari
ficansım valla zopayı haketmişin..neyse o eti karam gurmeyi 1 ısırıkla bırakabilmişin..insanın yedikçe yiyesi geliyo..nasıl bitat oo
veriyosun tatlım başladı işte
yumurta iyidir kurtarıcıdır didemim..iyi yapmışın bee
ne güzel işte hem doyuyor hem kilo veriyoruz daha ne ister insan
Allah bereket versin mi desem..
canım araları 4 saati geçtikten sonra kahvaltıyı kaçta yaptığının bir önemi yok ne zaman istersen ye