• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ben de kapuçino seviyom yav... Mayıs sonuna bir ödül verebilirim kendime...

Bugün tartıda 79,5 kg gördüm. Bunun mümkün olmadığını, anlık bir tartı arızası olduğunu hemen farkedip hiç heveslenmedim. Tartıdan inince bir daha bu kilouyu göremeyeceğim için, bir süre öyle kalıp, baktım, baktım... Anın tadını çıkardım:60::60::60: Ağlancak halime gülüyorum ya... Hala gülüyorum:60::60::60:

Eniştene söylüyüm, seni de katıverelim çocukların arasına:))

Amin canım. Sağol.

Hah , önce ben bi eniştemin gözetiminde gidip çocukları etüd ediiim , iyi fikir :52::52::52::52:

Yaparım di mi? Yalnız o ince sigaralardan içmem. Parmaklarımı kalın gösterir:)))
O inceler sigara sayılmaz , onlar kadın sigarası , biz onlardan içmicez , kendimiz sarıp içicez :ssz::ssz::ssz:

Ben de kapuçino seviyom yav... Mayıs sonuna bir ödül verebilirim kendime...

Bugün tartıda 79,5 kg gördüm. Bunun mümkün olmadığını, anlık bir tartı arızası olduğunu hemen farkedip hiç heveslenmedim. Tartıdan inince bir daha bu kilouyu göremeyeceğim için, bir süre öyle kalıp, baktım, baktım... Anın tadını çıkardım:60::60::60: Ağlancak halime gülüyorum ya... Hala gülüyorum:60::60::60:

))
bugün baya bi araştırdım ama sütü bardağa koyupta köpürtüyomuş..acep yeterince köpürtüyo mu..bakalım..düşünüyorum daha..birde nescafenin makinesi kapsülle değil granül gold kahveyle çalışıyor o da bir artıı..:51::51:

:53::53: dengesi şaşmış aletin..bazen benimki de oluyo ama hiç yanlışlıkla da olsa 75.9 u göstermedi meret..:37::37:

olcak elbet tatlım sanki daha önce vermedin..vericeksin ve bu sefer kalıcı olacak:16::16::16:

Canlarım ben kaçıyorum , şok şok öptüm cümleten :54::54::54::54:

iyigeceler bebişim..:16::16:

bugün baya bi araştırdım ama sütü bardağa koyupta köpürtüyomuş..acep yeterince köpürtüyo mu..bakalım..düşünüyorum daha..birde nescafenin makinesi kapsülle değil granül gold kahveyle çalışıyor o da bir artıı..:51::51:

:53::53: dengesi şaşmış aletin..bazen benimki de oluyo ama hiç yanlışlıkla da olsa 75.9 u göstermedi meret..:37::37:

olcak elbet tatlım sanki daha önce vermedin..vericeksin ve bu sefer kalıcı olacak:16::16::16:

Bizde filtre kahve makinası var hayatım.Öööle afilli içecekler yapılmıyo hanemizde :43::43::43::43:
iyigeceler bebişim..:16::16:
Heee ben yatıyodum de mi , lafa daldım gene.İyi geceler canımcımmmmm :16::16::16:

Götürürüm kız... Siz gelin yeter ki... Benim de ruhum gençleşir böylece:)

Yaparım di mi? Yalnız o ince sigaralardan içmem. Parmaklarımı kalın gösterir:)))
kızz sen götürmiycen birdye vercez ergenyusları seviyomuş yaa..o götürsün biz seninle gezeriz..:27::27::27:

allam yareppim..parmaklar hee:60::60:

O inceler sigara sayılmaz , onlar kadın sigarası , biz onlardan içmicez , kendimiz sarıp içicez :ssz::ssz::ssz:

fasülyeden cigara mı onlar...:60::60::60:

Abooovvv... Sağlam yükleme yapıcaz:18::18::18:

Benim küçük oğlan uyumak için mızırdanıyor. Gidip yatırayım. Görüşürüz canlarım.

Heee ben yatıyodum de mi , lafa daldım gene.İyi geceler canımcımmmmm :16::16::16:

ben alırsam sana gönderirim kayınçom üzülme...:38::38::38:

ben de yatıyom kıslarr...yarın tamgüncüyüm 4 gibi gelirim:10::10:..hepiniz öpüldünüz...:54::54::54:

kızz sen götürmiycen birdye vercez ergenyusları seviyomuş yaa..o götürsün biz seninle gezeriz..:27::27::27:

allam yareppim..parmaklar hee:60::60:

He , ben çok severim ergenleri , ergen candır :52::52::52:

fasülyeden cigara mı onlar...:60::60::60:

Aynen fasülyeden , sayılmaz onlar , hiçbişeye benzemez tadı :50::50::50:

Kaçtım valla.....

Ohhh afiyet olsun , ben çok severim valla işkembeyi ve benim kocam da güzel yapar sağolsun da ben bulgur aşını anlamadım , bulgur pilavı mı yoksa başka bi yemek mi?

aslında diş buğdayı diyoruz biz çocukların ilk dişi çıkınca yaparlarya işte o buğday ve nohutla yapılıyor üstünede ceviz
uzatmamak için öle yazıvermiştim bravo birdy kaçırmamışsın bacım titizlikle okumuşsun:42:

arkadaşlar mesela 10 kilo vermem lazım diyelim verdim ama karatayla sağlıklı yaşama devam ediyorum
daha fazla veriyomuyuz yoksa belirli yerde incelip kalıyomuyuz merak ettim sanki verdikte gerisi kaldı
yahuuuu napim merak işte:52::52::52::52:

iyi geceler kizlar, size bi ceeeeeeeeeee demeye geldim :9::9::9::9:

hemen menü bildirimi yapayim, kahvalti iki yumurtali pastirmali omlet klasik kahvaltimiz yani.. aksam yemegi ise, bi tabak kiymali patlican, bi kase yogurt, salatalik ve bi dilim ekmek üstüne cokokrem :17::17::17::17: valla bütün gün hic bisey yemedim ve ayaktaydim, digerleri yiyince cok canim cekti yemegin üstüne götürdüm valla :30::30::30:

ben sanirim bu hafta pek diyete asilamicam, cünkü staja gidiyorum, saatlerim cok ters :50: yinede 2 ögün yapip arasinda 6 saat zaman koyacagim.. bugün yapabildiysem bütün hafta yapabilirim :1: ama tek kötü olan yemek saatleri hep ayni saat olmayacak. degisik saatlerde yemek iyi mi kötü mü kizlar yaa bi fikri olan var mi????

sizler neler yaptiniz ben yokken bakalim :51::51::51: var mi yeni bisey benim kacirdigim anlativerin bana da :52::52::52:

günaydın kızlar sabah 2 kayısı ve 1 küçük elma yedim,üzerinede 2 bardak ılık su içtim.şimdide peynir,zeytin,domates ve salatalık yiyorum.dün akşam maalesef yürüyemedim.ev çok soğuk battaniye ile oturuyodum mayıştım:17:burası sisli puslu içim daraldı valla.kalorifer de sönünce ev buz gibi.kışın üşütmedik.şimdi üşütcez

Bunu da gördün mü Wan Kenobi ?
Sana da tatlı rüyalar , kolay mesailer...
:ssz::ssz::ssz::ssz:

sağol canım..:16::16:

cıssssssssssssss:52::52::52::52::52::52::52:
:17::17::17: biliyorum cıss ama çok seviyom arada içiyomm:78::78:
arkadaşlar mesela 10 kilo vermem lazım diyelim verdim ama karatayla sağlıklı yaşama devam ediyorum
daha fazla veriyomuyuz yoksa belirli yerde incelip kalıyomuyuz merak ettim sanki verdikte gerisi kaldı
yahuuuu napim merak işte:52::52::52::52:
canım ideal kilona gelene kadar vücut vermeye devam ediyor sonra duruyor muşş.:52::52:.hocamız öyle diyor..:34::34:

zaten genelde ideal kilosuna yaklaşanlar çok zor veriyor..:34::34:

ben de mi ideal kilomdayım acep:53::53::60::60::60:boşuna mı zorluyorum kendimi beyaaa:27::27:

iyi geceler kizlar, size bi ceeeeeeeeeee demeye geldim :9::9::9::9:

hemen menü bildirimi yapayim, kahvalti iki yumurtali pastirmali omlet klasik kahvaltimiz yani.. aksam yemegi ise, bi tabak kiymali patlican, bi kase yogurt, salatalik ve bi dilim ekmek üstüne cokokrem :17::17::17::17: valla bütün gün hic bisey yemedim ve ayaktaydim, digerleri yiyince cok canim cekti yemegin üstüne götürdüm valla :30::30::30:

ben sanirim bu hafta pek diyete asilamicam, cünkü staja gidiyorum, saatlerim cok ters :50: yinede 2 ögün yapip arasinda 6 saat zaman koyacagim.. bugün yapabildiysem bütün hafta yapabilirim :1: ama tek kötü olan yemek saatleri hep ayni saat olmayacak. degisik saatlerde yemek iyi mi kötü mü kizlar yaa bi fikri olan var mi????

sizler neler yaptiniz ben yokken bakalim :51::51::51: var mi yeni bisey benim kacirdigim anlativerin bana da :52::52::52:
iyi satajlar canım..kolay gelsin..:16:saat kurallarına uyarsan ve çok cıss yemezsen sorun olmaz canım..:34::34:
gayet guzel oluyo tavsiye ederim ben arada pulbiber de koyuyorum :)
bu arada 3 mil leslie yaptım.

la la la la laaa:36::36::36::36:
tamam canım deneyecem..zaten kekiği çok severim..:52::52:
spora:46::46:

günaydın kızlar sabah 2 kayısı ve 1 küçük elma yedim,üzerinede 2 bardak ılık su içtim.şimdide peynir,zeytin,domates ve salatalık yiyorum.dün akşam maalesef yürüyemedim.ev çok soğuk battaniye ile oturuyodum mayıştım:17:burası sisli puslu içim daraldı valla.kalorifer de sönünce ev buz gibi.kışın üşütmedik.şimdi üşütcez
aman dikkat geceleri daha soğuk oluyor yaaw..:36::36:
afiyet olsun canım.:16::16:

Back