- 23 Şubat 2010
- 19.718
- 18.098
- 498
Ellerine sağlık bebeğem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ellerine sağlık bebeğem
kocişim bana dün bahsettiğim nescafe mycafeyi aldı anneler günü hediyesiiiii........
ama 13 mayısta stoğa girecekmiş..gelmesi 10 günü bulur..ayy çok merak ediyorum...
45 tl bonusu varmış o da indirim oldu..
karatay hocam kusura bakma napiim latteyi çok seviyom yawww
negüzel canım annekız günü yapmışsınız..afiyet olsun
ne güzel canım..motivasyon tam..harika gidiyorsun..
:78::78::78:tüüüü benden ötürü mü yaniii..kendimi de döviim o zaman
bol su iç canım..miden dolsun
akşam öğünüm
6 tane kadınbudu köfte bulgurlu ve actifrayda
mercimek çorba (bitti..)
bol roka ve maydanoz..
yoğurt
eşimin en sevdiği yemektir kadınbudu köfte ona sürpriz yapiim dedim..aldığım rokalar da tazecik eve gidip şööle ayıklayayım bol bol yeriz dedim eve bi geldim sular kesik
neyse ki 2.5 lt lik şişeye su doldurmuştum.ama rokaları ve maydanozları yıkamak mümkün değil tabee..
o suyun yardımıyla köfteleri yapabildim..meğer bizim kuyu arıza yapmış eşim geldim onunla uğraşıyoruz dedi tam yemek pişti sular geldi..
çok şükür rokaları ve maydanozu bol suda yıkayabildim..Allah kimseyi susuz bırakmasın valla çok zor..
şimdi de çay kahve faslı...
kocişim bana dün bahsettiğim nescafe mycafeyi aldı anneler günü hediyesiiiii........
ama 13 mayısta stoğa girecekmiş..gelmesi 10 günü bulur..ayy çok merak ediyorum...
45 tl bonusu varmış o da indirim oldu..
karatay hocam kusura bakma napiim latteyi çok seviyom yawww
Canlarım selam ,
Şööle bi geçmişe baktım ve özet yapıyorum :
Leylakım annecin güle güle kullansın hediyesini.Benimki bikaç yıldır yemin verdiriyo bişey almıcaz diye , o yüzden ben de bıraktım almıyorum.Benim de işime geliyo valla ...
Sersumum latteler senden artık , afiyetle iç , bizim için de iç.Karatay Teyze kusura bakmaz , üzülme sen
Filiztoprak , kaçmaz benden canım , çok hafiye gördüm kendimi
İğneoyam-Özlemim Kartalım-Sersumum ve evinde 13-14 yaşlarında ergenyus besleyen bilimum arkadaşlar , kızlarınızın içine yaşıtları gibi sızıp onları manüple ederek kötülüklerden korucam.Benim taktiğim bu.Yoksa bu tiple otorite-motorite hak getire..Şuursuzum kendim zaten
Ficansım , Eti Karam Gurme mmmmmmmmmmmmmmmmmmm , bayılıyorummmmmmmmmmmm....Afiyet olsun canım
Kızlar bu kadar hatırlayabildim.
Bugün yine diyet yapmaya çalıştım.Buna göre şunları yedim :
Sabah
1 haşlanmış yumurta (yumurta büyük diye kocam 1 tane haşlamış , az geldi tabe )
Biçok zeytin
Biçok peynir
Öğle
1 büyük biber + 1 büyük kabak dolma (etli) + kalan içten yuvarladığım mandalina büyüklüğündeki dolma köftesi
Yarım kaşık z.yağlı taze fasulye
Sınırsız kuru cacık (tarifi geliştirdim.Salatalık ve biber doğradım , kuru nane ilave ettim , çok memnun kaldım)
Ara
Kuru cacık
Akşam :
1 büyük biber + 1 büyük kabak dolma (etli) + kalan içten yuvarladığım mandalina büyüklüğündeki dolma köftesi
İncecik bi dilim mücver (Global mücver adını verdiğim minimum yağla , bütün olarak tavada pişirdiğim bol yeşillikli zorunlu mücver...Kabak dolmasının doğal sonucu ...)
Yoğurt
1 çorba kaşığı kadar kendi imalatım olan kakaolu dondurma
3 tane fındık
4-5 gün sonra regl olucam.Şiştim de şiştim , yarım dünya oldum , patlıcam.Kırk yılın başı tatile gidicez ya , mutlaka denk gelmedi lazımdı ve denk gelecek.Teşekkürler yumurtalıklarım
olan olmuş deseneYok tatlım senden olur mu, ama artık akşam için çok geç, evdekilere yaptığım börekten ben de götürdüm:18:
Afiyet olsun canım, bugün biraz geçmişe daldım, orda da bulgurlu kadınbudu köften vardı, bi ara tarifini yazar mısın canım
Güle güle kullan canım
Canlarım selam ,
Şööle bi geçmişe baktım ve özet yapıyorum :
Leylakım annecin güle güle kullansın hediyesini.Benimki bikaç yıldır yemin verdiriyo bişey almıcaz diye , o yüzden ben de bıraktım almıyorum.Benim de işime geliyo valla ...
Sersumum latteler senden artık , afiyetle iç , bizim için de iç.Karatay Teyze kusura bakmaz , üzülme sen
Filiztoprak , kaçmaz benden canım , çok hafiye gördüm kendimi
İğneoyam-Özlemim Kartalım-Sersumum ve evinde 13-14 yaşlarında ergenyus besleyen bilimum arkadaşlar , kızlarınızın içine yaşıtları gibi sızıp onları manüple ederek kötülüklerden korucam.Benim taktiğim bu.Yoksa bu tiple otorite-motorite hak getire..Şuursuzum kendim zaten
Ficansım , Eti Karam Gurme mmmmmmmmmmmmmmmmmmm , bayılıyorummmmmmmmmmmm....Afiyet olsun canım
Kızlar bu kadar hatırlayabildim.
Bugün yine diyet yapmaya çalıştım.Buna göre şunları yedim :
Sabah
1 haşlanmış yumurta (yumurta büyük diye kocam 1 tane haşlamış , az geldi tabe )
Biçok zeytin
Biçok peynir
Öğle
Yarım kaşık z.yağlı taze fasulye
Sınırsız kuru cacık (tarifi geliştirdim.Salatalık ve biber doğradım , kuru nane ilave ettim , çok memnun kaldım)
Ara
Kuru cacık
Akşam :
İncecik bi dilim mücver (Global mücver adını verdiğim minimum yağla , bütün olarak tavada pişirdiğim bol yeşillikli zorunlu mücver...Kabak dolmasının doğal sonucu ...)
Yoğurt
1 çorba kaşığı kadar kendi imalatım olan kakaolu dondurma
3 tane fındık
4-5 gün sonra regl olucam.Şiştim de şiştim , yarım dünya oldum , patlıcam.Kırk yılın başı tatile gidicez ya , mutlaka denk gelmedi lazımdı ve denk gelecek.Teşekkürler yumurtalıklarım
Şeytan azapta gerekkkkSağol canım benim
Ayy bana da öyle olur hep, ne zaman bi yere gidecek olsam regl olurum....
diyet iyi gidiyor maşallah.. seni böyle gördüm ya ölsem de gam yemem..
latteleri yapıp yapıp yolluycam size...aramızda sır..
kurucacık ve dolma köfteleriyle de yaratıcılığına yaratıcılık katmışsın bravossdondurmayı merak ettim doğrusu:44:
benim de karnım ağrıyo geldi gelicek..yolculukta ve misafirlikte de hiç çekilmez..
ergenyuslar sana sen Allaha emanet..sana güveniyorussssyanına bol anti depresan almanı tavsiye ederim..
250 gr kadar kıymanın 1/3 ünü soğanla kavuruyoruz..bulguru ayrıca haşlıyoruz yaklaşık 1 fincan kadar(kahve fincanı)
sonra kavrulan soğanlı kıymayı kalan kıymayı ince doğranmış maydanoz(isteğe göre)
kimyon,karabiber,kırmızı toz biber ,nane,tuz ekleyerek güzelce yoğuruyoruz..köfte şeklini veriyoruz..(bulguru fazla olursa dağılır..)
bir kasede 3 yumurta ve 1 çorba kaş.unu çırpıyoruz..köfteleri bu karışıma bulayıp kızartıyoruz (ben actifrayde yaptım çok hafif oldu)
afiyet olsunn
250 gr kadar kıymanın 1/3 ünü soğanla kavuruyoruz..bulguru ayrıca haşlıyoruz yaklaşık 1 fincan kadar(kahve fincanı)
sonra kavrulan soğanlı kıymayı kalan kıymayı ince doğranmış maydanoz(isteğe göre)
kimyon,karabiber,kırmızı toz biber ,nane,tuz ekleyerek güzelce yoğuruyoruz..köfte şeklini veriyoruz..(bulguru fazla olursa dağılır..)
bir kasede 3 yumurta ve 1 çorba kaş.unu çırpıyoruz..köfteleri bu karışıma bulayıp kızartıyoruz (ben actifrayde yaptım çok hafif oldu)
afiyet olsunn
He muhtarım hem diyet hem de yiyecek üretimi olarak kendimi aştığım bir dönemdeyim
Fekat dondurma gerçekten nefisssssti.Tek sorun ben şekeri tariften az koymuştum ama yine de bize tatlı geldi.Bi dahaki sefere daha da az kullanıcam...
Ergenyusları merak etmeyin yawww , konsere 3 çocuk götürsem en az 2 tanesini geri getiririm kaybetmeden
İddialıyım yane
Sağol birdym ama sonu kötü oldu, diyet niyet kalmadı , yarın tekrar devam, sen de diyettesin hadi hayırlısı
Kakaolu dondurmayı nasıl yaptın canım
Şeytan azapta gerekkkk
He muhtarım hem diyet hem de yiyecek üretimi olarak kendimi aştığım bir dönemdeyim
Fekat dondurma gerçekten nefisssssti.Tek sorun ben şekeri tariften az koymuştum ama yine de bize tatlı geldi.Bi dahaki sefere daha da az kullanıcam...
Ergenyusları merak etmeyin yawww , konsere 3 çocuk götürsem en az 2 tanesini geri getiririm kaybetmeden
İddialıyım yane
Teşekkürler sersumum, bulgur ince köftelik bulgur herhalde
Teşekkürler sersumum, bulgur ince köftelik bulgur herhalde