• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canlarım selam ,

Şööle bi geçmişe baktım ve özet yapıyorum :

Leylakım annecin güle güle kullansın hediyesini.Benimki bikaç yıldır yemin verdiriyo bişey almıcaz diye , o yüzden ben de bıraktım almıyorum.Benim de işime geliyo valla ...:37::37::37:
Sersumum latteler senden artık , afiyetle iç , bizim için de iç.Karatay Teyze kusura bakmaz , üzülme sen :27::27::27:
Filiztoprak , kaçmaz benden canım , çok hafiye gördüm kendimi :51::51::51:
İğneoyam-Özlemim Kartalım-Sersumum ve evinde 13-14 yaşlarında ergenyus besleyen bilimum arkadaşlar , kızlarınızın içine yaşıtları gibi sızıp onları manüple ederek kötülüklerden korucam.Benim taktiğim bu.Yoksa bu tiple otorite-motorite hak getire..Şuursuzum kendim zaten :1::1::1:
Ficansım , Eti Karam Gurme mmmmmmmmmmmmmmmmmmm , bayılıyorummmmmmmmmmmm....Afiyet olsun canım :34::34::34:
Kızlar bu kadar hatırlayabildim.
Bugün yine diyet yapmaya çalıştım.Buna göre şunları yedim :
Sabah
1 haşlanmış yumurta (yumurta büyük diye kocam 1 tane haşlamış , az geldi tabe :37::37::37:)
Biçok zeytin
Biçok peynir

Öğle
1 büyük biber + 1 büyük kabak dolma (etli) + kalan içten yuvarladığım mandalina büyüklüğündeki dolma köftesi
Yarım kaşık z.yağlı taze fasulye
Sınırsız kuru cacık (tarifi geliştirdim.Salatalık ve biber doğradım , kuru nane ilave ettim , çok memnun kaldım)

Ara
Kuru cacık

Akşam :
1 büyük biber + 1 büyük kabak dolma (etli) + kalan içten yuvarladığım mandalina büyüklüğündeki dolma köftesi
İncecik bi dilim mücver (Global mücver adını verdiğim minimum yağla , bütün olarak tavada pişirdiğim bol yeşillikli zorunlu mücver...Kabak dolmasının doğal sonucu ...)
Yoğurt
1 çorba kaşığı kadar kendi imalatım olan kakaolu dondurma
3 tane fındık

4-5 gün sonra regl olucam.Şiştim de şiştim , yarım dünya oldum , patlıcam.Kırk yılın başı tatile gidicez ya , mutlaka denk gelmedi lazımdı ve denk gelecek.Teşekkürler yumurtalıklarım :ssz::ssz::ssz:

kocişim bana dün bahsettiğim nescafe mycafeyi aldı anneler günü hediyesiiiii........:52::52::52::52::52:

ama 13 mayısta stoğa girecekmiş..gelmesi 10 günü bulur..ayy çok merak ediyorum...:52::52::52:

45 tl bonusu varmış o da indirim oldu..:32::32::32:

karatay hocam kusura bakma napiim latteyi çok seviyom yawww:27::27::27:

Güle güle kullan datlum gıymatlum:16::16:

negüzel canım annekız günü yapmışsınız.:52::52:.afiyet olsun:16::16:

ne güzel canım..motivasyon tam..harika gidiyorsun..:52::52::kkk::kkk:

:78::78::78:tüüüü benden ötürü mü yaniii..kendimi de döviim o zaman:57::57::57:
bol su iç canım..miden dolsun :1::1::1::1:

Yok tatlım senden olur mu:38::16:, ama artık akşam için çok geç, evdekilere yaptığım börekten ben de götürdüm:18:

akşam öğünüm
:56::56::56:
6 tane kadınbudu köfte bulgurlu ve actifrayda
mercimek çorba (bitti..:1::1:)
bol roka ve maydanoz..
yoğurt
:56::56:

eşimin en sevdiği yemektir kadınbudu köfte ona sürpriz yapiim dedim..aldığım rokalar da tazecik eve gidip şööle ayıklayayım bol bol yeriz dedim eve bi geldim sular kesik:37::37::37:

neyse ki 2.5 lt lik şişeye su doldurmuştum.ama rokaları ve maydanozları yıkamak mümkün değil tabee..:ssz::ssz:
o suyun yardımıyla köfteleri yapabildim..meğer bizim kuyu arıza yapmış eşim geldim onunla uğraşıyoruz dedi tam yemek pişti sular geldi..:52::52::52:
çok şükür rokaları ve maydanozu bol suda yıkayabildim..Allah kimseyi susuz bırakmasın valla çok zor..:50::50::50:

şimdi de çay kahve faslı...:7::7::7:

Afiyet olsun canım, bugün biraz geçmişe daldım, orda da bulgurlu kadınbudu köften vardı, bi ara tarifini yazar mısın canım:34:

kocişim bana dün bahsettiğim nescafe mycafeyi aldı anneler günü hediyesiiiii........:52::52::52::52::52:

ama 13 mayısta stoğa girecekmiş..gelmesi 10 günü bulur..ayy çok merak ediyorum...:52::52::52:

45 tl bonusu varmış o da indirim oldu..:32::32::32:

karatay hocam kusura bakma napiim latteyi çok seviyom yawww:27::27::27:

Güle güle kullan canım:16:

Canlarım selam ,

Leylakım annecin güle güle kullansın hediyesini.Benimki bikaç yıldır yemin verdiriyo bişey almıcaz diye , o yüzden ben de bıraktım almıyorum.Benim de işime geliyo valla ...:37::37::37:
Sersumum latteler senden artık , afiyetle iç , bizim için de iç.Karatay Teyze kusura bakmaz , üzülme sen :27::27::27:
İğneoyam-Özlemim Kartalım-Sersumum ve evinde 13-14 yaşlarında ergenyus besleyen bilimum arkadaşlar , kızlarınızın içine yaşıtları gibi sızıp onları manüple ederek kötülüklerden korucam.Benim taktiğim bu.Yoksa bu tiple otorite-motorite hak getire..Şuursuzum kendim zaten :1::1::1:
Ficansım , Eti Karam Gurme mmmmmmmmmmmmmmmmmmm , bayılıyorummmmmmmmmmmm....Afiyet olsun canım :34::34::34:
Sabah
1 haşlanmış yumurta (yumurta büyük diye kocam 1 tane haşlamış , az geldi tabe :37::37::37:)
Biçok zeytin
Biçok peynir

Öğle
Sınırsız kuru cacık (tarifi geliştirdim.Salatalık ve biber doğradım , kuru nane ilave ettim , çok memnun kaldım)

Ara
Kuru cacık

Akşam :
İncecik bi dilim mücver (Global mücver adını verdiğim minimum yağla , bütün olarak tavada pişirdiğim bol yeşillikli zorunlu mücver...Kabak dolmasının doğal sonucu ...)
Yoğurt
3 tane fındık

4-5 gün sonra regl olucam.Şiştim de şiştim , yarım dünya oldum , patlıcam.Kırk yılın başı tatile gidicez ya , mutlaka denk gelmedi lazımdı ve denk gelecek.Teşekkürler yumurtalıklarım :ssz::ssz::ssz:

Sağol canım benim:16::16:
Ayy bana da öyle olur hep, ne zaman bi yere gidecek olsam regl olurum....

diyet iyi gidiyor maşallah..:nazar::52::52: seni böyle gördüm ya ölsem de gam yemem..:60::60:

latteleri yapıp yapıp yolluycam size...aramızda sır..:27::27:

kurucacık ve dolma köfteleriyle de yaratıcılığına yaratıcılık katmışsın bravoss:23::23:dondurmayı merak ettim doğrusu:44:

benim de karnım ağrıyo geldi gelicek:ssz::ssz:..yolculukta ve misafirlikte de hiç çekilmez..:37::37:

ergenyuslar sana sen Allaha emanet..sana güveniyorussss:27::27::27:yanına bol anti depresan almanı tavsiye ederim..:23::23:

Yok tatlım senden olur mu:38::16:, ama artık akşam için çok geç, evdekilere yaptığım börekten ben de götürdüm:18:

Afiyet olsun canım, bugün biraz geçmişe daldım, orda da bulgurlu kadınbudu köften vardı, bi ara tarifini yazar mısın canım:34:

Güle güle kullan canım:16:
olan olmuş desene:27::27:
veririm canım..:34::34::16:

sağol tatlım daha iyileri sizlere olsun..:16::16:

bu gun kahvaltı da 2 haslanmış yumurta,peynir,zeytin

arada 1 ayran ve kuru kayısı bıraz fındık fıstık

akşam yemekte 1 kase mercımek çorba ve 5 köfte salata yoğurt

Canlarım selam ,

Sabah
Biçok zeytin
Biçok peynir

Öğle

Ara
Kuru cacık

Akşam :
Yoğurt
3 tane fındık

Sağol birdym ama sonu kötü oldu, diyet niyet kalmadı , yarın tekrar devam, sen de diyettesin hadi hayırlısı:32:

Kakaolu dondurmayı nasıl yaptın canım:34:

250 gr kadar kıymanın 1/3 ünü soğanla kavuruyoruz..pilavlık bulguru ayrıca haşlıyoruz yaklaşık 1 fincan kadar(kahve fincanı)

sonra kavrulan soğanlı kıymayı kalan kıymayı ince doğranmış maydanoz(isteğe göre)
kimyon,karabiber,kırmızı toz biber ,nane,tuz ekleyerek güzelce yoğuruyoruz..köfte şeklini veriyoruz..(bulguru fazla olursa dağılır..)
bir kasede 3 yumurta ve 1 çorba kaş.unu çırpıyoruz..köfteleri bu karışıma bulayıp kızartıyoruz (ben actifrayde yaptım çok hafif oldu)

afiyet olsunn:16::16:

Son düzenleme:
Sağol canım benim:16::16:
Ayy bana da öyle olur hep, ne zaman bi yere gidecek olsam regl olurum....
Şeytan azapta gerekkkk :37::37::37::37:
diyet iyi gidiyor maşallah..:nazar::52::52: seni böyle gördüm ya ölsem de gam yemem..:60::60:

latteleri yapıp yapıp yolluycam size...aramızda sır..:27::27:

kurucacık ve dolma köfteleriyle de yaratıcılığına yaratıcılık katmışsın bravoss:23::23:dondurmayı merak ettim doğrusu:44:

benim de karnım ağrıyo geldi gelicek:ssz::ssz:..yolculukta ve misafirlikte de hiç çekilmez..:37::37:

ergenyuslar sana sen Allaha emanet..sana güveniyorussss:27::27::27:yanına bol anti depresan almanı tavsiye ederim..:23::23:

He muhtarım hem diyet hem de yiyecek üretimi olarak kendimi aştığım bir dönemdeyim :64::64::64::64:
Fekat dondurma gerçekten nefisssssti.Tek sorun ben şekeri tariften az koymuştum ama yine de bize tatlı geldi.Bi dahaki sefere daha da az kullanıcam...
Ergenyusları merak etmeyin yawww , konsere 3 çocuk götürsem en az 2 tanesini geri getiririm kaybetmeden :60::60::60::60:
İddialıyım yane :60::60::60::60::60:

250 gr kadar kıymanın 1/3 ünü soğanla kavuruyoruz..bulguru ayrıca haşlıyoruz yaklaşık 1 fincan kadar(kahve fincanı)

sonra kavrulan soğanlı kıymayı kalan kıymayı ince doğranmış maydanoz(isteğe göre)
kimyon,karabiber,kırmızı toz biber ,nane,tuz ekleyerek güzelce yoğuruyoruz..köfte şeklini veriyoruz..(bulguru fazla olursa dağılır..)
bir kasede 3 yumurta ve 1 çorba kaş.unu çırpıyoruz..köfteleri bu karışıma bulayıp kızartıyoruz (ben actifrayde yaptım çok hafif oldu)

Teşekkürler sersumum, bulgur ince köftelik bulgur herhalde:34:

250 gr kadar kıymanın 1/3 ünü soğanla kavuruyoruz..bulguru ayrıca haşlıyoruz yaklaşık 1 fincan kadar(kahve fincanı)

Tarifi kaydettim en kısa zamanda yapıciim bebişim,sağol:16::16:

He muhtarım hem diyet hem de yiyecek üretimi olarak kendimi aştığım bir dönemdeyim :64::64::64::64:
Fekat dondurma gerçekten nefisssssti.Tek sorun ben şekeri tariften az koymuştum ama yine de bize tatlı geldi.Bi dahaki sefere daha da az kullanıcam...
Ergenyusları merak etmeyin yawww , konsere 3 çocuk götürsem en az 2 tanesini geri getiririm kaybetmeden :60::60::60::60:

e kısım versene tarifini.:27:.bi de güzel oldu diyosun..merak ettim derken onu şeeytim..:51::51::1:

:60::60: en az 2 si diyosun :18::18:..hangimizinki acep:18::18::60::60::60:

Sağol birdym ama sonu kötü oldu, diyet niyet kalmadı , yarın tekrar devam, sen de diyettesin hadi hayırlısı:32:

Kakaolu dondurmayı nasıl yaptın canım:34:

Ficansım önce süt reçeli yaptım (süt+şeker+karbonatı kaynata kaynata sütün suyunu uçuruyosun , muhallebi gibi kalıyo)
Sonra 1 paket kremayı çırpıyosun , içine 1 bardak süt , 1 kaşık kakao , biraz da çikolata rendesi....Hepsini karıştırıp kapaklı kapla dondurucuya...Çok kolay , ilk kez yaptım ben de...Yalnız süt reçelini daha önce yapmıştım , kahvaltıda yemesi de şahane oluyo...

Şeytan azapta gerekkkk :37::37::37::37:

:60::60::60::60::60:

Back