Ben de kapuçino seviyom yav... Mayıs sonuna bir ödül verebilirim kendime...
Bugün tartıda 79,5 kg gördüm. Bunun mümkün olmadığını, anlık bir tartı arızası olduğunu hemen farkedip hiç heveslenmedim. Tartıdan inince bir daha bu kilouyu göremeyeceğim için, bir süre öyle kalıp, baktım, baktım... Anın tadını çıkardımAğlancak halime gülüyorum ya... Hala gülüyorum
Eniştene söylüyüm, seni de katıverelim çocukların arasına:))
O inceler sigara sayılmaz , onlar kadın sigarası , biz onlardan içmicez , kendimiz sarıp içicezAmin canım. Sağol.
Hah , önce ben bi eniştemin gözetiminde gidip çocukları etüd ediiim , iyi fikir
Yaparım di mi? Yalnız o ince sigaralardan içmem. Parmaklarımı kalın gösterir:)))
bugün baya bi araştırdım ama sütü bardağa koyupta köpürtüyomuş..acep yeterince köpürtüyo mu..bakalım..düşünüyorum daha..birde nescafenin makinesi kapsülle değil granül gold kahveyle çalışıyor o da bir artıı..Ben de kapuçino seviyom yav... Mayıs sonuna bir ödül verebilirim kendime...
Bugün tartıda 79,5 kg gördüm. Bunun mümkün olmadığını, anlık bir tartı arızası olduğunu hemen farkedip hiç heveslenmedim. Tartıdan inince bir daha bu kilouyu göremeyeceğim için, bir süre öyle kalıp, baktım, baktım... Anın tadını çıkardımAğlancak halime gülüyorum ya... Hala gülüyorum
))
Canlarım ben kaçıyorum , şok şok öptüm cümleten
O inceler sigara sayılmaz , onlar kadın sigarası , biz onlardan içmicez , kendimiz sarıp içicez
Heee ben yatıyodum de mi , lafa daldım gene.İyi geceler canımcımmmmmbugün baya bi araştırdım ama sütü bardağa koyupta köpürtüyomuş..acep yeterince köpürtüyo mu..bakalım..düşünüyorum daha..birde nescafenin makinesi kapsülle değil granül gold kahveyle çalışıyor o da bir artıı..
dengesi şaşmış aletin..bazen benimki de oluyo ama hiç yanlışlıkla da olsa 75.9 u göstermedi meret..
olcak elbet tatlım sanki daha önce vermedin..vericeksin ve bu sefer kalıcı olacak
Bizde filtre kahve makinası var hayatım.Öööle afilli içecekler yapılmıyo hanemizde
iyigeceler bebişim..
kızz sen götürmiycen birdye vercez ergenyusları seviyomuş yaa..o götürsün biz seninle gezeriz..Götürürüm kız... Siz gelin yeter ki... Benim de ruhum gençleşir böylece:)
Yaparım di mi? Yalnız o ince sigaralardan içmem. Parmaklarımı kalın gösterir:)))
O inceler sigara sayılmaz , onlar kadın sigarası , biz onlardan içmicez , kendimiz sarıp içicez
İyi geceler canikommmmAbooovvv... Sağlam yükleme yapıcaz:18::18::18:
Benim küçük oğlan uyumak için mızırdanıyor. Gidip yatırayım. Görüşürüz canlarım.
Amanin , formatı ne sen sor , ne ben sööliiimHeee ben yatıyodum de mi , lafa daldım gene.İyi geceler canımcımmmmm
Abooovvv... Sağlam yükleme yapıcaz:18::18::18:
Benim küçük oğlan uyumak için mızırdanıyor. Gidip yatırayım. Görüşürüz canlarım.
Heee ben yatıyodum de mi , lafa daldım gene.İyi geceler canımcımmmmm
İyi geceler canikommmm
Amanin , formatı ne sen sor , ne ben sööliiim
kızz sen götürmiycen birdye vercez ergenyusları seviyomuş yaa..o götürsün biz seninle gezeriz..
allam yareppim..parmaklar hee
He , ben çok severim ergenleri , ergen candır
fasülyeden cigara mı onlar...
Aynen fasülyeden , sayılmaz onlar , hiçbişeye benzemez tadı
Kaçtım valla.....
Aynen fasülyeden , sayılmaz onlar , hiçbişeye benzemez tadı
Kaçtım valla.....
Ohhh afiyet olsun , ben çok severim valla işkembeyi ve benim kocam da güzel yapar sağolsun da ben bulgur aşını anlamadım , bulgur pilavı mı yoksa başka bi yemek mi?
kızlarr....nescafemycafe yi kullanan ya da kahvesini(özellikle latte ve cappuçino sunu merak ediyom)deneyen var mı...
valla sırf latte için alabilirim..
gayet guzel oluyo tavsiye ederim ben arada pulbiber de koyuyorum :)afiyet olsun..yumurta kekikli nasıl oluyor canım..lezzetli mi. .semizotuna da bayılırım..
Bunu da gördün mü Wan Kenobi ?
Sana da tatlı rüyalar , kolay mesailer...
cıssssssssssssss
canım ideal kilona gelene kadar vücut vermeye devam ediyor sonra duruyor muşş.arkadaşlar mesela 10 kilo vermem lazım diyelim verdim ama karatayla sağlıklı yaşama devam ediyorum
daha fazla veriyomuyuz yoksa belirli yerde incelip kalıyomuyuz merak ettim sanki verdikte gerisi kaldı
yahuuuu napim merak işte
iyi satajlar canım..kolay gelsin..iyi geceler kizlar, size bi ceeeeeeeeeee demeye geldim
hemen menü bildirimi yapayim, kahvalti iki yumurtali pastirmali omlet klasik kahvaltimiz yani.. aksam yemegi ise, bi tabak kiymali patlican, bi kase yogurt, salatalik ve bi dilim ekmek üstüne cokokremvalla bütün gün hic bisey yemedim ve ayaktaydim, digerleri yiyince cok canim cekti yemegin üstüne götürdüm valla
ben sanirim bu hafta pek diyete asilamicam, cünkü staja gidiyorum, saatlerim cok tersyinede 2 ögün yapip arasinda 6 saat zaman koyacagim.. bugün yapabildiysem bütün hafta yapabilirim ama tek kötü olan yemek saatleri hep ayni saat olmayacak. degisik saatlerde yemek iyi mi kötü mü kizlar yaa bi fikri olan var mi????
sizler neler yaptiniz ben yokken bakalimvar mi yeni bisey benim kacirdigim anlativerin bana da
tamam canım deneyecem..zaten kekiği çok severim..gayet guzel oluyo tavsiye ederim ben arada pulbiber de koyuyorum :)
bu arada 3 mil leslie yaptım.
la la la la laaa
aman dikkat geceleri daha soğuk oluyor yaaw..günaydın kızlar sabah 2 kayısı ve 1 küçük elma yedim,üzerinede 2 bardak ılık su içtim.şimdide peynir,zeytin,domates ve salatalık yiyorum.dün akşam maalesef yürüyemedim.ev çok soğuk battaniye ile oturuyodum mayıştımburası sisli puslu içim daraldı valla.kalorifer de sönünce ev buz gibi.kışın üşütmedik.şimdi üşütcez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?