- 8 Şubat 2024
- 2.935
- 15.855
- 123
Tekrardan hoşgeldin canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tekrardan hoşgeldin canım
Teşekkürler kaptanım kendimi azda olsa toparlayabildim hedefim 3 4 haftada 5 kilo vermekTekrardan hoşgeldin canım
Tamam ama bundan sonra dikkat et öyleyse. Ayrıca ne yaparsak yapalım ne tam oluruz ne de eksik bunu unutmaEvet kuzum evdekilerde söyledi oyüzden sessiz sessiz alçak pozisyon süründüm. . Ama yinede yaptığıma pişman değilim çünkü 2yildir içimde yetersizlik duygusu vardı. Yetersiz eş , yetersiz anne gibi hissediyordum. Sürekli eşim, annem, babam aman sen yapma modundalardı. Bu bir süre sonra insanın özgüvenine zarar veriyor.Eşim yapsada tam olmuyordu içime sinmiyordu. Ćocuklarımın gözündede yetersiz anne gibiydim. Oğlum bile anne ya sana birşey olursa korkusundaydı. Oğlumun odasını eskisi gibi mis gibi temizledim mis gibi koktu çok mutlu oldu . Bence iyi oldu
Afiyet olsun canım güzel menüBugünün menüsü
Sabah
2 tbe dilimle tost
1 salatalık
Öğle 1 kase yayla çorba
Akşam
1 tam buğdaylı ince lavaş
3 köfte
1/2 kase yoğurt
Ellssa arke Boncuk2307
Afiyet olsun canım menü de spor da güzeliyi akşamlar kızlar
24 ocak menüsü
8.00 2 dilim köy ekmeği, 3 dilim füme, 1 tk labne, 1 sahan yumurta ile sandviç+yeşil çay
12.00 fırında karışık sebze, 2 kadınbudu köfte, yoğurt
16.00 7-8 badem
19.00 1 parça tavuk sarma, fırında karışık sebze(patates de vardı bunda 3 parça kadar) yarım bardak ayran bol salata
aralarda ödem atsın diye maydanoz limon çayı da içiyorum.
spor: 7600 adım
su: 2.5 lt
arke Boncuk2307 Ellssa
İyi geceler canım Allah rahatlık versinİyi geceler kızlar sabah görüşmek üzere
Ablanın da ellerine sağlık Evde hangisi varsa onunla yapıyorum benSirke hangisi olsun, elma sirkesi vardı evde.
Ben de Mersin'in yeşil zeytinini seviyorum zaten, ablam da ordan alıp kurdu bakalım yemek nasip olsun inşallah. Sen siyah zeytini de mi kendin yapıyorsun.
Nasip bakalım kaptanım ama senden de gelecek eminimValla kaptanım bu sabah tartildim salı günüyle aynıydı canım sıkıldı. Dün sabah 82.8 görmüştüm sevinmiştim. Yani yarın sabah piyangodan ne çıkacak bilmiyorum ama senden güzel şeyler gelecek bence.