• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Evet kuzum evdekilerde söyledi oyüzden sessiz sessiz alçak pozisyon süründüm. 😅. Ama yinede yaptığıma pişman değilim çünkü 2yildir içimde yetersizlik duygusu vardı. Yetersiz eş , yetersiz anne gibi hissediyordum. Sürekli eşim, annem, babam aman sen yapma modundalardı. Bu bir süre sonra insanın özgüvenine zarar veriyor.Eşim yapsada tam olmuyordu içime sinmiyordu. Ćocuklarımın gözündede yetersiz anne gibiydim. Oğlum bile anne ya sana birşey olursa korkusundaydı. Oğlumun odasını eskisi gibi mis gibi temizledim mis gibi koktu çok mutlu oldu . Bence iyi oldu 🌺💞
Tamam ama bundan sonra dikkat et öyleyse. Ayrıca ne yaparsak yapalım ne tam oluruz ne de eksik bunu unutma 😘

iyi akşamlar kızlar ❤️
24 ocak menüsü
8.00 2 dilim köy ekmeği, 3 dilim füme, 1 tk labne, 1 sahan yumurta ile sandviç+yeşil çay
12.00 fırında karışık sebze, 2 kadınbudu köfte, yoğurt
16.00 7-8 badem
19.00 1 parça tavuk sarma, fırında karışık sebze(patates de vardı bunda 3 parça kadar) yarım bardak ayran bol salata
aralarda ödem atsın diye maydanoz limon çayı da içiyorum.

spor: 7600 adım
su: 2.5 lt
arke arke Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa
Afiyet olsun canım menü de spor da güzel 💕

Menüm:
Sabah 8de sahanda yumurta
Sabah 9:30 da muz ve filtre kahve
Yine sabah 10:30da okula götürdüğüm ekmek arasının yarısı 12:15te de diğer yarısı ve zencefil çayı (tam buğday +ekmek kaşar peyniriydi bu arada)

14:30 mücver bir dilim (dün fırında yapmıştım tadına yeni baktım, tarifte kabak havuç patates maydanoz yoğurt peynir ve yulaf var)

17:00 5-6 minik köfte, bir iki göz hakkı patates, bir kaşık yoğurt, 3 tane de kapya biber

Su az içtim galiba bugün tam hesaplayamadim. 1 litre filan bence
Spor da yapamadım bu akşam.
Yarın tartı günü diye heyecanlıydım aslında ama bugünüm acaip yoğun geçti

Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa

Iyi geceler

Iftar
1kase tavuklu salata
1 elma
Bi kactane cig badem
2 catal krem peynir
Su 1.5 lt anca oldu
Adim 5.800
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
arke arke
1000131638.jpg

Sirke hangisi olsun, elma sirkesi vardı evde.
Ben de Mersin'in yeşil zeytinini seviyorum zaten, ablam da ordan alıp kurdu bakalım yemek nasip olsun inşallah. Sen siyah zeytini de mi kendin yapıyorsun.
Ablanın da ellerine sağlık 😘Evde hangisi varsa onunla yapıyorum ben
Siyahı da kendim yapıyorum canm
Valla kaptanım bu sabah tartildim salı günüyle aynıydı canım sıkıldı. Dün sabah 82.8 görmüştüm sevinmiştim. Yani yarın sabah piyangodan ne çıkacak bilmiyorum ama senden güzel şeyler gelecek bence.
Nasip bakalım kaptanım ama senden de gelecek eminim 🥰

Back