• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

akşam yemeğim mangaldı ama ne mangal..eşim mangal yerlerine gitti ilkönce yer yok dedi e tabii hazırlık yaptım o mangalı yapmadan bırakmam ben :27::27:...apartmanın az ilerisinde çimlerin üstünde yapalım dedik..eşyaları taşımaya başladım ki yağmur başlamaz mı..:30:
eşim ben yakayım dumanı gitsin balkona getiriyim dedi..aldık balkonaa..biberler közlendi e sıra etlere geldii duman yine başladıı.:25:.eşim dedi uleyn yönetici evinde duman altı yapıyo ayıp olcek dedi yağmurda dinmiştii hadiii aldı mangalı bi daha apartmanın önündeki piknik masasının yanına:37: ben tabii yine evden topla eşyaları dışarı taşı.:37:.offf öldük bittik beyaa..ne mangalmışşş..ne çektik beee:ssz::ssz::ssz:

yediklerime gelince
2. öğünüm
:56::56::56:
3-4 kanat
3-4 köfte
2 parça biftek
patlıcan salatası
normal salata
kabak salatası
yoğurt
köz biber
:53::53::53:çok yedim beee..
üstüne de çay çayyy:7::7:
:56::56:

Canım afiyet leptin olsun menü çok güzel de çok maceralı olmuş, spor niyetine olsun o kadar hareket de artık, yürüyüşe gidecek misin

:kkk::16::16::16::38::38:

Slm kıslar ben geldim.....bol kaçamaklı bi haftasonu geçirdim ablamda,allah sonumu hayretsin:1::1:
Sizler nasılsınız,herkes iyidir umarım:16::16:

Sersumum mangal maceranı okudum:1: daha mangalı yemeden kalorisini yakmışın kısssss:1::1:

Canım afiyet leptin olsun menü çok güzel de çok maceralı olmuş, spor niyetine olsun o kadar hareket de artık, yürüyüşe gidecek misin

:kkk::16::16::16::38::38:
sağol tatlım:38:

yok canım yaa gitmiycem yürüyüşe yoruldum valla:37:..banyomu da yaptım zaten..üşürüm..boğazım naneli yine regl yaklaştı ya..:31:

Selam kızlar hepinize:16:

Makbul , sersum:16:, borayse, haberci leylak

Ben de bugünkü menülerimi yazayım

Sabah biz de kahvaltıyı dışarıda piknik olarak yaptık, yediklerim haşlanmış patates (*)kavurması yumurtalı,yarım simit(*),domates, salatalık, peynir, zeytin

Yoğurt kürünün malzemelerini aldım bu arada

2.öğünümden hemen önce yoğurtlu kür

Ben tadını sevdim, bakalım ben de nasıl bir etki yapacak:27:

Üzerine hünkar beğendi, salata

Şimdi de yürüyüşe çıkıcam

Son düzenleme:
Slm kıslar ben geldim.....bol kaçamaklı bi haftasonu geçirdim ablamda,allah sonumu hayretsin:1::1:
Sizler nasılsınız,herkes iyidir umarım:16::16:

Sersumum mangal maceranı okudum:1: daha mangalı yemeden kalorisini yakmışın kısssss:1::1:

hoşgeldin bebemm:48::48::38: o belliydi zaten bekliyodum..olsun bende yaptım haftasonu yarın yeni bi başlangıç canım..:23::23:
:60::60::60:bu kaçıncı başlangıç bizde başlangıç çoookkk:27::27:

he kıss valla canım çıktı..yakmışımdır de mii:27::23::23:

Sabah biz de kahvaltıyı dışarıda piknik olarak yaptık, yediklerim haşlanmış patates (*)kavurması yumurtalı,yarım simit(*),domates, salatalık, peynir, zeytin

Afiyet olsun ficanscım:16:

afiyet olsun canım yediklerin enfes yanii:56::56:
bakalım sana nasıl yansıycak bu yoğurt:9::9:

yürüyüş:46::46:

Canım sen sporunu yapmışsın zaten,çıkma , Boğaz'ın tutmasın gene aman:16:

korkuyorum canım zaten ilaca başladım hemen :18::18:

hoşgeldin bebemm:48::48::38: o belliydi zaten bekliyodum..olsun bende yaptım haftasonu yarın yeni bi başlangıç canım..:23::23:
:60::60::60:bu kaçıncı başlangıç bizde başlangıç çoookkk:27::27:

he kıss valla canım çıktı..yakmışımdır de mii:27::23::23:

Hoşbuldum datluuuum:16::16:
Heee kıssss başlangıçların sonu gelmiyo bi türlü:60::60:

akşam yemeğim mangaldı ama ne mangal..eşim mangal yerlerine gitti ilkönce yer yok dedi e tabii hazırlık yaptım o mangalı yapmadan bırakmam ben :27::27:...apartmanın az ilerisinde çimlerin üstünde yapalım dedik..eşyaları taşımaya başladım ki yağmur başlamaz mı..:30:
eşim ben yakayım dumanı gitsin balkona getiriyim dedi..aldık balkonaa..biberler közlendi e sıra etlere geldii duman yine başladıı.:25:.eşim dedi uleyn yönetici evinde duman altı yapıyo ayıp olcek dedi yağmurda dinmiştii hadiii aldı mangalı bi daha apartmanın önündeki piknik masasının yanına:37: ben tabii yine evden topla eşyaları dışarı taşı.:37:.offf öldük bittik beyaa..ne mangalmışşş..ne çektik beee:ssz::ssz::ssz:

yediklerime gelince
2. öğünüm
:56::56::56:
3-4 kanat
3-4 köfte
2 parça biftek
patlıcan salatası
normal salata
kabak salatası
yoğurt
köz biber
:53::53::53:çok yedim beee..
üstüne de çay çayyy:7::7:
:56::56:

afiyet olsun canim
Burada paskalya dolayisiyla tatil. Bizde yarin mangal yapacagiz. Umarim seninki kadar macerali olmaz.
Buaksam 18,30 da yemegimi yedim
bir tabak sardelye
3 kk peynir
1 kase baharatli yogurt
3 kayisi

Benimde regl olmama 1 hafta kaldi. cok istahliyim. tatli krizimde iyice artti. umarim kacamaksiz atlatirim.

afiyet olsun canim
Burada paskalya dolayisiyla tatil. Bizde yarin mangal yapacagiz. Umarim seninki kadar macerali olmaz.
Buaksam 18,30 da yemegimi yedim
bir tabak sardelye
3 kk peynir
1 kase baharatli yogurt
3 kayisi

Benimde regl olmama 1 hafta kaldi. cok istahliyim. tatli krizimde iyice artti. umarim kacamaksiz atlatirim.

oh iyi tatiller..:34::16:
ben de krizdeyim sorma..:18::18::18:

afiyet olsun canim
bende yogurt kurune basladim

Canlarım hepinize iyi akşamlar ,
Muhtarım mangal mağduru olmuşsunuz resmen , ne çok macera yaşamışınız kısss ama aferim vazgeçmemişsiniz valla bunca engele rağmen :46::46::46:
Ficansım sen de piknik yapmışsın , ohhh ne güzel...
Kardelennnim sen nerde yaşıyosun , güneyde misin , sıcaklardan yakınmışsın canikom....
Leylakım hoşgeldin canikom , ösledim seni.S:46:n bendeki kaçamakları bi bilsennnnn...
Kızlar bu Cuma Bozcaada'ya gidicez 3 günlüğüne , orda zaten kafadan kaçamak.Bi de 3-4 haftadır falan ben bu diyet işine konsantre olamıyorum.Haftasonu regl de olucam aynı zamanda (kırk yılın başı bi yere gidicem ya , mutlaka denk gelir ) , diyeceğim o ki önümüzdeki 4 gün diyet yapmak istiyorum , hiç diilse tatilde yiyeceklerimin telafisi olarak...Gelince tam yapıcam , bitiricem , çok sıkıldım ben valla ya ...
Çiğdemim kaçamak diyosan bana bak kendine şükretttttt...
Regenim gözün aydın , sizin mangal işi muhtarınkine benzemez inşallah...Kim davet etti bakalım?

Canlarım hepinize iyi akşamlar ,
Muhtarım mangal mağduru olmuşsunuz resmen , ne çok macera yaşamışınız kısss ama aferim vazgeçmemişsiniz valla bunca engele rağmen :46::46::46:
Ficansım sen de piknik yapmışsın , ohhh ne güzel...
Kardelennnim sen nerde yaşıyosun , güneyde misin , sıcaklardan yakınmışsın canikom....
Leylakım hoşgeldin canikom , ösledim seni.S:46:n bendeki kaçamakları bi bilsennnnn...
Kızlar bu Cuma Bozcaada'ya gidicez 3 günlüğüne , orda zaten kafadan kaçamak.Bi de 3-4 haftadır falan ben bu diyet işine konsantre olamıyorum.Haftasonu regl de olucam aynı zamanda (kırk yılın başı bi yere gidicem ya , mutlaka denk gelir ) , diyeceğim o ki önümüzdeki 4 gün diyet yapmak istiyorum , hiç diilse tatilde yiyeceklerimin telafisi olarak...Gelince tam yapıcam , bitiricem , çok sıkıldım ben valla ya ...
Çiğdemim kaçamak diyosan bana bak kendine şükretttttt...
Regenim gözün aydın , sizin mangal işi muhtarınkine benzemez inşallah...Kim davet etti bakalım?

Hoşbuldum görümcem:1::16:bende seni çok ösledim kıssss:)))
Topikçe kaçamak maduruyuz desene:9::9:

Back