Heee biz "Gönüllü"leri tutuyoruz.Ben Duygu'yu çok seviyorum...kimi tutuyon..ben ünlüleri tutuyommmm :27:
Valla annem sağolsun çok uzun konuşuyo kayınçom , her zaman böyle 30-40 dakka sürüyokulaklıkla konuşsaydın kayınçom..tel kulağına yapışmıştır kıss..
çok müthiş emiş gücü bekleme ama..dedim ya günlük kıl gübürü toplamada iyi..silmesini ben pek kullanmadım..benim için süpürmesi daha iyiydi..kutusunda 4-5 kuru bezi çıkmıştı içinden..ama silmek okaa yormuyo beni daha çok süpürmesi zoruma gidiyor..şarjlı süpürgenin kendi kendine dolaşanı kısaca ..karşına aniden çıkarsa korkmayasın videosundaki herbişeyi yapıyo..merdivenden düşmüyo..şarşı bitince evine gidip şarj oluyo..çok akıllı teyzesi. .bu paraya iyi bence..
Heee biz "Gönüllü"leri tutuyoruz.Ben Duygu'yu çok seviyorum...
Valla annem sağolsun çok uzun konuşuyo kayınçom , her zaman böyle 30-40 dakka sürüyo
Yawww benden akıllı ve becerikli , daha naapsın , ben o kadar iş yapmıyorum evde valla....Yerim ben onu
duyguyu bi kaşık suda boğcek kadar şok seviyom bende..boğulmaz nasılsa o..yazık cengizin doğumgünüsüymüş yesin garipler..zate yendiler...
teyzeme de sana da kulaklık ilazım o vakit..:26::26: ben genelde hep kulaklık kullanıyom..korkuyom valla..:26:zaten yeterince radyasyon alıyom bide telefondan almıyayım..
çok şirin çok şeker sorma..ayyy özlemişim yarın ben de çıkarıyım keratayı dolaşsın azcık..
Kayınçom çok gizline bakıver...
Senin o tatlı dillerini yerim ben.Yawww normal excell listesi yapıştırıcaktım yapışmadı.Ben de pilatesten gelmiştim karnım açtı , o sırada da su arıtmasının filtresini değiştirmek için servis gelmişti.Liste de istediğim gibi olmayınca ben sinir krizi geçirdim doğal olarak
Hah , dürüst insan , harbi tiksinç oldu Özlemim Kartalım.Sana benden kocaman bir Pacta Sunt Servanda bebeğim
Oyam da lahmacun diyetine girmiş , günde 4 tane lahmacun yiyerek metabolizmasını hızlandırıyo çakal
yanlış alarmmm..valla evet hiç kaçamak yapmadım ++ dayım..millet (bazıları ) bir gün önce 3 lahmacun yemiş 900 gr vermiş..gel de hamırın kilo aldırdığını söyle..
Liste beni kahretti be yaw...Ne hayallerim vardı
Doğru didin , kargalar çok yaşardı hakkaten di mi , bak unutmuşum ben....Enişten gözüyle otopsi yaptı ve araba kazası teşhisi koydu.Tabe karganın düşmanı varsa kaza süsü verip öldürmüş de olabilir zannımca
Muhtarım bu 2 tane içtim galiba...Bu ara çok içesim var , hayırdır inşallah
Çok açsan yumurta haşla Regenim ...
Cugarayı yicen de mi ? Ben öyleydim , yiyodum resmen.Yeni bıraktım.Bööle arada-sırada te-tük içiyorum.1.5 paket falan içiyodum bikaç ay öncesine kadar...
darısı bana bırakmıştım eşimin metastaz durumunu öğrenince yaktım yakış o yakış oldu sanki derdime dermanmı diyeceksin ama ne yapayım adam hiç içmedi geldi buldu hastalık kızdım içiyorum artık
Düğür dedikleri şey yanılmıyorsam aşurelik buğday,yarma kimi yörelerde(erzincan,erzurum,malatya bu civarlar olsa gerek) düğür oluyor birdy
kizlaaaarrr size alman marketinden aldigim salataligin resmini cektim sabahsirf size boyutunu göstermek icin, yani özellikle klavyenin yaninda cektim ki iyice anlayin diye
Eki Görüntüle 702129
hımmm ...akşamı erken mi yiyosun yani..öyle daha mı iyi gidiyo kilolar.yani çok da yesen erken yiyince telafi gibi mi oluyo...valla bu saatte sorgu yapıyo gibi hissettim birden kendimi kusura bakma
sorma..ama en azından ona burayı anlatacak biri var..o da ona sevindi garibim..hayırlısı
Muhtarım afiyet olsun ama diyetin yanlış.İğneoyam akşam 3 sabah 1 adet lahmacun yiyerek veriyor kiloları...Sonra söölemedi deme
Elma Sirkesinin Faydaları Nelerdir?
Elma sirkesi, bedenimizi içten ve dıştan tedavi edebileceğimiz olağanüstü doğal bir ilaçtır.
Elma Sirkesinin İyileştirici Özellikleri
kulaklıkla konuşsaydın kayınçom..tel kulağına yapışmıştır kıss..
çok müthiş emiş gücü bekleme ama..dedim ya günlük kıl gübürü toplamada iyi..silmesini ben pek kullanmadım..benim için süpürmesi daha iyiydi..kutusunda 4-5 kuru bezi çıkmıştı içinden..ama silmek okaa yormuyo beni daha çok süpürmesi zoruma gidiyor..şarjlı süpürgenin kendi kendine dolaşanı kısaca ..karşına aniden çıkarsa korkmayasın videosundaki herbişeyi yapıyo..merdivenden düşmüyo..şarşı bitince evine gidip şarj oluyo..çok akıllı teyzesi. .bu paraya iyi bence..
alçak halılarda gezebiliyo teyzesiiiçok şirinmiş dolaşsın azucuk halıdada gesseydi azucuk yavvvvv bende alırdım sersumum
şaşırt bakalımMetabolizmayı şaşırtıyorum diyelim
Bu arada, liste güzel olmuş diyen bana "tatlı diliini yerim" demiş, akabinde iğrenç olmuş diyen özleme "dürüst insan" demişsin. Herkese mavi boncuk... Hııı??? Takipteyim... Yakalarım.
1000 gram verdim mıhtar. Yanlış bilgilendirmeyelim vatandaşı...
Şimdi aklıma geldi. Benim bir de kuş maceram olmuştu. Maalesef bir kuş ezdim vaktiyle... Ezdim dediysem arabayla değil. Üstüne basıp ezdim. Salonda oturuyordum. Mutfaktan pat diye bir ses geldi. Gittim, balkon kapısını açtım. Balkona adım attım... Vıcık etti! Meğer kuş cama çarpıp yere düşmüş, ben de üstüne basmışım. Cama çarpınca ölmüştür zaten diye teselli buluyorum hala...
Yahu ben sigara içmeyen ve içmemiş bir insanım. Ve fakat birkaç haftadır sigara içesim var! Niyedir anlamadım. Biri çok mu ballandırarak anlattı ki acaba??? Bu ne ya???
Öğün araları 5 saatten az olmayacak, arada ağzıma 1 lokma koymayacağım, akşam öğünü 7de bitecek. Ben böyle yaparsam işe yarıyor
Gözün aydın...
:
hekıss çok akıllı bi okadar tatlı bi okadar usluu peh peh peh pehAllahım yareppiiimmm tam bana göreeeeee
Hemde kendi kendine şarj oluyo yani
Akıllı teyzesi
Şimdi de forumda temizlik robotu furyası dönüyor
Valla sizleri özledim ya iki gündür gelip menü falann bildiremedim.
Neyse artık idare edin beni
Bugunden itibaren başlıyorumBildirimlere devam Ama sporumu aksatmadım her akşam 1 saat yürüyüşümü yapıyorum
selam kıslar,
nasılsınız? temizlik robotu supermiş sersum valla ben de dusunüyorum su buharlı moblardan vardı onlarda biraz zahmetli bir de tam bezini bulamadım benimkisi eski tip boyle torba tarzı olan da simdi cırt bantlıları var. Onları da kullanamadım. Bunu alabilirim.
dunden beri yazlık kıslık ayırma derdi ile ugrası içerisindeyim. 3 cocuk bi de bizimkiler imdat durumlarındayım..
bir de regl oldum tam süper patlayacak gibiyim. Neyse allahtan biraz rahatladım. asırı sismistim.
dun iki ogun yaptım işten gucten
sabah klasik karatay
arada sut 17:00 gibi
aksam da dısardan tavuk cok az 1 kasık pilav(
ama encok cıs'ı aksam kocamla beraber ayran içerek( yaptık.. artı kbu hafta başka başka kaçamak yyyyooooookkkkk olmaması gerekiyor..
bugun de klasik karatay kahvaltısı 1 yumurta, peynir, zeytin domates salatalık 10 zeytin ..
artık aksama allah kerim
kalan kıslık yazlık ayrımları yapmam lazım bakıcez...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?