Muhtarım sünnet düğünümüz var demiştim o yüzden anca şimdi fırsat bulup yazabiliyorum düğüne kadar gayet iradeli bi şekilde karataya devam ettim ancaaak düğün yemekliydi ve akşam 8:30 da başladık yemeğe taksit taksit her şeyi yedim gece 11 de en son 2 dilim de pasta yedim, ardından uzun zamandır yüksek topuklu giymediğimden olsa gerek yatınca belimin ağrısından ve sanırım yediklerimden hafif midem bulanmıştı uyuyamadım, sabah yatılı misafirleri yolluycaz diye erken kalkıp acele bi kahvaltıyla geçiştirince sersem gibiyim ve çok çok açım birazdan saldıracağım yemeğe zor tutuyorum 5 saat için 40 dk var.
Gerçi sabah tartıldığımda 64 idi ama bir kaç gün sonra belli olur yerleşip yerleşmediği?
Ama uzun zamandır görmediğim eş-dost acayip zayıflamışsın yüzünde öyle çökmemiş dedikleri için motivasyonum gayet iyi bugünü kazasız kaçamaksız atlatırsam sonrası kolay olacak işallah
Gerçi sabah tartıldığımda 64 idi ama bir kaç gün sonra belli olur yerleşip yerleşmediği?
Ama uzun zamandır görmediğim eş-dost acayip zayıflamışsın yüzünde öyle çökmemiş dedikleri için motivasyonum gayet iyi bugünü kazasız kaçamaksız atlatırsam sonrası kolay olacak işallah