• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Muhtarım sünnet düğünümüz var demiştim o yüzden anca şimdi fırsat bulup yazabiliyorum düğüne kadar gayet iradeli bi şekilde karataya devam ettim ancaaak düğün yemekliydi ve akşam 8:30 da başladık yemeğe taksit taksit her şeyi yedim gece 11 de en son 2 dilim de pasta yedim, ardından uzun zamandır yüksek topuklu giymediğimden olsa gerek yatınca belimin ağrısından ve sanırım yediklerimden hafif midem bulanmıştı uyuyamadım, sabah yatılı misafirleri yolluycaz diye erken kalkıp acele bi kahvaltıyla geçiştirince sersem gibiyim ve çok çok açım birazdan saldıracağım yemeğe zor tutuyorum 5 saat için 40 dk var. :37:

Gerçi sabah tartıldığımda 64 idi ama bir kaç gün sonra belli olur yerleşip yerleşmediği? :37:

Ama uzun zamandır görmediğim eş-dost acayip zayıflamışsın yüzünde öyle çökmemiş dedikleri için motivasyonum gayet iyi bugünü kazasız kaçamaksız atlatırsam sonrası kolay olacak işallah :23:

selam kizlaaaarrrrrrrrr :8::8::8::8::8: nasilsiniz bakalim???

iki haslanmis yumurtayla kahvaltimi yaptim, aksama da mangala gidiyoruuummmmm :32::32::32::32::32: ne kadar cok istedimki allah da beni kirmadi mangal yapcak bi kapi acti hic hesapta yokken :16::16::16::16: allahin sevgili kuluyum ben yaaa :16::16::16::16:

bugünkü menümde böyle, dün aksam menü bildirimi yapamadim, onu da yazayim:

önceki günden kalan yemek :1:
yogurt
salata
kuruyemis
veeeeeeeee aksama da jogging :8::8::8: hafif tempoyla kosuyoruz kizlar ama yeni oldugumuz icin, 1 dk kosup 1 dk yürüyoruz.. böyle 45 dk yaptik, 15 dk spor aletlerinde calsitik, eve kadar git gel yarim saat, 1,5 saati tamamladim :32:

bende durumlar böyle, veeee bu arada bugün hidirellez kizlar yaaa unutmayalim aksama dileklerimizi cizip sabaha toplayalim :16::16::16:

bayagı ilginc bir sebbbzee. Sulak yerde yetişmiş .:)

:9::9::9::9: insallah öyledir, hormonluysa düsünemiyorum ne kadar hormon depoladigimizi :30:

Metabolizmayı şaşırtıyorum diyelim:23::23:

Bu arada, liste güzel olmuş diyen bana "tatlı diliini yerim" demiş, akabinde iğrenç olmuş diyen özleme "dürüst insan" demişsin. Herkese mavi boncuk... Hııı??? Takipteyim... Yakalarım.

1000 gram verdim mıhtar. Yanlış bilgilendirmeyelim vatandaşı...

Şimdi aklıma geldi. Benim bir de kuş maceram olmuştu. Maalesef bir kuş ezdim vaktiyle... Ezdim dediysem arabayla değil. Üstüne basıp ezdim. Salonda oturuyordum. Mutfaktan pat diye bir ses geldi. Gittim, balkon kapısını açtım. Balkona adım attım... Vıcık etti! Meğer kuş cama çarpıp yere düşmüş, ben de üstüne basmışım. Cama çarpınca ölmüştür zaten diye teselli buluyorum hala...

Sanırım bu olaydan sonra benim şakül biraz kaydı:27::27:

Yahu ben sigara içmeyen ve içmemiş bir insanım. Ve fakat birkaç haftadır sigara içesim var! Niyedir anlamadım. Biri çok mu ballandırarak anlattı ki acaba??? Bu ne ya???

İç kız, iç... Abartma ama... Eşin düzelsin, yine bırakırsın. Allah şifa versin.

Bulgurun bu kadar granülize bir malzeme olduğunu bilmiyordum. Şaşırdım:51:

Çengelköyün gözünü seveyim.

Öğün araları 5 saatten az olmayacak, arada ağzıma 1 lokma koymayacağım, akşam öğünü 7de bitecek. Ben böyle yaparsam işe yarıyor:34:

Gözün aydın...

Arkadaş doğru söylüyor:60::60:

yok yaa memleketimin yerini tutmaz burdaki yiyecekler :31:

sabahım kaçamaklı gene:18::18:
:56::56:
3 parça kıymalı börek(X)
salçalı omlet
pastırma sucuk
domates salatalık
hellim,ezine tulum peynir

artık yarın toparlanma zamanıı..ama bu hafta regl olcam ondan dün sapıttım heralde.:37::37::37:.ee bi de okadar sıkıp veremeyince oldu..ama son oldu yarın başlıyorum gene:kkk::kkk::kkk:

sersumum parca diyosun da parcanin büyüklügünden bahsetmiyosun :9::9::9::9: yani kibrit kutusu kadar da olabilir bir parca, el kadar da :9::9::9::9:

Bugünkü menüm:

Sabah 9:00 2 yumurta ile peynirli maydonozlu omlet.

Öğlen 14:30 2 yumurtayı sucukiçinin üstüne kırıp yedim. Evde bana göre bişey yoktu.

7 bardak su (bence içtiğimiz suları da yazalım)

4km/40 dak yürüyüş.

3 parça kıymalı börek(X)
salçalı omlet
pastırma sucuk
domates salatalık

artık yarın toparlanma zamanıı..ama bu hafta regl olcam ondan dün sapıttım heralde.:37::37::37:.ee bi de okadar sıkıp veremeyince oldu..ama son oldu yarın başlıyorum gene:kkk::kkk::kkk:

afiyet olsun kaçamak yapmışsın hayırlısı olsun bakalım

mutfagın oturma odasının balkonun storlarını ve zebralarını misler gibi yaptım buharla temizledim :52::52::52:

hekıss çok akıllı bi okadar tatlı bi okadar usluu peh peh peh peh:60::60:

ayrılma okadar bak sen de özlettin kendini:20::29::29:

3 parça kıymalı börek(X)
salçalı omlet
pastırma sucuk
domates salatalık

Haklısın valla ayrılmamam lazım. Kaçamak yaptııııııııımmmmmm :18::18::18: Hala ama hala yerimde sayıyorum ya gitmiyo kilolar yapıştı üstüme motivasyonum düştü spor da yapıyorum gitmiyo. Regl haftasına giriyorum onun da etkisi var evet ama gram da mı gitmez ya. Son bir ayım kaldı vermem için ya çok az kaldı çok :18::18::18::18:

Motivasyonum çok düşük bu aralar. Hiç gitmiyo kilolar ya :14::14::14::14:

Haklısın valla ayrılmamam lazım. Kaçamak yaptııııııııımmmmmm :18::18::18: Hala ama hala yerimde sayıyorum ya gitmiyo kilolar yapıştı üstüme motivasyonum düştü spor da yapıyorum gitmiyo. Regl haftasına giriyorum onun da etkisi var evet ama gram da mı gitmez ya. Son bir ayım kaldı vermem için ya çok az kaldı çok :18::18::18::18:

bazen duraklama dönemi oluyor sıkma canını bozma moralinide vereceksin inanıyorumki istedğin kiloya ulaşacaksın birde şu yönden bakmalısın bu sadece bir diyet değil sağlıklı beslenme aç kalmadan gidiyor kilolarımız biz ne yapalım o kadar kilo ile :9::9::9::9:

bazen duraklama dönemi oluyor sıkma canını bozma moralinide vereceksin inanıyorumki istedğin kiloya ulaşacaksın birde şu yönden bakmalısın bu sadece bir diyet değil sağlıklı beslenme aç kalmadan gidiyor kilolarımız biz ne yapalım o kadar kilo ile :9::9::9::9:

Ya orası öyle canım sağlıklı beslenme de insanoğlu işte hem daha fazlasını istiyo :17:

Bide hedef koydum kendime sürpriz yapmak istiyorum annemlere hem oda motive olsun da bu diyeti yapsın diye. Birde daha fazla kilo almaktan korkuyorum bizim aile hep toplu yani. Çok çok zayıf yok ailemde hiç. :14: Daha bunun çocuğu var doğumu var emzirmesi var ohoooooo :49: O yüzden şimdiden vermek istiyorum canım :18:

Ya orası öyle canım sağlıklı beslenme de insanoğlu işte hem daha fazlasını istiyo :17:

Bide hedef koydum kendime sürpriz yapmak istiyorum annemlere hem oda motive olsun da bu diyeti yapsın diye. Birde daha fazla kilo almaktan korkuyorum bizim aile hep toplu yani. Çok çok zayıf yok ailemde hiç. :14: Daha bunun çocuğu var doğumu var emzirmesi var ohoooooo :49: O yüzden şimdiden vermek istiyorum canım :18:

hedefine ulaşacaksın kendine inan evlendiğimde 45 kilo idim ilk kızım oldu 60-62 arası gidip geldim ikinci kızım oldu yine 65 68 lerdeydim yaş ve zamanla biraz daha kilo aldım 2 sene önce 65 kadar geri indim ailemdede senin dediğin gibi zayıf kimse pek yok ben içlerinde en zayıfım desem dogru olur babamın rahatsızlığı peşinden vefat etmesi sonrasında eşimin hastalıgı stresden tatlıya vurdum kendimi her an kutu kutu çukulata tatlı deli gibi yiyordum en son kontrole gittik eşimin doktoru ablacıgım biraz kilomu ne aldın diyince tartıldımki 90.5 şok oldum hemen karataya hemen başladım gerisini biliyosunuz zaten 70 kadar inersem yeterli benim için:27::27::27::27::27::27:

hedefine ulaşacaksın kendine inan evlendiğimde 45 kilo idim ilk kızım oldu 60-62 arası gidip geldim ikinci kızım oldu yine 65 68 lerdeydim yaş ve zamanla biraz daha kilo aldım 2 sene önce 65 kadar geri indim ailemdede senin dediğin gibi zayıf kimse pek yok ben içlerinde en zayıfım desem dogru olur babamın rahatsızlığı peşinden vefat etmesi sonrasında eşimin hastalıgı stresden tatlıya vurdum kendimi her an kutu kutu çukulata tatlı deli gibi yiyordum en son kontrole gittik eşimin doktoru ablacıgım biraz kilomu ne aldın diyince tartıldımki 90.5 şok oldum hemen karataya hemen başladım gerisini biliyosunuz zaten 70 kadar inersem yeterli benim için:27::27::27::27::27::27:

Evet cnm gerçekten insan farkedemiyor bu kiloyu ya. Bende başladığımdan beri 7 kilo verdim. 2 ayda iyi bir mesafe katettiğime inanıyorum ama işte insan daha fazlasını bekliyor son aylarda baya yavaşladım e buda ister istemez motivasyon bozuyor. Sağlık en önemlisi canım haklısın gerçekten insan o zaman herşeyi unutuyor gece gündüz onu düşünüyor. Aynaya ble bakmıyor. Pijama yatak varsa iş oluyor hayatın. O yüzden normal seninki. Neyse senin de hedefine az kaldı. Sabredip ulaşıcaz amacımıza inşallah :16::16::16:

Ben dort gundur yoktum. ne kadar cok konusmussunuz okuyamadim. Ben dugun kina yemek derken bol bol kacamak yaptim. isin sevindirici yani kilo almamisim. cokta sevinmiyorum cunku 3-4 gun sonra kilolar kendini gosterebilir
Bir akrabimizin dugunu vardi, anneme gittim, oradakiler uzun zamandir beni gormemislerdi. Gorunce cok sasirdilar. herkes cok kilo vermissin dedi. Cok mutlu oldum.
bana motivasyon oldu, bugun tam gaz karataya devam.
saat 12.30da klasik karatay kahvaltisi yaptim. 1 kasede zencefil zerdecal ve tarcin karisimli yogurt
annemde iken yapamaistim bugun yeniden basladim.
yogurt kuru yapanlar iyi sonuclar aldimi mi acaba
gecmisi okuyamadimda bilgi verirseniz sevinirim,

merhaba kızlar haftasonu sporlu,2 ögunlü ve mangal keyfiyle gecti.

cmt.menüm
sabah kahvaltım(09:30 bitti):56:

domates
salatalık
peynir zeytin
2 yumurtalı omlet
maydonoz ve havuc karısımlı salata

aksam yemegim(19:00bitti):56:

mangalda tavuk
mangalda sucuk kücük parca yedim:14::41:
marullu cigköfte yedim 4 adet
1 dilim sehrazat pastası yedim:14::41::43:
semiz salatası
bol ayran
3 tane cagla yedim

pazar menüm

sabah kahvaltım(10.30 bitti):56:

1 tane lop seklinde yumurta
tavuk sote melemen tarzı
2 adet cig köfte dünden kalan
domates
peynir
zeytin salatalık

oglen(13.00)

sekersiz kahvemi ictim kızlar

aksam yemegim(18.00 biter sanırım):56:

semiz yemegi yogurtlu
bol salata

sporrr:dün 60 dk 270 kalori 5 km yürüdüm:8::8::8::8:

bugün 60 dk 5.25 m 280 kalori hız:5.5 ile yurudum:8::8::8::8:

Evet cnm gerçekten insan farkedemiyor bu kiloyu ya. Bende başladığımdan beri 7 kilo verdim. 2 ayda iyi bir mesafe katettiğime inanıyorum ama işte insan daha fazlasını bekliyor son aylarda baya yavaşladım e buda ister istemez motivasyon bozuyor. Sağlık en önemlisi canım haklısın gerçekten insan o zaman herşeyi unutuyor gece gündüz onu düşünüyor. Aynaya ble bakmıyor. Pijama yatak varsa iş oluyor hayatın. O yüzden normal seninki. Neyse senin de hedefine az kaldı. Sabredip ulaşıcaz amacımıza inşallah :16::16::16:

Çiğdemciğim bence yaptıkların yapacaklarının garantisidir. İyi tarafından dusun iki ayda 7 kilo hiç te fena değil tabi ki artık belki bir ara vucut kendini biraz toparlayacaktır. Ama ben ce daha da gidecektir hiç üzülme olur mu?

Son düzenleme:
Muhtarım sünnet düğünümüz var demiştim o yüzden anca şimdi fırsat bulup yazabiliyorum düğüne kadar gayet iradeli bi şekilde karataya devam ettim ancaaak düğün yemekliydi ve akşam 8:30 da başladık yemeğe taksit taksit her şeyi yedim gece 11 de en son 2 dilim de pasta yedim, ardından uzun zamandır yüksek topuklu giymediğimden olsa gerek yatınca belimin ağrısından ve sanırım yediklerimden hafif midem bulanmıştı uyuyamadım, sabah yatılı misafirleri yolluycaz diye erken kalkıp acele bi kahvaltıyla geçiştirince sersem gibiyim ve çok çok açım birazdan saldıracağım yemeğe zor tutuyorum 5 saat için 40 dk var. :37:

Gerçi sabah tartıldığımda 64 idi ama bir kaç gün sonra belli olur yerleşip yerleşmediği? :37:

Ama uzun zamandır görmediğim eş-dost acayip zayıflamışsın yüzünde öyle çökmemiş dedikleri için motivasyonum gayet iyi bugünü kazasız kaçamaksız atlatırsam sonrası kolay olacak işallah :23:
selam canım:34::16:....mide alışık olmayınca rahatsız oluyor insan değil mi..almamışsındır yaa..sende bu azim varken gidecek..benim umutlarım da birdaha ki haftaya kaldı lakin bu hafta regl olucam..sabır bakalım..:31::31::31::31::31:
selam kizlaaaarrrrrrrrr :8::8::8::8::8: nasilsiniz bakalim???

iki haslanmis yumurtayla kahvaltimi yaptim, aksama da mangala gidiyoruuummmmm :32::32::32::32::32: ne kadar cok istedimki allah da beni kirmadi mangal yapcak bi kapi acti hic hesapta yokken :16::16::16::16: allahin sevgili kuluyum ben yaaa :16::16::16::16:

bugünkü menümde böyle, dün aksam menü bildirimi yapamadim, onu da yazayim:

önceki günden kalan yemek :1:
yogurt
salata
kuruyemis
veeeeeeeee aksama da jogging :8::8::8: hafif tempoyla kosuyoruz kizlar ama yeni oldugumuz icin, 1 dk kosup 1 dk yürüyoruz.. böyle 45 dk yaptik, 15 dk spor aletlerinde calsitik, eve kadar git gel yarim saat, 1,5 saati tamamladim :32:

bende durumlar böyle, veeee bu arada bugün hidirellez kizlar yaaa unutmayalim aksama dileklerimizi cizip sabaha toplayalim :16::16::16:
oh canım ya biz möangal dedikçe senin adına üzülüyordum..hadi gözünaydın.:16::16:.
ayy sen demesen hıdrellez olduğunu unutmuştum ben..burda gül yok ki altına koyayım yaaaa:5::5::5:

sersumum parca diyosun da parcanin büyüklügünden bahsetmiyosun :9::9::9::9: yani kibrit kutusu kadar da olabilir bir parca, el kadar da :9::9::9::9:
:9::9:haklısın canım kk kadardı büyüklükleri yani 3 kk:34::34:

mutfagın oturma odasının balkonun storlarını ve zebralarını misler gibi yaptım buharla temizledim :52::52::52:
:18::18::18::18::17::17::17::17:
oh ellerine sağlık benimde storlarımı silmem lazımmm:31::31::31:

gidecek yılmak yokk:kkk::kkk::kkk:ama kendini 1ay diye şartlandırma ki vücut strese girmesin:34::34:
insan kilo alınca farketmiyo çok ..aslında kıyafetler daralıyor falan ama konduramıyor insan ne garip:ssz::ssz:
bana da aldın diyolardı yok 1-2 kilo diyodum ki enson tartıya bi çıktım 10 kilo fazlam olduğunu farkettim:30::30::30:

Ben dort gundur yoktum. ne kadar cok konusmussunuz okuyamadim. Ben dugun kina yemek derken bol bol kacamak yaptim. isin sevindirici yani kilo almamisim. cokta sevinmiyorum cunku 3-4 gun sonra kilolar kendini gosterebilir
Bir akrabimizin dugunu vardi, anneme gittim, oradakiler uzun zamandir beni gormemislerdi. Gorunce cok sasirdilar. herkes cok kilo vermissin dedi. Cok mutlu oldum.
bana motivasyon oldu, bugun tam gaz karataya devam.
saat 12.30da klasik karatay kahvaltisi yaptim. 1 kasede zencefil zerdecal ve tarcin karisimli yogurt
annemde iken yapamaistim bugun yeniden basladim.
yogurt kuru yapanlar iyi sonuclar aldimi mi acaba
gecmisi okuyamadimda bilgi verirseniz sevinirim,

hoşgeldin canım:34::34:ne güzel moral olmuş sana:52::52:
ben bişey anlamadım yoğurt küründen:51::51:

Merhaba canlar ..
Nasilsiniz bugun ??

Bu guzel pazar gununu de kacamaksiz gecirdim cok sukur ..

Ever bugun neler yedim ??

sabah:
1 kase kabuklu fistik
zeytin , peynir
3 hurma
1 kahve
1 cay
omega 3 , d vitamini , multivitamin

aksam;
1 fincan corba
1 tane mucver
1 koca kase karisik salata
1 kase yogurt

Spor; ogle uzeri esimle birlikte yaklasik 1,5 saat disarida yuruduk ..

Simdi odevlerim ile mesgul olacagim .. yarin okul gunu ee malummm .. neyseki son 8 ders sonra bitecek ..

akşam yemeğim mangaldı ama ne mangal..eşim mangal yerlerine gitti ilkönce yer yok dedi e tabii hazırlık yaptım o mangalı yapmadan bırakmam ben :27::27:...apartmanın az ilerisinde çimlerin üstünde yapalım dedik..eşyaları taşımaya başladım ki yağmur başlamaz mı..:30:
eşim ben yakayım dumanı gitsin balkona getiriyim dedi..aldık balkonaa..biberler közlendi e sıra etlere geldii duman yine başladıı.:25:.eşim dedi uleyn yönetici evinde duman altı yapıyo ayıp olcek dedi yağmurda dinmiştii hadiii aldı mangalı bi daha apartmanın önündeki piknik masasının yanına:37: ben tabii yine evden topla eşyaları dışarı taşı.:37:.offf öldük bittik beyaa..ne mangalmışşş..ne çektik beee:ssz::ssz::ssz:

yediklerime gelince
2. öğünüm
:56::56::56:
3-4 kanat
3-4 köfte
2 parça biftek
patlıcan salatası
normal salata
kabak salatası
yoğurt
köz biber
:53::53::53:çok yedim beee..
üstüne de çay çayyy:7::7:

3 parça kıymalı börek(X)
salçalı omlet
pastırma sucuk
domates salatalık

Afiyet olsun canım, yarın tekrar başlarsın:16:

Oh ellerine sağlık canım:16:

Kendini strese sokma canım, kalanlar da gider merak etme, buradan ayrılma yeter, kaçamağı da telafi etmişsindir zaten yürüyüşle:16:

Canım sende inşallah hedefine ulaşıcaksın merak etme:16:

cmt.menüm

domates
salatalık
peynir zeytin
2 yumurtalı omlet

mangalda tavuk
semiz salatası
bol ayran
3 tane cagla yedim

pazar menüm

sabah kahvaltım(10.30 bitti):56:

1 tane lop seklinde yumurta
tavuk sote melemen tarzı
2 adet cig köfte dünden kalan
domates
peynir
zeytin salatalık

oglen(13.00)

sekersiz kahvemi ictim kızlar

aksam yemegim(18.00 biter sanırım):56:

semiz yemegi yogurtlu
bol salata

sporrr:dün 60 dk 270 kalori 5 km yürüdüm:8::8::8::8:

bugün 60 dk 5.25 m 280 kalori hız:5.5 ile yurudum:8::8::8::8:

Canım Süperssin :nazar::nazar::nazar:

Merhaba canlar ..
Nasilsiniz bugun ??

Bu guzel pazar gununu de kacamaksiz gecirdim cok sukur ..

Ever bugun neler yedim ??

sabah:
1 kase kabuklu fistik
zeytin , peynir
3 hurma
1 kahve
1 cay
omega 3 , d vitamini , multivitamin

aksam;
1 fincan corba
1 tane mucver
1 koca kase karisik salata
1 kase yogurt

Spor; ogle uzeri esimle birlikte yaklasik 1,5 saat disarida yuruduk ..

Simdi odevlerim ile mesgul olacagim .. yarin okul gunu ee malummm .. neyseki son 8 ders sonra bitecek ..

Canım afiyet olsun, sporun için :46:

cmt.menüm

domates
salatalık
peynir zeytin
2 yumurtalı omlet

mangalda tavuk