- 4 Eylül 2011
- 2.924
- 8
- 158
çok gizline bak....
Amanın kayınçom neler yazmışsın öyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok gizline bak....
onu bilmemde benim aşağıda vereceğim linkte olan robottan var canım..2 yıl önce aldıydım..aslında hem süpürüyo hem siliyo ..ama halıların ya çok ince yada olmaması lazım..süper aslında..incele bak bii
DAİSY AKILLI ŞARJLI SÜPÜRGE TEMİZLİK ROBOTU GittiGidiyor'da 84251724
Amanın kayınçom neler yazmışsın öyle
Muhtarım şööle bi bakabildim sadece.Yemek yapmaya gidiyorum , sonra detaylı sorucam sana hayatım....
kizlaaaarrr size alman marketinden aldigim salataligin resmini cektim sabah sirf size boyutunu göstermek icin, yani özellikle klavyenin yaninda cektim ki iyice anlayin diye
Eki Görüntüle 702129
çok mu gizli olmuş neee 5 dk geçsin yine yazıcam...
incele sonra kayınçom..videosu da var bak izle..aslında halılarım yüksek olmasa çok memnundum ben.. kolay gelsin..
selam kızlar robotlar güzelmiş viledanın baya iyi gibi duruyor
akşam
3-4 köfte 2 kaşık kuru fasulye 2 yaprak sarma bir kasede yogurt
Valla mı , memnundun yani...Eee bizde halı yok , olanlar da yerle bir incelikte...Siliyodu demişsin bi de , onu nasıl yapıyodu ki...
Yürüyüp gelmişsin bu arada , hoşgelmişsin ve de sıhhatler olsun...
Kardelennnimmm inşallah kurtarır beni bu temizlik işinden yawww.
Mamaların şahane , tam benlik , afiyet olsun canımcım
hala önceki sayfaları okuyamadım kızlar iyisinizdir inşallah
bu akşamki menüm biraz cıslı oldu ama bütün hafta dikkat ettiğim için bişey olmaz diye düşünüyom
akşam cevizli makarna eşim çok seviyo bende 4 kaşık falan yedim 1 bardak ayran
saat 20:30 da küçük 1 adet mısır çerez birazdan yaz meyveleri leptin güme gitti bu sefer böle oldu
bugün pazara gittim taze meyveleri görünce canım çekti adamın biri kavunu bölmüş ikiye ısıra ısıra gidiyodu suları akıyo
napcaz biz kızlar işimiz zor bu yaz pis boğaz deyilimdir o kadar ama malum sıcaklar insanın canı böle şeyler istiyo
banada çanta geliyomu hak ettim ama
bu gun neler yedim bi bakalim
sabah kahvalti peynirli omlet,peynir,zytin,domates, bir parca da ekmek(X) yedim
ogle 1 elma ,biraz cilek
aksam bulgurlu semizotu yemegi,yogurt
biraz once 1 sutlu kahve sekersiz
3 litre su
spor yok ev isleri bir hayli yorucuydu....
ve bol leptinler herkese
altına bezi var onu takınca siliyor..videosunu izle kayınçom..fiyatı en uygunu bu..halı yoksa süper olur..sen hatırlatınca özendim eşime çıkartsak mı yine dedim en azından ıslak zemini süpürür saç tüy kalmaz valla..ama araştır..ben 100 tl ye almıştım 2 yıl önce sanırım verdiğim sitede 170 e falan da var..tabii bunun daha teferruatlıları var 1000 -1800 tl ye onlar tuzlu geliyor..ama bu viledadan daha iyi bence..
uzaktan kumandası da var..istersen manuel de kullanabiliyorsun..du bakiim ben aldığım siteyi göndereyim sana orda daha ucuzdu eskiden..
Kayınçom kusura bakma , annem aradı 40 dakka mı ne konuştuk galiba
Hmm seninki çok daha kullanışlı gözüküyo.Bi de siliyo diyosun ki beni benden aldı valla...İnan iş görsün 200-300 vericem ama yeter ki parasının hakkını versin.Ben iyice be inceliim seninkini , çok sağol valla hayatım