Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Rumuz: NuruDilara
Başlangıç tarihi :19.11.2012
Başlangıç kg : 89,2 kg
Geçen hafta : 83,4 kg
Bu hafta : 84,4 kg
Fark : 1 kg
Toplam fark : 4,8
Yüzde: + 1,19
Beden : 44 (alt) - 46 (Üst)
Boy:1,63...
Hedef:62 kg

Rumuz: melexin
Başlangıç tarihi : 19/Ekim/2012
Başlangıç kilo : 80,300 gr
Geçen haftaki kilo :65,000 gr
Bu hafta kilo :65,000 gr
Fark : 0 gr
Fark yüzdesi : %0
Toplam fark :-15.300gr
Spor: 6. kata merdivenle inip çıkma ( günde enaz 3 kere )bu hafta ki sporuma ek olarak bol bol geceli gündüzlü misafir ağırlama, konsere çocuk yetiştirme, yeni iş yeri kurup temizliğini yapma ve bu durumda kırk parçaya bölünmeyi de ekliyorum
Boy:1,59 cm
Beden : Galiba 40 bedenim

Son düzenleme:
kizlaaarr günaaaydiiinnnn

ben dün gelemedim, bikac isim vardi onlari hallettim sonra arkidesle aksam yemegi yedik, sonra da spora gidince aksama kendimi yataga zor attim

dünkü menü bildiririm:
kahvalti: klasik karatay kahvaltisi
aksam: bi tabak menemen, bi kase yogurt 2 poaca

ben daha tartilmaydim cooooooooooooook heyecanliyim birazdan tartilip bildircem ilk bildirimim olcak insallah biraz kilo vermisimdir

günaydın kızlar
bu hafta kuruyemişi dahi bir iki kez yedim,kuru meyve hiç yemedim,kaçamağım yoktu,ama spor pek yapamadım,ondan mı bilmem sadece 200 gram eksilme var,canım sıkıldı doğrusubu nedenle sabah kuru incir ve kayısıyı fazla yedim,şimdi tıka basa doluyum ve de midem bulanıyobi kahve içip düzelmeye çalışacağımüstüne de çay..

birdy listeyi sen yapıyosun galiba kolay gelsin canımbu aralar pek yazamıyorum ama ara ara okumaya çalışıyorum,işteki yoğunluk kafa yorgunluğu yapıyohepinizi çok seviyorum

rumuz:leylak84
baş.tarihi:1 ağustos 2011
baş.kilo:91,5 kg
geçen hafta kilo:71,6
bu hafta kilo:71,3
fark:300 gr
yüzde:%0,41
toplam fark:20,2 kg
beden:40
spor:5 gün yürüyüş

kıslar inşallah herkes kilo vermiştir.birdycim şimdiden kolay gelsin sana

ben bugün ablamlara gidiyorum,bildirim yapıp kaçıcam birkaç gün yokum.kendinize iyi bakın sizi çok seviyorum canlarım

rumuz: regen
baş.tarihi: 08 Nisan 2013
baş.kilo: 72
geçen hafta kilo: 69
bu hafta kilo: 68
fark: 1 kg
yüzde: % 1,449
toplam fark: 4 kg
beden: üst: 36-38 alt: 38-40
spor: bol yürüyüs

Canlarım ve de ciğerlerim.Beni unutmadınız umarım Sizler benim hep aklımdasınız Ama maalesef bir yoğunluğun içindeyim ki sormayın.Hani derler ya başımı kaşıyacak vaktim yok.Benim wc ye gidecek vaktim yok yani düşünün o dereceyim.Nerde koltuk orda sabah.Günlerdir uykuda uyuyamadım.Bilenleriniz var yeni bir iş yeri kurulumumuz vardı.Yer tutuldu.4 katlı müstakil çok büyük bir bahçesi olan kocaman bir atölyemiz var artık.Eee malum böyle bir yerin de temizliği vardı.Geceli gündüzlü taşınma , temizlik olaylarıyla uğraştım.Bu arada sevgili kocam üst üste eve yatılı misafir getirdi.(bu kısımda aaaaaa diye bağırıyorum) Hatta son misafirimi az önce uğurladım.Bayramdı,seyrandı , Justındı derken bir hafta sonuna daha geldik.Ben bu hafta ne bulduysam onu yedim.Bazende hiç bir şey yiyemedim.Çok düzensiz bir haftaydı.Birazdan derse gideceğim.Bende şalterler ha attı ha atacak durumdaAyın 11 inde yeni sergimiz var.Onu toparlayamadan Guneiss projesinin açılışı var.Bu arada her perşembe gönüllü olarak bir köy okuluna derse gideceğim.Şimdi hayal gücünüzü kullanın.Böyle bir yoğunlukta olan bi kadının evi nasıldır ? Evetttt biliniz ayağınızı kaldırında kirlenmesin Yani bu haldeki evde birde misafir eksik olmuyor ya müthişim ben ya müthiş.Artık işi pişkinliğe döktüm.Gelen giden misafire evişi yaptırıyorum Kendimi seviyorum ya acayip seviyorum.Hiştttt sizleri de seviyorum.Geçmişi okuyamayacağım.İnşallah hepiniz afiyettesinizdir.

Son düzenleme:
Selamlar herkese,

rumuz:sea
baş.tarihi:05.04.2013
baş.kilo:65
geçen hafta kilo:63,3
bu hafta kilo:63,3
fark:0
yüzde:0
toplam fark:2
beden:38-40
spor:3 gun leslie, 2 kere de yuzme

bu hafta daha dogrusu bugun yarın regl olacagım daha tuvalet olayı da yok dunden beri sanırım gelecek hafta durum daha iyi olacak diye umuyorum..:)

Son düzenleme:

selam canım,
ilk bildirim için süper bir kilo kaybı devamı da gelecek insallah :))

Kızlar ben daha listeye girmedim 10 mayısta gireceğim..ama bildirim yapıcak mıyım bilemedim..?

listede olmayanlar da bildirim yapıyor mu..

Bu sabah kahvaltım:
1 kayısı yumurta
beyaz peynir
4 zeytin
1 domates
4 ceviz
1 bardak süt

dün akşam dondurma kaçamağı yaptım..

ama bu sabah tartı yüzüme güldü yinede..

bıldırım

rumuzapadiya
gecen hafta:73.6
bu hafta:72.6
fark:-1 kg
spor:yuruyus

bırdyım kolay gele yavru kuşum

Rumuz:borayse
Baslangic:subat
Baslgnc kilo; 75
Gecen hafta:72
Bu hafta:73
Fark:*1000gr
Top fark:2
Yas:28
Boy:1.70
Beden:40-42
Spor:yok
Kacamak:cook(((((

Rumuz:fsevgi
Baslangic tarihi: 19.03.2013
Bas.kilo:65.7
Gecen hafta kilo:63.3
Bu hafta kilo:64.3
Fark:+1000gr
Toplam fark:1400gr
Yuzde:
Yas:39
Beden:40-42
Spor: geçen hafta 1gün 1saat dışarda tempolu yürüyüş.( Regl durumları )

bıldırım

rumuzapadiya

Noldu saç baş yoluyordun hani Gel şimdi saçlarımı okşa benim, mis gibi 1 kilo gitmiş işte

selam canım motıvasyon olur dıye bıldırım yapabılırsın fakat bırdyın kafası karısmasın,bıldırımının yanına lıste dısı yazabılırsın

selam canım,
ilk bildirim için süper bir kilo kaybı devamı da gelecek insallah :))

tesekkür ederim tatlim, evet coooooooooooookkk mutlu oldum, aslinda ben 67li bi rakam görmeyi secret yapmistim ama tam 68.0 gördüm, haftaya 67yi görecegim icin cooooooook daha mutluyum cünkü 1.5 senedir 67li rakam görmedim.. en son gecen sene kisin hastalandigimda görmüstüm insallah böyle haftada en az bir kiloyla gidersem istedigim tarihe kalmaz gidiyor kilolar, tabi regl haftasi haric

regle önü benim bir kilo farkediyor canim, wcyi hic demiyorum cok sükür ben sabah kurtuldum üc-dört gündür wc yüzü görmüyordum resmen yoksa yrim kilo daha cok cikardim

güle güle git canım,ablanla diyete devam edersin nasılsa ,biz de seni çok çok seviyoruz
maşallah regen fazla kilon yok zaten...gerisi yavaş da gitse dert değil yanii
abovvvv Allah kolaylık versin canım(bu söz senden önce hiç bu kadar anlamlı olmamıştı)bu gidişle bir aya kalmaz kalan kiloları da sepetlersin zaten bu koşturmayla
bıldırım

rumuzapadiya

papiş maşallah iyi gidiyosun canımyoğurttan mı bu sonuçbi özet geçsene fıstığım

rumuz:bruxelles
baş.tarihi:
baş.kilo:69
geçen hafta kilo:71
bu hafta kilo:72
fark:+1
yüzde:%
toplam fark:+3

kıslar kaç haftadır dikkat ettiğim halde veremiyorum, önceden aynı şekilde daha çabuk veriyorum,Şimdi ise hayal oldu, çok canım sıkıllıyor bir de spor yapıyorum offff neyse, birdy cim kolay gelsin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…