rumuz: regen
baş.tarihi: 08 Nisan 2013
baş.kilo: 72
geçen hafta kilo: 69
bu hafta kilo: 68
fark: 1 kg
yüzde: % 1,449
toplam fark: 4 kg
beden: üst: 36-38 alt: 38-40
spor: bol yürüyüs
Noldu saç baş yoluyordun hanibıldırım
rumuzapadiya
gecen hafta:73.6
bu hafta:72.6
fark:-1 kg
spor:yuruyus
bırdyım kolay gele yavru kuşum
Kızlar ben daha listeye girmedim 10 mayısta gireceğim..ama bildirim yapıcak mıyım bilemedim..?
listede olmayanlar da bildirim yapıyor mu..
Bu sabah kahvaltım:
1 kayısı yumurta
beyaz peynir
4 zeytin
1 domates
4 ceviz
1 bardak süt
dün akşam dondurma kaçamağı yaptım..
ama bu sabah tartı yüzüme güldü yinede..
selam canım,
ilk bildirim için süper bir kilo kaybı devamı da gelecek insallah :))
Selamlar herkese,
rumuz:sea
baş.tarihi:05.04.2013
baş.kilo:65
geçen hafta kilo:63,3
bu hafta kilo:63,3
fark:0
yüzde:0
toplam fark:2
beden:38-40
spor:3 gun leslie, 2 kere de yuzme
bu hafta daha dogrusu bugun yarın regl olacagım daha tuvalet olayı da yok dunden beri sanırım gelecek hafta durum daha iyi olacak diye umuyorum..:)
Noldu saç baş yoluyordun haniGel şimdi saçlarımı okşa benim, mis gibi 1 kilo gitmiş işte
güle güle git canım,ablanla diyete devam edersin nasılsa ,biz de seni çok çok seviyoruzrumuz:leylak84
baş.tarihi:1 ağustos 2011
baş.kilo:91,5 kg
geçen hafta kilo:71,6
bu hafta kilo:71,3
fark:300 gr
yüzde:%0,41
toplam fark:20,2 kg
beden:40
spor:5 gün yürüyüş
kıslar inşallah herkes kilo vermiştir.birdycim şimdiden kolay gelsin sana
ben bugün ablamlara gidiyorum,bildirim yapıp kaçıcam birkaç gün yokum.kendinize iyi bakın sizi çok seviyorum canlarım
rumuz: regen
baş.tarihi: 08 Nisan 2013
baş.kilo: 72
geçen hafta kilo: 69
bu hafta kilo: 68
fark: 1 kg
yüzde: % 1,449
toplam fark: 4 kg
beden: üst: 36-38 alt: 38-40
spor: bol yürüyüs
Canlarım ve de ciğerlerim.Beni unutmadınız umarımSizler benim hep aklımdasınız Ama maalesef bir yoğunluğun içindeyim ki sormayın.Hani derler ya başımı kaşıyacak vaktim yok.Benim wc ye gidecek vaktim yok yani düşünün o dereceyim.Nerde koltuk orda sabah.Günlerdir uykuda uyuyamadım.Bilenleriniz var yeni bir iş yeri kurulumumuz vardı.Yer tutuldu.4 katlı müstakil çok büyük bir bahçesi olan kocaman bir atölyemiz var artık.Eee malum böyle bir yerin de temizliği vardı. Geceli gündüzlü taşınma , temizlik olaylarıyla uğraştım.Bu arada sevgili kocam üst üste eve yatılı misafir getirdi. (bu kısımda aaaaaa diye bağırıyorum) Hatta son misafirimi az önce uğurladım.Bayramdı,seyrandı , Justındı derken bir hafta sonuna daha geldik.Ben bu hafta ne bulduysam onu yedim.Bazende hiç bir şey yiyemedim.Çok düzensiz bir haftaydı.Birazdan derse gideceğim.Bende şalterler ha attı ha atacak durumda Ayın 11 inde yeni sergimiz var.Onu toparlayamadan Guneiss projesinin açılışı var.Bu arada her perşembe gönüllü olarak bir köy okuluna derse gideceğim.Şimdi hayal gücünüzü kullanın.Böyle bir yoğunlukta olan bi kadının evi nasıldır ? Evetttt biliniz ayağınızı kaldırında kirlenmesin Yani bu haldeki evde birde misafir eksik olmuyor ya müthişim ben ya müthiş.Artık işi pişkinliğe döktüm.Gelen giden misafire evişi yaptırıyorum Kendimi seviyorum ya acayip seviyorum.Hiştttt sizleri de seviyorum.Geçmişi okuyamayacağım.İnşallah hepiniz afiyettesinizdir.
bıldırım
rumuzapadiya
gecen hafta:73.6
bu hafta:72.6
fark:-1 kg
spor:yuruyus
bırdyım kolay gele yavru kuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?