- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
Olsun canım eve gidince telafi edersinSporda yapamiyorumeve donunce telafi etcem
Güzelmiş tarif hemde benim gibi yeşil çay sevmeyenler ićin tarçın kokusu bastırırYarım litre kaynamıs suya 2 poset yeşil cay atıp 10 dk demleniyor. Yarım limon ve 1 sade soda koyup içiliyor. Ama ben değişiklik yaptım. Yine yarım litre suya 2 poset yeşil cay 1 cubuk tarcın 2 yemek kasıqı elma sirkesi we 1 soda koyup içiyorum. Simdi baktım tadıda güzel tarcın elma sirkesinin kokusunu azalttı.
Hoşgeldin canım aramıza aslında çok fazla kilon yok ama bizim gibi bölgesel problemlerin var düzenli beslenme ve sporla gidecek inşallah.Bazen en yakınlarımızın bi sözü bizi harekete geçiriyoru hiç üzülme fıstık gibi bi kız olcaksınmerhaba ablacım, hedefimiz aynı olunca hemen geldim buraya. bende 55 kilo olmak istiyorum, güncel kilom 67. 173 boyunda ve 17 yaşında pek minik olmayan minicik bir kızım. göbek ve şu 'yanlar' denen yerde fazlalıklarım var, bunlar liseye hazırlanırken aldığım kilolardı, 3 yıldır da böyleyim. ailemin ''ya senin yanların çıkmış'' ''kızım göbek yapmışsın sen'' demeleriyle küçük çaplı bir ağlama krizi sonrası 1 haftadır interneti talan ederek kilo vermeyle ilgili pek çok şeyi okudum. buradaki birçok başarı öyküsünü gördüm, umarım sende istediğin kiloya düşebilirsin! sana katılmamın bir sakıncası var mıdır acaba?
Kızlar bu yeşil çayı nerden alıyorsunuz? Marketten falan mı yoksa aktardan mı. Ben geçen gün almak istedim ama ne bileyim marketteki gerçek etkiyi sağlarmı acaba diye tereddütte kaldıp almadım.Kuzum yeşil cay sade sevmiyorsan nanelimon aromalisi war. Cayın ilk yudumu güzeldide elma sirkesi girince biraz tuhaf bira gibi olmus
Sallama çay dediğin dimi canımKuzum yeşil cay sade sevmiyorsan nanelimon aromalisi war. Cayın ilk yudumu güzeldide elma sirkesi girince biraz tuhaf bira gibi olmus
ben günde 3 bardak yeşil çay tüketiyorum bu poşet içinde olanlardan, herhangi bir markette kapalı olarak bulunuyor sanırım.. pek bir farkı olduğunu düşünmüyorum, tatları da aynı..Kızlar bu yeşil çayı nerden alıyorsunuz? Marketten falan mı yoksa aktardan mı. Ben geçen gün almak istedim ama ne bileyim marketteki gerçek etkiyi sağlarmı acaba diye tereddütte kaldıp almadım.
ayy teşekkürlerHoşgeldin canım aramıza aslında çok fazla kilon yok ama bizim gibi bölgesel problemlerin var düzenli beslenme ve sporla gidecek inşallah.Bazen en yakınlarımızın bi sözü bizi harekete geçiriyoru hiç üzülme fıstık gibi bi kız olcaksın
Tamam canım teşekkürler , bide onu deneyelim bakalım.ben günde 3 bardak yeşil çay tüketiyorum bu poşet içinde olanlardan, herhangi bir markette kapalı olarak bulunuyor sanırım.. pek bir farkı olduğunu düşünmüyorum, tatları da aynı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?