• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEFİM 55 ☺

Kahvaltım
peynir domates
biraz patetes kavurması
şekersiz çay
ekmek yarım dilim anca yedim:super:
sanırım midem küçülmeye başladı:KK71:

2 gündür yaptığım 2 etimek+peynir+domates+salatalık+biber kahvaltısına bugün omlet ve 2 kaşık reçel ekledim. kendimi suçlu hissettim birazcık:110: ara içinde yarım muz ve mürdüm eriği yedim. çok mudur ki..

Sonunda evimdeyim. Sporumu yaptim. Aksam yemegim
Taze fasulye
Yogurt
Salata

Akşam yemeğim
1 tabak çorba
3 kaşık türlü
3 kaşık patetes kavurma
çoban salatası

Kahvaltım ; bir dilim ekmek , domates salatalık , haşlanmış yumurta , bol yeşillik ;) sınırsız yeşil çay :)

Kızlar ben yazamadım yrn tatile çıkıyorum malum hazirliklar :) %55 karbonhidrat %15 protein %30 yag bu şekilde beslenirken nsl olur

Günlük enerji önerisi 965 kaloridir dio bunu gecmezsem karbonhidrat yag ve protein olarak kilo vereceğim anlamına mi gelio yani kızlar bu konularda pek bilgim yok kusura bakmayin daha once hic bu kadar kilo vermk istemedgm icin ilgilenmiodum

Günlük enerji önerisi 965 kaloridir dio bunu gecmezsem karbonhidrat yag ve protein olarak kilo vereceğim anlamına mi gelio yani kızlar bu konularda pek bilgim yok kusura bakmayin daha once hic bu kadar kilo vermk istemedgm icin ilgilenmiodum
Benimde bilgim yok kiloya göremi bakılıyor benimde bilgim yok merak ettom

Back