Vaayy hemşerim de buradaymışş. Mis gibi pastırmalar,mantılar,yağlamalar olduğu sürece ıııı gitmiyo o pis kilolar. Kayserinin neresinden sin erkilet güzelimiBu arada bnde kayseriliym ama ist yasıorm. O meshur yemklerlr biraz zor kilo weriyorz :)
Ben geçen hafta 62.800 Düm .Bugün sabah tartıldım 61.500Bu arada ilk kilomuzu sonra o haftaki kilomuzu yazalim ki aradaki fark gorunsun:)
Kızlar benimde vermem gereken kilolarim var 77.9 dum geçen hafta ilk defa bu kadar kilolu gördüm kendimi ama oyle diğer falan yapamıyorum boyum 1.68 58 falan olsam yeter aslında pazar günü memlekete gidecem kismetse annemin yanında diyet yapamam donustede tup bebek tedavim baslicak ins ozamnlardada kilo alınıyormuş o yuzden biraz vermek istiyorum benim en çok sıkıntım göbek ve göğüs onları bi eritebilsem rahatlicam kızlar kusura bakmayın biraz uzun oldu ama benide aranıza kabul ederseniz sevinirim
Hoşgeldin canım aramıza bizde belirli bi diyet uygulamıyız. Girdiğin her ortamda diyet yapmak çok zor ve belirli bi listeye bağlı kalınca bıraktığın anda fazlasıyla geri alıyorsun.Bence en önemlisi herşeyden az yemek ve bunu yaşam tarzı haline getirmek ben bunu yapabileceğine inanıyorum.Öğünlerini paylaştıkça ve kilo bildirimi yaptıkça kendimizi biraz daha sorumlu hissediyoruz.Sana bu yolculuğunda başarılar diliyorum.Rabbim tez zamanda kendisiyle huzur bulacağın biKızlar benimde vermem gereken kilolarim var 77.9 dum geçen hafta ilk defa bu kadar kilolu gördüm kendimi ama oyle diğer falan yapamıyorum boyum 1.68 58 falan olsam yeter aslında pazar günü memlekete gidecem kismetse annemin yanında diyet yapamam donustede tup bebek tedavim baslicak ins ozamnlardada kilo alınıyormuş o yuzden biraz vermek istiyorum benim en çok sıkıntım göbek ve göğüs onları bi eritebilsem rahatlicam kızlar kusura bakmayın biraz uzun oldu ama benide aranıza kabul ederseniz sevinirim
Hoşgeldin canım aramıza bizde belirli bi diyet uygulamıyız. Girdiğin her ortamda diyet yapmak çok zor ve belirli bi listeye bağlı kalınca bıraktığın anda fazlasıyla geri alıyorsun.Bence en önemlisi herşeyden az yemek ve bunu yaşam tarzı haline getirmek ben bunu yapabileceğine inanıyorum.Öğünlerini paylaştıkça ve kilo bildirimi yaptıkça kendimizi biraz daha sorumlu hissediyoruz.Sana bu yolculuğunda başarılar diliyorum.Rabbim tez zamanda kendisiyle huzur bulacağın bi evlat nasip etsin
Hoşgeldin canım . Ben de de göbek var malesef göğüslerim iyiler ama bu pis göbek niye gitmiyo yaaaaKızlar benimde vermem gereken kilolarim var 77.9 dum geçen hafta ilk defa bu kadar kilolu gördüm kendimi ama oyle diğer falan yapamıyorum boyum 1.68 58 falan olsam yeter aslında pazar günü memlekete gidecem kismetse annemin yanında diyet yapamam donustede tup bebek tedavim baslicak ins ozamnlardada kilo alınıyormuş o yuzden biraz vermek istiyorum benim en çok sıkıntım göbek ve göğüs onları bi eritebilsem rahatlicam kızlar kusura bakmayın biraz uzun oldu ama benide aranıza kabul ederseniz sevinirim
Amin ins gerçekten çok istiyorum 5 yildirRabbim tez zamanda kendisiyle huzur bulacağın bi evlat nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?